2013/12/15, 04:22 PM
(2013/12/15, 01:07 PM)درد دل نوشته است: با ز هم سلام من یه دنیا تشکراز مترجم این کتاب دارم من هرروز دنبال یه مطلب یا راه حل تازه می گردم نمیدونم چرا اینجوری در مقابل من جبهه گرفتید من از طریق همی
ن سایت با این کتاب اشنا شدم من مادر 2فرزند هستم وبرای بهتر شدن حالم به هر چیزی متوسل میشم نمدونم شاید توقع من از این کتاب واقای پروفسورزیادی بوده ویتامین دی استرس ورزش روحیه همشومیدونستیم تغذیهم که دکترا به کل رد میکنند البته من منظورم از تبلیغ مادی نبود منظورم تعریفاییی که ما ایرانیا رسممونه من براپیدا کردن کتاب خیلی گشتم وبالاخره پیداش کردم من از همین جا دستای این خانوم را میبوسم وازشما هم تشکر میکنم دراول کتاب اقای پروفسور از کسانی که کمکش کردند نام برده مثل مایکل شان پیا روبی و......
سلام

با این نوع نگارش مشخصه که ناامیدهستی پس مطمئن باش که هیچ درمانی روی شما تاثیر نداره.......

ویتامین دی شما چقدره؟ آزمایش منظم انجام میدی؟
روزانه چقدر ورزش میکنی و چقدرش رو اصول هست؟
چقدر روحیه مثبت داری؟
.gif)

این کتاب چندماه هست که تو بازار اومده یعنی خوندی و تمام گفته هاشو انجام دادی و مشکلی که از سال 85 تا حالا داشتی حل نشده؟

به نظر شما این انتظار زیادی نیست؟

برای ما که آمپولها و داروهای گران قیمت رو میخریم و به امید اثر 50-30 درصدی هستیم اون هم برای جلوگیری از بدتر شدن وضع فعلی!!! آیا احساس حتی 5 درصد بهتر شدن برای ما یک پیروزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.gif)

امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو بیان کنم و از دستم رنجیده نشده باشی

!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........