2014/11/04, 10:04 PM
هر کی گفته قیافه منو ببینه صد در صد از حرفش پشیمون میشه
تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است
پس همیشه امید به روشنایی داشته باش
ام اس بیماری زیبا رویان
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/11/04, 10:04 PM
هر کی گفته قیافه منو ببینه صد در صد از حرفش پشیمون میشه
2014/11/04, 11:59 PM
خدا وکیلی در جوانی انقدر خو ش تیپ وخوش اندام بودم (بواسطه ورزش)
همه دختر های محله ...................... البته حالا هم بعد از12 سال ام اس باز هم خوش تیپم
2014/11/08, 01:45 PM
من که همه ی دوستای ام اسیم ماشال خوشگل هستن به نظرم این که میگن ام اس بیماری زیبارویانه درستهخودمم بقیه میگن قشنگم.حرف من نیست ها بقیه میگن
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری , با خبر باش که پژمردن من آسان نیست... گرچه دلگیر تر از دیروزم , لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ... زندگی باید کرد ....
2015/04/09, 02:19 PM
آقا ی سوا ذهن من و بدجوری به خودش مشغول کرده،
منم زیاد شنیدم ام اس بیماریه زیبا رویانه ولی من قیافم که خیلی ضایس پس چرا من گرفتم
سرگذشت من
سر گذشتی بود که اشتباها بر من گذشت.
2015/04/09, 03:34 PM
منم که قیافم خیلی بده اخه چرا منو اشتبا گرفته با زیبا رویان
بخشکی ای شانس یبارم که تو جمع زیبا رویان اشتباهی بور خوردیم باید ام اس جون بیاد سراغمون
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند
(شکر)
2015/04/09, 04:32 PM
البته این موضوع هنوز علمی ثابت نشده و در حد فرضیه است
2015/05/15, 05:36 PM
من هرکی ام اس داره رو میشناسم خوشگلن خودمم در این دسته قرار میگیرم چون بهم میگن دیگه نمیدونم
چه اعتماد به نغسی خخخخخ
2015/05/15, 09:33 PM
پس فکر کنم فقط قیافه ی من شبیه تصادفیاس
2015/06/03, 08:44 PM
یه چیزی نگین که چن روز دیگه بگن ام اس بیماری خودشیفتگان !
( آخه بعضیا گفتن ! ) آخه چه ارتباطی از نظر عقلی ، علمی و ... بین ام اس و زیبایی صورت میتونه باشه ؟! چند سال پیش تو سایت یه آدم خیلی سنتی که طبشم مث خودش بود ، ام اس رو بیماریی معرفی کرده بود که از غرور و تکبر ناشی میشه و مبتلایان کسانی هستن که که منم منم میکنن ! خیلی عصبانی شدم از این که اون آدم کم سواد چنین ادعایی کرده و بیماری ما رو روحی معرفی کرده ! اعتراض هم کردم و دیدم بعضیای دیگه هم قبلا اعتراض کردن ولی بالاخره هنوز مطالب مزخرفش هست و یه عده میبینن و باورشون میشه. حالا شما کاری نکنید که فکر کنن ادعاهاش درسته ! بالاخره شایعه از یه جایی شروع میشه و ادامه پیدا میکنه . چون ام اس برخلاف بیشتر بیماری ها مربوط به جوانانه و جوانان هم معمولا زیباتر از سالمندان هستن و از طرفی این بیماری برخلاف خیلی از بیماری ها روی ظاهر اثر بدی نمیذاره ، این شایعه پیش اومده . والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته ! چرا فک میکنم من قبلا این حرفا رو زدم ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2015/06/03, 10:54 PM
من خودم به شخصه(چقدر تاکید کردم)
یه بار از تلویزیون از یه پزشک شنیدم که میگفت بیماری زیبارویانه
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
5 مهمان |