سانازجون وآقاسروش ممنون ازتوضیحات شما.این فامیل من اول پیش دکترقره گزلی رفت که ایشون برایش ام ارای نوشتندوبعدازدیدن ام ارای گفتندام اس داردبرایش سینووکس تجویزکردنداماچون اون فامیلمون بعدازتزریق حالش خیلی بدشدبطوری که پاهایش کاملاسرشدنتونست پاهایش راتکان بدهدبرای همین اونوپیش یک دکتردیگربردندکه اون یک سری آزمایشات برایش نوشت وبعدازدیدن آزمایشات وام ارای گفت لوپوس دارد.حالااون خودش تواین مونده که به تشخیص کدوم دکتربایداعتمادکند.
آم ارای منوکه برای دکترهای آمریکاهم فرستادنداوناهم برای من تشخیص ام اس رادادندتوی تهران هم من پیش چندین دکتررفتم تشخیص همگی برای من ام اس بود.
فامیل من که دودکتربرایش دوتشخیص مختلف دادندالان 43سالش است ولی موقع تشخیص این بیماریهاسی و خورده ای سالش بود.
من ازبچگی گزگزتمام بدن وسرگیجه وضعف راداشتم 20سالم که بودبرای من تشخیص ام اس رادادند
آم ارای منوکه برای دکترهای آمریکاهم فرستادنداوناهم برای من تشخیص ام اس رادادندتوی تهران هم من پیش چندین دکتررفتم تشخیص همگی برای من ام اس بود.
فامیل من که دودکتربرایش دوتشخیص مختلف دادندالان 43سالش است ولی موقع تشخیص این بیماریهاسی و خورده ای سالش بود.
من ازبچگی گزگزتمام بدن وسرگیجه وضعف راداشتم 20سالم که بودبرای من تشخیص ام اس رادادند
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره