صبح ساعت 5 صبح منتظر سرویس دانشگاه بودم، با موبایل گفتم یه سر به ام اس سنتر بزنم،
دیدم بـــــــله وله همایش در سایت قرار گرفته...
خوب اون موقع وقت دانلود نبود... ولی کل مدت کلاس تو فکرش بودم وحسابی کنجکاو...
الآن گفتم تا بچه هام دارن امتحان میدن یه سربیام سایت دانشگاه فایل رو دانلود کنم که شب تو مهمانسرا ببینم...
این The page cannot be displayed خیلی ضدحال بود...
نمی خوام... خوب همه این همه تعریف کردم... این همه چیزای خوب نوشتن... خوب منم می خوام ببینم...
چقدر شعـــــــر نوشتیم برای باران
غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود
رسما معتاد شدم به دیدن وله! اینقد دوسش دارم که حد نداره!
دیشب ساعت 2 بود، 3 بود، نمیدونم دقیق. توی رختخواب داشتم با موبایلم وب گردی میکردم. دیدم فربود عزیز این پست رو گذاشته! پرش در حد المپیک از سر جا و دانلود کردن و دیدن ِ وله همان و به قول پرستو جون افتخار به بودن در همچین جمعی همان
می تونم بگم بی نـــــــــــــــــــــــــــظیر شده
(2013/04/30, 01:24 PM)parastoo joon نوشته است: از این وله ها بود که یهو مو به تن آدم سیخ میشه و به ام اسی بودنش افتخار
وای دقیقا
منم میخواستم بگم مو به تنم سیخ شد
وای بچه ها چقد این 4 سال خنوب بودن
یعنی میدونین؟ من تک تک لحظات این 4 سال به سایتمون و جمعمون بالیده ام و افتخار کرده ام ولی هیچ وقت اینجوری یه جا این 4 سال جلو چشم رژه نرفته بود
عالی بود عالی
دست تک تکتون درد نکنه
(2013/04/30, 02:47 PM)یه غریبه نوشته است: رسما معتاد شدم به دیدن وله! اینقد دوسش دارم که حد نداره!
دیشب ساعت 2 بود، 3 بود، نمیدونم دقیق. توی رختخواب داشتم با موبایلم وب گردی میکردم. دیدم فربود عزیز این پست رو گذاشته! پرش در حد المپیک از سر جا و دانلود کردن و دیدن ِ وله همان و به قول پرستو جون افتخار به بودن در همچین جمعی همان
می تونم بگم بی نـــــــــــــــــــــــــــظیر شده
ترانه جوونم دیدن شاهکارهای خواهران عزیزگل وبرادران عزیزبزرگوار معتادشدن هم داره.به والله من باهمین آنتن دهی ضایع نتم این صدمین بارکه می بینم ترانه جوونم کارهای این خواهران عزیزما وبرادران عزیزماشاهکارعالم هست.منوتو بایدبه داشتن این خواهرعزیزوبرادران عزیزافتخارکنیم.من که قربون حکمت خدابرم که به بهانه ی ام اس همچین خواهرعزیز وبرادران عزیزی بمن دادالان من هرگزفک نمیکنم که فقط 2خواهرتنی ویک برادردارم الان این احساس رودارم که چندین خواهرعزیزتنی وچندین برادرعزیزتنی دارم.بخدامن که ازته دلم میگم همه شمارا ازته دلم مث خواهروبرادرهای تنیم دوست دارم.به امیدسلامتی کامل وموفقیتهای روافزون تک تک شماخواهران عزیزم وبرادران عزیزم.خداهمگی شماراحفظ کند
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره