(2013/08/02, 05:24 PM)آرزوعزیزی نوشته است: همدم عزیزم ممنون وسپاس فراوان برای ترجمه این اثر مفید وجامع غلبه بر ام اس وزحماتی که خودت با غلبه بر ام اس این کتاب را به همدردانت تقدیم کردیهمیشه قدرتمند باشی
ممنون آرزو جان امیدوارم همه دوستان با خواندن و بکار بستن نکات و توصیه های کتاب براین بیماری فائق آیند

(2013/08/02, 11:07 PM)mari نوشته است: من تقریبا بلافاصله که کتاب به دستم رسید(البته با کمک همدم عزیز) تمومش کردم به جز فصل آخر که اخیرا اون رو هم مطالعه کردم و کلی انرژی گرفتم.خوشحالم که این کتاب رو دارم و بازم ممنون همدم عزیز.راستی به نظر شما بهترین راه تامین امگا 3 چیه؟من روغن مورد استفاده در غذا رو تعویض کردم با روغن زیتون البته بدون بو،جون طبیعی اش رو نمی تونستم استفاده کنم
ولی الان نگرانم که به خاطر تصفیه کردن بوی زیتون خاصیت لازم رو نداشته باشه
ماری جان خوشحالم که کتاب اینقدر مورد توجه ات قرار گرفته و امید آن دارم با اراده ی ستبری که داری موارد توصیه شده را بخوبی بکارگیری و به راحتی بر ام.اس غلبه کنی
عزیزم فصل 4 و 19 کتاب درمورد امگا3 و 6 و توازن بین این دو به بحث پرداخته.
ماهی های ساردین،ماکرو،سالومون، روغن کبد ماهی کاد و..........غنی از امگا3 اند و اگر گیاهی بخوای روغن حاصل از دانه کتان (بزرک) و گردو منبع خوبی برای امگا3 است.
روغن زیتون بکر بو دار است و اگر با مذاقت سازگار نیست میتوانی آن را با چاشنی های مفید از جمله سرکه بالزامیک مخلوط کنی اینجوری بویش خنثی است. اما بعد یه مدت مصرف به بویش هم عادت می کنی. شاد و تندرست باشی

باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم