مي دونم اينها بعضيهاشون تكراريه اما مفيده بخونيد
مصرف پیاز آرامش می آورد
مرتضی صفوی ، متخصص تغذیه ، گفت: پیاز به دلیل داشتن ویتامین های گروه b آرام بخش است و به دلیل داشتن ویتامین c اثر ضدالتهابی دارد.
وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی بسیار مفید است و افرادی که احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی در آنان زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف کنند 20 تا 30 درصد کلسترول بد خون آن ها کاهش پیدا کرده و کلسترول خوب خون آن ها افزایش می یابد.
پیاز به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند از ایجاد سلول هایی که با تغییر شکل خود موجب بروز سرطان می شوند، جلوگیری کند. پیاز برای رشد مو موثر است. در درمان یبوست، میگرن، چاقی، پروستات، بواسیر، یرقان و ورم گلو، پیاز می تواند مفید باشد.
وی افزود: پیاز دارای خاصیت ضدالتهابی است و می تواند علائم التهاب مثل درد، تورم، آرتروزها و دردهای نواحی مختلف را تسکین دهد.
سیب میوه افزایش دهنده عمر
شروع پاییز به معنی ورود به فصل سیب میباشد، زمانی است که آب سیب و دسر تهیه میکنید و میوههای طراوت بخش و تازه را از باغهای محلی میچینید. سیبها محصول این ایده هستند که باید میوه ها را برای سالم بودن یا دور ماندن از دکتر، مصرف کرد. سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که میتوان آنها را به رژیم خود اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول میکنیم، سیب منبع غنی است از پکتین است، یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی میباشد. همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها میباشد، که همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر 5 فایده از فواید سیب را ملاحظه میفرمایید.
1. سیب روده ها را بهبود میبخشد. پکتین منبع فیبر و یا ماده مغزی میباشد که میتوان به رژیم خود اضافه کنیم. اگرچه این ماده در مرکبات و آلوها وجود دارد، اما سیب ها بیشترین مقدار را در خود دارند. پکتین با افزایش میزان مدفوع و ادرار کمک به درمان یبوست و اسهال میکند و معمولا سلامت روده را بهبود میبخشد. محققان دریافته اند که پکتین موجود در سیب شیوع بیماری تومور روده بزرگ و سرطان روده ها را کاهش میدهد.
2. سیب کلسترول را کاهش میدهد. محققان با مطالعه بیماری قلبی و مواد مغزی در یافتهاند که اگر روزانه سه عدد سیب به مدت سه ماه بخوریم، میتوانیم مقدار کلسترول را 20 درجه کاهش دهیم. چطور این اتفاق میافتد؟ پکتین سیب (این منبع معجزه آسای فیبر طبیعی) کلسترول بد خون (LDL) را از سیستم بدن خارج میکند. نه تنها پکتین بلکه کوارستین آنتی اکسیدانی نیز از انباشتگی کلسترول LDL در جریان خون جلوگیری میکند. از آنجا که سیب کلسترول خون را پایین میآورد میتواند به عنوان یک پیش غذا استفاده شود.
3. سیب خطر سرطان را کاهش میدهد. سیب منحصر به جلو گیری از سرطان روده نمیشود. بلکه مقدار فراوان کوارستین، دیگر فلاونوییدهای موجود در این میوه سبب آزادسازی فعالیت آنتی اکسیدانی قوی در افرادی میشود که این میوه را میخورند و ازفعالیت رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند. علاوه براین phytochemical های موجود در سیب از سرطان جلوگیری میکنند. به این معنی که خوردن سیب از سرطان پروستات، کلیه و دیگر اعضای بدن جلو گیری میکند.
4. سیب فرآیند پیری را به تاخیر میاندازد. خیلی ا ز دانشمندان در جستجوی سرچشمه جوانی بودند که پی به وجود سیب بردند. Phytochemical های سیب که باعث رنگ روشن در این میوه میشوند در کنار دیگر مواد موجود در سیب باعث کاهش کلسترول و مقابله با سرطان میشوند، همچنین از دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیگر شرایطی که باعث ناتوانی در سنین بالا میشوند جلوگیری میکنند.
5. سیب از ریزش مو جلوگیری میکند. اگر میخواهید موهای بادوام تری داشته باشید سیب میل کنید. سیب در لیست میوه جاتی است که کمک میکنند تا خون بهتر به پیازچه مو برسد.
برای سلامتی بدن در فصل پائیز خرمالو بخورید
یک متخصص تغذیه گفت: « خرمالو» سرشار از آب و بتاکاروتن است، چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی کم می شود بلکه باعث خشن شدن پوست و شکننده شدن ناخن و موها و افت در میزان هوش و سلامت بدن می شود. دکتر ناهید غلامی افزود: خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین های c ، b3 ، b2 و b1 است، در ضمن این میوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز است. وی تصریح کرد: بخش گوشتی این میوه محتوی مقدار زیادی فیبر، مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، لیکوپن، لوتئین، مواد قندی، پکتین و اسید است. عمده ترین اسیدهایی که در این میوه وجود دارد، اسید مالیک و اسید تارتاریک و اسید سیتریک است. به گفته این متخصص تغذیه ، خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بسیار مفید شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در آن اشتهاآور و شست و شو دهنده کلیه و کبد است، با وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم در این میوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش می دهد به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است. از طرفی به دلیل دارا بودن پکتین که یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است، باعث کاهش چربی های خون می شود.
دم کرده گل گاوزبان آرام کننده اعصاب و تصفیه کننده خون است
ک متخصص تغذیه گفت: گل گاوزبان آرام کننده اعصاب، تصفیه کننده خون، عرق آور و ادرار آور است، کلیه ها را تقویت و سرماخوردگی را برطرف می کند.
مرتضی صفوی افزود: گاوزبان گیاهی است که برگ های آن ساده و پوشیده از تارهای خشن و گل های آن به رنگ آبی ، سفید و بنفش است و از نظر طب قدیم ایران طبع سرد دارد.
وی گفت: گل های آبی این گیاه را خشک کرده و دم کرده آن را مورد استفاده قرار می دهند. در سرماخوردگی به عنوان معرق و کاهش دهنده فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد و خاصیت آرام بخشی نیز دارد.
این متخصص تغذیه افزود : گل گاوزبان را همراه با لیمو امانی دم کرده و مصرف می کنند و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود.
مصرف پیاز آرامش می آورد
مرتضی صفوی ، متخصص تغذیه ، گفت: پیاز به دلیل داشتن ویتامین های گروه b آرام بخش است و به دلیل داشتن ویتامین c اثر ضدالتهابی دارد.
وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی بسیار مفید است و افرادی که احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی در آنان زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف کنند 20 تا 30 درصد کلسترول بد خون آن ها کاهش پیدا کرده و کلسترول خوب خون آن ها افزایش می یابد.
پیاز به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند از ایجاد سلول هایی که با تغییر شکل خود موجب بروز سرطان می شوند، جلوگیری کند. پیاز برای رشد مو موثر است. در درمان یبوست، میگرن، چاقی، پروستات، بواسیر، یرقان و ورم گلو، پیاز می تواند مفید باشد.
وی افزود: پیاز دارای خاصیت ضدالتهابی است و می تواند علائم التهاب مثل درد، تورم، آرتروزها و دردهای نواحی مختلف را تسکین دهد.
سیب میوه افزایش دهنده عمر
شروع پاییز به معنی ورود به فصل سیب میباشد، زمانی است که آب سیب و دسر تهیه میکنید و میوههای طراوت بخش و تازه را از باغهای محلی میچینید. سیبها محصول این ایده هستند که باید میوه ها را برای سالم بودن یا دور ماندن از دکتر، مصرف کرد. سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که میتوان آنها را به رژیم خود اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول میکنیم، سیب منبع غنی است از پکتین است، یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی میباشد. همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها میباشد، که همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر 5 فایده از فواید سیب را ملاحظه میفرمایید.
1. سیب روده ها را بهبود میبخشد. پکتین منبع فیبر و یا ماده مغزی میباشد که میتوان به رژیم خود اضافه کنیم. اگرچه این ماده در مرکبات و آلوها وجود دارد، اما سیب ها بیشترین مقدار را در خود دارند. پکتین با افزایش میزان مدفوع و ادرار کمک به درمان یبوست و اسهال میکند و معمولا سلامت روده را بهبود میبخشد. محققان دریافته اند که پکتین موجود در سیب شیوع بیماری تومور روده بزرگ و سرطان روده ها را کاهش میدهد.
2. سیب کلسترول را کاهش میدهد. محققان با مطالعه بیماری قلبی و مواد مغزی در یافتهاند که اگر روزانه سه عدد سیب به مدت سه ماه بخوریم، میتوانیم مقدار کلسترول را 20 درجه کاهش دهیم. چطور این اتفاق میافتد؟ پکتین سیب (این منبع معجزه آسای فیبر طبیعی) کلسترول بد خون (LDL) را از سیستم بدن خارج میکند. نه تنها پکتین بلکه کوارستین آنتی اکسیدانی نیز از انباشتگی کلسترول LDL در جریان خون جلوگیری میکند. از آنجا که سیب کلسترول خون را پایین میآورد میتواند به عنوان یک پیش غذا استفاده شود.
3. سیب خطر سرطان را کاهش میدهد. سیب منحصر به جلو گیری از سرطان روده نمیشود. بلکه مقدار فراوان کوارستین، دیگر فلاونوییدهای موجود در این میوه سبب آزادسازی فعالیت آنتی اکسیدانی قوی در افرادی میشود که این میوه را میخورند و ازفعالیت رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند. علاوه براین phytochemical های موجود در سیب از سرطان جلوگیری میکنند. به این معنی که خوردن سیب از سرطان پروستات، کلیه و دیگر اعضای بدن جلو گیری میکند.
4. سیب فرآیند پیری را به تاخیر میاندازد. خیلی ا ز دانشمندان در جستجوی سرچشمه جوانی بودند که پی به وجود سیب بردند. Phytochemical های سیب که باعث رنگ روشن در این میوه میشوند در کنار دیگر مواد موجود در سیب باعث کاهش کلسترول و مقابله با سرطان میشوند، همچنین از دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیگر شرایطی که باعث ناتوانی در سنین بالا میشوند جلوگیری میکنند.
5. سیب از ریزش مو جلوگیری میکند. اگر میخواهید موهای بادوام تری داشته باشید سیب میل کنید. سیب در لیست میوه جاتی است که کمک میکنند تا خون بهتر به پیازچه مو برسد.
برای سلامتی بدن در فصل پائیز خرمالو بخورید
یک متخصص تغذیه گفت: « خرمالو» سرشار از آب و بتاکاروتن است، چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی کم می شود بلکه باعث خشن شدن پوست و شکننده شدن ناخن و موها و افت در میزان هوش و سلامت بدن می شود. دکتر ناهید غلامی افزود: خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین های c ، b3 ، b2 و b1 است، در ضمن این میوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز است. وی تصریح کرد: بخش گوشتی این میوه محتوی مقدار زیادی فیبر، مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، لیکوپن، لوتئین، مواد قندی، پکتین و اسید است. عمده ترین اسیدهایی که در این میوه وجود دارد، اسید مالیک و اسید تارتاریک و اسید سیتریک است. به گفته این متخصص تغذیه ، خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بسیار مفید شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در آن اشتهاآور و شست و شو دهنده کلیه و کبد است، با وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم در این میوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش می دهد به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است. از طرفی به دلیل دارا بودن پکتین که یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است، باعث کاهش چربی های خون می شود.
دم کرده گل گاوزبان آرام کننده اعصاب و تصفیه کننده خون است
ک متخصص تغذیه گفت: گل گاوزبان آرام کننده اعصاب، تصفیه کننده خون، عرق آور و ادرار آور است، کلیه ها را تقویت و سرماخوردگی را برطرف می کند.
مرتضی صفوی افزود: گاوزبان گیاهی است که برگ های آن ساده و پوشیده از تارهای خشن و گل های آن به رنگ آبی ، سفید و بنفش است و از نظر طب قدیم ایران طبع سرد دارد.
وی گفت: گل های آبی این گیاه را خشک کرده و دم کرده آن را مورد استفاده قرار می دهند. در سرماخوردگی به عنوان معرق و کاهش دهنده فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد و خاصیت آرام بخشی نیز دارد.
این متخصص تغذیه افزود : گل گاوزبان را همراه با لیمو امانی دم کرده و مصرف می کنند و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش