امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یك داروساز: داروهای گیاهی نمی‌توانند جایگزین داروهای شیمیایی شون
#1
[تصویر:  103011955452356390205882203512933780.jpg]
یك داروساز: داروهای گیاهی نمی‌توانند جایگزین داروهای شیمیایی شوند


سلامت نیوز : دكتر حسن فرسام در گفت وگو با ایسنا ، درباره اهمیت داروهای گیاهی اظهار داشت: داروهای گیاهی داروهایی هستند كه مردم به طور سنتی و در چندین دهه برای درمان بیماری‌ها از آن استفاده می‌كنند و از منابع طبیعی بدست می‌آید كه در داخل كشور تولید می‌شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران با تاكید بر ضرورت استفاده از داروهای شیمیایی اظهار كرد: در داروخانه‌ها نمی‌توانیم داروهای شیمیایی را حذف کنیم و ممكن است بعضی از داروهای شیمیایی برای بیماری‌های ویژه‌ای مفیدتر از داروهای گیاهی عمل كند.

داروهای گیاهی تنها مكمل طب شیمیایی هستند

این داروساز با اشاره به طرح جایگزین كردن داروهای گیاهی گفت: واژه طب جایگزین یا داروهای جایگزین به منظور حذف كردن داروهای شیمیایی برای درمان بیماران نیست بلكه داروهای گیاهی داروهای مكمل هستند.دكتر فرسام درمورد كاربردی بودن داروهای گیاهی اظهار كرد: مردم از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌های ساده و پیشرفته استفاده می‌كنند به طور كلی اثر داروهای گیاهی آرام‌تر و طولانی‌تر است و نیاز به زمان دارد كه اثر خود را نشان دهد با اینكه مردم از داروهای گیاهی استفاده می‌كنند اما نمی‌توان از این داروها برای درمان تمام بیماری‌ها استفاده كرد و هنوز از نظر علمی اثبات نشده است.این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران درخصوص تاثیرات داروهای گیاهی اظهار داشت: داروهایی كه به نام داروهای گیاهی در فهرست بیمه قرار گرفته‌اند، توسط وزارت بهداشت بررسی و مورد تایید قرار گرفته است و مجوز دارند.وی با تاكید بر انواع داروهای گیاهی كه در بازار موجود است، گفت: داروهایی كه در بازار هستند دو گونه‌اند، اكثر داروهای گیاهی كه مورد استفاده قرار می‌گیرد، داروهایی هستند كه مشابه آنها در اروپا وجود دارد و استفاده می‌شود و در ایران شبیه سازی شده است.دكتر فرسام تصریح كرد: تعداد اندكی از داروها فقط توسط برخی از دانشمندان ایرانی تولید، ارائه و عرضه می‌شود.

هنوز كارهای تحقیقاتی بر روی داروهای گیاهی صورت نگرفته است

این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران در خصوص بهبود كیفیت زندگی بیماران با استفاده از این داروها گفت: با استفاده از داروهای گیاهی می توان كیفیت زندگی را بهبود بخشید، اما باید سالها روی آن تحقیقات انجام داد تاكنون پژوهش‌های گسترده‌ای روی آن انجام نشده است.وی تصریح کرد: داروهای گیاهی لزوما كیفیت زندگی را تغییر نمی‌دهد و اگر مقصود از كیفیت زندگی دستیابی به آرامش و آسایش باشد این داروها این كار را انجام می‌دهند ولی اگر منظور برگشت به وضع قبل از بیماری باشد این داروها این امکان را فراهم نمی‌کنند.وی درخصوص عدم کارایی داروهای گیاهی در برخی بیماری‌های خاص گفت: ما نمی‌توانیم در بیماری فشارخون و دیابت دارویی تجویز كنیم اما می‌توانیم دارویی تجویز کنیم كه از پیشرفت بیماری جلوگیری كند.

این داروساز پیرامون داروهای قرار گرفته در لیست بیمه گفت: چند نکته در مورد داروهای گیاهی كه در لیست بیمه قرار گرفته‌اند قابل توجه است، قرار گرفتن این داروها در لیست بیمه در درجه اول بسته به توانایی مالی شركت بیمه دارد اما اگر داروهایی باشد که مصرف زیاد و یا قیمت بالایی داشته باشد باید آنها را نیز بیمه کرد.وی در ادامه اظهار داشت: باید تمام داروهای گیاهی بیمه شوند به شرط اینكه جزو فهرست داروهای مجوز دار قرار داشته باشند.دكتر فرسام پیرامون تهیه داروهای گیاهی از داروخانه یا عطاری بیان کرد: داروهای گیاهی كه از عطاری‌ها تهیه می‌شود معمولا داروهای بدون نسخه هستند و اگر داروهایی باشند كه توسط پزشك تجویز شده باشد باید از داروخانه‌ها تهیه شود.وی تصریح کرد: داروهایی كه از عطاری‌ها خریداری می‌شود بهداشتی و استاندارد نیستند و البته تاییدیه نگرفته‌اند و باید نظام نظارتی بهتر و مناسب‌تری در كشور وجود داشته باشد.این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران در پایان خاطرنشان کرد: تعداد داروهای غیرمجوزدار و قاچاق در ایران زیاد است كه این داروها در دسترس مردم هستند در حالی كه تاثیر آنها مورد بررسی و پژوهش قرار نگرفته است.

تاريخ ارسال : 7خرداد1391
سلامت نيوز.
 تشکر شده توسط : kaveh_plus , zohrevand , zenith , yummy , ساغر , TootFarangi , هانیه , نازلی , najva , omid_nejad , 0MID
#2
حالا هی بچه ها بگین ما دارو شیمیایی مصرف نمی کنیم...گیاهی مصرف میکنیم...
به فکر خودتون باشین داروی گیاهی تنها ، کاره ای نیست...
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : ابراهیم , TootFarangi , 0MID
#3
به نظر من داروی گیاهی تا زمانی که سالمیم به عنوان پیشگیری خیلی عالیه ولی وقتی که بیماری میاد برای دیدن اثرش باید صبر داشت چون دیر اثره.
 تشکر شده توسط : yummy , TootFarangi , 0MID
#4
داروهای گیاهی هم بد نیستن ولی به قول دوست جان اثرشون دیر هست .
مثل مثلا سرماخوردگی می مونه که با جوشانده سرماخوردگی ممکنه یک هفته طول بکشه خوب بشید ولی با یک تا آمپول پینیسیلین سریع تو 2 روز خوب بشید.
ولی اینم هست که اینا همش به بدن طرف بستگی داره.
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
 تشکر شده توسط : yummy
#5
گیاهان دارویی جایگزین قرص و کپسول می‌شوند

محیط زیست > گیاهان- گروه دانش و سلامت - زهرا رفیعی:
مصرف کوتاه یا بلندمدت هیچ دارویی بدون بروز عوارض جانبی نیست.
برخی اوقات رفع عوارض دارو با دارویی دیگر خود مشکل جدیدی ایجاد می‌کند. بسیاری از مردم تصور می‌کنند با مصرف دم‌کرده‌ای از گیاهان دارویی بیماری‌شان بهبود می‌یابد و شر عوارض جانبی داروهای شیمیایی نیز گریبانشان را نخواهد گرفت.

چندی پیش در حاشیه همایش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های تولید‌کننده داروهای گیاهی برپا شد. در این نمایشگاه شرکت‌ها انواع کرم و پماد، قطره‌های خوراکی و دم نوش‌های گیاهی را برای عرضه ارائه کرده بودند. با چرخی در این نمایشگاه و سؤال از غرفه داران می‌شد فهمید که اکثر شرکت‌های تولید‌کننده داروهای گیاهی داروهایشان برای درد‌هایی مانند افسردگی، رماتیسم، قند خون، ضد‌اسپاسم، تب زرد، ضعف قوای جنسی، سرماخوردگی، زخم‌های پوستی و احتقان بینی بود و البته تولید‌کنندگان کرم‌های آرایشی و بهداشتی بخش قابل‌توجهی از غرفه‌داران این نمایشگاه بودند. پاسخ اکثر شرکت‌کنندگان در نمایشگاه به این سؤال که آیا در میان محصولات برای بیماری‌های خاص و جدی‌تر دارویی تولید می‌شود، منفی بود.

دکتر گرجی مدیرعامل یک شرکت دارویی دلیل اینکه شرکت‌ها چنین تمایلی ندارند را هزینه‌های بالای بخش تحقیقات و بازار محدود فروش این داروها دانست و گفت: قیمت تمام‌شده داروهای خاص بالاتر از داروهایی است که برای مصرف عام تولید می‌شود، بنابراین پوشش بیمه‌ای این محصولات بسیار اهمیت دارد ولی بسیاری از این داروها تحت پوشش بیمه قرار ندارند؛ تولید‌کننده نیز به بازگشت سرمایه‌اش فکر می‌کند که با این روش امکان پذیر نیست. البته به‌تازگی حدود 20 قلم دارو تحت پوشش قرار گرفته است ولی به‌گونه‌ای نیست که تولید‌کننده از این مسئله راضی باشد.

وی مشارکت دانشگاه‌ها را اصلی‌ترین عامل توسعه تحقیقات و پیشرفت در این حوزه دانست و گفت: در حال حاضر دانشگاه شاهد برای درمان بیماری ام‌اس با گیاهان دارویی تحقیقاتی را انجام می‌دهد. مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی نیز روی کاهش عوارض پس از شیمی‌درمانی با گیاهان دارویی کار می‌کند.

دکتر جعفر میرفخرایی، رئیس انجمن گیاهان دارویی و داروهای گیاهی چشم‌انداز خوبی برای حوزه تحقیقات و مصرف داروهای گیاهی در کشور متصور است. او در گفت‌وگو با همشهری گفت: در زمان‌های قدیم طب سنتی مخصوص دربار و پادشاهان بود. از زمانی که اطبای خارجی در دربار استخدام شدند، آنها تلاش کردند با طبیبان ایرانی تعامل کرده و با تلفیق روش‌های ایرانی و غربی به درمان بیماران بپردازند. با بازگشت جوانان ایرانی که برای تحصیل طب غربی به فرنگ رفته بودند آرام آرام طب گیاهی کنار گذاشته شد. عوارض جانبی داروهای غربی که به‌دلیل عدم‌مصرف بهینه و سرخود ایجاد شده است، موجب شده که افراد خبره به سوی طب گیاهی روی بیاورند. در ایران از حدود سه‌دهه قبل تولید‌کنندگان گیاهان دارویی محصولات خود را به‌صورت بسته‌های پیش‌ساخته تهیه کرده و در اختیار مصرف‌کننده قرار دادند و کم کم این تولید‌کنندگان به صنعتی کردن فرایند تولید روی آوردند.

وی با اشاره به اینکه از 13اقلیم مختلف مورد نیاز برای تولید گیاهان دارویی، 11اقلیم در ایران وجود دارد، گفت: بین 40 تا 60 درصد داروهای مصرفی در آلمان گیاهی است. آنها در هند مزارع کشت گیاهان دارویی دارند. مصرف داروهای گیاهی در ایران راه سختی را سپری کرده است. زمانی بود که دکتر‌ها بازاریاب‌های داروهای گیاهی را از مطب خود بیرون می‌کردند امااین دکتر‌ها هم‌اکنون متوجه شده‌اند که این داروها به مرور تأثیر خود را با عوارض جانبی کمتر خواهند گذاشت. عوارض جانبی داروهای شیمیایی مردم و پزشکان را به مصرف داروهای گیاهی متمایل کرده است.

دکتر میرفخرایی گفت: هشت سال پیش 200پروانه ساخت داروی گیاهی صادر شده بود اما امروز 800‌قلم داروی مختلف مجوز ساخت گرفته‌اند که امیدواریم تا پایان سال به 900 قلم برسند. امروز ما با کشاورزان تعامل خوبی برقرار کرده‌ایم و آنها را برای کشت گیاهان دارویی ترغیب می‌کنیم و تنها گیاهی که به‌صورت عمده وارد می‌کنیم اسفرزه از پاکستان است؛ آن هم به این دلیل که برایمان ارزان‌تر تمام‌ می‌شود و میزان ماده مؤثره آن بیشتر از نمونه ایرانی است.

وی با اشاره به داروهای گیاهی که در سال‌های اخیر برای بیماری‌های قلبی، یبوست، سوزش پای کودکان، کولیت، گاستریت و هپاتیت تولید شده است، گفت: همه تلاش ما بر این است که قیمت تمام‌شده این محصولات برای مصرف‌کننده گران تمام نشود و در عین حال تولید‌کننده نیز ضرر نکند.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

#6
داروهای گیاهی خیلی هم خوبن. من که با داروهای شیمیایی پزشکا بدتر شدم بهتر نشدم. داروهای گیاهی برای من مفید بودن.
 تشکر شده توسط : 0MID
#7
بالاخره شيمياى خوبه يا گياهى؟؟؟

 تشکر شده توسط : 0MID
#8
بنظرمن ما چون بدنمون از داروهای شیمیایی برای تسکین درد یا بهبود استفاده کرده،و یجورایی بقولا اشباع شده دیگه جوابگوی دوز پایین داروی گیاهی نیست.....برای درمان گیاهی اول ما باید بدنمون از مواد شیمیایی پاکسازی بشه که این خودش غیر ممکن بنظر میرسه....چون ما روزانه همراه با مواد غذایی یه دوز مواد شمیایی رو هم به بدن میرسونیم.......
با پیشرفت علم ما هم باید سازگار بشیم.........
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
#9
خوب راست گفته بنده خداlaughing3
دنیا داره میره به سمت حذف داروهایی شیمیایی و خیلی خوب هم تو اروپا جواب دادهlaughing3
حالا چرا رااست گفته خوب معلومه کپی کردن از رو کتاب های دانشگاه که نوشته ی 20 سال 30 سال پیشه اروپاست و ریختن چارتا ماده شیمیایی روی هم خیلی راحت تره از تحقیق کردن و ساختن یه دارویی گیاهی موثر هستشlaughing3
اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
 تشکر شده توسط : kohedard , ostad2000
#10
اثربخشی داروهای گیاهی از داروهای شیمیایی سریعتر هم هست. Smile
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : kohedard , mahdie , ostad2000 , غم فروش
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رونمایی‌ جنجالی از داروهای ایرانی منتفی شد nahid 0 2,643 2014/02/26, 01:08 AM
آخرین ارسال: nahid
  ابتلای 70 بیمار هموفیلی به ایدز و هپاتیت به دلیل مصرف داروی جایگزین paeazan 0 3,261 2013/01/16, 02:39 PM
آخرین ارسال: paeazan
  سگ ‌ها می ‌توانند سرطان ریه را تشخیص دهند ! nazaninn 2 3,603 2012/12/06, 06:41 PM
آخرین ارسال: بابک57
Rainbow محموله پلاسماهای اهدایی برای تهیه داروهای بیماران خاص به آلمان رف نازلی 0 2,744 2012/02/28, 08:48 PM
آخرین ارسال: نازلی
  گوشت گیاهی تولید شد najva 0 2,136 2012/02/22, 06:36 PM
آخرین ارسال: najva



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست