امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصویربرداری جدید نانوممکن است منجر به درمان های جدید بیماری مولت
#1
[color=#9400D3]تصویربرداری جدید نانوممکن است منجر به درمان های جدید بیماری مولتیپل اسکلروزیس شود

ساینس دیلی 27 می 2011- مطالعات آزمایشگاهی انجام گرفته توسط مهندسین شیمی در دانشگاه یو سی سانتا باربارا ممکن است به روش های جدید درمانی جهت تشخیص زودهنگام و شناسایی بافت های آسیب شناختی پیش سازهای مربوط به مولتیپل اسکلروزیس و بیماری های مشابه گردد

دانشمندان با دستيابي به اين شيوه نوين به بررسي غلاف ميلين پرداختند. اين ماده سفيد چربي اطراف برخي عصب‌ها را پوشانده و در بيماران ام‌اس آسیب می بیند.
بادستیابی به روش جدید تصویربرداری " نانوسكوپي "تیم علمی مورد مطالعه به بررسي غلاف میلین ، غشاء و فرآیندهای غشایی اطراف اعصاب راکه در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) به خطر می افتد ،پرداختتند.

این مطالعه در نسخه آنلاین این هفته ی مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم (PNAS) منتشر شده است.
Jacob Israelachvili یکی از نویسندگان ارشد و استاد مهندسی شیمی در UCSB می گوید: غلاف ميلين ،گروهي از غشاهاي بيولوژيكي هستند كه تنها به اندازه دو مولكول با ضخامت کمتر از یک میلیونیوم از میلیمتر ضخامت دارند. او توضیح می دهد که راه نقاط مختلف سیستم عصبی مرکزی از جمله مغز با يكديگر از طريق انتقال تكانه‌هاي الكتريكي يا سيگنال در غلاف ميلين فيبري ارتباط مرتبط می گردد. اين غلاف مانند كابلهاي الكتريكي يا خطوط انتقال عمل مي‌كند.
وجود هرنوع نقص در سازمان مولكولي يا ساختاري غشاي ميلين به كاهش راندمان انتقال منجر شده و آن منجر به اختلالات یا معلولیتهای حسي و حركتي و بيماريهاي عصبي مانندمولتیپل اسکلروزیس می شود.
در سطوح ميكروسكوپي و ماكروسكوپي، بيماري ام‌اس و بیماری های ام اس مانند ی باضايعات يا واکوئولها در ميلين قابل رویت است كه درنهایت به فروپاشی كامل غلاف ميلين منجر ميگردد این فروپاشی پیشرونده نامیده می شود. محققان در اين مطالعه با تمركز بر تاثير اين بيماري در سطح مولكولي كه به آن سطح نانويكوپي نيز مي‌گويند پرداختند اين امر مستلزم روشهاي تجسم و تکنیک بررسي خصوصيات بسيار حساس است.

مطالعه ی مورد نظر، به تصويربرداري فلورسانس و اندازه گیری های دیگر از دامنه ها ، که خوشه های کوچک ناهمگون مولكولهاي چربي است می پردازد و به نظر می رسد مسؤول شكل‌گيري ضايعات در ميلين می باشد. اين كار با استفاده از الگوي لايه‌هاي مولکولي در ترکيباتي كه به تقليد هر دو نوع غلاف ميلين سالم و آسيب‌ديده پرداخته بود، صورت گرفته است.
این محققان تفاوتهایی را در ظاهر ، اندازه و حساسیت به فشار ، از دامنه ها در ميان حوزه‌هاي تك‌لايه‌هاي سالم و آسيب‌ديده مشاهده کردند.. آنها در گام بعدي يك الگوي نظري در شرايط ویژه ی خواص مولکولي ساختند كه به نظر در مشاهدات آنها از لحاظ کمي مورد محاسبه قرار مي‌گيرد.
اين يافته‌ها راه را براي راهها‌ي جديد تجربي براي شناسايي، تشخيص و درمان احتمالي بافتهاي آسيب شناختي هموار خواهد كرد.


تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد

ترجمه از همدم(دنیز):
منبع
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : نازلی , Prime , paeeze , fireboud , nahid , نسیم , havaars , Sina , hamid , earth , successful , انیس , sama , N00shin , elii , sargol , zohrevand , helli , آسو , پریا حقیقت پور
#2
استفاده از نانوذرات برای تحریک نواحی عمیق مغز
تهران- ایرنا-پژوهشگران آمریکایی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی موفق به تحریک نواحی عمیق مغز شدند که با این کار امکان درمان برخی بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون فراهم می شود.
استفاده از نانوذرات برای تحریک نواحی عمیق مغز
به گزارش گروه علمی ایرنا ازستاد ویژه توسعه فناوری نانو، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه بین المللی فلوریدا موفق شدند روشی غیرمخرب برای درمان پارکینسون ارائه کنند.
این گروه تحقیقاتی برخی امواج الکتریکی موجود در مغز را از راه دور کنترل کردند، این امواج به صورت طبیعی در مغز موش وجود دارد اما کنترل آن ها تا کنون انجام نشده بود.
خیزروف از محققان این پروژه گفت: دراین پروژه محققان از نانوذرات مغناطیسی استفاده کردند، این نانوذرات درسر موش ها قرار داده شده و با استفاده از میدان مغناطیسی درجریان خون حرکت داده شدند، با این کار امکان اتصال بدون سیم مغز با کامپیوتر فراهم شد.
وی بیان کرد: سیگنال هایی از طریق این نانوذرات به مغز موش ارسال شد و پاسخ این سیگنال ها با استفاده از فرکانس امواج الکتریکی مغز داده شد، این پاسخ ها در قالب پالس های ایجاد شده که موجب تحریک نواحی عمیق مغزمی شود بود، با این پالس ها امکان درمان ناهنجاری هایی نظیر پارکینسون وجود دارد.
خیزروف اظهارکرد: درحال حاضربرای تحریک نواحی عمیق مغز باید سر شکافته شده و در یک جراحی بسیار دقیق، الکترودهایی درون مغز قرار داده شود، سپس با استفاده از یک باتری، تحریک انجام شود، سیگنال های به دست آمده از این روش به کامپیوتر منتقل شده و به محققان کمک می کند تا بفهمند که درون مغز چه می گذرد.
این محققان افزود: این پژوهش یک گام مهم درمسیر درک بهترمغز و درمان ناهنجاری ها واختلالات مغز است، با این ارتباط، ما می توانیم هرگاه که لازم باشد نواحی عمیق مغز را رصد کرده و فرآیند درمان را انجام دهیم.
پژوهشگران این پروژه معتقدند که این روش می تواند برای درمان الزایمر و اتیسم استفاده شود، این نانوذرات را می توان برای از بین بردن پلاکت های مخرب و ترمیم سلول ها نیز به کار برد.
نتایج این پژوهش در نشریه Nanomedicine منتشر شده است.

http://www.irna.ir/fa/News/81679595/
تاریخ خبر: 21/04/1394
 تشکر شده توسط : helli , mojtabasalimi28 , عمومهربان , آسو , پریا حقیقت پور
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  حقیقت پنهان بیماری MS hamdam 2 4,486 2024/01/02, 01:41 AM
آخرین ارسال: dz.vahid1359
  داروی جدید می تواند آسیب‌های عصبی مولتیپل اسکلروزیس(MS) را معکوس ن� hamdam 1 3,873 2019/06/08, 03:46 PM
آخرین ارسال: ماری تنها
  دلایل احتمالی بروز بیماری ام اس: تیم ترجمه ام اس سنتر 0 1,670 2019/06/06, 01:07 PM
آخرین ارسال: تیم ترجمه ام اس سنتر
  مهرداد شهلایی مبتلا به بیماری دویک، در مسیر بام جهان hamid 0 3,862 2018/03/16, 05:17 PM
آخرین ارسال: hamid
  تاثیر مصرف امگا-3 در روند بیماری ام اس sooorooosh 23 18,392 2017/12/20, 08:07 AM
آخرین ارسال: مهوش
  شربت سینه ممکن است به درمان ام اس کمک کند esmaeil 35 30,639 2016/12/31, 12:57 AM
آخرین ارسال: Aydanima
  کتاب غلبه بر بیماری ام اس hamdam 194 190,077 2016/08/12, 04:31 PM
آخرین ارسال: ندا1366
  تحقیقات جدید CCSVI hamdam 9 6,530 2016/04/30, 01:49 AM
آخرین ارسال: sia
  دارو ی آنتی اکسیدان برای درمان ام اس نوید بخش است hamdam 4 7,113 2015/12/03, 09:15 AM
آخرین ارسال: ساسان
  شناگر 86 ساله‌ی مبتلا به بیماری ام.اس فراتر از انتظارات و باورها! hamdam 18 14,418 2015/07/07, 06:27 PM
آخرین ارسال: helli



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان