موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 11
تشکر های دریافت شده :58 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکترمسعودرحمت جیرده
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2015/01/10, 08:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/01/10, 08:53 AM، توسط روژان.)
تشکر های اهدا شده: 1809
تشکر های دریافت شده :4194 بار در 1125 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
خدا رو شکر ک دوستان از برنامه کوه نهایت لذت و بردن ،حیف ک من نتونستم تا انتهای مسیر همراهیشون کنم و وقتی ک این تعریفها رو میکنن از این که نتونستم تا انتهای مسیر باهاشون برم احساس خجالت زدگی میکنم.
خوش بحال دوستانی ک از برنامه کوه میتونن استفاده کنن،من که تو امتهان کردن خودم تو رفتن به کوه رد شدم،و فکر کنکم این آخرین کوهی بود ک رفتم.
همیشه شاد باشید.
سرگذشت من
سر گذشتی بود
که اشتباها بر من گذشت.
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
(2015/01/09, 09:25 PM)majid1 نوشته است: امروز خیلی روز خوبی بود فقط حیف ک من نتونستم تا آخر مسیر دوستان و همراهی کنم و فقط شدم
دردسر گروه.
امیدوارم از اینکه باعث دردسرشون شدم به بزرگی خودشون من و ببخشن.
دردسر کجا بود مجید جان
برنامه کوه همینه . یه بار شما نمیتونی با آخر مسیر بری یه بار من .
همین طور که بارها شده نتونستم تا آخر مسیر رو برم
انرژیت فوق العاده و تحسین برانگیز بود
امیدوارم ورزش رو ادامه بدی و بازم سرحال تر از همیشه تو گروه ببینمت
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر های اهدا شده: 11
تشکر های دریافت شده :58 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکترمسعودرحمت جیرده
به من خیلی خوش گذشت عالی بود ممنون از همه دوستان
تشکر های اهدا شده: 1416
تشکر های دریافت شده :2267 بار در 319 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2015/01/10, 10:30 AM)majid1 نوشته است: خدا رو شکر ک دوستان از برنامه کوه نهایت لذت و بردن ،حیف ک من نتونستم تا انتهای مسیر همراهیشون کنم و وقتی ک این تعریفها رو میکنن از این که نتونستم تا انتهای مسیر باهاشون برم احساس خجالت زدگی میکنم.
خوش بحال دوستانی ک از برنامه کوه میتونن استفاده کنن،من که تو امتهان کردن خودم تو رفتن به کوه رد شدم،و فکر کنکم این آخرین کوهی بود ک رفتم.
همیشه شاد باشید. آقا مجید اولا که خیلی خوب بودین و احسنت به شما دوما تمرینات ورزشی روزانه رو حتما انجام بدین و از سری های بعدی بازم تشریف بیارین
تشکر های اهدا شده: 1809
تشکر های دریافت شده :4194 بار در 1125 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
2015/01/10, 12:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/01/10, 12:13 PM، توسط majid1.)
(2015/01/10, 12:03 PM)م.ه نوشته است: (2015/01/10, 10:30 AM)majid1 نوشته است: خدا رو شکر ک دوستان از برنامه کوه نهایت لذت و بردن ،حیف ک من نتونستم تا انتهای مسیر همراهیشون کنم و وقتی ک این تعریفها رو میکنن از این که نتونستم تا انتهای مسیر باهاشون برم احساس خجالت زدگی میکنم.
همیشه شاد باشید. آقا مجید اولا که خیلی خوب بودین و احسنت به شما دوما تمرینات ورزشی روزانه رو حتما انجام بدین و از سری های بعدی بازم تشریف بیارین
مرسی از شما خواهرم شما و گروه شما واقعا نهایت لطف و دارین.از اینکه ی همچین دوستای با معرفتی پیدا کردم خوشحالم.کوه و که نتونستم پا ب پاتون بیام ولی دوستای خوب و با محبتی مثل شما دوستان پیدا کردم،و از این حیص خوشحالم.
امیدوارم ک همیشه تو زندگی موفق و شاد باشید.
سرگذشت من
سر گذشتی بود
که اشتباها بر من گذشت.
موضوعها: 12
تشکر های اهدا شده: 3721
تشکر های دریافت شده :6833 بار در 1381 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : دکتر ابوالفضل امیراعلایی
داروي مورد استفاده : اکستاویا - Novartis
(2015/01/10, 12:09 PM)majid1 نوشته است: (2015/01/10, 12:03 PM)م.ه نوشته است: (2015/01/10, 10:30 AM)majid1 نوشته است: خدا رو شکر ک دوستان از برنامه کوه نهایت لذت و بردن ،حیف ک من نتونستم تا انتهای مسیر همراهیشون کنم و وقتی ک این تعریفها رو میکنن از این که نتونستم تا انتهای مسیر باهاشون برم احساس خجالت زدگی میکنم.
مرسی از شما خواهرم شما و گروه شما واقعا نهایت لطف و دارین.از اینکه ی همچین دوستای با معرفتی پیدا کردم خوشحالم.کوه و که نتونستم پا ب پاتون بیام ولی دوستای خوب و با محبتی مثل شما دوستان پیدا کردم،و از این حیص خوشحالم.
امیدوارم ک همیشه تو زندگی موفق و شاد باشید. سلام مجيد جان خوبي
جسارته و بي ادبي منو ببخشيد
آدمها از روز اول كامل نيستن و كامل شدنشون يه سيري را طي ميكنه
يادم هست اولين باري كه با پدرم رفتم كوهنوردي چنان از كوه سر خوردم به زمين افتادم كه شايدباور نكني 100 متر بيشترشايد مثل توپ قرخوردم اومدم پايين كه پدرم فكر ميكرد من مردم ولي بازهم به كوه علاقه داشتم و رفتم
اولين باري كه با بچه هاي گروه رفتم توچال اشكم در اومده بود و ميخواستم برگردم ولي راه برگشتي وجود نداشت و به لطف خدا كمك دوستان و شركت در برنامه هاي گروه به امادگي رسيدم و اين افتخار رو داشتم كه دوستان را در دماوند همراهي كنم
شما هم با تمرين و شركت در برنامه ها مطمعنن از ما بهتر ميشي و لطفا محكمتر و استوار تر از قبل باش و دربرنامه هاي بعدي ايشالله بعداز رهايي از مصدوميتم ميبينم
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
تشکر های اهدا شده: 2536
تشکر های دریافت شده :2235 بار در 360 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
بچه ها مرسى عالى بود و به من بى نهايت خوش گذشت از تک تکتون به خاطر بودنتون و انرژى دادناتون نهايت تشکر رو دارم
آرزوهاتو يه جا يادداشت کن و يکی يکی به خدا بگو. خدا يادش نميره،ولی تو يادت ميره چيزی که امروز داری، آرزوي دیروزت بود...
|