2011/08/23, 12:12 PM
اگه این ادعا درست باشه که هیچ راهی برای مبتلا نشدن به ام اس وجوذ نداره که!!هرکی رگ گردنش مشکل داره باید ام اس بگیره!!!
FDA روش زامبونی در درمان ام اس را رد کرد
|
|||||||||||||||
2011/08/23, 12:12 PM
اگه این ادعا درست باشه که هیچ راهی برای مبتلا نشدن به ام اس وجوذ نداره که!!هرکی رگ گردنش مشکل داره باید ام اس بگیره!!!
یکی از بچه های سایت این عمل را انجام داده فکر کنم گلی بود بیاد از وضعیتش بگه لطفا
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
2011/08/23, 01:27 PM
حقیقت اینه که تو هر درمانی ممکنه آمار مرگ هم وجود داشته باشه ، همونطور که تو این جراحی وجود داره می دونیم که جزو عوارض تایسابری هم در صد مرگ وجود داره پس هر کس مختاره که درمانشو انتخاب کنه و ریسکشو بپذیره
پاییز بهاری است که عاشق شده
2011/08/23, 02:41 PM
تاپيك هاي اين بحث خييلي دارن پراكنده ميشن......
دوستان محترم لطفا نظرات و بحث هاي خود رو تو تاپيك اصلي بزارن.........
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
2011/08/24, 12:56 PM
سلام به دوستان عزیزم
من مدت خیلی طولانی نیومدم به سایت سر بزنم. از رفتن من به لهستان نزدیک سه ماه میگذره.خب اون انتظاراتی که داشتم کامل براورده نشد ولی یه سری تغییرات مثبت در وضعیت من ایجاد کرد که یکی از مهمترین اونها از بین رفتن سردردهای شدید روزانه من بود.ولی در راه رفتنم تغییری ایجاد نشد که البته فکر میکنم به علت پیگیری نکردن فیزیوتراپی و بازتوانی از سوی من باشه. در کل از اینکه این عمل رو انجام دادم راضیم.
تو منو تنها نذار....ای خدا.....خدا.....
2011/10/05, 12:06 AM
برای یافتن علت و راه حل درست هر چیزی کنکاش و بررسی حدس و گمانها ابتدا حرف می زنه. گویا اگر دکتر زامبونی این راه و روش رو به عرصه نمی اورد دکترها با قاطعیت نمی گفتند که تمامی بیماران ام اس سیاهرگهایشان که عمل خون رسانی به مغز رو انجام می ده باریکتر از افراد عادی است. اینو اخبار کوتاه ولی بسیار خوب ساعت شش بعد از ظهر شبکه چهار امروز که دوازده مهر باشه گفت. و با قاطعیت و صراحت گفت که تمامی بیماران ام اس سیاهرگهایشان که از مغز به نخاع است باریکتر از افراد عادی است. حالا اگه این سبب و علت بیماری ام اس باشه یا ام اس رو تشدید کنه باید راهی مفید تر از روش زامبونی پیدا کنند که خطر کمتری برای بیماران داشته باشه که به ریسکش بیارزه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2011/10/05, 01:28 AM
خوب اول حرف می زنند بعدش هم یه عده را قربانی تا راه برای درمان بقیه باز شههمیشه همین طوره
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2011/10/05, 01:36 AM
خدارا شکر حداقل عمل بی فایده نبوده وتاثیرات مثبتی براتون داشتهولی فکرکنم تا تاییدنهایی اون صبر کنیم بهترباشه
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
2011/10/05, 01:47 AM
باتشکر از دکترای سایتمطالب مفیدی بودولی واقعا ام اس وگرفتگی عروق گردن بی ارتباط نیستند
2011/10/05, 01:55 AM
خوب هر چه سن ابتلا بالاتر باشه عوارضش بیشترمیشهبعدم تا وقتی انسان زنده است باید زندگی کنه وبرای راحتی وسلامتی خودش تلاش کنهما که نعوذبالله خدا نیستیم برای عمر دیگران تصمیم بگیریم(البته ببخشید)
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |