امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند تحقیق جدید و نتایج معنی دار
#1
دوستان تو این سایت مغتبر، چند تحقیق جدید نتیجشو گذاشتن، مثل رابطه قهوه و ام اس ، رابطه مواد ضد التهاب و ام اس، مواد انتی اکسیدان و ام اس، رابطه جیوه و ام اس، رابطه اتفاقی هلیکو باکتر و ام اس و ...
من نتونستم خوب ترجمه کنم
لطفا یکی خلاصشو بزاره

http://www.medicalnewstoday.com/categori..._sclerosis
 تشکر شده توسط : شهریار , mohammad mehdi , kohedard , arezooo82 , علیرضا 2
#2
متن اول: مصرف قهوه ریسک ابتلا به ام اس را کاهش میدهد .
در متن مقایسه ای صورت گرفته میان افرادی که در روز چند لیوان کافی میخوردند و کسانیکه نمیخوردند و نوشته افرادی که کافیین میخوردند ام اسشان دیرتر شروع شده و نوشته وجود ماده کافیین در قهوه که دارای خاصیت ضدالتهابی و محافظت کننده از سیستمهای عصبیست ریسک ابتلا به ام اس، الزلیمر، پارکینسون، دیابت نوع 2،سرطان ملانوم و اندومتر را کاهش میدهد و البته ریسک اضطراب و افسردگی را افزایش.
متن دوم: متن دوم با عنوان اینکه زنان مبتلا به ام اس احتمالا سطح پایینتری از مواد انتی اکسیدان و ضد التهاب را در تغذیه خود دارند به این مطلب اشاره میکند که ام اس یک بیماری التهابی مزمن است و تغذیه مناسب با مواد غذایی انتی اکسیدان و ضد التهاب میتواند از بیماری ام اس جلوگیری کند و همچنین خطر حمله ها را کاهش دهد و در مقایسه ای که میان خانمهای مبتلا به ام اس و خانمهای غیر مبتلا انجام شده میزان 5 فاکتور غذایی کمتر بوده: فولیک اسید، ویتامین ای، منیزیم، lutein zeaxantine , quercetin. ببخشید دو مورد اخر را ترجمه نکردم فکر کنم ویتامین باشند اما اسمشان برام نا اشنا بود.
متن سوم در ارتباط با اکتشافات جدید در زمینه پاتولوزی ام اس صحبت میکنه و اینکه امروزه دو و نیم میلیون نفر در جهان ام اس دارند و اینکه اکتشافات جدید در زمینه پاتولوزی بیماری به کشف داروهای جدید کمک میکنه. در تحقیقی توسط محققان استرالیایی اینطور امده که یک فرایند التهابی باعث پیشرفت بیماری میشود .این فرایند التهابی در ابتدای مسیر درمانپذیرتر است نسبت به زمانیکه پیشرفت بیشتری کرده و صدمات بیشتری به مغز وارد نموده.
با تشکر از دوست عزیزمان محمد 88
ساعت حدود 12 شب است و باید استراحت کنم . انشالله ادامه مطالب در روزهای اینده.
با ما باشید.Smile
 تشکر شده توسط : paeazan , mohammad mehdi , شهریار , arezooo82 , kohedard , niloofary , ساسان , الیکا , علیرضا 2
#3
ممنون بابت زحمتی که کشیدید.
البته چیزی که دانشمندان توش موندن اینه که، ام اس معلول کمبود مواد ریزمغذی در بدنه یا اینکه بعد ابتلا این کمبود بوجود میاد ،،،
 تشکر شده توسط : شهریار , arezooo82 , مینا میلانی , kohedard
#4
با تشکر فراوان از مینا خانم که زحمت ترجمه رو کشیدن

lutein zeaxantine , quercetin در موردشون کمی مطلب سرچ کردم :

[تصویر:  emz437eymriw57fgr569.jpg]

[تصویر:  ogf2wksyv182a3t1wnsj.jpg]

بد نیست اینجا رو هم ببینید
.............................
ببخشید من اشتباها بچای مینا نوشته بودم زهرا
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : شهریار , arezooo82 , مینا میلانی , kohedard , الیکا
#5
چند روز پیش مطلبی در اینترنت منتشر شد در مورد آلزایمر و نقش کمبود نوعی پروتئین در پاکسازی مغز از پلاکها که منجر به ایجاد آلزایمر می شود و در مورد ام اس هم صدق می کند.قبلا هم مطلبی در مورد ایجاد نوعی پروتئین خاص در مغز بیماران ام اس خوانده بودم.به نظر من هرچی که هست به این مساله برمیگرده که پروتئینهای غیر طبیعی باعث ایجاد التهاب در مغز می شوند و اگریک روش درمانی هم بخواهد شکل بگیرد باید این مساله را مورد توجه قرار دهد.یک رشته تحصیلی از زیرمجموعه زیست شناسی به نام مهندسی پروتئین در این زمینه میتونه حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه.icon_cry
ببار ای ابر می اندود من مستانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن دیوانه ام کن
چو رودی بر روانم شو روان ای دولت شعر
بکن تن را ز من ،من را زجان، جانانه ام کن
 تشکر شده توسط : شهریار , arezooo82 , مینا میلانی , kohedard
#6
ممنون از تمام دوستانی که ترجمه های من را کاملتر کردند،بسیار عالی بود توجه دوستان. من سعی کردم ترجمه ها را خیلی خیلی خلاصه و با اشاره به نکاتی که میتواند رعایتش به ما کمک بیشتری کند انجام دهم (به علت کمبود وقت).
و اما ادامه
جیوه میتواند یک فاکتور ریسکی برای ابتلای زنان به بیماریهای اتو ایمیون باشد. سطح بالای جیوه در بدن میتواند به سیستمهای عصبی اسیب برساند و البته برای رشد جنین هم مضر میباشد. در تحقیقات جدیدتر حتی اینطور نتیجه گیری شد که سطح استاندارد جیوه هم میتواند برای سلامتی مضر باشد و باعث بیماریهای اتوایمیون برای زنان در سن باروری شود. در ادامه صحبت از ترکیب جیوه با مواد الی و معدنی و اب یا خاک شده که از ان صرفنظر میکنم و مجددا این مطلب مطرح شده که سطح بالای جیوه میتواند تاثیر تخریبی بر روی مغز یا اسیب کلیه داشته باشد و سازمان غذا و دارو میگوید خانمهای باردار اجازه دارند ماهیهایی که سطح جیوه در بدنشان پایینتر است مانند سالمون، میگو، نوع خاصی از تن ماهی را استفاده کنند و از خوردن ماهیهای روبرو خودداری کنند.swordfish,king mackerel , tilefish. اما مجددا در تحقیقات جدیدتر هم متوجه شدند که حتی میزان استاندارد جیوه هم برای زنان در سن باروری خوب نیست و باعث لوپوس، بیماری ام اس و ارتریت روماتویید میشود. ودر نهایت تحقیق جدیدتری نشان داده که مزایای مصرف ماهی (در دوران بارداری) به مراتب بیشتر از مضرات ان است.
(( خلاصه بگویم کل مطلب تحقیقات مختلف راجع به مساله جیوه بعنوان یک فاکتور ریسکی برای بیماریهای اتو ایمیون مانند ام اس بود ، اما در نظر اخر باز میبینیم که مزایای ماهی بر مضراتش میچربد و بنظر من بصرف این مطلب نباید از خوردن ماهی صرفنظر کرد چون هم خوشمزست و هم سرشار از مواد مفید دیگر مانند امگا3)).
مطلب بعدی که راجع به میکروب هلیکوباکتر و تاثیر محافظتی ان برای ابتلا به ام اس در میان تنها زنان است(نه مردان،چون در مردان نتیجه معکوس بوده) بیشتر به درد دانشمندان میخوره برای کشف بهتر بیماری وگرنه در کل مقاله مطلب مفیدی برای خودمون ندیدم چون بیشتر به این اشاره میکرد که مثلا خانمهایی که در سنین کمتر از 2 سال به این میکروب الوده شده بودند به ام اس مبتلا نشده بودند و برعکس خانمهای غیر الوده به این میکروب به ام اس مبتلا شده بودند.
متن دیگری هم بود که راجع به ام اس توضیح داده از علت ،انواع و درمان صحبت کرده که بزودی ترجمه انرا خواهم گذاشت. چنانچه مطلبی را از قلم انداختم خوشحال میشم دوستان اضافه کنند. ممنون از همه شما عزیزان.
 تشکر شده توسط : paeazan , kohedard , لیلی مسیحا , mohammad mehdi , ساسان , الیکا , علیرضا 2
#7
تولید نورون های بیشتر از سلول های بنیادی عصبی با دستکاری مولکول RNA
تیمی از محققین در سانفرانسیسکو مولکول RNAیی به نام Pnky را کشف کرده اند که می تواند دستکاری شود تا نورون های بیشتری را از سلول های بنیادی عصبی تولید کند.
به گزارش بنیان به نقل ازnews-medical.net، این مطالعه که اخیرا صورت گرفته است می تواند در طب ترمیمی و درمان بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون و آسیب های مغزی ترومایی و سرطان کاربرد داشته باشد. مولکول Pnky یکی از RNAهای غیر کد کننده بی شماری است که جدیدا کشف شده است و بیش از 200 نوکلئوتید در ژنوم انسانی طول دارد و با این که پروتئینی را کد نمی کند اما دارای فعالیت بیولوژیک است. مولکول Pnky نزدیک ژنی به نام Brain کد می شود. این محققین اولین بار Pnky را در سلول های بنیادی عصبی مغز موش پیدا کردند و سپس این مولکول را در سلول های بنیادی عصبی مغز انسانی در حال تکوین مشاهده کردند. آن ها دریافتند زمانی که Pnky را در فرایند ناک دان از سلول های بنیادی بر می دارند تولید نورون ها سه تا چهار برابر می شود. این یافته ها پیشنهاد می کند که Pnky می تواند در نهایت برای بکار بردن در طب ترمیمی و سرطان مهم باشد.
با استفاده از تکنیکی به نام mass spectrometry محققین دریافتند که Pnky به پروتئینی به نام PTBP1 متصل می شود که در تومورهای مغزی وجود دارد و یکی از عوامل رشد تومورهای مغزی است. به نظر می رسد در سلول های بنیادی عصبی، Pnky و PTBP1 با یکدیگر عمل می کنند تا تولید نورون ها را سرکوب کنند. با توجه به آن چه گفته شد می توان گفت که شناسایی RNAهای غیر کدکننده انسانی و عملکرد آن ها می تواند در آینده ای نزدیک به ایجاد درمان های جدید برای بیماری های لاعلاج و صعب العلاج کمک کند.
 تشکر شده توسط : الیکا , mohammad mehdi , علیرضا 2
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  داروی خوراکی جدید ام اس Aubagio تائید شد همسر یک مشکوک به ام اس 15 13,417 2021/03/14, 05:27 PM
آخرین ارسال: Ervin
  نتایج مقدماتی اما امید بخش در درمان «ام.اس» محمود 1 2,815 2019/11/20, 08:53 AM
آخرین ارسال: ارزو ش
  یک نشانگر بالینی جدید برای تشخیص MS atkh 0 2,288 2017/12/12, 08:49 PM
آخرین ارسال: atkh
  نتایج تحقیقات خارجی درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی mohammad.ali 59 46,976 2016/07/18, 12:13 AM
آخرین ارسال: sia
  نتایج پیوند سلولهای بنیادی خونساز دردرمان MS در کانادا الیاس 55 36,675 2016/06/28, 11:00 AM
آخرین ارسال: niloofary
  كشف داروی جدید ام اس sami 1 4,155 2015/11/10, 09:51 AM
آخرین ارسال: niloofary
  سلول‌های پوستی خوک کلید جدید درمان بیماری‌های عصبی انسان niloofary 4 4,892 2015/05/11, 11:38 AM
آخرین ارسال: helli
  دستیابی به یک روش جدید برای درمان ام اس الیاس 4 6,158 2015/04/16, 10:42 AM
آخرین ارسال: sweetbasil
  28 میلیون دلار برای تحقیقی جدید مینا میلانی 0 2,837 2015/04/09, 10:07 PM
آخرین ارسال: مینا میلانی
  تحقیقات جدید : استفاده از سلول های کشت داده شده در بیماران ام اس sia 2 4,546 2014/10/22, 12:55 PM
آخرین ارسال: hadisss



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان