امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید !!
#1
چند روز قبل خانمي با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت)تصادف میکنند.راننده ماشین بزرگ که مقصر بوده به شوهرمیگوید یک میلیون تومان بشما میدهم ولی به پلیس اطلاع ندهید.اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد.
زن و شوهرش به موضوع مشکوک میشوند چون ظاهر راننده اینقدر ثروتمند بنظر نمیرسید که یک میلیون تومان به آنها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ میزنند پلیس راهنمايي رانندگی میاید و خلاصه مشکوک میشود از راننده میخواهند درب پشت را باز کند که راننده میگوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید اینها هم زنگ میزنند پلیس ١١٠ با مجور میاید.خلاصه ماشین را باز میکنند و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه بدبخت مواجه میشوند.خانم از حال میرود و راهی اورژانس بیمارستان میشود.مامور ١١٠ هم با دیدن منظره لگد محکمی به راننده میزند و تا آنجاييكه خانم و شوهرش بعد میفهمند راننده اعتراف میکند که گربه ها را برای تهیه همبرگر به محلی میبرند.بیخود نیست گربه های محله های مختلف ناغافل غیبشان میزند.

اطلاعيه

اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26
نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر از
مراكز عرضه و فروشگاه ههاي زنجيره اي نموده و اين نمونه
ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.

از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق
بوده اند و فقط سوسيس كوكتل 55 درصد كاله آمل و سوسيس آلماني 40 درصد
پاكدام پارس منطبق بوده است همچنين از شش مورد همبرگر فقط يك مورد مردود
بود و مابقي منطبق بودند و لذا توليد هبرگر ظاهراً وضعيت مناسب تري
دارند.

موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي
صفاقي( چربي موجود در دستگاه گوارش و
لابه لاي روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و
ريه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پيوندي ( پوست رگ و پي و چربي ضايعات
گوشتي) يعني بافت هايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد
ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده هاي گوشتي
نيستند استفاده شده است.

لذا اداره كل استاندارد از اين پس مقرر نموده به طور
مداوم اين آزمايش خاص را بروي كليه فرآورده هاي گوشتي پخته و ناپخته
انجام دهند تا طبق وظيفه قانوني خود سلامت و امنيت غذايي مردم در بحث
فرآورده هاي گوشتي محافظت گردد.

اسامي ايشان كه توليد با استفاده از بافت هاي غير مجاز داشته اند:

1- كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركي 620 درصد سوليكو( كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصد آرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا ( راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلماني 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك ( كيلا)
15-سوسيس آلماني 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلماني 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلماني 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولي 60 درصد كابي آمل

روابط عمومي
اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي
استان تهران

گفتی گل گیلاس عمرش از همه کوتاه تر است و با بادی می ریزد.
اما من لحظه ای را به یاد دارم که گل زندگی ام پژمرد با یک حرف،
باد هم نمی وزید...
 تشکر شده توسط : earth , mehdi.abdn , شفا یافته , najva , نازلی , kiana , شهرزاد , ساغر , زهرا59 , رزمینا , فاطمه_2 , SSA , blue sky , Hasty , آرزو , sooorooosh , shahrzad.s , hamsare booshveg , ghaside
#2
با توجه به مصرف زياد غذاهاي آماده و كيفيت نا مطلوب اونها دولت بايد فكري به حال اين معزل بزرگ بكنه . ا
لبته ما دور و برمون از اين معزلها كم نداريم ،‌بحث آب آشاميدني كه با 60 درصد نيترات هم يكي از مسائل فراموش شده است و هيچكس حرفي از اون نمي زنه .
از اونجايي كه من خبر دارم جلساتي با حضور استاندار و نمايندگان دانشگاه علوم پزشكي برگزار مي شه كه ، مسئولين اين امر به آلوده بودن اين مواد غذايي كه تبليغات زيادي رو هم براي محصولات خودشون دارند اذعان دارند ولي متاسفانه جاي تعجب داره كه برخورد مناسبي با اين توليد كننده ها نمي شه .
جالبه كه بدونين اگر مواد بو زدا رو به اين سوسيس و كالباسهاي خوشمزه و پر طرفدار نزنن ، از بوي تعفن اونها هيچوقت نمي شه به اونها نزديك شد چه برسه به خوردنش .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
 تشکر شده توسط : yaro , نازلی , ساغر , زهرا59 , رزمینا , pariya , Hasty , آرزو , shahrzad.s
#3
مسموميت بر اثر مصرف كالباس مارمولك‌دار

.jpg   123.jpg (اندازه: 11.28 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
خبر جنوب : يك شب پس از اين‌كه من و همسرم به دليل مسموميت روانه درمانگاه شديم، دخترم در حال برش باقي‌مانده كالباس‌ها بود كه چاقو در رول كالباس گير كرد. دخترم كه فكر مي‌كرد استخواني در رول كالباس وجود دارد از من كمك خواست و من كه تا آن لحظه بي‌خبر از اين بودم كه دليل مسمويتم مصرف همين كالباس است، شروع به بيرون كشيدن چاقو از رول كالباس كردم اما ناگهان ديدم كه دست و پاي لاشه يك مارمولك از ميان كالباس بيرون زد. در نهايت نعجب كالباس را از وسط جدا كردم و با لاشه درشت يك مارمولك روبه‌رو شدم.
خبر جنوب: زن و مردي در شيراز با خوردن كالباس مارمولك! روانه درمانگاه شدند.

ماجرا از آنجا آغاز شد كه اين مرد پس از خريد دو رول كالباس متعلق به يكي از كارخانه‌هاي معروف صنايع غذايي فارس با همسرش اقدام به مصرف مقداري از آن كرد اما پس از ساعاتي هر دو به دليل شكم‌درد شديد مجبور به مراجعه به درمانگاه شدند و در آنجا با تشخيص اين‌كه اين دو نفر دچار مسموميت شده‌اند، به آنان سرم تزريق شد.

اما همه جريان به همين‌جا ختم نشد. اين زن و شوهر بي‌خبر از اين‌كه كالباس مارمولك را ميل كرده و به اين حال و روز افتاده‌اند به منزل مراجعه كردند تا اين‌كه يك روز بعد در نهايت تعجب راز بدحالي آنان در ميان يكي از رول‌هاي كالباس نمايان شد.

محمود معمار صادقي گفت: يك شب پس از اين‌كه من و همسرم به دليل مسموميت روانه درمانگاه شديم، دخترم در حال برش باقي‌مانده كالباس‌ها بود كه چاقو در رول كالباس گير كرد. دخترم كه فكر مي‌كرد استخواني در رول كالباس وجود دارد از من كمك خواست و من كه تا آن لحظه بي‌خبر از اين بودم كه دليل مسمويتم مصرف همين كالباس است، شروع به بيرون كشيدن چاقو از رول كالباس كردم اما ناگهان ديدم كه دست و پاي لاشه يك مارمولك از ميان كالباس بيرون زد. در نهايت نعجب كالباس را از وسط جدا كردم و با لاشه درشت يك مارمولك روبه‌رو شدم.

اين شهروند شيرازي ادامه داد: من كه از ديدن لاشه مارمولك به شدت شوكه شده بودم كالباس را به همان شكل به مراكز بهداشتي بردم.

رئيس مركز بهداشت شيراز ضمن تأييد گفته‌هاي اين شهروند گفت: مشاهدات حاكي از آن است كه اين مارمولك در مراحل پاياني توليد خمير كالباس در آن افتاده است. البته احتمال عمدي بودن اين كار توسط افرادي نيز وجود دارد كه اين موضوع در حال پيگيري است.
 تشکر شده توسط : omidvar , Morteza , نازلی , شهرزاد , ساغر , زهرا59 , رزمینا , فاطمه_2 , Hasty , آرزو , arezoo_azizi
#4
(2010/09/06, 07:06 PM)yaro نوشته است:
مسموميت بر اثر مصرف كالباس مارمولك‌دار
خبر جنوب : يك شب پس از اين‌كه من و همسرم به دليل مسموميت روانه درمانگاه شديم، دخترم در حال برش باقي‌مانده كالباس‌ها بود كه چاقو در رول كالباس گير كرد. دخترم كه فكر مي‌كرد استخواني در رول كالباس وجود دارد از من كمك خواست و من كه تا آن لحظه بي‌خبر از اين بودم كه دليل مسمويتم مصرف همين كالباس است، شروع به بيرون كشيدن چاقو از رول كالباس كردم اما ناگهان ديدم كه دست و پاي لاشه يك مارمولك از ميان كالباس بيرون زد. در نهايت نعجب كالباس را از وسط جدا كردم و با لاشه درشت يك مارمولك روبه‌رو شدم.
خبر جنوب: زن و مردي در شيراز با خوردن كالباس مارمولك! روانه درمانگاه شدند.

ماجرا از آنجا آغاز شد كه اين مرد پس از خريد دو رول كالباس متعلق به يكي از كارخانه‌هاي معروف صنايع غذايي فارس با همسرش اقدام به مصرف مقداري از آن كرد اما پس از ساعاتي هر دو به دليل شكم‌درد شديد مجبور به مراجعه به درمانگاه شدند و در آنجا با تشخيص اين‌كه اين دو نفر دچار مسموميت شده‌اند، به آنان سرم تزريق شد.

اما همه جريان به همين‌جا ختم نشد. اين زن و شوهر بي‌خبر از اين‌كه كالباس مارمولك را ميل كرده و به اين حال و روز افتاده‌اند به منزل مراجعه كردند تا اين‌كه يك روز بعد در نهايت تعجب راز بدحالي آنان در ميان يكي از رول‌هاي كالباس نمايان شد.

محمود معمار صادقي گفت: يك شب پس از اين‌كه من و همسرم به دليل مسموميت روانه درمانگاه شديم، دخترم در حال برش باقي‌مانده كالباس‌ها بود كه چاقو در رول كالباس گير كرد. دخترم كه فكر مي‌كرد استخواني در رول كالباس وجود دارد از من كمك خواست و من كه تا آن لحظه بي‌خبر از اين بودم كه دليل مسمويتم مصرف همين كالباس است، شروع به بيرون كشيدن چاقو از رول كالباس كردم اما ناگهان ديدم كه دست و پاي لاشه يك مارمولك از ميان كالباس بيرون زد. در نهايت نعجب كالباس را از وسط جدا كردم و با لاشه درشت يك مارمولك روبه‌رو شدم.

اين شهروند شيرازي ادامه داد: من كه از ديدن لاشه مارمولك به شدت شوكه شده بودم كالباس را به همان شكل به مراكز بهداشتي بردم.

رئيس مركز بهداشت شيراز ضمن تأييد گفته‌هاي اين شهروند گفت: مشاهدات حاكي از آن است كه اين مارمولك در مراحل پاياني توليد خمير كالباس در آن افتاده است. البته احتمال عمدي بودن اين كار توسط افرادي نيز وجود دارد كه اين موضوع در حال پيگيري است.

ماجراي كشف مارمولك در كالباس , مركزبهداشت تاييد كردولي دانشكده دامپزشكي گفت مارمولك نيست،تاندون است





در پى درج خبر تامل برانگيز وجود مارمولك در كالباس توليدى يكى از كارخانجات صنايع غذايى فارس و تاييد اين موضوع از سوى دكتر قاسم‏پور، رئيس مركز بهداشت شيراز، دانشكده دامپزشكى اين شهر با استناد به نظر يكى از اساتيد خود وجود مارمولك در اين رول كالباس را رد و جسم مشاهده شده در آن را تاندون اعلام كرد.

به گزارش "خبرجنوب" جريان از اين قرار بود كه يكى از شهروندان شيرازى پس از خريد دو رول كالباس متعلق به يكى از كارخانه‏هاى معروف صنايع غذايى فارس با همسرش اقدام به مصرف مقدارى از آن كرد اما پس از ساعاتى به دليل شكم درد شديد مجبور به مراجعه به درمانگاه «محمد رسول‏ا...» شدند و در آنجا با تشخيص اينكه اين دو نفر دچار مسموميت شده‏اند به آنها سرم تزريق شد.

محمود معمار صادقى گفت : يك شب پس از اينكه من و همسرم به دليل مسموميت و درد شديد در ناحيه شكم روانه درمانگاه شديم، دخترم در حال برش باقيمانده كالباس‏ها بود كه چاقو در رول كالباس گير كرد.

وى افزود: دخترم كه فكر مى‏كرد استخوانى در رول كالباس وجود دارد از من كمك خواست و من كه تا آن لحظه بى‏خبر از اين بودم كه دليل مسموميتم مصرف همين كالباس است، شروع به بيرون كشيدن چاقو از رول كالباس كردم اما ناگهان ديدم كه دست و پاى لاشه يك مارمولك از ميان كالباس بيرون زد. در نهايت تعجب كالباس را از وسط جدا كردم و با لاشه درشت يك مارمولك مواجه شدم.

اين شهروند شيرازى ادامه داد: من كه از ديدن لاشه مارمولك به شدت شوكه شده بودم كالباس را به همان شكل به درمانگاهى در قصردشت بردم و از آنها راهنمايى خواستم.

در آنجا به من گفتند كه بايد كالباس را به مركز بهداشت والفجر ببرم. با مراجعه به مركز بهداشت، كارشناسان پس از مشاهده مارمولك و گرفتن عكس و فيلم گفته‏هاى مرا تاييد كردند.

در همين رابطه رئيس مركز بهداشت شيراز ضمن تاييد گفته‏هاى اين شهروند گفت: مشاهدات حاكى از آن است كه اين مارمولك در مراحل پايانى توليد در خمير كالباس افتاده است.

دكتر حميد قاسم‏پور با طرح فرضيه هايى چون بهداشتى نبودن محيط كار و افتادن مارمولك در خمير كالباس گفت: البته احتمال عمدى بودن اين كار توسط افرادى نيز وجود دارد كه اين موضوع در حال پيگيرى است.

وى در پاسخ به اين سوال خبرنگار ما كه آيا كارشناسان مركز بهداشت از وضعيت بهداشتى اين كارخانه بى‏اطلاع بودند، گفت: مشكل ايجاد شده ناشى از همين موضوع است كه متاسفانه ما هيچ اطلاعى از وضعيت بهداشتى كارخانه‏ها نداريم.

دكتر قاسم‏پور افزود:متاسفانه حدود دو سالى مى‏شود كه با واگذارى امور بازرسى از كارخانه‏ها به اداره نظارت بر مواد غذايى دانشگاه علوم پزشكى به ما اجازه بازرسى از اين مراكز را نمى‏دهند و همين موجب شده كه هيچ اطلاعى از وضعيت بهداشتى، مشكلات ساختمانى و نظافت كارخانه‏ها نداشته باشيم.

رئيس مركز بهداشت شيراز گفت: شايد اين اتفاق بهترين فرصتى باشد كه در واگذارى چنين نظارت‏هايى با توجه به حساسيت موضوع تجديدنظر شود.

در همين حال دانشكده دامپزشكى شيراز با استناد به نظر شكرفروش استاد بخش بهداشت مواد غذايى اين دانشكده اعلام كرد: ، مورد مشاهده شده جسم خارجى نبوده، مشكل بهداشتى خاصى نداشته و به دليل نقص در سيستم چرخ‏گوشت شكل گرفته است.

دكتر قاسم‏پور، رئيس مركز بهداشت شيراز نيز كه تا ديروز با ذكر جزئيات دقيق مشاهدات خود و هفت نفر از همكارانش وجود مارمولك در اين رول كالباس را مورد تاييد قرار مى‏داد با اشاره به نظر اين استاد دانشكده دامپزشكى گفت: در ارتباط با وجود يك مارمولك در نمونه كالباس كه توسط فردى شاكى مطرح و توسط مركز بهداشت نيز به تاييد رسيده است، پس از ارجاع موضوع به مرجع ذيصلاح در دانشگاه علوم پزشكى شيراز نمونه مذكور تاندون تشخيص داده شده و وجود مارمولك در بافت كالباس تكذيب شده است.
 تشکر شده توسط : نازلی , شهرزاد , ساغر , زهرا59 , رزمینا , Hasty , آرزو , arezoo_azizi
#5
با اینکه سرانه مصرف سوسیس و کالباس در ایران در مقایسه با کشور‌های اروپایی و توسعه یافته بسیار پایین تر است اما نباید ازکنار مصرف روزانه حدود 10 میلیون پرس غذا هایی که با این دو محصول آماده می‌شوند،ساده گذشت .روند طی شده نشان می‌دهد مصرف سوسیس و کلباس یا با انتقاداتی که معمولا منع مصرف و حذف کامل این دو محصول از سبد غذایی راهدف می‌گیرند،مواجه شده که نتیجه بخش نبوده و یا در بسیاری از موارد بی توجهی به مسائل تولید و مصرف را در بر داشته است
بررسی اشکالاتی که در تولید این محصولات وجود دارد می‌تواند تصمیم برای انتخاب گزینه های مناسب را تسهیل نماید.
خمیر مرغ یکی از این اشکالات است، استفاده از خمیر مرغ به جهت كیفیت بسیار پایین این ماده اولیه نسبت به گوشت تنها در محصولات معدود (عمدتا محصولات ارزان قیمت با درصد گوشت كمتر از 50% ) و در كارخانه های كوچك كه به نام و شهرت تجاری خود اهمیت چندانی نمی‌دهند انجام می‌شود . ولی واقعیت تلخ این است كه متاسفانه این محصولات بی كیفیت بخش بزرگی از بازار سوسیس و كالباس كشور را تشكیل می‌دهد.

تكنولوژی دستگاه استخوان گیر (دستگاه تولید خمیر مرغ) بر این اساس است كه مرغ را با پوست و استخوان له می‌كنند و تحت فشار شدید قرار می‌دهند تا اینكه گوشت به فاز مایع درآید. در این هنگام مخلوط تحت فشار را در معرض یك ف.... قرار داده تا گوشت مایع شده از ان رد شود وبه این ترتیب گوشت را به طریق مكانیكی از استخوان و پوست جدا كرده اند.

مشكلات بهداشتی و فنی استفاده از خمیر مرغ:
متاسفانه هیچ سیستم نظارتی بر ساخت دستگاه های استخوان گیر در كشور وجود ندارد. اولین مشكل دستگاه های ایرانی این است كه ف.... آنها بومی‌سازی شده و با كمی‌اغماض اجازه عبور به مقادیر زیادی از بافت پوست و چربی و به خصوص مغز استخوان و نخاع را می‌دهد. درضمن پیچ تظیم سفت كردن خروجی ضایعات هم در اختیار تولید كننده قرار داده شده تا ایشان در صورتی كه دچار فشار اقتصادی شد كمی‌پیچ مذكور را تنگ تر كرده تا درصد استحصال و بهره وری! بهبود یابد و در واقع مقادیری هم استخوان له شده هم همراه خمیر مرغ به خورد مردم رود.

در ضمن ف.... های ساخت ایران هم متاسفانه از جنس آلیاژها مخصوص مشابه اروپایی آن نیست كه در نتیجه در معرض استهلاك شدید قرار دارد و اصولا تعویض و تراش دوباره ف....جز اصلی كسب و كار ساخت دستگاه های استخوان گیر است. ولی روی پنهان قضیه این است كه در پی این استهلاك در واقع در طی یك دوره مستهلك شدن یك ف..... چند صد گرم استیل آلیاژی حاوی آهن و نیكل و دیگر فلزات اساسی به همراه خمیر مرغ به خورد مردم رفته است!

مشكل اساسی بعدی استفاده از مرغ های تخم گذار (مرغ هلندی) است. مرغ تخم گذار مرغی است كه در طی شش ماه تا دو سال از عمرش روزانه یك تخم مرغ تولید نموده و زمانی هم كه توانایی اش در تخم گذاشتن كم می‌شود كشتار می‌شود. وزن مرغ های تخم گذار حدود یك كیلوگرم است و گوشتشان به جهت تلاش فوق العاده این مرغ در تولید تخم مرغ در طی زندگیش از ارزش غذایی پایین تری نسبت به مرغ گوشتی برخوردار است. به جهت سفت بودن و پاره ای ملاحظات بهداشتی عرضه و استفاده از این مرغ ها مجوز بهداشتی ندارد. تا همین ده سال پیش نیز این مرغ ها معدوم می‌شدند و یا حداكثر به كارخانجات تولید خوراك دام سپرده می‌شدند.

طبیعتا قیمت این مرغ نیز به مراتب كمتر از گوشت مرغ گوشتی است. اما با رواج دستگاه های استخوان گیر نیز این مرغ ها به یكباره خواهان پیدا كردند زیرا حالا می‌شد این مرغ های كوچك و ارزان را درسته در دستگاه انداخت و از آن طرف خمیر مرغ گرفت . مشكل اصلی این است كه اندازه كوچك این مرغ ها مطابق با تنظیمات دستگاه های اتوماتیك كشتارگاهی نیست و گاهی داخل شكم مرغ به طور كامل تخلیه نشده است و همچنین بافت پشت مرغ كه محل تجمیع آنتی بیوتیك ها و هورمون هاست گرفته نمی‌شود و اگر كارخانه تولیدی هم دقت نكند(و یا به بیان واضح تر اهمیت ندهد)در نهایت متاسفانه این مواد نیز همراه خمیر مرغ می‌شود .

تاریك ترین قسمت قضیه اینجاست: جمع آوری اسكلت مرغ و بقایای قطعه بندی مرغ از فروشگاه های مرغ فروشی و قطعه بندی های مرغ و سپردن این ضایعات به دستگاه استخوان گیر. متاسفانه حقیقتی است غیر قابل كتمان . با وجود بیش از 200 كارخانه تولید سوسیس وكالباس و صدها واحد قطعه بندی كه مجوز دستگاه استخوان گیر دارند كه در تمام كشور در مناطق دور و نزدیك و در شهرك های صنعتی دورافتاده پراكنده شده اند به راحتی این عمل امكان پذیر است. به هر حال اختلاف قیمت میان ران و سینه مرغ به قیمت كیلویی 6500 تومان با خمیر مرغ كیلویی 800 تومان به راحتی توجیه كار غیر قانونی را حتی اگر لازم باشد نیمه شب انجام شود برای خیلی افراد مهیا می‌كند.

آیا باز هم دوست دارید سویسی و کالباس میل کنید ؟
فان مع العسر يسرا
 تشکر شده توسط : سحــــــــر , omidvar , Morteza , najva , رزمینا , naz.gigili , sattar , آرزو , arezoo_azizi
#6

لطفابرای بچه هاهم بخوانید

مصاحبه رییس سازمان غذا و دارو را بخوانید


ازمرغ فروش می خواهید که مرغ راپاک کند وتمام پوست و اشغال وچربی
و دل و روده انرا بگیرد
او هم این کار رامی کند و زواید را درپاتیلی میریزد ومرغ پاک کرده را به بیش از
دو برابرقیمت به شمامی فروشد
چندروزبعدبرای فرزندان دلبندتان باقیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس و
سوسیس سفارش می دهید
وچه بسا خودتان هم با لذت ناخنکی به ان می زنید
وکلی خوشحال می شویدکه چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده اید
غافل ازاین که همان پوست و دل و روده و پی و چربی های مملو از هورمون
را که چند روزقبل به
قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودید
دوباره خریده اید و بالذت شاهدخورده شدن انها توسط فرزندان عزیز و دلبندتان هستید

و دلخراش تر انکه همین فرزندی راکه ازجان خود عزیزتر می دارید به
سی سالگی نرسیده به دلیل چاقی و اختلالات هورمونی و گرفتگی عروق
باید از این مطب به ان مطب و از این بیمارستان به ان بیمارستان ببرید و بر
بخت بد او و بخت بدخودتان نفرین کنید


تولید کالباس و سوسیس زیر پله‌ای و روی پله ای از خمیر امحاو احشای مرغ!
تولید کالباس زیر پله‌ای از خمیر مرغ!

فارس:رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پله‌ای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآورده‌ها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم.

احمد شیبانی درباره وضعیت تولید فرآورده‌های پروتئینی در کشور افزود:‌ وقتی ما حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و اشغال مرغ بود استفاده می‌کردند.
وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک واقعیت است که می‌گفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر می‌کنیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانه‌های بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل را رعایت کنند اما بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر پله‌ای و قاچاق در بازار هستند که این کارها را می‌کنند و محصولات با قیمت ارزان وارد بازار می‌کنند و در اختیار ساندویچی‌ها قرار می‌دهند.
وی افزود: کارخانه‌های بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند اما همه سوسیس و کالباس‌های که در بازار هستند که از برندهای معروف نیستند، شما می‌روی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان می‌گذارد و به شما می‌دهد از کجا می‌دانید که چیست.
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری می‌کنیم.
وی گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود باید مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازه‌ها حاضر می‌شوند و جلوی آنها مرغ را پوست می‌کنند و اشغالش را در یک ظرف می‌اندازند باید مراقبت کنند که این اشغالها وارد سیستم نشود.
شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس درست کنند باز هم نمی‌خورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه می‌کند که اصلاً فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند.









اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : parastoo joon , نازلی , kiana , ساغر , زهرا59 , رزمینا , فاطمه_2 , pariya , blue sky , Hasty , آرزو , arezoo_azizi
#7
سوسیس و كالباس‌هایی كه بی‌صدا می‌كشند


سلامت نیوز: فرآورده‌های گوشتی نیمه‌آماده كه ما با نام سوسیس و كالباس آنها را می‌شناسیم، طیف وسیعی از فرآورده‌ها را در بر می‌گیرد، با فرمولاسیون‌های متفاوت كه بسته به آن فرمولاسیون‌هایی كه دارند مصرف آنها پیامدهای متفاوتی نیز دارد. این مواد نسبت به مقدار گوشت، چربی، نمك و مواد نگهدارنده آنها تاثیرات متفاوتی روی بدن می‌گذارند. نكته مهمی كه برای این گروه از موادغذایی مورد توجه است، اثراتی است كه روی سلامت ما می‌گذارد كه یكی از این مسایل برمی‌گردد به ساختار و ماهیت این نوع موادغذایی، مثل سوسیس كه حتما باید طبخ شود و در اكثر موارد در روغن سرخ می‌شود و حجم بالایی از كالری را در مقدار محدودی از خود جا می‌دهد و اكثرا در اضافه‌وزن افراد می‌تواند مساله‌ساز باشد.
بخش دیگر برمی‌گردد به فرمولاسیون این مواد كه از نظر موادی كه به آنها اضافه می‌شود، مثل مقدار چربی كه به طور معمول در این مواد وجود دارد و مقدار سدیم بالایی كه دارند كه هر دو این موارد می‌تواند بر سلامت ما تاثیر داشته باشند. بخش دیگر برمی‌گردد به مواد نگهدارنده این موادغذایی كه عمدتا از جنس نیتریت سدیم است كه در اصل صنعت سوسیس و كالباس بدون این مواد نگهدارنده تقریبا هیچ مفهومی ندارد، به لحاظ اینكه فرآورده‌های گوشتی بسیار مستعد آلودگی‌های میكروبی هستند و این مواد نگهدارنده خاصیت ضدمیكروبی و به این مواد رنگ قرمز مشتری‌پسندی می‌دهد و در نهایت به آنها طعم گوشتی می‌دهد كه بسیار خوشایند است كه مجموعا به نفع فروش این نوع مواد است، غافل از آنكه در مطالعات تجربی اثرات سرطان‌زای این ماده مشخص شده است.

تقلب
متاسفانه در ایران موادی كه برای تهیه سوسیس‌ها استفاده می‌شود، معمولا روده‌های گاو و گوسفند است و گوشت‌های مانده بر استخوان‌ها كه این گوشت‌ها برای گاو‌های شیردهی است كه برای تولیدمثل نگه داشته می‌شوند و معمولا گاوهای پیری هستند، كه فقط برای زایمان‌های متعدد نگه داشته می‌شوند كه چندین زایمان كرده‌اند كه در این مدت برای زایمان آنها مواد هورمونی بسیاری به آنها تزریق می‌شود، در تمام این مدت هنگام مریضی به آنها آنتی‌بیوتیك‌های زیادی تزریق می‌شود. در كشورهای دیگر از گاوهای پیر پودر گوشت تهیه می‌شود و برای مصرف طیور استفاده می‌شود، اما متاسفانه در ایران این گاوها بعد از بی‌استفاده شدن به كارخانه‌های سوسیس و كالباس فرستاده می‌شوند، تا گوشت آنها برای مقدار گوشتی كه در تهیه سوسیس و كالباس استفاده می‌شود به كار رود كه خود این مساله به تنهایی مصرف‌كننده را دچار مشكلات گوارشی و آلرژی خواهد كرد.
معمولا این‌گونه موادغذایی صرف‌نظر از نوع پخت آن به تنهایی صرف نمی‌شود، معمولا مجموعه‌ای از غذاهاست.

به‌عنوان مثال یك ساندویچ ساده در كنارش نوشابه، سس سفید و سیب‌زمینی سرخ‌كرده مصرف می‌شود و جدای از ناسالم بودن این مواد حجم بسیار بالایی از كالری را دارد كه در اكثر موارد بالاتر از كالری مورد نیاز بدن یك انسان است و نسبت به حجم كمی كه دارد بسیاری از افراد آن را غذای كافی نمی‌دانند و اصطلاحا می‌گویند: فعلا یك ساندویچ خورده‌ایم تا وقت شام یا ناهار برسد، كه خود این مساله یعنی ساندویچ را به‌عنوان غذای اصلی ندانستن بسیار مساله‌ساز خواهد شد زیرا یك ساندویچ به اصطلاح ساده بسیار بیشتر از یك وعده غذایی معمولی چربی و كالری دارد.

این نوع غذاها بسیار خوشمزه و كم‌هزینه‌تر هستند و از سویی دیگر مصرف این نوع مواد فقط به خوشمزگی آن مربوط نیست، بخش مهم آن مرهون تغییرات اجتماعی است زیرا غذاهای ایرانی نوعا وقت‌گیر هستند كه دستور پخت آنها برمی‌گردد به محاسبات اجتماعی گذشته، كه زن‌ها معمولا خانه‌نشین بودند و بیشتر وقت خود را صرف آشپزی می‌كردند و ساعت‌ها وقت برای طبخ یك وعده غذایی می‌گذاشتند، اما حالا بیشتر خانم‌ها شاغل یا محصل هستند و وقتی برای صرف كردن برای آشپزی ندارند و اگر هم وقتی برای آشپزی بگذارند، آن هم به وسیله مواد آماده‌ای چون، سبزی‌ها و موادغذایی آماده خواهد بود. این نوع مناسبات به اصطلاح مدرن باعث شده تا مردم جامعه از سمت و سوی سنتی رو برگردانند و به فست‌فود‌ها رو آورند.

از قلب‌تان محافظت كنید
براساس جدید‌ترین یافته‌های علمی فرآورده‌هایی مانند محصولات گوشتی فرآیندشده، ارتباط مستقیمی با بروز بیماری‌های مزمن، ناراحتی‌های قلبی- عروقی و حتی دیابت دارند و این در حالی است كه گوشت تازه و سالم چنین مشكلاتی را برای افراد به وجود نمی‌آورد. هر چقدر مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده یا محصولات گوشتی كه در آنها یك عمل صنعتی انجام شود، بیشتر باشد احتمال بروز بیماری‌های مزمن در افراد بیشتر خواهد بود اما از طرفی به دلیل كمبود وقت افراد در برخی مواقع خوراكی‌های صنعتی طرفداران بیشتری دارد و گاهی نیز تنوع شكل و طعم این مواد باعث می‌شود تا مردم به‌جای غذاهای خانگی از چنین موادی استفاده كنند. ما توصیه می‌كنیم كه مصرف خوراكی‌های صنعتی مانند سوسیس و كالباس را محدود كنید چون فرآوری كه در این محصولات صورت می‌گیرد موجب تغییرات فیزیكی و شیمیایی در بافت طبیعی این مواد می‌شود، كه خود عاملی برای بیماری‌های مزمن است. مصرف بالای اسیدهای چرب، مواد نگهدارنده، نحوه تهیه و فرآوری و نوع طبخ این مواد به گونه‌ای است كه موجب بروز بیماری در افراد مصرف‌كننده می‌شود.

تاریخ انقضا را چك كنید
به‌دلیل اینكه تولید محصولاتی مانند سوسیس و كالباس به صورت تركیبی است، هیچ ضمانتی وجود ندارد كه این محصولات تا زمانی كه تولید می‌شوند تمام جوانب را به طور استاندارد رعایت كنند. كارخانه‌ها می‌توانند در فرمولاسیون این محصولات از گوشت‌های نامرغوب مثل امعا و احشای داخلی حیوانات استفاده كنند بنابراین این تولیدات برای مصرف‌كنندگان قطعا مشكل‌ساز خواهد بود. شكل ظاهری، تاریخ مصرف، شماره ثبت و پروانه بهره‌برداری وزارت بهداشت از مهم‌ترین نكاتی است كه افراد باید در هنگام خرید این محصولات توجه كنند. دقت كنید تا روكش این محصولات سالم باشد و از تاریخ انقضای آنها نگذشته باشد و نشانه علامت استاندارد هم گواهی می‌دهد این محصولات برخی از فیلترهای لازم را رد كرده‌اند.

چربی بالای سوسیس و كالباس
وقتی یك ماده غذایی از مواد نامرغوب تهیه شده باشد به این معنی است كه كیفیت و ارزش غذایی آن هم پایین‌تر است.
فرآورده‌هایی كه برای تهیه سوسیس و كالباس انتخاب می‌شوند معمولا دارای كلسترول و اسید‌های چرب اشباع بالا هستند، این در حالی است كه كودكان و نوجوانان در حال رشد بیشتر به پروتئین احتیاج دارند و باید برای حفظ سلامتی‌شان چربی اشباع كمتری مصرف كنند. وقتی خانواده‌ها این خوراكی‌ها را جایگزین غذاهای طبیعی و اصلی می‌كنند به اندازه مورد نیاز مواد مغذی دریافت نمی‌كنند و سلامتی‌شان را به خطر می‌اندازد.

خطر در همین نزدیكی
اگر سوسیس و كالباس طبق فرمولاسیون استانداردی كه در تمام دنیا برای ساخت آنها به‌كار گرفته می‌شود درست شود، می‌توان هرازگاهی از آن به‌عنوان غذای تفننی استفاده كرد و این در صورتی است كه ‌درصد تمام مواد تشكیل‌دهنده آن مانند مقدار پروتئین و مواد افزودنی، نمك‌های نیترات و نیتریت كه هم طعم‌دهنده و هم رنگ‌دهنده هستند به مقدار استاندارد باشد، اما اگر افزایش یا كاهش در این مواد و البته مواد نگهدارنده صورت بگیرد، می‌تواند سلامت بدن را به طور جدی به خطر بیندازد و حتی باعث به وجود آمدن سرطان در آینده بشود.

عامل آلرژی
سوسیس و كالباس به نوعی دارای ارزش غذایی هستند، اما هیچ‌گاه نمی‌توانند جایگزین مناسبی برای تمام وعده‌های غذایی شوند. یادتان باشد كه بدن تنها برای رفع گرسنگی غذا را دریافت نمی‌كند بلكه به موادی احتیاج دارد كه حاوی مواد مغذی از گروه‌های مختلف باشد بنابراین فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و كالباس نمی‌توانند این نیاز مهم بدن را جبران كنند. شاید ندانید كه همین ساندویچ و غذاهای آماده‌ای كه حاوی سوسیس و كالباس، چرب و پرسس هستند موجب بروز بیماری‌های قلبی- عروقی می‌شوند. نمك فراوان و روغن بیش از حدی كه در غذاهای آماده وجود دارد به راحتی به سلامت بدن آسیب می‌رساند. اگر افراد هرازگاهی از چنین موادی استفاده كنند، بدن می‌تواند از سیستم خود در برابر مضرات آن دفاع كند اما اگر تعداد مصرف سوسیس، كالباس و غذاهای آماده بیش از حد باشد حتما به افراد به‌خصوص كودكان و نوجوانان كه در سن رشد هستند آسیب جدی می‌رساند و باعث بروز برخی اختلالات بدنی در آنها می‌شود. چاقی، بیماری‌های قلبی- عروقی و انواع آلرژی‌ها به مواد افزودنی مانند رنگ و طعم‌ها از عوارض استفاده بیش از حد چنین مواد خوراكی است.

هشداری برای جوانان
سعی كنید تا آنجا كه می‌توانید مصرف سوسیس، كالباس و غذاهای آماده را كم كنید و تنها گاهی اوقات برای ایجاد تنوع مثلا ماهی یك‌بار به سراغ چنین غذاهایی بروید. با نخوردن خوراكی‌هایی مانند سوسیس و كالباس كه در غذاهای آماده نیز استفاده می‌شود، در واقع سلامتی بدن‌تان را تضمین می‌كنید. متاسفانه بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد كه امروزه قشر جوان جامعه بیشترین وعده‌های غذایی‌شان را با فست‌فود‌ها و ساندویچ‌های آماده پر می‌كنند به همین دلیل میزان بیماری‌های قلبی در افراد جامعه مخصوصا جوانان زودتر بروز می‌كند.

استانداردها را انتخاب كنید
محصولات كارخانه‌هایی كه دارای مهر استاندارد از سوی اداره بهداشت هستند، هرچند وقت یك‌بار توسط مسوولان این سازمان مورد نمونه‌برداری و آزمایش قرار می‌گیرند و روند تهیه محصولات كنترل می‌شود. اما برخی از تولیدكنندگان، سوسیس و كالباس را به صورت زیرپله‌ای و بدون رعایت نكات بهداشتی در مراحل تولید و مواد مورد نیاز تهیه می‌كنند و متاسفانه چنین موادی در بعضی فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد. باید توجه داشته باشید كه تركیبات این مواد خوراكی به هیچ عنوان مورد اطمینان نیستند بنابراین به تمام خانواده‌ها توصیه می‌كنیم كه هرچقدر كمتر از سوسیس و كالباس استفاده كنند برای سلامتی‌شان بهتر است. این موضوع به‌ویژه در مورد كودكان و نوجوانان در حال رشد اهمیت دارد.

هوشیار باشید
سعی كنید سفره پربركت خانواده را به شكلی سالم نگه دارید و تا آنجا كه می‌توانید از روش تغذیه مدرن دوری كنید. انتخاب مرتب رستوران برای صرف غذا اشتباه بزرگی است كه بسیاری از خانواده‌ها آن را مرتكب می‌شوند بدون اینكه از خطرات احتمالی آن باخبر باشند.

منبع: روزنامه شرق
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : ساغر , زهرا59 , رزمینا , فاطمه_2 , Hasty , آرزو , arezoo_azizi
#8
پزشكان هشدار دادند مصرف یك عدد سوسیس در روز خطر احتمالی ابتلا به سرطان پانكراس را تا یك پنجم افزایش می‌دهد.

متخصصان سوئدی در مقاله جدیدی تاكید كردند خوردن حتی مقادیر اندكی گوشت فرآوری شده به طور روزانه احتمال ابتلا به این بیماری كشنده را تشدید می‌كند. سرطان پانكراس نیز از جمله اختلالاتی است كه «قاتل خاموش» نامیده می‌شود چون اغلب در مراحل ابتدایی بیماری هیچ علایمی از خود بروز نمی‌دهد.

به نوشته روزنامه دیلی‌ تلگراف، علایم این سرطان حتی اگر هم بروز كنند اغلب مبهم و گیج كننده هستند مانند كمردرد، بی‌اشتهایی و كاهش وزن كه معمولا با سایر بیماری‌ها مشترك بوده و همین امر تشخیص صحیح بیماری را دشوار می‌سازد. به این ترتیب بیماری معمولا زمانی تشخیص داده می‌شود كه دیگر خیلی دیر شده و به دلیل پیشرفت سرطان، شانس زنده ماندن بیماران تا پنج سال بعد از تشخیص سرطان، فقط سه درصد است.

پزشكان به جز عواملی چون سیگار، الكل و اضافه وزن تقریبا درباره سایر عوامل موثر در بروز این سرطان اطلاعات بسیار اندكی دارند اما در این بررسی جدید دریافته‌اند كه خوردن فقط 50 گرم گوشت فرآوری شده مثل سویس یا كالباس در روز احتمال ابتلا به این سرطان را تا 20 درصد افزایش می‌دهد. همچنین خوردن 100 و 150 گرم از این نوع گوشت در روز به ترتیب 38 و 57 درصد احتمال ابتلا به سرطان پانكراس را تشدید می‌كند.

بنابراین گزارش، تاكنون علت شناخته شده‌ای برای این سرطان بیان نشده است اما مطالعات بیانگر این مطلب است که افراد سیگاری دو برابر افراد غیرسیگاری به سرطان غده پانكراس مبتلا می‌شوند.



رژیم غذایی نیز ممکن است در ایجاد سرطان لوزالمعده دخالت داشته باشد به طوری که این سرطان در افرادی که کافئین مصرف می‌کنند و همچنین افرادی که غذاهای پرچرب به خصوص چربی‌های حیوانی مصرف می‌کنند، بیشتر مشاهده می‌شود. برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پانكراس توصیه می‌شود که رژیم‌های غذایی متنوع، کم ‌چرب و با فیبرهای غذایی فراوان مصرف كرده و از استعمال دخانیات نیز پرهیز نمایید.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ساغر , arezooo82 , رزمینا , yummy , فاطمه_2 , pariya , Hasty , آرزو , arezoo_azizi , hamsare booshveg
#9
سوسیس و کالباس ایرانی سرطان زا است

دبیر علمی کنگره تغذیه ایران گفت: نیترات و نیتریت سوسیس و کالباس تولید شده در ایران بالا است، این ماده به دلیل ماندگاری سوسیس و کالباس به آن اضافه می‌شود که سرطان‌زا است.

زیست نیوز- مرتضی صفوی اظهار کرد: نیترات و نیتریت سوسیس و کالباس تولید شده در ایران بالا است و این ماده به دلیل اینکه ماندگاری سوسیس و کالباس را بالا برود و رنگ آن را صورتی می‌کند، اضافه می‎شود اما زمانی که این دو ماده حرارت داده می‎شوند، به نیروزامین که ماده‎ای سرطان‌زا تبدیل می‎شوند.

به نقل از فارس، دبیر علمی کنگره تغذیه اضافه کرد: تولیدکنندگان سوسیس و کالباس کشور تاکنون نتوانسته‎اند بر این مشکل فائق شوند اما تاکنون اقدامات زیادی انجام داده‎ایم و در برخی کارخانه‎ها بالغ بر 20 جلسه توجیهی برگزار کرده‎ایم.

وی ادامه داد: رزماری می‎تواند جایگزین نیترات و نیتریت سرطان‌زا در سوسیس و کالباس شود، زیرا زمانی که حرارت می‎بیند هیچ ماده سرطان‌زایی تولید نمی‎کند

منبع : زیست نیوز 14 آبان 1391
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : رزمینا , ghaside , آرزو , arezoo_azizi , hamsare booshveg
#10
مصرف سوسيس كالباس سلول‌هاي سالم را سرطاني مي‌كند

خبرگزاري فارس: مصرف بيش از حد مواد افزودني در سوسيس و كالباس خطرناك است و راديكال‌هاي آزاد كه بر اثر استفاده از اين مواد به وجود مي‌آيد، مي‌تواند اطلاعات DNA را تغيير دهد و يك سلول سالم را به سمت سرطاني شدن سوق دهد.

.jpg   A0634702.jpg (اندازه: 23.08 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)



به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، در چند سال اخير همزمان با افزايش سرعت زندگي در جوامع شهري، تعداد زيادي از مردم به مصرف غذاهايي روي آورده‌اند كه تهيه آنها چندان وقت‌گير و دشوار نباشد. سوسيس و كالباس، يكي از نمونه‌هاي مواد غذايي است كه به راحتي آماده مصرف مي‌شود و در عين حال بسيار خوشمزه است و به همين دليل طرفداران زيادي در ميان مردم دارد. اما افزايش استقبال مصرف كنندگان از انواع سوسيس و كالباس، در شرايطي مشاهده مي‌‌شود كه بسياري از متخصصان تغذيه، به مضرات مصرف اين نوع موادغذايي اشاره مي‌كنند.اين در حالي است كه مصرف نوشابه‌ها،‌ سوسيس و كالباس نيز همپاي اين مواد هر روز افزايش مي‌يابد به همين علت اغلب كودكان و نوجوانان با مشكل كمبود آهن، روي،‌ سرب و انواع ويتامين‌ها مواجه هستند و رشد آنها به طور كامل انجام نمي‌شود. سيدضياءالدين مظهري متخصص تغذيه در اين رابطه مي‌گويد: 2 مسأله اصلي در موضوع استفاده از سوسيس و كالباس وجود دارد كه سوسيس و كالباس از چه موادي تهيه مي‌شود و در تهيه اين فرآورده آيا از استانداردهاي تعيين شده، تبعيت مي‌كنند. *مواد نگهدارنده در سوسيس و كالباس توان دفاعي بدن را كاهش مي‌دهد وي مي‌افزايد: تمام محصولات موجود در بازار در كارخانه‌هاي نام‌آور توليد نمي‌شود، مشخص نيست سوسيس و كالباس‌هاي فله‌اي موجود در بازار با چه مواد اوليه‌اي و در چه اماكني توليد مي‌شود و نبايد ميزان مصرف مواد نگهدارنده نيترات و نيتريت در اين مواد از ميزان استاندارد بيشتر باشد و مدت نگهدارندگي آنها نيز نبايد افزايش يابد. اين مواد توان دفاعي بدن را تحت فشار قرار مي‌دهد و موجب هجوم اسيدهاي چرب اشباع شده، مي‌شود و عوارض آن به صورت بيماري‌هاي قلبي، عروقي و سرطان‌ها بروز مي‌كند. مصرف استاندارد مواد نگهدارنده مسئله‌اي ايجاد نمي‌كند اما بيش از آن خطرناك است. *مصرف سوسيس و كالباس باعث جهش ژني مي‌شود وي به جهش ژني به عنوان يكي از عوارض جدي مصرف سوسيس و كالباس اشاره كرد و افزود: راديكال‌هاي آزاد مي‌تواند اطلاعات DNA را تغيير دهد و يك سلول سالم را به سمت سرطاني شدن سوق دهد. وي گفت: افرادي كه در دوره رشد قرار دارند نيازمند 4 گروه اصلي نان، غلات، سبزي‌ و ميوه‌ هستند. هر روزه هر فرد به سبزي پخته يا خام300 تا 700 گرم و ميوه 200 تا 400 گرم است. بهبود روش زندگي و مناسب بودن مواد غذايي روي رفتار ژن‌ها تأثير مي‌گذارد. تغذيه مناسب نه باعث افزايش وزن مي‌شود و نه منجر به كاهش وزن مي‌شود. *مصرف سوسيس و كالباس باعث شب ادراري در كودكان مي‌شود صلاح‌الدين دلشاد، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران و متخصص اورولوژي كودكان در رابطه با مصرف سوسيس و كالباس مي‌گويد: عواملي همچون مشكلات سيستم عصبي، عوامل ارثي، عفونت ادراري و استرس را موثر بر شب ادراري كودكان دانست و مصرف مواد غذايي كه داراي مواد رنگي مصنوعي ماننده قهوه، شيركاكائو، شكلات يا داراي ادويه‌هاي تند مانند سوسيس و كالباس هستند باعث انقباض شديد مثانه و شب ادراري مي‌شوند. فرزانه صادقي، متخصص تغذيه در اين رابطه مي‌گويد: نيترات و نيتريت سديم به عنوان مواد نگهدارنده به سوسيس و كالباس اضافه مي‌شوند به علت خاصيت ضد باكتريايي مانع رشد باكتري‌هاي خطرناكي مانند كلستريديوم بوتولينوم مي‌كند. وي گفت: تركيب اين مواد با ميوگلوبولين و هموگلوبولين گوشت، باعث ايجاد رنگ صورتي و حفظ عطر و طعم ادويه‌هاي آن شده، به آن ظاهري تازه مي‌بخشد. اما متأسفانه اين 2 ماده در بدن به يك ماده سرطان زا به نام نيتروزآمين تبديل مي‌شوند كه بسياري از نيتروزآمين‌ها در ايجاد تومورهاي بدخيم مؤثرند. *مصرف سوسيس و كالباس باعث بروز سرطان معده و روده مي‌شود اين متخصص تغذيه اضافه مي‌كند: سرطان‌هاي معده و روده در سال‌هاي اخير عمدتاً به علت مصرف بي‌رويه غذاهاي آماده و كنسرو شده به ويژه مواد غذايي كه به روش غير استاندارد تهيه مي‌شوند، در دنيا به شدت افزايش يافته است. صادقي مي‌افزايد: چاقي، اضافه وزن، بيماري‌هاي قلبي و عروقي، اختلالات گوارشي و كبد از عوارض مصرف اين مواد است زيرا اين نوع غذاها با كالري، نمك و چربي به ويژه اسيد چرب اشباع بالا در دراز مدت خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزايش مي‌دهند. نان‌هاي مورد استفاده در فست‌فودها نيز غالباً بدون سبوس است كه باعث كاهش دريافت فيبر مورد نياز بدن مي‌شود. وي معتقد است: شيوع برخي سرطان‌ها نيز از عوارض مصرف مداوم فست فودهاست كه به علت تركيبات نيترات و نيتريت ايجاد مي‌شوند و انواع چاشني‌ها و سس‌هايي كه همراه با فست فودها مصرف مي‌شوند، محرك اشتها، ترشح اسيد معده و حركات سيستم گوارشي هستند كه اين موضوع زمينه را براي پرخوري و بروز چاقي فراهم مي‌كند.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : hamsare booshveg , نازلی , SSA
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  از این افزودنی‌های غذایی دوری کنید نازلی 0 3,105 2014/05/14, 03:13 PM
آخرین ارسال: نازلی
  با خوردن ژلوفن چه بلايي سر خود مي آوريد؟ paeazan 10 16,140 2013/11/08, 12:12 AM
آخرین ارسال: شهرزاد
  7 کاری که بعد از خوردن غذا نباید انجام داد nazaninn 1 3,909 2013/11/05, 05:34 PM
آخرین ارسال: spring
  خوردن این غذاها واقعا دل و جرات می‌خواهد! نازلی 1 3,022 2013/05/23, 06:52 PM
آخرین ارسال: پویش
  خوردن بیش از۶۰۰گرم گوشت درهفته خطرناک‌ است nahid 3 4,552 2013/01/04, 03:48 PM
آخرین ارسال: nahid
  به دردهایتان توجه کنید! yaro 3 4,349 2013/01/01, 09:24 AM
آخرین ارسال: baran
  از قرار دادن لپ تاپ بر روی پا خودداری کنید earth 1 4,516 2012/12/21, 04:38 PM
آخرین ارسال: شیرین
  خوردن آب سرد بعد از غذا خطرناک است! yaro 2 3,370 2012/04/23, 02:27 PM
آخرین ارسال: N00shin
  سرطان معده با، خوردن ته‌ديگ سوخته yaro 1 3,972 2012/02/25, 10:55 AM
آخرین ارسال: شهرزاد
  به نوع چربي و افزودنيها در كنسروها توجه کنید yaro 0 2,034 2010/10/06, 08:09 PM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست