امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص سیب زمینی
#7
سيب زمينى يكى از بقولاتى است كه بيش از ساير سبزيجات و بقولات ديگر تحت تاثير كودهاى شيميائى قرار مى گيرد زيرا قسمت مورد مصرف اين گياه مستقيما با كود در تماس است و از طرف ديگر كودهاى پتاسيم دار موجب مى شود كه مقدار بيشترى سيب زمينى بدست آيد در حالى كه از كيفيت آن كاسته مى شود. حال اگر اثر مواد ضد آفات نباتى را كه بر روى بوته هاى سيب زمينى افشانده مى شود و بوسيله آب باران به داخل خاك نفوذ كرده و به مجاورت سيب زمينى مى رسد اضافه كنيم موضوع تغيير كيفيت اين ماده خوراكى مهم بيشتر مورد توجه قرار مى گيرد و تفاوت بين سيب زمينى كه با كود شيميائى به عمل آمده با آنكه به وسيله كشت طبيعى بدست آمده بخوبى مشهود مى گردد.
سيب زمينى به سبب دارا بودن مقادير قابل توجهى املاح معدنى و مواد ئيدروكربنه يكى از مواد غذائى بسيار جالب توجه و نيرو بخش است كه غذاى اهالى اكثر مردم را در تمامى سطح كره زمين تشكيل مى دهد.
سيب زمينى حاوى املاح پتاسيم است كه مى تواند مواد چربى مصرف شده را حل كند بدين سبب يكى از بقولاتى است كه مانع از تجمع مواد چربى در بدن مى گردد و در نتيجه از ازدياد حالت اسيدى جلوگيرى مى نمايد. بنابراين براى پيشگيرى از ايجاد اسيدوز به ويژه در نزد مبتلايان به ديابت مصرف سيب زمينى توصيه شده است همچنين در نزله هاى اخلاطى ريه ، مجارى ادرار و روده و رحم بسيار نافع است . سيب زمينى دفع ادرار را تسهيل مى نمايد بدين جهت در موارد ورم هاى حاصله از نارسائى كليه مصرف آن را تجويز و توصيه كرده اند.
سيب زمينى مانند ساير گياهان رشته خود كمى خواب آور و ضد اسپاسم است بنابراين در موارد گرفتگى عضلانى ، سرفه هاى عصبى ، بيخوابى و بعضى دردهابسيار مفيد و مؤ ثر واقع مى گردد. به سبب دارا بودن ويتامين ب و ث تعادل تغذيه اى را حفظ مى كند. اورليوس توصيه مى كند كه يك سيب زمينى خام و يك سيب رنده را با يكديگر مخلوط كرده صبح ناشتا به عنوان مسهل (در مواردلزوم ) بخورند. سيب زمينى را بايستى بخوبى بجوند تا مواد نشاسته اى آن تحت تاثير بزاق به قند قابل جذب تبديل شود. سيب زمينى خام داراى يك نوع اكسيدازى است كه در نتيجه پختن قسمتى از آن از بين رفته خراب مى شود. اين اكسيداز رساندن اكسيژن به بافتها را افزايش داده و تسهيل مى كند.سيب زمينى پخته نيز به سبب وجود منگنز تا حدى داراى چنين خواصى مى باشد.
سيب زمينى هاى تازه و كوچك را معمولا همراه با پوست مصرف مى كنند. به هر حال بايستى از پوست گرفتن آن قبل از پختن جدا خوددارى نمود زيرا كليه موتد مفيد آن بلافاصله در زير پوست قرار گرفته است .
از لحاظ استعمال خارجى سيب زمينى خدمات گوناگونى انجام داده مى دهد. يكى از آنها استفاده به صورت ضماد است بدين طريق كه آنرا رنده كرده مخلوط با روغن زيتون يا بدون آن به عنوان ضماد بر روى سوختگى ، بواسير، زگيلهاى متورم يا زخم بگذارند يا آنكه بصورت پوره سيب زمينى ضماد گرمى تهيه نموده بر روى كورك ، دمل ، عقربك بگذارند تا آنها را بپزاند.
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
 تشکر شده توسط : simin , رزمینا , Hasty , نازلی
  


پیام های داخل این موضوع
خواص سیب زمینی - توسط nafass - 2011/11/24, 06:10 PM
RE: خواص خوراکیها جامع 2 - توسط naz.gigili - 2011/12/01, 12:53 AM
تاثیرشگفت انگیزسیب زمینی - توسط Hasty - 2012/02/04, 09:31 PM
سيب زميني - توسط mohabat - 2012/09/26, 03:38 PM
RE: خواص سیب زمینی - توسط نازلی - 2012/09/26, 08:49 PM
RE: خواص سیب زمینی - توسط atefe - 2012/09/26, 09:17 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,859 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,469 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,259 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,257 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,287 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,368 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,906 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,811 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,678 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,373 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان