امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص انواع توت (توت فرنگی ، توت سفید و..)
#6
این میوه سبب تقویت کل سیستم خونی می شود

محققان معتقدند که با کمک این ماده غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها مبارزه کنند.

[تصویر:  IMG23342745.jpg]

به گزارش سرویس علمی جام نیوز، توت میوه‌ای پرخاصیت و البته پرکالری است. یکصد گرم توت که تقریبا معادل یک فنجان است حاوی 61 کالری انرژی است. هر فنجان توت حاوی 0.9 گرم پروتئین است. البته باید توجه داشت که پروتئین توت، پروتئین گیاهی است. این حجم توت 1.1 گرم چربی دارد و حاوی 16 میلی‌گرم کلسیم است. میزان کلسیم توت قابل توجه است. بد نیست بدانید میزان توصیه شده‌ کلسیم 800 میلی‌گرم در روز است. یکصد گرم توت همچنین حاوی 0.8 میلی‌گرم آهن، 280 واحد بین‌المللی ویتامین آ ، 0.02 میلی‌گرم ویتامین بی یک ، 0.06 میلی‌گرم ویتامین بی 2 ،1.1 میلی‌گرم ویتامین B3 و 16 میلی‌گرم ویتامین c است. توت همچنین حاوی مقادیر بالایی آب، فیبر، تانن و منیزیم است. بد نیست بدانید هر 100گرم توت خشک 360 کالری انرژی تولید می‌کند.


با خواص این میوه پر خاصیت آشنا شوید:

- در حالیکه بسیاری از میوه های خشک شده حاوی 30 تا 40 گرم قند هستند ( بیشتر از قند موجود در یک آب نبات)، در توت خشک این میزان قند کمتر از نصف مقدار قند موجود در کشمش ، زغال اخته ، موز ، آناناس ، انبه و خرما می باشد.ولی با وجود میزان قند اندک ، این توت های کوچک مزه شیرینی دارند ؛ مزه ای شبیه به انجیر و سفتی کشمش.


- توت ها منبع ماده ای به نام رزوراترول(resveratrol) می باشند که این ماده درانگور نیز یافت می شود. محققان معتقدند که با کمک این ماده غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها مبارزه کنند.


- توت حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و آهن است، از این رو مصرف آن برای کسانی که کم‌خونی دارند توصیه می‌شود.


- توت ها به عنوان ماده تصفیه کننده خون در نظر گرفته می شوند، به این معنی که خون را تمیز می کند و تولید آن را افزایش می دهد و به طور کلی سبب تقویت کل سیستم خونی می شود.


- توتها حاوی آنتی اکسیدان فنول هستند که باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد مضر می شوند.


- مطالعات نشان می دهند که آنتی اکسیدان های موجود در توت سفید باعث محافظت از قلب در برابر آسیب های بعضی از سمها می شوند.


- مصرف این میوه وزن را کاهش می‌دهد. طبق یافته‌های پژوهشگران فیبرهای نامحلول موجود در توت کالری جذب شده در بدن را کاسته و موجب کاهش وزن می‌شود.


نکته:

* بهترین زمان مصرف توت، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر وشام می باشد که زود هضم می شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می گردد.

* اگر توت را روی غذاهای سنگین مخصوصا گوشتی، بخورند هضم آن مشکل می شود و تولید نفخ در شکم و روده ها می کند.
 تشکر شده توسط : آرزو , سمیرا , الهام ج , OMG! , nahid , soniya , elham 66 , برگ 7 , محبوب64
  


پیام های داخل این موضوع
این میوه سبب تقویت کل سیستم خونی می شود - توسط نازلی - 2014/02/10, 09:26 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,820 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,320 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,167 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,183 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,231 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,313 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,817 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,778 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,641 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,357 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست