امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید !!
#10
مصرف سوسيس كالباس سلول‌هاي سالم را سرطاني مي‌كند

خبرگزاري فارس: مصرف بيش از حد مواد افزودني در سوسيس و كالباس خطرناك است و راديكال‌هاي آزاد كه بر اثر استفاده از اين مواد به وجود مي‌آيد، مي‌تواند اطلاعات DNA را تغيير دهد و يك سلول سالم را به سمت سرطاني شدن سوق دهد.

.jpg   A0634702.jpg (اندازه: 23.08 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)



به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، در چند سال اخير همزمان با افزايش سرعت زندگي در جوامع شهري، تعداد زيادي از مردم به مصرف غذاهايي روي آورده‌اند كه تهيه آنها چندان وقت‌گير و دشوار نباشد. سوسيس و كالباس، يكي از نمونه‌هاي مواد غذايي است كه به راحتي آماده مصرف مي‌شود و در عين حال بسيار خوشمزه است و به همين دليل طرفداران زيادي در ميان مردم دارد. اما افزايش استقبال مصرف كنندگان از انواع سوسيس و كالباس، در شرايطي مشاهده مي‌‌شود كه بسياري از متخصصان تغذيه، به مضرات مصرف اين نوع موادغذايي اشاره مي‌كنند.اين در حالي است كه مصرف نوشابه‌ها،‌ سوسيس و كالباس نيز همپاي اين مواد هر روز افزايش مي‌يابد به همين علت اغلب كودكان و نوجوانان با مشكل كمبود آهن، روي،‌ سرب و انواع ويتامين‌ها مواجه هستند و رشد آنها به طور كامل انجام نمي‌شود. سيدضياءالدين مظهري متخصص تغذيه در اين رابطه مي‌گويد: 2 مسأله اصلي در موضوع استفاده از سوسيس و كالباس وجود دارد كه سوسيس و كالباس از چه موادي تهيه مي‌شود و در تهيه اين فرآورده آيا از استانداردهاي تعيين شده، تبعيت مي‌كنند. *مواد نگهدارنده در سوسيس و كالباس توان دفاعي بدن را كاهش مي‌دهد وي مي‌افزايد: تمام محصولات موجود در بازار در كارخانه‌هاي نام‌آور توليد نمي‌شود، مشخص نيست سوسيس و كالباس‌هاي فله‌اي موجود در بازار با چه مواد اوليه‌اي و در چه اماكني توليد مي‌شود و نبايد ميزان مصرف مواد نگهدارنده نيترات و نيتريت در اين مواد از ميزان استاندارد بيشتر باشد و مدت نگهدارندگي آنها نيز نبايد افزايش يابد. اين مواد توان دفاعي بدن را تحت فشار قرار مي‌دهد و موجب هجوم اسيدهاي چرب اشباع شده، مي‌شود و عوارض آن به صورت بيماري‌هاي قلبي، عروقي و سرطان‌ها بروز مي‌كند. مصرف استاندارد مواد نگهدارنده مسئله‌اي ايجاد نمي‌كند اما بيش از آن خطرناك است. *مصرف سوسيس و كالباس باعث جهش ژني مي‌شود وي به جهش ژني به عنوان يكي از عوارض جدي مصرف سوسيس و كالباس اشاره كرد و افزود: راديكال‌هاي آزاد مي‌تواند اطلاعات DNA را تغيير دهد و يك سلول سالم را به سمت سرطاني شدن سوق دهد. وي گفت: افرادي كه در دوره رشد قرار دارند نيازمند 4 گروه اصلي نان، غلات، سبزي‌ و ميوه‌ هستند. هر روزه هر فرد به سبزي پخته يا خام300 تا 700 گرم و ميوه 200 تا 400 گرم است. بهبود روش زندگي و مناسب بودن مواد غذايي روي رفتار ژن‌ها تأثير مي‌گذارد. تغذيه مناسب نه باعث افزايش وزن مي‌شود و نه منجر به كاهش وزن مي‌شود. *مصرف سوسيس و كالباس باعث شب ادراري در كودكان مي‌شود صلاح‌الدين دلشاد، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران و متخصص اورولوژي كودكان در رابطه با مصرف سوسيس و كالباس مي‌گويد: عواملي همچون مشكلات سيستم عصبي، عوامل ارثي، عفونت ادراري و استرس را موثر بر شب ادراري كودكان دانست و مصرف مواد غذايي كه داراي مواد رنگي مصنوعي ماننده قهوه، شيركاكائو، شكلات يا داراي ادويه‌هاي تند مانند سوسيس و كالباس هستند باعث انقباض شديد مثانه و شب ادراري مي‌شوند. فرزانه صادقي، متخصص تغذيه در اين رابطه مي‌گويد: نيترات و نيتريت سديم به عنوان مواد نگهدارنده به سوسيس و كالباس اضافه مي‌شوند به علت خاصيت ضد باكتريايي مانع رشد باكتري‌هاي خطرناكي مانند كلستريديوم بوتولينوم مي‌كند. وي گفت: تركيب اين مواد با ميوگلوبولين و هموگلوبولين گوشت، باعث ايجاد رنگ صورتي و حفظ عطر و طعم ادويه‌هاي آن شده، به آن ظاهري تازه مي‌بخشد. اما متأسفانه اين 2 ماده در بدن به يك ماده سرطان زا به نام نيتروزآمين تبديل مي‌شوند كه بسياري از نيتروزآمين‌ها در ايجاد تومورهاي بدخيم مؤثرند. *مصرف سوسيس و كالباس باعث بروز سرطان معده و روده مي‌شود اين متخصص تغذيه اضافه مي‌كند: سرطان‌هاي معده و روده در سال‌هاي اخير عمدتاً به علت مصرف بي‌رويه غذاهاي آماده و كنسرو شده به ويژه مواد غذايي كه به روش غير استاندارد تهيه مي‌شوند، در دنيا به شدت افزايش يافته است. صادقي مي‌افزايد: چاقي، اضافه وزن، بيماري‌هاي قلبي و عروقي، اختلالات گوارشي و كبد از عوارض مصرف اين مواد است زيرا اين نوع غذاها با كالري، نمك و چربي به ويژه اسيد چرب اشباع بالا در دراز مدت خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزايش مي‌دهند. نان‌هاي مورد استفاده در فست‌فودها نيز غالباً بدون سبوس است كه باعث كاهش دريافت فيبر مورد نياز بدن مي‌شود. وي معتقد است: شيوع برخي سرطان‌ها نيز از عوارض مصرف مداوم فست فودهاست كه به علت تركيبات نيترات و نيتريت ايجاد مي‌شوند و انواع چاشني‌ها و سس‌هايي كه همراه با فست فودها مصرف مي‌شوند، محرك اشتها، ترشح اسيد معده و حركات سيستم گوارشي هستند كه اين موضوع زمينه را براي پرخوري و بروز چاقي فراهم مي‌كند.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : hamsare booshveg , نازلی , SSA
  


پیام های داخل این موضوع
RE: از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید !! - توسط sargol - 2013/03/02, 11:49 AM
RE: سوسیس و کالباس نخورید - توسط hamed - 2010/08/22, 01:05 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  از این افزودنی‌های غذایی دوری کنید نازلی 0 2,919 2014/05/14, 03:13 PM
آخرین ارسال: نازلی
  با خوردن ژلوفن چه بلايي سر خود مي آوريد؟ paeazan 10 14,954 2013/11/08, 12:12 AM
آخرین ارسال: شهرزاد
  7 کاری که بعد از خوردن غذا نباید انجام داد nazaninn 1 3,483 2013/11/05, 05:34 PM
آخرین ارسال: spring
  خوردن این غذاها واقعا دل و جرات می‌خواهد! نازلی 1 2,737 2013/05/23, 06:52 PM
آخرین ارسال: پویش
  خوردن بیش از۶۰۰گرم گوشت درهفته خطرناک‌ است nahid 3 4,200 2013/01/04, 03:48 PM
آخرین ارسال: nahid
  به دردهایتان توجه کنید! yaro 3 3,982 2013/01/01, 09:24 AM
آخرین ارسال: baran
  از قرار دادن لپ تاپ بر روی پا خودداری کنید earth 1 4,277 2012/12/21, 04:38 PM
آخرین ارسال: شیرین
  خوردن آب سرد بعد از غذا خطرناک است! yaro 2 3,061 2012/04/23, 02:27 PM
آخرین ارسال: N00shin
  سرطان معده با، خوردن ته‌ديگ سوخته yaro 1 3,621 2012/02/25, 10:55 AM
آخرین ارسال: شهرزاد
  به نوع چربي و افزودنيها در كنسروها توجه کنید yaro 0 1,889 2010/10/06, 08:09 PM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست