2013/11/06, 09:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/06, 10:19 PM، توسط sooorooosh.)
از نقطه نظر اپیدمیولوژی یعنی شیوع بیماری در مناطق مختلف جغرافیایی این موضوع به صورتی اثبات شده بود. اما نیاز به تحقیقات خیلی بیشتری داشت.
شما اگر زمین رو در نظر بگیرید هر چه از استوا به سمت قطبین نزدیک بشید شیوع ام اس بیشتر میشه. و این بر میگرده به نحوه دتابش نور خورشید. چون اصلی ترین منبع d-3 نور خورشید هست . همون طور که اطلاع دارین در استوا از هر 100000 نفر یک بیمار مبتلا به ام اس وجود داره و در بعضی از کشورها ی استوایی اصلاً بیماری وجود نداره.
و باز هم همون طور که مستحضر هستید در کشورهای اسکاندیناوی و کانادا و آمریکا که حدوداً تابش کمتری وجود داره درصد ابتلا به بیماری خیلی بیشتر هست. و در جزایر اکلند ما از هر 100000 نفر 150 بیمار بصورت تقریبی داریم
ببینید تنها چیزی که لازم هست تو بدن شما همیشه و در رنج مشخص خودش باشه ویتامین d3 هست....
که متاسفانه ویتامینی هست که خیلی سخت جذب بدن میشه. به این موضوع توجه کنید که صرف خاص مصرف ماهی باعث جذب شدن کافیی ویتامیت d3 در بدن شما نمیشه. مثلاً ماهی سالمون منبع سرشاری از این ویتامین هست. اما به علت عدم ساختار با طبع مردم کشورمون معمولا مورد استفاده قرار نمیگیره.
اما ویتامین d3 چیزی هست که تاثیرش بر ام اس جدیداً به وضوح مشخص شده. و مکانیزم عملکرد حتی بتونن بزودی براش مشخص کنن
در مورد سول خانم شهرزاد.
ببینین الان قرص خوراکی ویتامین d-3 موجود در بازار perl50000 هست. همین طور ترکیبهایی از ویتامیت d-3 به میزاه 400 میکرو به اضافهی کلسیم یا سایر ترکیبات وجود داره که اونا فقط برای مصرف روزانه مناسب هستن
جدیداً شرکت سانوفی قرص ویتامین d-3 رو با دوز 2000 زده. که فقط حاوی این ویتامین هست و برای مصرف روزانه بسیار مناسب.. اگر خواستار این دارو هستید برای تهیش میتونم بهتون آدرس بدم
اما دقت داشته باشید که قرص 50000 و اونم به صورت هفتگی و اونم در هفته های معین و محدود که فقط پزشک شما اونو تعیین میکنه مصرف کنید . چون خیلی قوی هست و باعث مسمومیت در بدن میشه
قبل از اینکه نتایج تحقیقات جدید به وجود بیاد دانسته ها به این مطلب محدود میشد:
قش اصلی رژیم غذایی در ام اس توانا ساختن افراد در اداره كردن مشكلات معمول در این بیماری از قبیل خستگی، بیاختیاری، یبوست و كمك به آنها به منظور جلوگیری از تشدید علائم است. رژیمهای غذایی ارائه شده بر3 اساس استوار است: افزایش یا كاهش ماده غذایی، واكنش آلرژیك به یك ماده غذایی و اثرات سمی یك ماده غذایی. بنابراین اصول معمول رژیم درمانی به این ترتیب است: رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا و روغنهای ضد التهابی (مغزها، دانهها و ماهی آبهای سرد)، سبزیجات نارنجی، زرد و سبز تیره، غلات كامل از قبیل گندم كامل، برنج قهوهای، جوی دوسر و ذرت كامل. البته لازم به ذكر است كه غذاهایی مانند گندم، لبنیات، تخم مرغ، سویا، مركبات، گوجه فرنگی، ذرت، شكلات، ماهی و بادام زمینی آلرژی زا هستند، به همین منظور این غذاها ابتدا محدود میشوند و برای مشاهده عكسالعمل افراد دوباره به آنها داده میشود. بسیاری از افراد مبتلا به ام اس به غذاهای حاوی گلوتن حساسیت دارند. گلوتن پروتئینی است كه در گندم یافت میشود. همچنین غذاهای تصفیه شده، الكل، كافئین، چربیهای اشباع و افزودنیها محدود میشوند. اسیدهای چرب ضروری امگا 6 و امگا 3 احتمالاً پیشرفت بیماری، شدت و دوره عود آن را كاهش میدهند. خوردن روغنهای حاوی امگا 6 به میزان 1500میلی گرم 2 تا 3 بار در روز توصیه میشود. روی 30 میلی گرم در روز و سلنیوم 200 میكروگرم در روز برای این بیماران مفید است. در صورتیكه رژیم غذایی حاوی سطوح بالای اسیدهای چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه باشد، دریافت كافی ویتامینهای E، B6، C و عنصر روی ضروری است. ویتامین E یك آنتیاكسیدان قوی است كه از پراكسیداسیون اسیدهای چرب غیر اشباع جلوگیری میكند و ویتامین C نقش محافظتی برای ویتامین Eدارد. روی و ویتامین B6 اجزای آنزیم دلتا-6- دی سچوراز هستند این آنزیم از اكسیداسیون اسید چرب غیر اشباع جلوگیری میكند. نوشیدن الكل و سیگار باعث تهی شدن منابع مواد مغذی بدن از جمله ویتامین C شده و در نتیجه علائم بیماری را تشدید میكنند. آیا ویتامین D میتواند خطر ام اس را كاهش دهد؟ مكملهای ویتامین D ممكن است كه اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی افراد مبتلا به ام اس داشته باشند، ویتامین D بر بعضی از مواد شیمیایی تأثیر میگذارد كه این مواد، سیتوكینازها را در سیستم ایمنی تعدیل میكنند، در نهایت این تغییرات ممكن است برای مبتلایان به ام اس مفید باشد. برخی مطالعات نشان دادند زنانیكه مكمل ویتامین D به مقدار زیادی دریافت میكردند نسبت به كسانیكه مكمل دریافت نمیكردند40% بروز ام اس در آنها كمتر بود. اما در این مطالعه مشخص نشد كه دریافت مكمل ویتامین D روی پیشروی بیماری ام اس اثر مثبتی دارد یا نه. به علاوه ثابت نشده است كه اثر مثبتی بین ویتامین D و داروهای مولتی ویتامین حاوی ویتامین E و ویتامینهای گروه B وجود دارد، به این معنی كه آیا این ویتامینها نقش محافظتی برای ویتامین د دارند یا نه.
همون طور که میبینید فقط تاثیر ضد التهابی و اثبات نشده بعضی انواع خوراکی مد نظر بوده
شما اگر زمین رو در نظر بگیرید هر چه از استوا به سمت قطبین نزدیک بشید شیوع ام اس بیشتر میشه. و این بر میگرده به نحوه دتابش نور خورشید. چون اصلی ترین منبع d-3 نور خورشید هست . همون طور که اطلاع دارین در استوا از هر 100000 نفر یک بیمار مبتلا به ام اس وجود داره و در بعضی از کشورها ی استوایی اصلاً بیماری وجود نداره.
و باز هم همون طور که مستحضر هستید در کشورهای اسکاندیناوی و کانادا و آمریکا که حدوداً تابش کمتری وجود داره درصد ابتلا به بیماری خیلی بیشتر هست. و در جزایر اکلند ما از هر 100000 نفر 150 بیمار بصورت تقریبی داریم
(2013/11/06, 09:54 PM)zmm نوشته است: نه اتفاقا من خودم خیلی امتحان کردم تغذیعه هم تاثیر داره مثلا استفاده ی خوراکهای گرم. کمک بیشتری میکنه به بیمار تاخوراکهای سردولی باید طبیعت بدنی رو هم در نظر گرفت ولی اصولا اکثریت این حرکت رو قبول دارنددوست عزیز این که بگن تغذیه تاثیر داره یا نه . منظورم به گرمی و سردی غذا نیست. چون گرمی و سردی غذا و تاثیر اون بر بیماری ماها چیزی کاملا تایید نشده هست و پزشکان و دارو سازهایی که بر روی بیماری ما تحقیق میکنن تاثیری رو بر روند بیماری ندیدن.
ببینید تنها چیزی که لازم هست تو بدن شما همیشه و در رنج مشخص خودش باشه ویتامین d3 هست....
که متاسفانه ویتامینی هست که خیلی سخت جذب بدن میشه. به این موضوع توجه کنید که صرف خاص مصرف ماهی باعث جذب شدن کافیی ویتامیت d3 در بدن شما نمیشه. مثلاً ماهی سالمون منبع سرشاری از این ویتامین هست. اما به علت عدم ساختار با طبع مردم کشورمون معمولا مورد استفاده قرار نمیگیره.
اما ویتامین d3 چیزی هست که تاثیرش بر ام اس جدیداً به وضوح مشخص شده. و مکانیزم عملکرد حتی بتونن بزودی براش مشخص کنن
در مورد سول خانم شهرزاد.
ببینین الان قرص خوراکی ویتامین d-3 موجود در بازار perl50000 هست. همین طور ترکیبهایی از ویتامیت d-3 به میزاه 400 میکرو به اضافهی کلسیم یا سایر ترکیبات وجود داره که اونا فقط برای مصرف روزانه مناسب هستن
جدیداً شرکت سانوفی قرص ویتامین d-3 رو با دوز 2000 زده. که فقط حاوی این ویتامین هست و برای مصرف روزانه بسیار مناسب.. اگر خواستار این دارو هستید برای تهیش میتونم بهتون آدرس بدم
اما دقت داشته باشید که قرص 50000 و اونم به صورت هفتگی و اونم در هفته های معین و محدود که فقط پزشک شما اونو تعیین میکنه مصرف کنید . چون خیلی قوی هست و باعث مسمومیت در بدن میشه
قبل از اینکه نتایج تحقیقات جدید به وجود بیاد دانسته ها به این مطلب محدود میشد:
قش اصلی رژیم غذایی در ام اس توانا ساختن افراد در اداره كردن مشكلات معمول در این بیماری از قبیل خستگی، بیاختیاری، یبوست و كمك به آنها به منظور جلوگیری از تشدید علائم است. رژیمهای غذایی ارائه شده بر3 اساس استوار است: افزایش یا كاهش ماده غذایی، واكنش آلرژیك به یك ماده غذایی و اثرات سمی یك ماده غذایی. بنابراین اصول معمول رژیم درمانی به این ترتیب است: رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا و روغنهای ضد التهابی (مغزها، دانهها و ماهی آبهای سرد)، سبزیجات نارنجی، زرد و سبز تیره، غلات كامل از قبیل گندم كامل، برنج قهوهای، جوی دوسر و ذرت كامل. البته لازم به ذكر است كه غذاهایی مانند گندم، لبنیات، تخم مرغ، سویا، مركبات، گوجه فرنگی، ذرت، شكلات، ماهی و بادام زمینی آلرژی زا هستند، به همین منظور این غذاها ابتدا محدود میشوند و برای مشاهده عكسالعمل افراد دوباره به آنها داده میشود. بسیاری از افراد مبتلا به ام اس به غذاهای حاوی گلوتن حساسیت دارند. گلوتن پروتئینی است كه در گندم یافت میشود. همچنین غذاهای تصفیه شده، الكل، كافئین، چربیهای اشباع و افزودنیها محدود میشوند. اسیدهای چرب ضروری امگا 6 و امگا 3 احتمالاً پیشرفت بیماری، شدت و دوره عود آن را كاهش میدهند. خوردن روغنهای حاوی امگا 6 به میزان 1500میلی گرم 2 تا 3 بار در روز توصیه میشود. روی 30 میلی گرم در روز و سلنیوم 200 میكروگرم در روز برای این بیماران مفید است. در صورتیكه رژیم غذایی حاوی سطوح بالای اسیدهای چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه باشد، دریافت كافی ویتامینهای E، B6، C و عنصر روی ضروری است. ویتامین E یك آنتیاكسیدان قوی است كه از پراكسیداسیون اسیدهای چرب غیر اشباع جلوگیری میكند و ویتامین C نقش محافظتی برای ویتامین Eدارد. روی و ویتامین B6 اجزای آنزیم دلتا-6- دی سچوراز هستند این آنزیم از اكسیداسیون اسید چرب غیر اشباع جلوگیری میكند. نوشیدن الكل و سیگار باعث تهی شدن منابع مواد مغذی بدن از جمله ویتامین C شده و در نتیجه علائم بیماری را تشدید میكنند. آیا ویتامین D میتواند خطر ام اس را كاهش دهد؟ مكملهای ویتامین D ممكن است كه اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی افراد مبتلا به ام اس داشته باشند، ویتامین D بر بعضی از مواد شیمیایی تأثیر میگذارد كه این مواد، سیتوكینازها را در سیستم ایمنی تعدیل میكنند، در نهایت این تغییرات ممكن است برای مبتلایان به ام اس مفید باشد. برخی مطالعات نشان دادند زنانیكه مكمل ویتامین D به مقدار زیادی دریافت میكردند نسبت به كسانیكه مكمل دریافت نمیكردند40% بروز ام اس در آنها كمتر بود. اما در این مطالعه مشخص نشد كه دریافت مكمل ویتامین D روی پیشروی بیماری ام اس اثر مثبتی دارد یا نه. به علاوه ثابت نشده است كه اثر مثبتی بین ویتامین D و داروهای مولتی ویتامین حاوی ویتامین E و ویتامینهای گروه B وجود دارد، به این معنی كه آیا این ویتامینها نقش محافظتی برای ویتامین د دارند یا نه.
همون طور که میبینید فقط تاثیر ضد التهابی و اثبات نشده بعضی انواع خوراکی مد نظر بوده