امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به دردهایتان توجه کنید!
#1
كارشناسان انواع درد را كه بايد بي‌درنگ به آنها توجه شود را شرح مي‌دهند. بعضي‌ها از درد به عنوان بلاي حتمي ‌ياد مي‌كنند. هيچ كس از درد، دل خوشي ندارد. درد در هر قسمت نشانه اين است كه آن قسمت از بدن با مشكلي روبرو شده و نيازمند توجه مي‌باشد.

.jpg   or_7363732.jpg (اندازه: 38.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
درد نشان يك مشكل جدي‌تر است و از درون فرد خبر مي‌دهد. معمولا همه بايد با بدن خود هماهنگي كامل داشته باشند تا متوجه شوند كه اين درد به چه دليل بوجود آمده است بدليل حركت اشتباهي كه انجام داده‌اند،‌ چيزي كه خورده‌اند و يا نشانه مشكلي جديتر مي‌باشد. ما در اين زمينه با چند دكتر در بخش قلب، دارو شناسي، طب سالمندان و روان‌پزشكي مشورت كرده‌ايم و مطالبي را براي همه گردآوري كرده‌ايم.

1- بدترين سردرد عمر شما

فوراً براي مراقبت‌هاي پزشكي اقدام كنيد. اگر سرما خورده‌ايد، مي‌تواند يك سردرد سينوسي باشد. اما بعضي مواقع فرد دچار خونريزي يا تومور مغزي مي‌باشد. به هر دردي توجه كنيد. به گفته يكي از پزشكان آمريكايي گاهي اوقات كه افراد مي‌گويند بدترين سردرد عمرشان را دارند، متوجه مي‌شويم كه دچار آنوريسم (ورم رگ ) مغزي مي‌باشند.

2- درد قفسه سينه، گلو، شانه، بازو، شكم و فك

درد قفسه سينه مي‌تواند سينه پهلو يا حمله قلبي باشد. اما بدانيد كه شرايط قلبي نوعا به صورت ناراحتي ظاهر مي‌شوند نه به صورت درد. بر اساس گفته يكي از پزشكان قلب آمريكا، بيماران قلبي از فشار مي‌نالند. آنها مشت خود را روي قفسه سينه فشار مي‌دهند يا بيان مي‌كنند كه اين درد مثل يك فيل مي‌ماند كه روي قفسه سينه آنها نشسته است.
اين ناراحتي همراه با بيماري قلبي مي‌تواند در بالاي قفسه سينه، گلو، فك، شانه چپ، بازو يا شكم ايجاد شود و گاهي با حالت تهوع همراه مي‌باشد. ما ناراحت يك فرد 18 ساله نيستيم بلكه فردي كه دچار درد پيوسته و پايا مي‌باشد، احتمال ريسك بيشتري دارد.

خيلي از مردم اين درد را به حساب سوختگي قلب يا استرس مي‌گذارند. بنابراين در اين مواقع به پزشك متخصص يا اورژانس مراجعه كنيد. اگر مشكلي نبود كه چه بهتر. گاهي هم اين ناراحتي مربوط به هيجان و ناراحتي عاطفي مي‌باشد.
براي مثال اگر موقع باغباني احساس درد مي‌كنيد، اما وقتي مي‌نشينيد درد تسكين مي‌يابد، احتمال آنژين (گلو درد توام با تنگي نفس) وجود دارد. كه در هواي سرد يا گرم بدتر مي‌شود. علائم اين ناراحتي در زنان كمتر مشخص مي‌گردد.

بيماري قلبي مي‌تواند بصورت دردهايي نظير تورم، استرس GL يا نارحتي در شكم ظاهر گردد. كه اين با احساس خستگي همراه مي‌باشد. بعد از يائسگي احتمال بيماري قلبي افزايش پيدا مي‌كند. با وجود اينكه مردان بيشتر در معرض ابتلا به اين بيماري هستند، اما زنان بيشتر از بين مي‌روند.

3- درد در پشت يا شانه‌ها

بيشتر مواقع مربوط به آرتروز مي‌باشد. گاهي هم مشكلات شكمي ‌يا حملات قلبي. همچنين امكان قطع رگ آئورت وجود دارد كه معمولا با دردهاي كم و گاهي ناگهاني شروع مي‌گردد. افرادي كه بيشتر در معرض اين ناراحتي هستند شرايط موجود در ديواره سرخرگ در آنها تغيير مي‌كند. اين تغييرات شامل فشار خون بالا مي‌باشد كه مربوط به ديابت يا استعمال دخانيات مي‌باشد.

4- درد شديد شكمي‌

آيا هنوز آپانديس خود را داريد. اگر فتق داريد، زودتر اقدام كنيد. مشكلات مربوط به پانكراس و كيسه صفرا، زخم معده و انسداد روده بعضي از عوامل درد شكم هستند.

5- درد ساق پا

يكي ديگر از خطرها، ترمبوز (لخته شدگي خون) مي‌باشد، يك لخته شدگي خون كه در ساق پا ايجاد مي‌شود. ساليانه 2 ميليون آمريكايي را تحت تاثير قرار مي‌دهد و گاهي زندگي را تهديد مي‌كند. علت خطر آن هم آزاد شدن يك تكه لخته خون مي‌باشد كه سبب آمبوليسم (رگ بستگي) ريوي مي‌شود. (يك لخته خون در ريه) كه مي‌تواند كشنده باشد.
سرطان، چاقي مفرط، بي تحركي به سبب استراحت طولاني در رختخواب يا مسافرت طولاني، بارداري و پيري از عوامل آن هستند. گاهي اوقات پا بدون هيچ دردي ورم مي‌كند. اما اگر ماهيچه ساق پا دچار درد و التهاب شد به پزشك مراجعه كنيد.

6- سوزش پا يا ساق پا

20 ميليون نفر در آمريكا دچار ديابت هستند كه در حدود 3/1 آنها مشخص نيستند (بر اساس جامعه ديابت آمريكا). در بعضي افراد كه از ديابت خود بي خبر هستند، حالت نابهنجار و اضمحلال سيستم عصبي خارجي مي‌تواند اولين علامت باشد. كه به صورت سوزن سوزني در پا يا ساق پا احساس مي‌شود و خبر از بيماري عصبي دارد.

7- دردهاي بدون دليل، مبهم، توام و پزشكي

علامت فيزيكي، دردناك مختلف در افسردگي شايع مي‌باشند. بيماران از سردرد، شكم درد، دست و پا درد و گاهي همه آنها ابراز ناراحتي مي‌كنند. به دليل اينكه ممكن است درد مزمن باشد. شايد اين علائم به مغز افراد افسرده، خانواده آنها و متخصصان خطور نكند. علاوه بر آن، هر چه فرد افسرده‌تر باشد كمتر مي‌تواند احساس خود را بيان كند. همه اين‌ها پزشك و روان شناس باليني را گمراه مي‌كنند.
علائم و نشانه‌هاي ديگري هم قبل از تشخيص افسردگي نيز وجود دارند. زماني كه فعاليت‌هاي خود را با بي‌علاقگي انجام مي‌دهيد، يا قادر نيستيد فكر كنيد و يا با اطرافيان رفت و آمد داشته باشيد از يك متخصص كمك بگيريد و كيفيت زندگي را بدتر نكنيد. اين بيماري بايد هر چه زودتر درمان شود قبل از اينكه سبب تغييرات ساختاري در مغز شود.
 تشکر شده توسط : sadaf , mehdi.abdn , najva
#2


دردهايي كه نبايد از آنها غفلت كرد!

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران


آيا تا به حال اين جملات را به خودتان گفته‌ايد يك روز ديگر هم صبر مي‌كنيم مطمئن هستم كه اين درد برطرف خواهد شد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، پزشكان هشدار مي‌دهند كه اين جمله‌ها در واقع به شما خيانت مي‌كنند چون هر گاه شاهد درد يا ناراحتي در بدن خود مي‌شويد به احتمال زياد زمان آن فرا رسيده كه درد خود را به عنوان يك نشانه جدي تلقي كنيد و هرچه زودتر براي آن اقدام نماييد در غير اين صورت ممكن است عواقب جبران ناپذيري در انتظار شما باشد.

به گزارش پايگاه اينترنتي «هلت مي آپ»، در اين مقاله به چند نمونه از دردهاي مهمي اشاره شده است كه در صورت بروز نبايد از آنها غفلت كنيد چون به احتمال زياد به توجه و مراقبت‌هاي پزشكي نياز خواهيد داشت. اين دردها عبارتند از:

-‌ درد در قفسه سينه كه مي‌تواند علامت هشدار حمله قلبي يا ساير مشكلات و ناراحتي‌هاي جدي قلبي و عروقي باشد.

ديگر عوامل احتمالي درد قفسه سينه شامل مشكلات گوارشي، نفخ، استرس، سرماخوردگي، تب و بدن درد هستند. همچنين اگر دردسينه با مشكلات ديگري مثل درد در گلو، آرواره، بالاي سينه يا شانه سمت چپ همراه باشد حتما بايد هرچه زودتر به يك متخصص قلب مراجعه شود چون اينها همه علائم حمله قلبي هستند.

- سردرد كه مي‌تواند بي‌نهايت علت داشته باشد و اگر اين دردها مداوم و پيوسته باشند ممكن است عامل جدي‌تري در بروز آنها نقش داشته باشند و فرد با خطر ابتلا به تومورهاي مغزي يا خونريزي مغزي مواجه باشد. همچنين در صورت بروز سردردهاي ناگهاني و شديد مراجعه به پزشك ضروري است.

- درد در ناحيه تحتاني كمر كه مي‌تواند ناشي از عوامل گوناگون مثل استرس، مشاغل يدي سخت و زياد يا مشكلات شكمي باشد.

شايد بسياري از شما نمي‌دانيد كه درد در بخش تحتاني كمر مي‌تواند به دليل آسيب‌ديدگي سرخرك اصلي آئورت و بروز مشكل در ديواره اين رگ مهم باشد كه به حمله قلبي خاموش منجر مي‌شود. بنابراين افراد مبتلا به فشارخون بالا، سيگاري‌ها، مبتلايان به ديابت و كساني كه سابقه بروز مشكلات گردش خوني دارند نبايد بروز درد در اين قسمت از كمر را دست كم بگيرند و در مراجعه به پزشك سهل انگاري كنند.

- دردهاي شكمي كه اگر شديد باشند نشانه آپانديسيت هستند. البته اين بدان معني نيست كه هر بار به معده درد دچار شديد مضطرب و نگران شويد اما اگر تعداد دفعات اين دردها زياد شد مي‌تواند ناشي از زخم معده، مسدودشدن روده‌ها يا مشكلات غده پانكراس باشد.

- احساس سوزش در پاها كه به گفته متخصصان انجمن ديابت آمريكا مي‌تواند نشانه اوليه از آسيب‌ديدگي اعصاب محيطي باشد و در اين صورت مراجعه به متخصص براي متوقف ساختن آن ضروري است.





 تشکر شده توسط : najva , هانیه , kiana , مولتی ام اس , sargol , Pooya.N , شفا یافته , roya-n
#3


8 درد عضلانی که باید جدی گرفته شوند
به طور کلی دو نوع درد عضله ای وجود دارد یکی که قابل تحمل است و می توانید با آن کنار بیایید، اما دیگری به هیچ وجه نباید نادیده گرفته شود
اگر نتوانید این دو موقعیت را از هم تشخیص دهید، ممکن است خیلی برایتان مشکل ساز شود چون آسیبدیدگی هایی هست که اگر بطور مداوم تشدید شوند، مطمئنا نیاز به زمان استراحت طولانی مدتی پیدا می کنند.

یاد گرفتن تفاوت این دو درد، به خصوص اینکه بفهمید برای چه دردهایی باید احساس خطر کنید، به شما کمک می کنند همچنان به تمریناتتان ادامه دهید و از آسیبدیدگی ها هم دور بمانید.

حتما یادتان باشد، مطالبی که در اینجا مطرح می کنیم، بااینکه ازجمله متداولترین موقعیت ها و مشکلات هستند، اما به هیچ وجه نمی تواند جای مشاوره با پزشک متخصص را برایتان بگیرد. اگر احساس مشکل می کنید و مطمئن نیستید چه اتفاقی برایتان افتاده است، حتما در اولین فرصت ممکن به پزشک مراجعه کرده و با او در این مورد مشورت کنید.

در قسمت پایین به 8 مورد از انواع دردهای بدن که نباید نادیده بینگاریدشان، اشاره می کنیم.

1) درد ناگهانی سر و گردن
اگر به طور ناگهانی، مخصوصا هنگام اسکات زدن با وزنه های خیلی سنگین، در ناحیه سر احساس درد کردید، بلافاصله دست نگهدارید و نگاهی به فرم حرکتتان بیندازید. این درد که نباید از آن غافل شوید، می تواند درنتیجه اورلود رگ های خونی به خاطر فشار تمرین باشد یا اینکه یکی از عضلات درگیر در برخورد با فشار و استرس وارده از طرف وزنه ها، مشکل دارد.
اگر شما هم از جمله بدنسازانی هستید که در حرکت اسکات با وزنه های خیلی سنگین کار می کنید، اطمینان یابید که حین حرکت نگاهتان رو به جلو باشد و عضلات شانه و گردن را کاملا شل و آزاد نگه دارید. اگر حالتتان به اینصورت نباشد، ممکن است مقداری از فشار وزنه ها روی گردن و سر وارد شده و باعث درد جدی در این ناحیه شود.

2) سوزش شدید کشاله ران
اگر تمرینات سنگین اسکات، دِدلیفت یا لانگز انجام می دهید و درد بسیار شدید و ناگهانی در ناحیه کشاله های ران احساس کردید، حتما همان لحظه دست از تمرین بکشید چون این دردی است که به هیچ وجه نباید از آن غافل شوید. این درد برحسب شدت آسیبدیدگی، می تواند یک گرفتگی عضلانی ساده باشد یا کشیدگی جدی عضلات.
اگر خواستید همان حرکت را دوباره انجام دهید (مثلا حرکت لانگز) و این درد همچنان ادامه داشت، اما با شدت کمتر، این نشانه کاملا روشنی است که عضلات داخلی ران شما به طور جدی دچار کشیدگی شده اند.
بااینکه برخی گرفتگی های عضلانی حین تمرینات سنگین انتظار می رود اما این نوع درد و کشیدگی (که تقریبا مشابه گرفتگی است) نشانه این است که چیزی به طور جدی در بدنتان مشکل پیدا کرده و برای جلوگیری از آسیبدیدگی بیشتر حتما باید از ادامه دادن دست بکشید. اگر مشکلتان همین است، آن حرکت را متوقف کرده و سراغ تمرین بعدی بروید، البته دقت کنید که تمرین بعدیتان روی عضلاتی کار کند که دیگر روی عضله مورد نظر فشار وارد نکند. همچنین بلافاصله بعد از تمرین عضله آسیبدیده را به دقت بکشید و درصورت امکان روی آن یخ بگذارید تا اگر تورم دارد برطرف شود. چهار روز تا یک هفته به آن عضله استراحت بدهید و بعد دوباره تمرینات خود را از سر بگیرید.

3) درد جدی کمر
در حالیکه اینکه همیشه باید مراقب هر نوع درد کمر که برایتان اتفاق می افتد باشید، وقتی درد آن مستقیم و شدید باشد، باید بلافاصله دست از تمرین بکشید چون این مورد یکی از حادترین دردهایی است که به هیچ وجه نباید نادیده بگیرید. درد تند و تیز معمولاً نشانه ای آشکار است که مشکلی در بدنتان اتفاق افتاده و علت آن ممکن است جابه جا شدن دیسک یا وارد شدن فشار روی عصب باشد.
اگر تعداد بالایی لیفت انجام داده اید که نیاز به بالا بردن وزنه بالای سرتان داشته است (مثل وزنه برداری یکضرب، پرس سرشانه و از این قبیل) پس فشار زیادی روی استخوانهای مهره ها وارد کرده اید.
از جمله اصلاحاتی که باید صورت دهید، تغییر طرز قرارگیریتان است چون ممکن است حرکت را در حالتی انجام داده باشید که ستون مهره ها خارج از تراز رفته باشد که موجب درد عمیقی در بدن می شود.
دراولین فرصت به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا ببینید کمرتان تا چه میزان آسیب دیده است و قبل از اینکه دوباره به سراغ وزنه ها بروید، حتماً مشکلتان را برطرف کنید. یادتان باشد درصورت داشتن چنین مشکلی به هیچ عنوان به تمرین ادامه ندهید، چون کوچکترین مشکلی که برای ستون مهره هایتان اتفاق بیفتد، سایر نقاط بدنتان هم در معرض آسیبدیدگی جدی قرار می گیرند.

4) درد قوزک پا حین دویدن
برخی دونده ها خیلی به ورزششان متعهد هستند و خیلی برایشان پیش آمده که طی تمریناتشان دچار درد در قسمتی از بدنشان شده باشند. هر زمان که سعی می کنید به اندازه مسافتی که دونده ها می دوند، بدوید، مطمئنا درد جدی برای خودتان ایجاد می کنید.
متاسفانه این به آن معنی هم هست که دونده ها خود را به چنین دردهایی عادت داده اند و خودشان را مجبور می کنند که باوجود این درد به راهشان ادامه دهند، درصورتیکه خیلی از دردهایی که تحمل می کنند، ازجمله دردهای بسیار جدی است که به هیچ وجه نباید نادیده شان انگاشت.
وقتی حین دویدن چنین دردی در پای خود احساس کردید، زمانش رسیده که تردمیل را نگهداشته و به درد قوزکتان رسیدگی کنید. این درد می تواند نشانه کشیدگی قوزک یا رباطهایتان باشد و اگر نادیده گرفته شوند ممکن است باعث شود هفته ها از تمرینتان عقب بمانید.
مفصل قوزک پا تاندون ها و رباط های زیادی در خود دارد به خاطر همین این احتمال خیلی زیاد است که با یک گام اشتباه که برمی دارید صدمه ای به یکی از اینها وارد شود. داشتن یک جفت کفش مناسب و دویدن در سطوح صاف راه خوبی برای پیشگیری از بروز دردهای قوزک پا است اما به طور کامل نمی توان از بروز چنین دردهایی جوگیری کرد. پس وقتی می دوید، به بدنتان گوش دهید و هر زمان که احساس کردید که باید دویدن را متوقف کنید، دست نگهدارید.

5) گرسنگی بیش از حد
برای خیلی از افراد، ساختن بدنشان مهمترین اولویت زندگی است. چه فکرشان شرکت در مسابقات بدنسازی باشد یا صرفاً بخواهند به این و آن پز بدهند که سعی و تلاشهایشان در باشگاه نتیجه بخش بوده است، خودشان را تا حد بیشتر از توانشان جلو می برند تا به اهدافشان برسند.
وقتی عضله ها ساخته شدند، به جایی می رسند که باید شدیداً مراقب رژیم غذاییشان باشند و هر چیزی را نخورند. اگر شما هم در رژیم غذایی خود جدی هستید و چند ماهی است که خورد و خوراک خود را شدیداً محدود کرده اید، واقعاً باید به زبان بدن خود گوش دهید.
گاهی اوقات بعد از رژیم های خیلی سخت، توازن هورمونی بدن برهم می خورد و شما احساس گرسنگی شدید خواهید کرد که به هیچ طریق از بین نمی رود. این وضعیت آشکارا نشان می دهد که بدنتان میخواهد چیزی به شما بگوید و شما باید یک تا دو هفته به خودتان مرخصی بدهید.
کالری های مصرفیتان را دوباره بالا بیاورید و بعد از این دوره دوباره به رژیم سفت و سخت سابقتان برگردید. اینبار متوجه خواهید شد که وقتی مرخصیتان از رژیم به سر آمد، چربی سوزیتان بسیار شدیدتر از قبل ادامه می یابد.

6) احساس سرگیجه
درد دیگری که موقه تمرین نباید نادیده بگیرید، احساس سرگیجه است. این مشکل بیشتر زمانی اتفاق می افتد که در حرکتی تا نیمه خم هستید و دوباره به وضعیت ایستاده برمی گردید. بااینکه در خیلی افراد سرگیجه انتظار می رود—اگر موضوعی همیشگی برایتان باشد—خیلی خوب است که فشارخونتان را اندازه گیری کنید چون ممکن است این نشانه ای از مشکل فشارخون باشد.
بااینکه خیلی ها باید مراقب باشند فشارخونشان بالا نرود، شما اگر دچار چنین مشکلی شدید، احتمالاً فشارخونتان پایین آمده است. باتوجه به خطری که احساس سرگیجه می تواند در پرس های بالای سر برایتان ایجاد کند، باید حتماً دقت و توجه کافی به این مشکل داشته باشید.
یک کاری که باید بکنید این است که مقدر کافی نمک در رژیمتان مصرف کنید. بااینکه نباید در مصرف نمک زیاده روی هم بکنید، اما مصرف به اندازه آن را نباید فراموش کنید. پس تازمانی که کاملاً سالم باشید و هیچ مشکل سلامتی خاصی هم نداشته باشید، کمی مصرف اضافه تر نمک برای شما که فعالیت فیزیکی بالایی دارد می تواند مفید باشد، چون با عرق کردن حین تمرین این نمک ها دفع خواهند شد.
به خاطر داشته باشید که مطالبی که گفتیم نباید برایتان پاسخ کامل باشد و اگر این مشکل مداوماً برایتان اتفاق افتاد حتماً باید به دنبال پزشکی مجرب برای تشخیص مشکل خود بروید.

7) درد ساق پا
درد و ورم ساق پا یکی دیگر از مشکلات متداول در ورزش دو می باشد که به خاطر اعمال فشار مداوم بر استخوان درشت نی ایجاد می شود. بااینکه خیلی از دردهای ساق ممکن است به خاطر کار کشیدن بیش از حد از پا باشد و بعد از چند روز دوباره سلامت شود، اما اگر از مشکل درد و ورم ساق پا مزمن رنج می برید باید حتماً دوره ریکاوری را به طور کامل طی کنید.
اگر می بینید که این مشکلتان بیشتر از دو هفته است که ادامه پیدا کرده است، حتماً به دنبال یک پزشک متخصص ورزشی رفته و درمان را جویا شوید.

8) خستگی مفرط و مداوم
و آخرین نوع درد که به شما معرفی می کنیم، خستگی است، آنهم خستگی که به هیچ طریق از بین نمی رود. هرچه خوابتان را بیشتر می کنید، تغذیه تان را متعادل تر می کنید، چند روز مرخصی می گیرید و استراحت می کنید و هر کاری که می کنید این خستگی بهتر نمی شود که نمی شود. این می تواند نشانه بارزی از تمرین زدگی باشد.
خیلی از آقایون عادت دارند که با درد مداوماً کنار بیایند و باوجود آن به فعالیتشان ادامه دهند، درمورد شدت و حجم تمرین هم وضع به همین منوال است.
اگر می بینید که انگیزه و اشتیاق کمتری برای سایر جوانب زندگیتان که سابقاً از آن لذت میبردید، به جز تمرین، دارید می تواند نشانه ای از تمرین زدگی باشد. اما اگر خیلی وقت است که از باشگاه به خودتان مرخصی نداده اید و در چند وقت گذشته هم پیشرفتی در کارتان مشاهده نکرده اید، حتماً زمان استراحتتان رسیده است. تمرین زدگی، برحسب شدت آن، ممکن است از دو هفته تا چند ماه طول بکشد تا درمان شود. به همین دلیل است که اگر می خواهید خیلی از تمریناتتان عقب نمانید، باید توجه خاصی به این مشکل داشته باشید.

مقابله با دردها
به هیج عنوان نسبت به هیچکدام از این دردها بی توجه نباشید. وقتی می خواهید فراتر از توانتان از خودتان کار بکشید، داشتن آستانه درد بالا چیز خوبی است اما اگر از دردهایی که می تواند واقعاً به شما صدمه بزند، مطلع نباشید، ممکن است خودتان را در معرض مشکلات بسیار جدی و بزرگی قرار دهید.




اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : Pooya.N , شفا یافته
#4
مطالب خوبی رو بیان کردید اما یه مشکل اساسی وجود داره که وقتی دردی رو جدی میگیریم و با پزشک مشورت می کنیم مرحله اوالش رد شده مرحله ی اصلیش اینه که پزشک هم درد ما رو جدی بگیره!!!
من که هرموقع موضوعی رو با هر پزشکی مطرح کردم گفته چیز مهمی نیست بخاطر استرسه!!!!
بعد از یه مدت با کلی دردسر و سختی کشیدن یکی دیگشون تشخیص می ده بعد میگه باید زودتر مراجعه میکردی!!!
من که تاحالا با مراجعه ی سریع به پزشک نتیجه ای نگرفتم همیشه باید کلی اذیت بشم تا بعد شای د یه پزشکی یه جای این کشور عزیز یه تشخیصی بدهconfused
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  از این افزودنی‌های غذایی دوری کنید نازلی 0 3,086 2014/05/14, 03:13 PM
آخرین ارسال: نازلی
  از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید !! tanha 10 22,596 2013/03/03, 07:30 AM
آخرین ارسال: booshveg
  از قرار دادن لپ تاپ بر روی پا خودداری کنید earth 1 4,494 2012/12/21, 04:38 PM
آخرین ارسال: شیرین
  به نوع چربي و افزودنيها در كنسروها توجه کنید yaro 0 2,015 2010/10/06, 08:09 PM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست