•  قبلی
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FDA روش زامبونی در درمان ام اس را رد کرد
کاش این دسترسی را داشتیم که تحت عمل دکتر زامبونی قرار بگیریم .... من که خیلی گردن درد هم دارم ............ولی حیف که نمیشهconfused
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
(2011/11/22, 04:24 PM)آرزو نوشته است:
حافظه یاری نمیکنه..........
اما میدونم که در یکی از تاپیک های مرتبط با همین موضوع خواندم که یکی از اعضای انجمن هم برای درمان به خارج از کشور رفتند و عملشون هم با موفقیت انجام شد.
اگر دوستان خبری از این عزیز دارند حتما به ما هم بگن .ما هم از شنیدن سلامتی دوستان خوشحال میشیم.

نام کاربری اووستمون goli61بود کاش میومد از خودش خبر میداد بهمون
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

نتایج تحقیقی جدید در مورد تئوری انسداد عروقی CCSVI
چهارشنبه 1 شهريور 1391

در مطالعه ای جدید که در یک مرکز دانشگاهی ( کاتانیا ) در ایتالیا انجام شده و نتایج آن در اگوست امسال منتشر شده است ، شیوع تنگی سیاهرگی مغز ccsvi در مبتلایان به ام اس و مبتلایان به سایر بیماریهای مغز و اعصاب و نیز با افراد نرمال جامعه بررسی و مقایسه شد.

در این مطالعه 148 بیمار مبتلا به ام اس ، 20 فرد با تشخیص سندرم ایزوله بالینی cis ، 40 فرد مبتلا به سایر بیماریهای مغز و اعصاب و 172 فرد سالم جامعه بررسی و مقایسه شدند.

نتایج بدست آمده از این تحقیق به این شرح اعلام شده است :

در مبتلایان به MS ، % 9/18 افراد تنگی سیاهرگی وجود داشت

در سندرم ایزوله بالینی % 10

در افراد سالم جامعه % 4/6

در مبتلایان سایر بیماریهای مغز و اعصاب % 5

آنچه که از این مطالعه نتیجه گیری میشود این است که میزان شیوع تنگی سیاهرگی در افراد مبتلا به ام اس بیش از سایر افراد است بخصوص این تفاوت در مراحل ازمان بیماری چشمگیرتر می باشد، یافته اخیر شاید نشانگر رابطه عارضه ( ccsvi ) با ناتوانی های احتمالی حاصل از بیماری ام اس باشد.

یادآوری میشود که در خصوص رابطه تنگی سیاهرگی با بیماری ام اس تاکنون مطالعات زیادی انجام شده که بسیاری از آنها هیچ رابطه ای را بین ایندو تأئید نکرده است و لذا در حال حاضر قضاوت در مورد صحت و سقم نتایج غیر ممکن به نظر می رسد.

منبع:http://www.iranms.ir
 تشکر شده توسط : ghaside , shahrzad.s , عمومهربان , ساغر , Azad , visko
سازمان غذا و داروی امریکاFDA در تاریخ10 ماه می امسال نظر خود را در مورد تئوری CCSVI
ورابطه آن با ام اس بیان داشت.

تا کنون تحقیقات زیادی برای اثبات یا رد این تئوری در تمام دنیا انجام گرفته، اما هنوز درستی آن در ابهام است. با این حال در برخی نقاط دنیا بر اساس همین نظریه اثبات نشده، درمانهای جراحی با هدف بازکردن سیاهرگهای بسته شده، انجام میگیرد.

FDA، در تاریخ مذکور نظر نهائی خود را با توجه به نتایج همه تحقیقات انجام شده بدین شرح اعلام کرده است :

1- هیچ ارتباط قطعی بین بیماری ام اس و CCSVI ثابت نشده است

2- هیچ دلیل قطعی برای موثر بودن و یا حتی بی ضرر بودن بازکردن سیاهرگها با استفاده از بالون زدن با یا بدون کارگذاری Stent وجود ندارد.

3- خطرات جدی می تواند در نتیجه این اقدامات جراحی روی دهد.

4- مبتلایان قبل از انجام هر عمل جراحی ، سودها و زیانهای آن را از پزشک معالج خود سوال کنند.

5- افرادی که اینگونه اعمال جراحی را انجام داده اند ، سایر پیشنهادات درمانی پزشک معالج خود را ادامه دهند.

6- در صورت بروز عوارض این جراحی ها، بهFDA گزارش دهند.
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : مـه ســـا , fireboud , paeazan , naazanin , Ali 324 , Pooya.N , shahrzad.s , عمومهربان

نتایج تحقیقی جدید در مورد تئوری انسداد عروقی CCSVI
چهارشنبه 1 شهريور 1391

این خبر جدیدتری هستش که در مورد این موضوع گفته شده
لظفا به این لینک مراجعه کنید


http://mscenter.ir/Thread-%D9%86%D8%AA%D...B%8C-CCSVI
 تشکر شده توسط : Pooya.N
تا حالا به این موضوع دقت کردین که تولید و فروش داروهای ام اس یا کلا بیماریهای خاص چه سود بزرگی داره؟
به اینکه این تجارت چقدر مافیایی و پیچیدست؟
به اینکه تجارت ترجیح میده تعمیرکار باشه تا درمانگر؟

این روش که سهله. هر روش دیگه ای هم پیشنهاد بشه که اسم درمان قطعی روش باشه و مصرف دارویی نداشته باشه باز هم FDA ردش میکنه!!!

به امید سلامتی همه ی دوستان
Open Your Heart, I'm Coming Home
 تشکر شده توسط : sooorooosh , simin , shahrzad.s , عمومهربان , ابراهیم , الهام ج
تاريخ ارسال : 25شهريور1391

ورود استنت‌های دارویی جذب شونده به كشور برای درمان گرفتگی‌های عروقی


سلامت نیوز :رییس انجمن علمی آترواسكروز ایران از ورود تكنولوژی جدید استفاده از استنت‌های دارویی جذب شونده برای درمان انسداد رگ‌های قلبی طی دو تا سه ماه آینده به كشور، خبر داد و گفت: استنت‌های جدید علاوه بر آن كه دارو را در محل آزاد می‌كنند، پس از سه ماه تا دو سال به تدریج جذب می‌شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دكتر مسعود قاسمی در نشست خبری كه به مناسبت برگزاری چهاردهمین كنگره تازه‌های قلب و عروق ترتیب داده شده بود با بیان اینكه روش‌های نوین در درمان بیماری‌های متداول قلب و عروق برای متخصصان شركت‌كننده در این همایش ارائه خواهد شد، اظهار كرد: تعویض دریچه‌های قلبی بدون جراحی باز، از جمله این روش است.

وی ادامه داد: در تكنولوژی تعویض دریچه‌های قلبی بدون باز كردن جداره قفسه سینه، دریچه از طریق كشاله ران وارد شده و در محل مورد نظر تعبیه می‌شود.رییس انجمن علمی آترواسكروز ایران با بیان اینكه علاوه بر تعویض دریچه‌های قلبی بدون كمك جراحی، ترمیم دریچه میترال نیز از جمله جدیدترین روش‌هایی است كه در دنیا و در حال حاضر به كار گرفته می‌شود، گفت: البته در رفع تنگی دریچه میترال از جمله موفق‌ترین كشورهای دنیا هستیم كه بیش از یك دهه این عمل را در كشور برای بیماران خود انجام می‌دهیم.

قاسمی همچنین با اشاره به روش‌های نوین درمان بیماری‌های دریچه آئورت، اظهار كرد: برای تعویض دریچه آئورت، دو تكنیك مورد استفاده قرار می‌گیرد كه در تكنیك اول دریچه را بر روی بالن سوار كرده، بالن جمع شده را از طریق شریان‌های كشاله‌ ران عبور داده و در محل قرار می‌دهند. با باز شدن بالن، دریچه نیز به روش خاصی تعبیه می‌شود.وی افزود: در تكنیك جدیدتری كه مورد استفاده قرار می‌گیرد، دیگر از بالن استفاده نمی‌شود، بلكه وسیله جدیدی شبیه به استنت را از شریان‌های پا عبور می‌دهند و دریچه را به كمك آن در محل كار می‌گذارند.

رییس چهاردهمین كنگره علمی تازه‌های قلب و عروق ایران ضمن تاكید بر اینكه ورود روش‌های جدید درمان به معنای عدم استفاده از روش‌های پیشین نیست، اظهار كرد: اغلب روش‌های جدید امر درمان را برای بیمارانی كه به روش‌های قدیمی‌تر پاسخ نمی‌دهند، آسان می‌كند و لزوما به معنای جایگزینی روش‌های پیشین نیست.قاسمی همچنین به تكنیك آنژیوپلاستی با استنت‌های دارویی اشاره كرد و گفت: اكنون بهترین استنت‌ها كه در درمان گرفتگی‌های عروقی و به منظور رفع انسداد رگ‌های قلبی به كار گرفته می‌شوند و بالاترین آمار مصرف را دارند، استنت‌های دارویی هستند.

وی از ورود استنت‌های دارویی جدید جذب شونده برای درمان انسداد رگ‌های قلبی خبر داد و گفت: استنت‌های جدید علاوه بر آنكه دارو را در محل آزاد می‌كنند، پس از سه ماه تا دو سال به تدریج جذب می‌شوند.این فلوشیپ آنژیوپلاستی افزود: جنس این استنت‌ها از اسید لاكتیك بوده و برای بدن شناخته شده است. در حال حاضر چند مركز دنیا تحقیقاتی در خصوص استنت‌های جدید انجام داده و آن را مورد استفاده قرار داده‌اند. امید است طی دو تا سه ماه آینده تكنولوژی استفاده از این نوع استنت‌ها نیز وارد ایران شده تا بتوانیم از آن در درمان برخی بیماران كمك بگیریم.

قاسمی همچنین به تحقیقات گسترده انجام شده در خصوص استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماران مبتلا به آنفاركتوس حاد اشاره كرد و گفت: از حدود پنج سال پیش تحقیقاتی را در خصوص استفاده از سلول‌های بنیادی برای درمان بیمارانی كه مبتلا به آنفاركتوس حاد شده و مدت زمان زیادی از زمان سكته آنها می‌گذرد، آغاز كرده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین تحقیقاتی را در خصوص درمان نارسایی‌های عضله قلب به كمك سلول‌های بنیادی در حال انجام است. شاید بتوان در آینده نزدیك و با كامل شدن تحقیقات سلول‌های بنیادی را برای بیماران كاردیومیوپات كه اغلب جوان هستند و در انتظار پیوند قلب به سر می‌برند، به كار برد. به گونه‌ای كه زمان انجام پیوندشان به قدری عقب بیفتد و یا دیگر نیازی به انجام پیوند قلب نداشته باشند.

رییس انجمن علمی آترواسكروز ایران با بیان اینكه نتایج استفاده از سلول‌های بنیادی برای مبتلایان به آنفاركتوس حاد قلبی خوب بوده است، اظهار كرد: البته نمی‌توان از این روش توقع معجزه داشت.قاسمی در ادامه به انجام تحقیقاتی در خصوص درمان بیماران مبتلا به سكته مغزی و افرادی كه دچار نارسایی‌های جنسی به دنبال اختلال خون‌رسانی در ارگان‌های تناسلی شده‌اند، اشاره و اظهار كرد: تكنیك به كار گرفته شده شبیه به درمان بیماری‌های قلبی و سلول‌های بنیادی است، اما محل تزریق این سلول‌ها تفاوت دارد.

به گفته رییس چهاردهمین كنگره علمی تازه‌های قلب و عروق، بخشی از دستاوردهای نوین حوزه قلب و عروق كه به آنها اشاره شد، در خلال روزهای برگزاری كنگره مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.وی در پایان درباره علت شیوع بیماری‌های قلبی عروقی در كشور،‌ اظهار كرد: علاوه بر اینكه جمعیت افزایش یافته و رو به گسترش است، طی یك دهه اخیر نیز امكانات تشخیصی پیشرفت داشته، روند سطح بیماری‌ها بهبود یافته و میزان آگاهی‌های اجتماعی و عمومی نسبت به مراجعه زودهنگام به پزشك بالا رفته است. البته نمی‌توان شیوه‌های غلط تغذیه و زندگی را نیز در شیوع بیماری‌های قلبی نادیده گرفت. باید توجه داشت كه پیشگیری از بروز بیماری‌ها از دوران كودكی و از خانواده آغاز می‌شود.چهاردهمین كنگره سالانه تازه‌های قلب و عروق از تاریخ 28 تا 31 شهریور ماه سال جاری و در محل همایش‌های پژوهشگاه نیرو برگزار می‌شود.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : ساغر , visko
بيماران ام اس در سراب درمان قطعي » sciencefa

تهران- دامنه سراب “درمان قطعی” بیماری ام اس روز به روز در میان بیش از ۴۰ هزار نفر از بیماران مبتلا به این بیماری صعب العلاج گسترده تر می شود و این در حالی است که هزینه اجتماعی و درمانی هر بیمار مبتلا به ام اس دو میلیون و چهارصد هزار دلار برآورد می شود .

بیماری ام اس – یک بیماری مغزی که بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند- تخریب موقتی غلاف عصبی در ناحیه خاصی از مغز است که می تواند عملکرد آن ناحیه از مغز را به طور گذرا مختل کند. علت این تخریب گذرا احتمالا ایجاد التهاب در آن ناحیه است.با فروکش کردن التهاب و بازسازی غلاف عصبی، کارکرد مغزی دوباره احیا می شود.
بنابراین بیماری ام اس ذاتا عودکننده و فروکش کننده است و هر بخشی از مغزونخاع را می تواند درگیر کند. گاهی به صورت ضعف اندام ها، گاهی به صورت اختلال بینایی، گاهی به صورت سرگیجه و عدم تعادل و گاهی به صورت اختلالات حسی شدید بروز می کند.
این علایم در هر بیماری مغز و اعصاب ممکن است وجود داشته باشد ولی دو نکته اصلی در بیماری ام اس وجود دارد، اولا در بیشتر مواقع به صورت حمله ای است و گاهی عود می کند و گاهی در حالت خاموش است. دوم اینکه دست کم طول مدت علایم بیماری کمتر از ۲۴ ساعت نیست و به ندرت طول مدت بیماری به بیش از یک ماه می رسد.
اغلب متخصصان مغز و اعصاب براین باورند که بیماری ام اس صعب العلاج است و درمانی قطعی را نمی توان برای بیماران مبتلا به آن متصور بود ولی چندی است که بیماران مبتلا به ام اس کشور همچون دیگر بیماران دنیا اخباری مبنی بر یک روش درمانی قطعی این بیماری توسط ” پائولو زامبونی ” یک جراح عروق ایتالیایی شنیده و یا خوانده اند و متاسفانه برخی از این هموطنان نیز به دنبال سراب درمان قطعی بیماریشان راهی برخی کشورهای اروپایی می شوند.
این موضوع باعث شده است که این بیماران نه تنها نتیجه ای از این سفر دور نگیرند بلکه پس از میلیونها دلار هزینه بدون نتیجه مثبت به کشور باز گردند.
زامبونی در سال ۲۰۰۸ ادعای درمان بیماری ام اس را از طریق باز کردن وریدهای گردنی این بیماران مطرح کرد.
وی با استفاده از داپلر اولتراسوند، ورید های گردن بیماران مبتلا به ام اس را آزمایش کرد و به این نتیجه رسید که صد در صد بیماران مبتلا به این بیماری دچار تنگی و یا انسداد در ورید های گردن هستند.
زامبونی استدلال کرد که اگر این موضوع درست باشد که تنگی وریدهای خونی گردن به ویژه آن رگی که خون را از مغز به قلب انتقال می دهد باعث رسوب زیاد آهن در مغز و درنتیجه بیماری ام اس می شود، پس احتمالا روش آنژیوپلاستی که برای باز کردن عروق بسته و یا تنگ شده قلبی استفاده می شود در این مورد هم باید موثر باشد.
زامبونی نه تنها این موضوع را ادعا کرد بلکه در نوامبر گذشته نیز در برنامه ای تحت عنوان W5 شبکه سی تی وی شرکت کرد که این موضوع باعث استقبال بیشتر بیماران ام اس از روش درمانی ادعایی وی شد.
این در حالی است که متخصصان مغز و اعصاب کشورمان براین اعتقاد هستند که روش درمانی یاد شده صرفا یک فرضیه است و باید برای اثبات درستی یا نادرستی آن نیاز به آزمایشات بالینی و آزمایشگاهی است .
فرضیه دکتر زامبونی در ایران نیز توسط دکتر ” مسعود مهر پور ” فلوشیپ مغز واعصاب و با همکاری جمعی از متخصصان مغز و اعصاب کشورمان به صورت طرح تحقیقاتی تحت مطالعه و آزمایش قرار گرفته است که نتایج اولیه این پژوهش در شانزدهمین کنگره نوروسونولوژی اروپا که حدود سه هفته پیش در مونیخ برپا شد درقالب سخنرانی ارایه شد.
این مطالعه تاکنون حدود ۸۰ بیمار مبتلا به ام اس را مورد مطالعه اولتراسونوگرافی وریدهای گردن قرار داده است . براین اساس در کمتر از پنج درصد این افراد تنگی ورید گردنی مورد اشاره دکتر زامبونی مشاهده شده که این حالت در افراد غیر ام اس نیز دیده می شود.
از این رو جمعی از متخصصان مغز و اعصاب کشور در خصوص سفر برخی از هموطنان مبتلا به بیماری صعب العلاج ام اس به خارج از کشوربرای درمان با روشی که هنوز مورد تایید قرار نگرفته است، ابراز نگرانی کردند.
دکتر “مهرپور” فلوشیپ بیماری های عروقی مغز و اعصاب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: متاسفانه تعدادی از این بیماران با صرف هزینه های هنگفت به خارج از کشور می روند تا درپی ادعا یا تئوری یک پزشک ایتالیایی ، با باز کردن رگ گردنشان، بیماری ام اس آنها درمان شود.
وی افزود: این در حالی است که اگر واقعا بیمار با باز کردن رگ گردنش بهبود یابد، پزشکان مجرب کشورمان نیز می توانند این کار را انجام دهند ولی واقعیت این است که روش به اصطلاح درمانی این پزشک ایتالیایی حاصل تئوری و تجربه خود این فرد است و هنوز در هیچ یک از مراجع معتبر علمی دنیا این موضوع به اثبات نرسیده است.
مهرپور خاطر نشان کرد : پژوهش های دیگری نیز در قالب سخنرانی و پوستر در رابطه با فرضیه دکتر زامبونی از کشورهای دیگر در کنگره نوروسونولوژی امسال اروپا ارایه شد که آنها هم به نتایجی کم و بیش مشابه با پژوهش انجام شده در ایران رسیدند.
متخصصان بر این اعتقاد هستند هنگامی که یک تئوری درمانی مطرح می شود، تئوری پرداز باید فرایندی را برای اثبات و پذیرش تئوری اش طی کند که در ابتدا باید در فاز آزمایشگاهی آن را با نمونه های حیوانی انجام دهد و بعد مقاله ای شامل نتایج این مطالعه ارایه دهد و پس از آن نیز وارد فاز بالینی شده و بر روی نمونه های انسانی آزمایش های مربوطه را انجام دهد که در این راستا نیز مقاله های لازم را ارایه می دهد.
پس از ارایه مقاله های مرتبط با تئوری مورد نظر است که شخص نظریه پرداز منتظر واکنش مجامع علمی در رابطه با روش ادعایی اش می شود و این مجامع علمی هستند که باید این تئوری را با توجه به آزمایش های حیوانی و بالینی و تکرار آن در دیگر مراکز علمی دنیا، روش مورد نظر را تایید یا رد کنند.
اینکه یک نفر ادعا کند، روشی را ابداع کرده است که با این روش صد در صد بیماران بهبود می یابند و آن را بدون طی مراحل علمی رسانه ای کند، در واقع سوء استفاده از انتظار بجای بیماران و نزدیکان آنها برای یافتن روشی قطعی برای درمان این بیماری است.
و اما مایه تاسف است که روش دکتر زامبونی قبل از آن که واقعا بتواند کمکی به درمان بیماران کند به شیوه ای عوام فریبانه تبدیل شده است تا با جذب بیماران از اقصی نقاط دنیا مراکزی فاقد صلاحیت علمی لازم اقدام به دریافت هزینه ای هنگفت جهت انجام این روش می کنند و حاصل آن چیزی نیست جز افزودن رنجی بر رنج های قبلی بیماران و نزدیکان انها.
دکتر مهر پور در این ارتباط گفت : در دو سال گذشته مراکز علمی دنیا در پی ادعای دکتر زامبونی مطالعات آزمایشگاهی و بالینی زیادی را انجام داده اند اما هیچ کدام از این مراکز به نتیجه ای که این پزشک ایتالیایی رسیده است ، نرسیده اند .
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون آموزشی، پژوهشی بیمارستان فیروزگر ادامه داد: نتایج این مطالعات تا کنون فرضیه آقای زامبونی را تایید نکرده است و میزان تنگی و انسداد وریدی را در بیماران ام اس از صفر درصد تا در نهایت ۵۰ درصد عنوان کردند که این وضعیت تفاوت معنی داری با جامعه نرمال نداشته است. این بدان معنا است که وجود یا عدم وجود تنگی وریدی ارتباطی به بیماری ام اس ندارد.
وی به بیماران مبتلا به ام اس توصیه کرد که بدون هماهنگی با پزشک معالج خود تحت تاثیر جو رسانه ای و اینترنتی قرار نگیرند، چراکه برخی اخبار علمی – پزشکی که در این راستا در اینترنت و یا سایررسانه ها تهیه می شود ضرورتا مورد تایید مراجع ذی صلاح علمی دنیا نیست.
** رد نظریات دکتر زامبونی توسط متخصصان داخلی و خارجی
با وجودی که روش درمانی تایید نشده دکتر زامبونی این روزها بیماران زیادی را به مرکز درمانی کشورهای مختلف جلب کرده است ولی بسیاری از متخصصان داخلی و خارجی بر این باورند که این روش در درمان قطعی بیماری ام اس موثر نیست .
دکتر “محمد علی صحراییان” متخصص مغز و اعصاب و نایب رییس انجمن ام. اس.ایران در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت : روش زامبونی در زمان حاضر از نظر این انجمن مورد تایید نیست .
وی یادآور شد : روش دکتر زامبونی، پیش از آن که فرایند علمی خود را طی کند در همان مرحله اولیه معرفی شد و بر اثر فشار و اصراری که بیماران مبتلا به ام اس ایجاد کردند این روش در برخی کشورها نیز مورد استفاده قرار گرفت .
دکتر صحراییان افزود : فدراسیون جهانی ام اس و انجمن ملی ام اس آمریکا نیز تاکنون هزینه هایی را برای مطالعه این روش متحمل شده اند اما مطالعات آنها نتایجی را که زامبونی از روش خود گرفته ، نشان نداده است.
نایب رییس انجمن ام اس افزود : این روش فقط به عنوان یک سوال باز در دنیای پزشکی قابل پیگیری است و احتمالا در یکی دو سال آینده نتایج دقیق تری از این روش به دست می آید.
این در حالی است که روش دکتر زامبونی توسط پزشکان هموطن وی نیز تایید نشده است و با وجودی که امروز سیل بیماران مبتلا به ام اس به سوی مراکز درمانی کشورهای مختلف برای درمان بیماری ام اس روان شده است ولی گفته می شود این کشورها روش دکتر زامبونی را تنها برای بیماران خارجی انجام می دهد و اجازه انجام آن را برای بیماران کشور خود ندارند .
دکتر مهرپور که در کنگره امسال نوروسونولوژی اروپا در مونیخ شرکت کرده است ، در این مورد گفت: دکتر باروچینی دبیرانجمن سال آینده نوروسونولوژی اروپا نیز نظریه پزشک هموطن خود را رد کرده است.
وی افزود: دکتر باروچینی ابراز نگرانی کرده است که در زمان حاضر متخصصان مغز و اعصاب ایتالیا با موج گسترده ای از بیماران ام اس در این کشور مواجه شده اند که این بیماران می خواهند با استفاده از روش دکتر زامبونی معالجه شوند.
از سوی دیگر دکتر صحراییان نیز در این مورد گفت: تعدادی از بیمارانی که برای درمان به کشورهای خارجی سفر کردند بدون این که با پزشک معالج خود مشورت کنند، راهی این کشورها شده اند و با صرف هزینه زیاد این عمل را انجام داده و به کشور باز گشته اند که برخی از آنها اظهار رضایت می کنند و برخی دیگر اصلا راضی نیستند و معتقدند که فقط متحمل هزینه شده اند .
وی خاطرنشان کرد :گفته می شود که این کشور ها روش دکتر زامبونی را تنها برای بیماران خارجی انجام می دهد و اجازه انجام آن برای بیماران کشور خود را ندارند .
صحراییان افزود: بیماران باید با مطالعه و مشورت پزشک ،اقدام به انتخاب یک روش درمانی کنند و از آنجا که این روش به اثبات نرسیده و مراحل علمی خود را طی نکرده است به عنوان یک کار تحقیقاتی باید به آن نگاه کرد.
این متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه تنها روشها و فرضیات جدید در قالب طرح های تحقیقاتی دانشگاهی قابل انجام است،گفت: در این راستا هیچ مرکز تحقیقاتی و درمانی نباید این روش را به عنوان شیوه تایید شده درمانی به کار برد و از بیماران خود در این ارتباط وجهی دریافت کند.

لینک خبر

تاریخ خبر ننوشته بود
لینک خبر رو گذاشتم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

با سلام.اگر فرض كنيم كه سودجويي شركتهاي داروسازي( كه از توليد دارو براي عوارض مختلف بيماري ms سود سرشاري نصيبشان ميشود) در اعلام نتيجه نهايي اين تحقيقات تاثير گذار باشد چطور؟

 تشکر شده توسط : ابراهیم
از این بشر یک سرو دو گوش همه چی بر میاد
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
  
  •  قبلی
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نتایج مقدماتی اما امید بخش در درمان «ام.اس» محمود 1 2,781 2019/11/20, 08:53 AM
آخرین ارسال: ارزو ش
  پیوند سلول‌های بنیادی خونساز 'ممکن است بزودی درمان اصلی ام اس شود' hamid 2 3,880 2018/03/20, 11:59 AM
آخرین ارسال: N@RGES
  شناسایی پروتئینی به عنوان کلید درمان ام اس nahid 1 3,031 2017/04/30, 03:55 PM
آخرین ارسال: سمیرا67
  کشف ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﺮﯾﺴﺘﻮﻝ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ‏ برای درمان MS warrior 121 107,460 2016/11/16, 01:25 AM
آخرین ارسال: nanaz
  نتایج تحقیقات خارجی درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی mohammad.ali 59 46,332 2016/07/18, 12:13 AM
آخرین ارسال: sia
  تحولی بزرگ در درمان نابینایی nahid 1 3,543 2016/05/09, 08:11 PM
آخرین ارسال: nahid
  پيوند موفقيت آميز مغز استخوان براي درمان ام اس maya 21 15,864 2015/07/13, 09:32 AM
آخرین ارسال: gor911
  سلول‌های پوستی خوک کلید جدید درمان بیماری‌های عصبی انسان niloofary 4 4,829 2015/05/11, 11:38 AM
آخرین ارسال: helli
  دستیابی به یک روش جدید برای درمان ام اس الیاس 4 6,058 2015/04/16, 10:42 AM
آخرین ارسال: sweetbasil
  درمان معجزه‌گر بیماری ام‌اس با پیوند سلول‌های بنیادی aztab 5 8,601 2015/03/19, 06:09 PM
آخرین ارسال: مینا میلانی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
20 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست