2012/04/18, 02:01 PM
موز، داروی طبیعی زخم معده
موز از آن دسته میوههایی است که مصرف آن برای همه افراد از پیر و جوان گرفته تا ورزشکار، توصیه میشود. علاوه بر طعم و بوی خوش، خواص غذایی فراوانی هم دارد و در مواردی چون درمان زخم معده و خونسازی موثر است.
موز حاوی کربوهیدرات، فیبر، پتاسیم، منیزیم، سدیم، مس، ویتامین ث، ویتامین ب 6، اسید فولیک، ویتامین آ و مقدار کمی چربی است.
موز به افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند کمک میکند تا فشار خونشان تعدیل گردد، همچنین خطر حملات قلبی را کاهش میدهد.
موز به علت اثر آنتی اسیدی که دارد از زخم معده و اثرات ناشی از آن جلوگیری میکند به این ترتیب که:
موادی که در موز وجود دارد با کمک فعالیت سلولهایی که در دیواره معده قرار دارند، سبب تولید یک لایه موکوزی ضخیم ممانعت کننده از اثر اسید معده میشود.
ترکیبات دیگر موجود در موز که به آنها بازدارنده پروتئاز میگویند به از بین بردن باکتریهای موجود در معده که ثابت شده عامل اولیه در زخم معده هستند کمک میکنند.
مصرف یک موز در روز مانع از اختلال حواس در دوران پیری میشود.
موز یک میوه خونساز است و باعث زیبایی چهره میشود.
برای چاق شدن میتوان از موز به همراه شیر استفاده کرد.
موز منبع غنی از فسفر بوده که ترکیب آن با شیر به آرامش اعصاب کمک میکند.
به گفته محققان، خوردن موز به جذب کلسیم در بدن کمک میکند و به همین دلیل سلامت استخوانها را تضمین کرده و از افت کلسیم در آنها جلوگیری میکند.
مصرف موز با برگ ریحان، سبب افزایش ضریب هوشی میشود.
موز سبب ترشح هورمون پروژسترون میشود که از خونریزی زیاد جلوگیری میکند.
موز احتمال سرطان کولون را نیز کم میکند.
مصرف موز با جذب بیشتر کلسیم در بدن، سبب استحکام بهتر استخوانها میشود.
پوست موز حاوی آنتی اکسیدانی از خانواده کاروتنوئید است که حفاظت طبیعی از چشم را فراهم میآورد.
موز کال و نرسیده نیز خاصیت قابض کنندگی و جمع کنندگی دارد که در درمان اسهال بکار گرفته میشود.
موز نرسیده خشک شده سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش داده و از انسداد رگها و بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
موز از آن دسته میوههایی است که مصرف آن برای همه افراد از پیر و جوان گرفته تا ورزشکار، توصیه میشود. علاوه بر طعم و بوی خوش، خواص غذایی فراوانی هم دارد و در مواردی چون درمان زخم معده و خونسازی موثر است.
موز حاوی کربوهیدرات، فیبر، پتاسیم، منیزیم، سدیم، مس، ویتامین ث، ویتامین ب 6، اسید فولیک، ویتامین آ و مقدار کمی چربی است.
موز به افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند کمک میکند تا فشار خونشان تعدیل گردد، همچنین خطر حملات قلبی را کاهش میدهد.
موز به علت اثر آنتی اسیدی که دارد از زخم معده و اثرات ناشی از آن جلوگیری میکند به این ترتیب که:
موادی که در موز وجود دارد با کمک فعالیت سلولهایی که در دیواره معده قرار دارند، سبب تولید یک لایه موکوزی ضخیم ممانعت کننده از اثر اسید معده میشود.
ترکیبات دیگر موجود در موز که به آنها بازدارنده پروتئاز میگویند به از بین بردن باکتریهای موجود در معده که ثابت شده عامل اولیه در زخم معده هستند کمک میکنند.
مصرف یک موز در روز مانع از اختلال حواس در دوران پیری میشود.
موز یک میوه خونساز است و باعث زیبایی چهره میشود.
برای چاق شدن میتوان از موز به همراه شیر استفاده کرد.
موز منبع غنی از فسفر بوده که ترکیب آن با شیر به آرامش اعصاب کمک میکند.
به گفته محققان، خوردن موز به جذب کلسیم در بدن کمک میکند و به همین دلیل سلامت استخوانها را تضمین کرده و از افت کلسیم در آنها جلوگیری میکند.
مصرف موز با برگ ریحان، سبب افزایش ضریب هوشی میشود.
موز سبب ترشح هورمون پروژسترون میشود که از خونریزی زیاد جلوگیری میکند.
موز احتمال سرطان کولون را نیز کم میکند.
مصرف موز با جذب بیشتر کلسیم در بدن، سبب استحکام بهتر استخوانها میشود.
پوست موز حاوی آنتی اکسیدانی از خانواده کاروتنوئید است که حفاظت طبیعی از چشم را فراهم میآورد.
موز کال و نرسیده نیز خاصیت قابض کنندگی و جمع کنندگی دارد که در درمان اسهال بکار گرفته میشود.
موز نرسیده خشک شده سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش داده و از انسداد رگها و بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "