66613c7e42981bc8c3eb991507200e3d.jpg (اندازه: 71.88 KB / تعداد دفعات دریافت: 2) کد خبر: ۴۱۸۲۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۲
علمی پزشکی » کلینیک
این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !
مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اکسیدانی چای را میکاهد
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب میتواند میزانی از آنتیاکسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد
محمدجواد حسینزاده افزود: استفاده از شیر پرچرب میتواند میزانی از آنتیاکسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد.
وی گفت: موادی که به عنوان مواد چرب مصرف میشود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب میکند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سکته قلبی و مغزی میشود.
حسینزاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممکن است اثر آنتی اکسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره