موضوعها: 242
تشکر های اهدا شده: 522
تشکر های دریافت شده :6067 بار در 486 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
خوانندگان عزیز کتاب غلبه بر بیماری ام.اس
قرار است مصاحبه ای با پروفسور جلینک داشته باشم پس لطفا در جهت تدوین سوالات خوب و علمیِ مرتبط با کتاب با من همکاری داشته باشید. منتظرتان هستم
با تشکر
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
تشکر شده توسط : | ابراهیم , هانیه , paeazan , sooorooosh , asall , mahdiye1989 , arezoo_azizi , arezooo82 , Exhautless , ahya , zohaa , hania , سمیرا1 , kohedard , امیرمحمد , پریا حقیقت پور , zohrevand |
|
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 384
تشکر های دریافت شده :303 بار در 72 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
(2013/10/30, 01:11 PM)hamdam نوشته است: خوانندگان عزیز کتاب غلبه بر بیماری ام.اس
قرار است مصاحبه ای با پروفسور جلینک داشته باشم پس لطفا در جهت تدوین سوالات خوب و علمیِ مرتبط با کتاب با من همکاری داشته باشید. منتظرتان هستم
با تشکر
اینکه دوست دارد در وهله اول چه پیامی را دوست دارد به خوانندگان کتابش منتقل کند
از ترس فاسد شدن
دلت را حراج نکن!
خشک کردن هنوز هم جواب میدهد
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(2013/10/30, 01:11 PM)hamdam نوشته است: خوانندگان عزیز کتاب غلبه بر بیماری ام.اس
با تشکر همدم عزیز من سوالی ندارم ،فقط خواهشا ازطرف ماخوانندگان کتاب ایشون از ایشون تشکر کنید.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 54
تشکر های دریافت شده :870 بار در 246 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : ایزدی
داروي مورد استفاده :
من یه سوال داشتم از این اقای پروفسور عزیز
به نطر من باید خط بطلانی بر بیماری ام اس از نطر انتقال بیماری از والدین به فرزندان از نظر ز نتیکی کشید
ام اس در افرادی پدید میاید که زمینه وامادگی انرا دارا هستند کمبود روحیه واعتماد به نفس کمبود امادگی روحی در برابر خوادث غیر مترقبه زندگی وتاملات ان
ما که ام اس داریم قبول کنید در مرحله ای از زندگی در برابر حوادث رندگی کم اورده ایم
شاید همین اقای پروفسور که بیماری مادر وخودکشیش در طول زندگیش یک رمینه امادگی برای ام اس اوبوده الخصوص که پرشک هم بوده واین رویداد ملکه ذهن اوبوده است
تشکر های اهدا شده: 2373
تشکر های دریافت شده :1504 بار در 512 پست
سال تشخيص بيماري : بهمن 91
دكتر معالج : دکتر اصغر شریفی
داروي مورد استفاده :
خیلی دوس دارم بدونم در مورد عدم مصرف لبنیات نتایج تا چه حد قطعی شده؟ تحقیقات بیشتری تو این زمینه بعد انتشار کتاب انجام شده یا نه؟
دسگه اینکه ایشون به تاثیر مثبت خوراکی های با طبع گرم اعتقاد دارن یا نه؟ و چرا؟
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1719
تشکر های دریافت شده :3225 بار در 856 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
داروي مورد استفاده : بتافرون
2014/04/01, 10:35 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/01, 10:45 AM، توسط hania.)
زمان مصاحبه کی هستش ؟؟
تا کی فرصت داریم ؟؟
آخه من هنوز کتاب رو نخوندم
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
فکر را خاطره را زیر باران باید برد
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3393
تشکر های دریافت شده :1672 بار در 195 پست
سال تشخيص بيماري : بیمار نیستم
داروي مورد استفاده :
(2013/11/03, 12:56 AM)منصور91 نوشته است: با سلام
من یه سوال داشتم از این اقای پروفسور عزیز
به نطر من باید خط بطلانی بر بیماری ام اس از نطر انتقال بیماری از والدین به فرزندان از نظر ز نتیکی کشید
ام اس در افرادی پدید میاید که زمینه وامادگی انرا دارا هستند کمبود روحیه واعتماد به نفس کمبود امادگی روحی در برابر خوادث غیر مترقبه زندگی وتاملات ان
ما که ام اس داریم قبول کنید در مرحله ای از زندگی در برابر حوادث رندگی کم اورده ایم
شاید همین اقای پروفسور که بیماری مادر وخودکشیش در طول زندگیش یک رمینه امادگی برای ام اس اوبوده الخصوص که پرشک هم بوده واین رویداد ملکه ذهن اوبوده است دوست عزیز لطفا منبعتون رو ذکر کنید.
ثابت شده قسمتی از ریسک ابتلا به بیماری ام اس به مشکلات ژنتیکی بر میگرده و تعدادی از ژن های درگیر نیز شناسایی شده اند.
وراثت
سحر اضافه کن به فهم آسمانم
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :37 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : ahsan
داروي مورد استفاده :
با تشکر
سلام و تشکر برای این کتاب مفید ،من در سرتاسر این کتاب که خوندم حرفی از گوشت مرغ نیومد .میدونیم که ما ایرانیها چیکن یکی از غذاهای اصلی مون هست .آیا مرغ ،خوردن اش با ام اس مشکل داره ؟
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 3646
تشکر های دریافت شده :4970 بار در 1648 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکترحجتی
داروي مورد استفاده : رسیژن
(2014/07/14, 05:21 PM)barq نوشته است: (2013/10/30, 01:11 PM)hamdam نوشته است: خوانندگان عزیز کتاب غلبه بر بیماری ام.اس
با تشکر
سلام و تشکر برای این کتاب مفید ،من در سرتاسر این کتاب که خوندم حرفی از گوشت مرغ نیومد .میدونیم که ما ایرانیها چیکن یکی از غذاهای اصلی مون هست .آیا مرغ ،خوردن اش با ام اس مشکل داره ؟
دوست عزیز گوشت مرغ جزو گوشت های سرد به حساب میاد به همین خاطر در ام اس خورده نشه بهتره البته تا جایی که من میدونم
...
تشکر های اهدا شده: 299
تشکر های دریافت شده :368 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : 2014
دكتر معالج : Aimee Borazanci
داروي مورد استفاده : جلنیا
تو این کتاب گفته از هرگونه محصولات حیوانی پرهیز کنین. حالا این میتونه: گوشت مرغ. گاو. بره. خرگوش.... تخم مرغ (البته زرده ) و لبنیات باشن. اما گوشت آبزیان مثل ماهی میگو تو این کتاب تاکید شده که امگا3 بالایی هم داره. برای چایگزین کردن آهن میتونین از حبوبات مثل عدس استفاده کنین. برای کلسیم به جای لبنیات از شیر سویا. بادام. و یا شیر جو میشه استفاده کرد. شیر نارگیل رو پیشنهاد نمیکنم چون چربی اشباع شده بیشتری داره.
|