خواص میوههای شب یلدا
مهر: انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه زمستانی دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار حدود ۱۵درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف میکند.
انگور نیز که به همراه انار وهندوانه میل میشود، کاهش دهنده فشار خون است و به دلیل وجود آنتی اکسیدانهای بسیار قوی از پیشرفت بیماری آرتروز جلوگیری مینماید.
پسته: در پسته مقادیر زیادی آهن و کلسیم است که برای افراد دچار کم خونی میتواند موثر باشد.
انار: انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه زمستانی دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار حدود ۱۵درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف میکند.
بادام: این مغز از نظر تغذیهای ارزش غذایی بسیاری دارد به طوری که هر ۱۰۰گرم از آن حاوی ۲۱ گرم پروتئین بوده و بیشتر از بادام زمینی به عنوان منبع مناسبی از پروتئین محسوب میگردد. به علاوه در این مغز در حدود ۲۴۰ میلیگرم کلسیم وجود دارد که میتواند توسط افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند و قادر به مصرف شیرنیستند، استفاده شود.
فندق: مصرف این مغز برای افراد مستعد به بیماریهای قلبی و پوکی استخوان بسیار مناسب است. به طور کلی، متخصصان تغذیه مصرف مخلوط این مغزها را در حجم کم توصیه مینمایند تا یک وعده غذای کامل به بدن برسد.
توت و انجیر: توت یکی از خشکبار مناسب به خصوص برای افرادی است که در حال کاهش وزن هستند.
مهر: انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه زمستانی دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار حدود ۱۵درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف میکند.
انگور نیز که به همراه انار وهندوانه میل میشود، کاهش دهنده فشار خون است و به دلیل وجود آنتی اکسیدانهای بسیار قوی از پیشرفت بیماری آرتروز جلوگیری مینماید.
پسته: در پسته مقادیر زیادی آهن و کلسیم است که برای افراد دچار کم خونی میتواند موثر باشد.
انار: انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه زمستانی دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار حدود ۱۵درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف میکند.
بادام: این مغز از نظر تغذیهای ارزش غذایی بسیاری دارد به طوری که هر ۱۰۰گرم از آن حاوی ۲۱ گرم پروتئین بوده و بیشتر از بادام زمینی به عنوان منبع مناسبی از پروتئین محسوب میگردد. به علاوه در این مغز در حدود ۲۴۰ میلیگرم کلسیم وجود دارد که میتواند توسط افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند و قادر به مصرف شیرنیستند، استفاده شود.
فندق: مصرف این مغز برای افراد مستعد به بیماریهای قلبی و پوکی استخوان بسیار مناسب است. به طور کلی، متخصصان تغذیه مصرف مخلوط این مغزها را در حجم کم توصیه مینمایند تا یک وعده غذای کامل به بدن برسد.
توت و انجیر: توت یکی از خشکبار مناسب به خصوص برای افرادی است که در حال کاهش وزن هستند.