امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص میوه به ، برگ و دانه به
#3
به، درمانی برای سرماخوردگی

به پخته و بخارپز برای عفونت ریه و سرماخوردگی مفید است و می‌تواند در تقویت سیستم تنفسی مفید باشد.

[تصویر:  2251499913513412188191591758624119520119486.jpg]

مصرف بهِ بخارپز می‌تواند برای تقویت سیستم تنفسی و عفونت ریه مفید باشد. این میوه معمولاً در فصل پاییز وارد بازار می‌شود و فیبر زیادی دارد که می‌تواند برای کاهش اسید اوریک و کلسترول مفید باشد.


مریم شیرمستی، کارشناس تغذیه، در خصوص خواص به گفت: این میوه کم کالری است و می‌تواند در دسته سبزیجات نیز دسته‌بندی شود و چون مقدار قند موجود در آن کم است مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت ممنوعیتی ندارد.


به گفته این کارشناس تغذیه، ویتامین C موجود در این میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.


شیرمستی با اشاره به رنگ زرد موجود در به، یادآوری کرد: این رنگ زرد نشان‌دهنده وجود بتاکاروتن و پیش ساز ویتامین A است که می‌تواند برای شادابی پوست و پیشگیری از انواع سرطان مفید باشد. فیبر فراوان موجود در این میوه همچنین در پیشگیری از یبوست و سرطان روده مفید است.
مصرف بهِ بخارپز می‌تواند برای تقویت سیستم تنفسی و عفونت ریه مفید باشد

این کارشناس تغذیه با بیان خواص درمانی دانه‌های به هم افزود: این دانه‌ها اگر در آب گرم قرار گیرند موسیلاژ موجود در آن آزاد می‌شود و این ترکیبات ژله‌ای برای التهاب تارهای صوتی و ریه مفید است. مراقب باشید دانه ها را نباید بجوید.


به پخته و بخارپز برای عفونت ریه و سرماخوردگی مفید است و می‌تواند در تقویت سیستم تنفسی مفید باشد.


[تصویر:  tea.jpg]

چای به

دکتر مهرداد کریمی، متخصص طب سنتی در مورد چای به می‌گوید: معمولاً آنچه در متون سنتی به عنوان چای انواع میوه‌ها اشاره می‌شود همان دمنوش است و منظور از چای «به» در واقع همان دمنوش «به» است.



دمنوش «به» یکی از نوشیدنی‌های سنتی قدیمی ایرانی است که برای تهیه آن ابتدا باید «به» را خشک کرد. البته برای خشک کردن «به» هرگز نباید آن را تحت حرارت یا آفتاب قرار داد. روش درست این است که آن را به قطعات کوچک تقسیم کنیم و در سایه قرار دهیم تا خشک شود. اگر «به» را یک تکه بگذاریم گرچه روند خشک شدن طولانی‌تر می‌شود اما مواد بیشتری در آن باقی می‌ماند.


وقتی «به» خشک شد، می‌توان آن را بسته‌بندی کرد و در فریزر قرار داد. برای تهیه دمنوش «به» باید به اندازه نصف قاشق غذاخوری «به» خشک‌شده را در یک لیوان آب جوشیده ریخت و در آن را گذاشت تا دم بکشد. بعد از یک ربع این دمنوش آماده نوشیدن است.

این دانه‌ها اگر در آب گرم قرار گیرند موسیلاژ موجود در آن آزاد می‌شود و این

ترکیبات ژله‌ای برای التهاب تارهای صوتی و ریه مفید است

در فصولی که «به» در دسترس است، می‌توان برای تهیه دمنوش آن از میوه تازه هم استفاده کرد. به این ترتیب که میوه را رنده می‌کنند و یک قاشق غذاخوری از آن را در آب جوش می‌ریزند و بعد از یک ربع دمنوش به دست آمده را مصرف می‌کنند. البته بهتر است آن را صاف و بعد میل کنید.


خوردن این دمنوش بعد از غذا اشکالی ندارد اما در این شرایط باید کمی غلیظ‌تر مصرف شود و میزان آب جوشیده اضافه شده به نصف لیوان کاهش یابد تا به تقویت دستگاه گوارش کمک کند. این نوشیدنی آرامش‌بخش است و به تقویت قوای مغزی نیز کمک می‌کند.
 تشکر شده توسط : hadisss , nahid , سمیرا67 , elham 66
  


پیام های داخل این موضوع
برگ به - توسط earth - 2011/09/10, 06:45 PM
RE: خواص میوه به ، برگ و دانه به - توسط نازلی - 2013/12/29, 01:48 PM
به (میوه به) - توسط chipchip - 2013/02/04, 04:55 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,852 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,458 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,246 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,248 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,279 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,362 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,904 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,809 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,667 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,368 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان