(2014/12/27, 06:24 PM)majid1 نوشته است: مرسی از توضیحتون.تقریبا جواب همه سوالها رو گرفتم ، فقط ی چیزی رو متوج نشدم.
شما فرموین بعد از کارت به کارت کردن اطلاع بدین.
ما چطوری باید به اطلاع شما برسونیم که کارت به کارت انجام شده؟
از طریق پیغام خصوصی میتونید این کارو انجام بدید .
شمارمم الان براتون ارسال میکنم
2014/12/27, 08:14 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/12/27, 08:16 PM، توسط shahrzad.)
آقا مجید سنگان عالی هست از نظر کوهنوردی و طبیعتش خصوصا در این فصل
اگه میتونید حتما بیایید...اصلا هم نگید اولین باره و ...
ما همه از یه اولین بار شروع کردیم...شما اصلا سرقدم
(2014/12/27, 05:30 PM)م.ه نوشته است: شهرزاد جون شما که استاد دیگ آوردن هستین
عزیزم دیگ
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
2014/12/27, 08:20 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/12/27, 08:28 PM، توسط majid1.)
(2014/12/27, 08:14 PM)shahrzad نوشته است: آقا مجید سنگان عالی هست از نظر کوهنوردی و طبیعتش خصوصا در این فصل
اگه میتونید حتما بیایید...اصلا هم نگید اولین باره و ...
ما همه از یه اولی
آن بار شروع کردیم...شما اصلا سرقدم
آبجی من چون بچه کرجم یه مقدار بد مسیر هست،احتمالا بیام فقط اگه میشه به مدیر های سایت اطلاع بدین که محلی که قرار میزارن که همه جمع بشن اونجا جایی باشه که دوستانی که راهشون دور هست راحت بیان به محل تجمع،مثلا جایی باشه که تو مسیر مترو باشه که بتونیم خودمون و به اونجا راحت تر برسونیم.
من سه هفته پیش از طرف باشگاهمون بهم پیشنهاد شد با یه تیم کوهنوردی از شهرمون برم یه سعود یک روزه و برون استانی
شرایط برام جور نشد که برم
حالا اینقد پشیمونم که چرا تلاش نکردم که برم
هم توانشو در خودم میبینم و تجربه ی کوهنوردیا شخصی رو داشتم و هم کم و بیش وسایل دارم
و از طرفی کوهنوردی در خانواده ما غریبه نیست. برادرم کوهنورده و صعود به دماوند و سبلان و توچال و .... رو سابقا داشته
اصن تیپ عادیه من خودش کوهنوریه
دمتون گرم بچه ها. الان پست ها رو که میبینم باز تشویق میشم که بالاخره از یه جایی شرو کنم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من