(2013/07/21, 04:57 PM)Arezu Esmaeili نوشته است: کتاب بسیار جالب و آموزنده وامیدوارکننده بود،مترجم این کتاب با عشق به همدردای عزیزش این کتابو ترجمه کرده،از همه کسایی که مارو درک میکنن و همراهمون هستن ممنونم
تشکر آرزوی عزیزم از عنایت و لطف اتون و بسیار خوشحالم از اینکه که کتاب را دوستانی می خوانند که از عمق دل حسهای نهفته در آن را درمی یابند.

(2013/07/21, 03:13 PM)minoshka نوشته است: تا حالا 4فصل از این کتاب و خوندم کتابی که اونقد عالی ترجمه شده که میشه از کلمه کلمه اش احساس نویسنده اش و درک کرد. اونقدر میشه درکش کرد که تا حالا چندین بار باهاش بغض کردم و چندین بار اشک ریختم و بارها و بارها باهاش امیدوار شدم .علاوه بر اون از کلمه کلمه این کتاب میشه عشق رو احساس کرد . عشق کسی رو که خیلی زحمت کشیده تا این کتاب ترجمه بشه و بدست همدردانش برسه.
من همراه این کتاب یه چیز بزرگی و دریافت کردم و اون احساس یک ادم مهربون و دلسوز مثل همدم عزیزمه که بهم امیدواری بودن و مقاومت کردن و میده
مینوشکای عزیزم ممنونم و خرسندم و مشعوف که ترجمه کتاب بابی برای گستردگی دنیای ارتباط با عزیزانی شد که سراسر مهرند و صفا. عشق در وجودشان آنقدر در جریان است که نکته های آمیخته به عشق را زود جذب می کنند و حس قشنگشان را منعکس....
عزیزم اینها را و غنای عشق وجودت را در ارتباط گفتاری هم که باهام داشتی ازت فهمیدم

باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم