موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
اما من از زندگیم راضیم با همسرم خوشبختم بچه های خوبی دارم نازنین جان نا شکر نباش خدا همسر وپسرت را برات نگه داره و از خدا می خوام مجرد های سایت رو سر وسامان بده چون تنهائی سخته من بشخصه همیشه فکر می کنم اگه تنها بودم از پس بیماریم بر نمی امدم قربون خدا برم خیلی دوستم داره چون همسر خوبی دارم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3392
تشکر های دریافت شده :4608 بار در 2060 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
نه انگار متوجه منظور من نشدين
اصلا بي خيال همينجوري يه چيزي گفتم
بله . خداروشكر...........
بيا با من مدارا كن ، كه من مجنونم و مستم ...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 675
تشکر های دریافت شده :625 بار در 230 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : بهروز نیکنام
داروي مورد استفاده :
(2011/06/02, 09:59 PM)montazer نوشته است: دکتر به من هم گفت مشکلی برای ازدواج نداری ولی دور و بر رو که نگاه میکنم میبینم چقدر مردم نسبت به سلامت بودن شریک زندگی آیندشون حساسند و علاوه بر آزمایشهای معمول بعضیها آزمایشهای دیگری هم از دکتر میخوان که براشون بنویسه تا مطمئن بشن طرف مقابل سالمه.حالا ما چطور بریم جلو وبا صداقت بگیم دردمون چیه و انتظار داشته باشیم قبول کنه . فقط کسی قبول میکنه که عاشقانه طرف مقابلش رو دوست داشته باشه.
خود من زمانی که سالم بودم هیچ اهمیتی به این جور مسائل نمیدادم و برام فرقی نمی کرد که سالم باشه یا مریض . نمیشه این صفت رو به همه تعمیم داد .
دوست من ، این مریضی باعث می شه که ما با حساسیت بیشتری دنبال یک همسر باوجدان و مسئول و عاشق بگردیم . و ازدواجمون شبیه بقیه نشه . کاری که بقیه نمی کنن و ضربه ش رو توی زندگی می خورن !
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
آفرین پروانه جان این حرف خوبیه که ما باید انتخابمون یه انتخاب خوب و بی عیب باشه یعنی منظورم اینکه باید حساستر باشیم بذار هر چی سن بره بالا بذار هر کی هر چی دلش میخواد بگه ولی ما باید خودمون سرنوشتمون رو درست کنیم
یادمه یه نفری البته مثلا خوب بودن ولی بخاطر قد دختر اون ول کرد البته توی مراسم خواستگاری ولی بدبختی اینجا بود که کل شهر فهمیده بودن فلانی رفته خواستگاری فلانی یعنی اون نامرد و خونوادش پخش کرده بودن فکر کردن فقط یه پسر خوب افتاده بود رو زمین باید یه زن خوبی پیدا کنه وبه همین خاطر بعد از 2-3 جلسه حرف زدن و بعد بخاطر قد دختر ول شد و رفت پی کارش حالا شما تصور کنید اگه دختره بعد از چند سال ام اس میگرفت او شوهرش بود چی میشد ؟
خدا آخر و عاقبت همه رو بخیر بکنه

آدمهایی که آبروی دیگران رو هم میبرن ایشالله .................. خیلی نامردن خدا ایشالله شفاشون بده
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
,واااااااااااای واااای

خوبه بعضیای شما هنوز ازدواج نکردین و بچه ندارید چون اگر وقت ازدواج بچه هاتون بود خیلی سخت میگرفتید!
بابا بیخیال هر کی قصد ازدواج داره اول با خودش روراست باشه بعد با طرفش
چرا فکر میکنید ام اس یه فاکتور منفیه؟

ولی میتونم بهتون قول بدم اگر انقدر حساس و سخت گیر نباشید چه متاهل باشی وچه مجرد بمونی میتونی لذت دنیاروببری و همیشه احساس خوشبختی کنید
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
(2011/06/02, 09:59 PM)montazer نوشته است: دکتر به من هم گفت مشکلی برای ازدواج نداری ولی دور و بر رو که نگاه میکنم میبینم چقدر مردم نسبت به سلامت بودن شریک زندگی آیندشون حساسند و علاوه بر آزمایشهای معمول بعضیها آزمایشهای دیگری هم از دکتر میخوان که براشون بنویسه تا مطمئن بشن طرف مقابل سالمه.حالا ما چطور بریم جلو وبا صداقت بگیم دردمون چیه و انتظار داشته باشیم قبول کنه . فقط کسی قبول میکنه که عاشقانه طرف مقابلش رو دوست داشته باشه.
اون آزمایش هایی که شما می فرمایید نسبت به بیماری های واگیر دار هست ، بیماری های مقاربتی و ج ن س ی که باید انجام بشه .
دو تا آزمایش هست یکی مربوط به ایدز و یکی مربوط به هپاتیت که همیشه انجام میشه و یک آزمایش اعتیاد هست که کلن همه انجام میدن ولی گاهی مواردی پیدا میشه که یکی دوست داره ازز لحاظ ژنتیکی هم چکاب کامل بشه و یا مثلا آزمایش دیابت و ...
کسی برای ام اس نمیره آزمایش بده که .
اون بیماری ها هم خطرناک هستن. آزمایش های کم خونی مینور و ... که گاها باعث به وجود آمدن بچه های ناقص میشه . ام اس چه ربطی به اینا داره آخه ؟
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
یه وقت نگن موضوع رو به انحراف کشیدیم
اگه نگم تو گلوم سنگینی حس میکنم:55:نیست که پسراشون هیچ مشکلی ندارن فقط با این پز میدن که ما هیچ وقت نمیریم دکتر
بعد یه هو میذارن میمیرن چون نمیدونستن 10 ساله بیمارن

یکی از آشناهامون پسرش 35 ساله بود که واسه ناراحتی قلبی فوت شد طفلک بچه 5 ساله داشت زنش میگفت درد داشته ولی نمیرفته دکتر
بازم آخرش دودش تو چش دختره میره
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :164 بار در 25 پست
سال تشخيص بيماري : بيمار نيستم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
می دونم که این متن را نمی خونی
بیشتر برای دل خودم می نویسم
بدون که تمام تلاشم را برای خوبی وخوشبختیت تا نهایت توانم می کنم
از این بیماری که داری متنفرم ولی شاید اگر این جور نبودی عاشقت نمی شدم
این بیماری آنقدر تو را بزرگ، صبور و بی نهایت دوست داشتنی کرده که نمی تونم ازت دل بکنم
ولی باز هم پیشنهاد ازدواج مرا قبول نمی کنی
با تک تک سلول های بدنم تو رو دوست دارم و عاشقتم