موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 139
تشکر های دریافت شده :119 بار در 39 پست
سال تشخيص بيماري : مادرم بیماره 87
دكتر معالج : نبوی
داروي مورد استفاده :
من هم از بیمه تکمیلی دانا و هم بیمه تکمیلی خدمات درمانی نیروهای مسلح استفاده میکنم .
70% هزینه گاباپنتین رو از بیمه دانا میگیرم البته بسته به قرارداد داره سقف قرارداد ما برای دارو و ویزیت(هزینه های پاراکلینیکی) سالی 500 تومان است. که 2 یا 3 ماه اول سال من ازش استفاده میکنم و تموم میشه
90% هزینه کپسول پره گابالین (لایریکا) 150 میلی گرمی رو که تقریبا ماهی 200 تومان میشه از بیمه خدمات درمانی میگیرم.که قبلش دکتر باید تایید کنه که خارجی باید استفاده بشه.
قرصهای کایتریل که دونه ای 10هزار تومان میگیرم از خدمات درمانی پرسیدم . گفت اگه کمیسیون پزشکی تصویب کنه اونم یه مقداریش پرداخت میشه. ولی نگفت چقدر.
نوانترون هم که 68 تومن بود شد 98 تومن با تاییده دارو رایگان میگیرم. (البته اگه تهران گیر بیاد وگرنه که از شهرستانها با بدبختی و التماس آزاد میخریم.)
1.125.000ریال بابت تزریقش پرداخت میکنم. که اونم گفتن جزو هزینه های پاراکلینیکی حساب میشه ولی نمیدونم چقدر پرداخت کردن چون من کلی فاکتور میبرم 2 یا 3 ماه بعد یه مقدارشو واریز میکنن به حساب
تشکر های اهدا شده: 420
تشکر های دریافت شده :391 بار در 153 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر هرمز آیرملو
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
با تشکر از همه دوستای عزیزم که به سوالم درمورد بیمه تکمیلی (آسیا)جواب داده بودن میخواستم نتیجه مشاوره رو هم خدمتشون اعلام کنم .من 2 ساله تمام بیمه تکمیلی داشتم اما استفاده نکرده بودم . تازه اسفند ماه 90 بود که متوجه شدم بیمه تکمیلی آسیا هزینه بتا فرونو پرداخت میکنه .
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :8 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر حسین غفاری
داروي مورد استفاده :
(2010/08/06, 09:14 AM)بهرنگ نوشته است: البته این تبادل اطلاعات فی نفسه چیز خوبی هست.ولی سعی کنین خودتو ن رو خوب کنید هر دارویی که استفاده می کنیم ممکن هست که یه جا رو خوب کنه ولی حتما 2 جا رو هم بد می کنه.من الان حتی به اسم کورتون هم حساسیت پیدا کردم .با خودم عهد کردم که هرگز کورتون استفاده نکنم..در واقع حالم رو به هم میزنه.تازه داروهای ما که مثل انسولین که دیابتیا استفاده می کنن نیست.تا حدی بهبودی میده.اونهایی که تازه بیمار شدن با اندکی تلاش شخصی خودشون میتونن خوب شن.
یعنی چی با اندکی تلاش شخصی میتونم خوب بشم میسه توضیح بدی الان من چه تلاشی باید بکنم؟
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : برادرم بیمار است
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/08/11, 02:01 PM، توسط golestan.)
با سلام در خصوص بیمه تکمیلی توضیح بدهید لطفا بیمار ما بیمه تامین اجتماعیه.ممنون.
راستی یادم رفت یه تبریک خالصانه به تمامی شما عزیزان بگویم . اولین بار بود که وارد شدم . چه شور وحالی دارید .تورا به خدا ما را هم دعا کنید . مطلبی را در قسمت اهدا دارو خواندم که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم .ای کاش یه جورایی برنامه ریزی می شد که اطلاع رسانی بهتر وبیشتری غیر از این میشد . ببخشید شرمنده حواسم نبود در جامعه ای زندگی میکنیم که همش میگیم ای کاش .یا علی راستی امشب شب قدر .التماس دعا .
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
صندوق رفاه دانشجویان وزارتعلوم تشریح کرد:
جزییات بیمه تکمیلی دانشجویان/پوشش بیمهای با پرداخت ماهانه 6 هزار تومان
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارتعلوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشجویان و خانوادههای ایشان با ماهانه 6 هزار تومان میتوانند تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند، خدمات قابل ارائه توسط این بیمه را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی ایسنا، مهندس کیوان مرادیان کوچک سرایی با بیان اینکه خدمات تحت پوشش بیمه تکمیلی شامل جراحیهای عمومی، تامین هزینههای بیمارستانی، خدمات پاراکلینیکی، جبران هزینههای آزمایشگاهی، جبران هزینههای زایمان طبیعی و سزارین، تامین هزینههای آمبولانس درخارج و داخل شهر، دندانپزشکی و عینک است، درخصوص خدمات شرکتهای بیمهای به دانشجویان درهر دوره یکساله، گفت: براین اساس شرکتهای بیمهای برای جراحیهای عمومی تا سه میلیون تومان، برای جراحیهای خاص تا پنج میلیون تومان، برای جبران هزینههای آزمایشگاهی 200 هزار تومان، برای بحث دندانپزشکی تا سقف 200 هزار تومان و برای عینک نیز100 هزار تومان در سال هزینه میکنند.
به گفته وی، دانشجویان ماهانه 6 هزارتومان برای بحث بیمه تکمیلی پرداخت خواهند کنند که 4 هزار تومان آن مربوط به خدمات عمومی و دو هزار تومان مربوط به خدمت ویژه (عینک و دندانپزشکی) است.
وی افزود: در واقع دانشجویانی که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میگیرند، در سال هزینهای که پرداخت میکنند، 72 هزار تومان است و دانشجویانی که به هر دلیلی امکان پرداخت این مبلغ را ندارند، میتوانند 100 درصد این رقم را به عنوان وام دریافت کنند و 9 ماه پس از فارغالتحصیلی به مدت 60 ماه آن را بازپرداخت کنند.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارتعلوم، تصریح کرد: 10 درصد ازکل سرجمع بیمه تکمیلی در اختیار صندوق رفاه قرار میگیرد تا دانشجویانی که هزینه آنها بیش از رقمهای ذکر شده باشد، بتوانند به صندوق رفاه مراجعه کنند و هزینه بیشتری را دریافت کنند، براین اساس دانشجویان در صورت تمایل میتوانند خود و خانواده خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.
http://isna.ir/fa/news/91102615215/%D8%A...8%A7%DB%8C
سهشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۱
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 2
تشکر های دریافت شده :130 بار در 62 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : majd
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
مي خواستم بدونم چطور مي تونم خودم رو بيمه تكميلي كنم ؟ آيا بيمه اي رو پيشنهاد مي كنيد كه قبول كنه و پوشش خوبي داشته باشه ؟
ممنون
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
تشکر های اهدا شده: 5736
تشکر های دریافت شده :8187 بار در 2049 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
بیمه های تکمیلی هم که کلشو متقبل نمیشه
اگه بخواید بیمه بشید باید یه هزینه ای جداگانه بصورت ماهانه پرداخت کنید
بابام منو بیمه تکمیلی کرده بود از طرف شرکتش
ماهانه 15 هزار تومن میداد
ولی اینکه بخواید اختیاری بیمه کنید مبلغش بالا میشه
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 6424
تشکر های دریافت شده :5048 بار در 2261 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2014/02/24, 01:04 PM)farhad omidvar نوشته است: دوستان سئوالي داشتم:
مي خواستم بدونم چطور مي تونم خودم رو بيمه تكميلي كنم ؟ آيا بيمه اي رو پيشنهاد مي كنيد كه قبول كنه و پوشش خوبي داشته باشه ؟
ممنون
اين دقيقا سوال منم هست
كسي بيمه تكميلي ميشناسه كه ربيف ﻭ هم ﭘﻮﺷﺶ بده؟
به هر ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺁﺳﯿﺒﯽ ﮐﻨﯽ ﺁﻥ ﭼﯿﺰ ﺟﺎﻥ ﮔﯿﺮﺩ ، ﭼﻨﺎﻥ ﮔﺮﺩﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺨﯿﺰﺩ ﺻﺪ ﭘﺮﯾﺸﺎﻧﯽ،
ﻣﺮﻭﺡ ﮐﻦ ﺩﻝ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻝ ﺗﻨﮓ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ، ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ساز زندان را بر اين ارواح زنداني،