2015/01/22, 02:22 AM
تو ايران فكر نكنم بشه ميوه ش رو پيدا كرد، ميوه ش يه حالت اسفنجى-چوبى داره و كلا به اون آبدارى كه آدم فكر ميكنه نيست. تلخى و گسى در طعمش به ترشى غلبه داره و معمولا كسى خامش رو نميخوره و خامش چندان طعم خوبى نداره، هرچند ميگن خامش بسيار مفيدتره. معمولا ازش سسى تهيه ميكن كه شب شكرگزارى كنار بوقلمون بدبخت سرو ميشه (يا با اون دقيقا نميدونم)، به همين دليل حول و حوش شكرگزارى در شمال آمريكا توى فروشگاهها ميشه خامش رو پيدا كرد فقط و در ساير اوقات شربت و ميوه خشك شده ش فقط موجوده كه چون به هر دو يك عالمه شكر اضافه شده چندان براى سلامتى مفيد نيست. بنابر اين به نظر ميرسه بهترين راه براى مصرفش همون قرصش باشه كه البته اگر پيدا بشه.
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."