امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گلابی و خواص مفید آن
#2
گلابی را از دست ندهید

[تصویر:  w_400_news_image_file_1898.jpg]

گلابی حاوی میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان های محافظ سیستم قلبی عروقی بدن می‌باشد.

گلابی


گلابی منبع فوق‌العاده‌ی فیبری به نام پکتین است که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد کولون (روده‌ی بزرگ) کمک می‌کند.



این میوه‌ی خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، مقدار کمی ویتامین A و E و املاح معدنی به ویژه پتاسیم می‌باشد.




گلابی سرشار از املاح معدنی، پتاس و تانین است و می‌تواند اسید اوریک خون را پایین بیاورد. برای این کار بهتر است که گلابی را با پوست میل کنید. از این گذشته گلابی برای افراد روماتیسمی و افرادی که از آرتریت رنج می‌برند مفید است.



به عقیده‌ی متخصصان، گلابی اعصاب را آرام می‌کند، عملکرد غدد داخلی را بهبود می‌بخشد، فشار خون را تنظیم می‌کند، خون را تصفیه و کلیه‌ها را تمیز می‌کند. در صورت تنبلی روده‌ها، بیماری‌های گلو و بیماری‌هایی مانند سل، ضعف بدن و کم خونی نیز گلابی کمک زیادی می‌کند.




گلابی حاوی میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان های محافظ سیستم قلبی عروقی بدن می‌باشد. توصیه می‌کنیم برای پیشگیری از سکته مغزی، گلابی و میوه های دیگری که گوشت سفیدی دارند میل کنید.



این میوه‌ی خوشمزه جزو میوه‌هایی است که آلرژی ایجاد نمی‌کند برای همین می‌توانید این میوه را له کرده و به کودکان بدهید.
به عقیده‌ی متخصصان، گلابی اعصاب را آرام می‌کند، عملکرد غدد داخلی را بهبود می‌بخشد، فشار خون را تنظیم می‌کند، خون را تصفیه و کلیه‌ها را تمیز می‌کند

برای بعضی از افراد حساس مصرف زیاد گلابی می‌تواند باعث اسهال شود. حواستان باشد که گلابی‌های کاملاً رسیده را مصرف کنید. گلابی‌های نرسیده ممکن است باعث نفخ و عفونت شود.



توجه داشته باشید زمان مصرف، گلابی‌های سالم را انتخاب کنید. گلابی‌های خراب و له شده حاوی کپک خطرناکی به نام میکوتوکسین می‌باشد. این کپک سمی به نام پاتولین ترشح می‌کند که باعث حساسیت و خارش پوست، حالت تهوع، مشکلات مربوط به کلیه ها و کبد می‌شود. اگر دیدید یک بخشی از گلابی در حال کپک زدن یا گندیدن است آن‌را مصرف نکنید و دور بیندازید. توجه داشته باشید که پاتولین حتی با پخته شدن نیز از بین نمی‌رود.



توجه داشته باشید از گلابی‌هایی استفاده کنید که به شیوه‌ی ارگانیک کشت شده‌اند در غیر این صورت امکان دارد پوست میوه به آفت کش‌ها آلوده باشد. برای همین توصیه می‌کنیم این میوه ها را با پوست نخورید و یا اینکه آن‌ها را با دقت شستشو دهید.

 تشکر شده توسط : نسترنى , blue sky , mohabat , رزمینا , ساغر , سالومه , جلال علایی موسوی
  


پیام های داخل این موضوع
گلابی و خواص مفید آن - توسط نازلی - 2011/08/23, 01:31 PM
RE: گلابی و خواص مفید آن - توسط نازلی - 2012/09/14, 05:47 PM
RE: گلابی و خواص مفید آن - توسط blue sky - 2012/09/14, 09:06 PM
RE: گلابی و خواص مفید آن - توسط نازلی - 2012/09/15, 02:01 PM
RE: گلابی و خواص مفید آن - توسط mohabat - 2012/09/26, 02:58 PM
RE: گلابی و خواص مفید آن - توسط سالومه - 2014/04/25, 02:37 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,483 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,780 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,608 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,141 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,295 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,585 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,580 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,372 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,356 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,937 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست