مکملهاي بروکلي را فراموش کنيد
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
متخصصان آمريکايي عقيده دارند که تلاش در جهت بهره مند شدن از مزاياي کلم بروکلي با استفاده از مکملها بيهوده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، اميلي هو از دانشگاه دولتي اورگان اعتقاد دارد براي جذب مزاياي مواد غذايي نظير بروکلي و خانواده کلم ها مانند گل کلم يا کلم بروسل بايد از خود اين سبزيها مصرف کرد نه از مکملها.
وي مي گويد: هرچند برخي از ويتامينها مانند اسيد فوليک که براي زنان باردار تجويز مي شود از طريق مکمل بهتر جذب مي شود تا از طريق غذا، اما در برخي ديگر از مواد غذايي مانند کلم بروکلي بايد خود اين سبزي و موادغذايي را مصرف کرد، زيرا ريزمغذيهاي آن از طريق مکمل جذب نمي شوند.
هو مي افزايد: يک آنزيم ضروري به نام myrosinase در بسياري از مکملها وجود ندارد، آنزيمي که در جذب مواد مغذي تاثير بسيار دارد.
بر اساس نتايج اين بررسي که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شد براي بدست آوردن اين آنزيم بهتر است کلم بروکلي را 2 تا 3 دقيقه بپزيم و يا آنکه آن را بخار پز کنيم.
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
متخصصان آمريکايي عقيده دارند که تلاش در جهت بهره مند شدن از مزاياي کلم بروکلي با استفاده از مکملها بيهوده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، اميلي هو از دانشگاه دولتي اورگان اعتقاد دارد براي جذب مزاياي مواد غذايي نظير بروکلي و خانواده کلم ها مانند گل کلم يا کلم بروسل بايد از خود اين سبزيها مصرف کرد نه از مکملها.
وي مي گويد: هرچند برخي از ويتامينها مانند اسيد فوليک که براي زنان باردار تجويز مي شود از طريق مکمل بهتر جذب مي شود تا از طريق غذا، اما در برخي ديگر از مواد غذايي مانند کلم بروکلي بايد خود اين سبزي و موادغذايي را مصرف کرد، زيرا ريزمغذيهاي آن از طريق مکمل جذب نمي شوند.
هو مي افزايد: يک آنزيم ضروري به نام myrosinase در بسياري از مکملها وجود ندارد، آنزيمي که در جذب مواد مغذي تاثير بسيار دارد.
بر اساس نتايج اين بررسي که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شد براي بدست آوردن اين آنزيم بهتر است کلم بروکلي را 2 تا 3 دقيقه بپزيم و يا آنکه آن را بخار پز کنيم.