ارسالها: 169
موضوعها: 36
تاریخ عضویت: Apr 2010
تشکر های اهدا شده: 1372
تشکر های دریافت شده :1885 بار در 911 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : نمیزارن بنویسیم که!
2010/08/23, 12:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/02, 12:55 PM، توسط نازلی.)
براساس تحقيقات انجام شده؛ زعفران خواص ضد سرطاني داشته و به عنوان يكي از مفيدترين داروهاي ضد تومور و جمع كننده راديكالهاي آزاد عمل ميكند.
زعفران مادهاي شادي بخش، آرام كننده، تقويت كننده حافظه، افزايش دهنده تمركز و ضد افسردگي است.
طبق اين گزارش، زعفران در درمان آلزايمر، پاركينسون، كم خوابي، سرفه و آسم بسيار كمك كننده ميباشد.
زعفران به عنوان مسكن به ويژه در درمان دردهاي لثه نيز تاثيرگذار است و به هضم طبيعي غذا و تقويت معده كمك ميكند و اگر به صورت استعمال خارجي مصرف شود در درمان كوفتگي و رماتيسم بسيار اثر گذار است.
گفتی گل گیلاس عمرش از همه کوتاه تر است و با بادی می ریزد.
اما من لحظه ای را به یاد دارم که گل زندگی ام پژمرد با یک حرف،
باد هم نمی وزید...
تشکر شده توسط : | earth , Morteza , yaro , omidvar , PARASTOO8080 , نازلی , najva , mary54 , arezoo_azizi , nedaaa , Narges , movahedi , احسيني , AVID2000 , farzaneh20 |
|
ارسالها: 405
موضوعها: 107
تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :2505 بار در 772 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : بتافرون
محل سکونت : قم
خواص زعفران
زعفران به هضم طبيعي غذا و تقويت معده كمك ميكند
از زمانهاي قديم براي زعفران نيز همچون ساير ادويهجات، خواص درماني مختلفي در نظر مي گرفتند.
بر اساس تحقيقات جدید زعفران به هضم طبيعي غذا و تقويت معده كمك ميكند و به عنوان مسكن به ويژه در درمان دردهاي لثه و قلنج نيز تاثير گذار است. علاوه بر آن محرك و تقويت كننده تمايلات جنسي است، تحقيقات پزشكي ثابت كرده زعفران خواص ضد سرطاني داشته و به عنوان يك داروي ضد تومور و جمع كننده راديكالهاي آزاد عمل ميكند.
زعفران همچنين مادهاي شادي بخش، آرامبخش، تقويت كننده حافظه، افزايش دهنده تمركز، ضد تشنج، افسردگي، اسپاسم، آلزايمر و پاركينسون است كه در درمان دردهاي عصبي و كم خوابي نيز مفيد است.
بنابر يك تحقيق دارويي ديگر ، زعفران به علت وجود تيامين، ريبوفلاوين و مواد معدني براي درمان فشار خون، كاهش كلسترول، درمان كم خوني ناشي از كمبود آهن در دختران، كاهش درصد احتمال بروز بيماريهاي قلبي، تصلب شرائين و افزايش سلامت قلب نيز بسيار مفيد است.
اين گياه دارويي در درمان بيماريهاي تنفسي نظير آسم، سرماخوردگي، سرفه، افزايش جريان خون در شبكيه، درمان اختلالات لكه زرد شبكيه در اثر پيري نيز كاربرد دارد. زعفران در صورت استعمال خارجي براي درمان كوفتگي و رماتيسم نيز مفيد است. همچنين تحقيقات فراوان انجام شده نشان ميدهد كه تركيبات موجود در زعفران در درمان برخي از انواع سرطانها در حيوانات آزمايشگاهي تاثير داشته است.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
زعفران، سرطان کبد را مهار میکند
خواص زعفران و زعفران
به گزارش ساینس دیلی، پژوهشی که توسط محققان دانشگاه امارات متحده عربی انجام شده نشان میدهد زعفران که پیش از این خاصیت آنتیاکسیدانی آن به اثبات رسیده، به خوبی میتواند از کبد در برابر پیشرفت سرطان و عوامل سرطانزایی مانند دیاتیلنیتروزآمین یا DEN که در تنباکو، وسائل آرایشی، بنزین و غذاهای فراوریشده، وجود دارد، حافظت کند.
این پژوهشگران دو هفته پیش از القای ماده سرطانی به موشها، رژیم حاوی زعفران آنها را با دوزهای گوناگون 75، 150و 300 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز آغاز کردند و آن را به مدت 22 هفته ادامه دادند.
نتایج نشان میدهند گروهی از موشها که بالاترین دوز عصاره زعفران را دریافت کردهاند، کاملا از ایجاد سلولهای سرطانی در کبد مصون ماندهاند. در گروههای دیگر که درمان پیش از القا آغاز شده نیز کاهش پروتئینهایی که نشانه اولیه وجود سرطان هستند، به وضوح دیده میشود و روند پیشرفت یا آغاز بیماری به مراتب کندتر شده است.
عمرو امین که سرپرستی این تحقیق را به عهده داشته، میگوید: «یافتههای ما نشان میدهند زعفران با کمک به اجرای فرایند اپوپتوز یا مرگ تنظیمشده سلولی، جلوگیری از تکثیر بیرویه سلولها و اثر ضدالتهابی این نقش ضدسرطانی را بازی میکند
ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
همه ما در طول هفته بارها از زعفران، این گیاه خوش آب و رنگ و خوش عطر برای تزئین و خوش رنگ کردن موادغذایی و سفرههای غذای خود استفاده میکنیم اما شاید در کنار جنبههای تزئینی و خوش عطری این گیاه قرمز رنگ، کمتر به خواص درمانی و اثرات مثبت آن در بهبود و درمان دردهای ناشی از قاعدگی، دردهای شکمی بعد از زایمان و افسردگی توجه کرده باشید.
درمانگران چینی اما از این گیاه دارویی خوش رنگ و گرانقیمت و از خواص کم نظیر آن برای درمان بسیاری از بیماریهای روحی و جسمی بهره میبرند. این درمانگران با تعیین دوز مصرفی مناسب از زعفران برای بیمارشان به او کمک میکنند تا بیماری را پشت سر بگذارد.
جذب حداکثر مواد مغذی
چینیها بر این باورند که مصرف به اندازه زعفران به همراه موادغذایی در یکی از وعدههای غذایی میتواند تاثیر زیادی در بهبود جریان گردش خون در بدن داشته باشد. به این ترتیب اعضای خانواده با خوردن زعفران در کنار غذا با بهبود و تسهیل جریان گردش خون در بدن قادرند بیشترین موادمغذی موجود در غذا را به سلولهای مختلف در نقاط مختلف بدن برسانند و جذب مواد مغذی را افزایش دهند.
تسکین دردهای دوره قاعدگی
درمانگران چینی با تجویز زعفران برای خانمهایی که از دردهای دورههای ماهانه اعتراض دارند، به کاهش دردهای دوره ماهانه آنها کمک میکنند. مصرف این گیاه دارویی بهصورت شربت یا در کنار غذا به دلیل خواص ضددردی که دارد موجب کاهش دردهای قاعدگی بهویژه در خانمها و دخترانی است که خونریزی دوران قاعدگی آنها به تعویق افتاده است.
۲ هدف با یک تیر
افرادی که پس از تصادف یا وارد آمدن ضربهای به بدنشان دچار تورم و درد بدن میشوند، میتوانند با مصرف زعفران در کنار غذا یا بهصورت شربت به کاهش میزان تورم ناشی از ضربه و بهبود دردهایشان کمک کنند. علاوه بر این زعفران بهدلیل خواص نشاطبخشی که دارد علاوه بر بهبود جریان گردش خون که در نهایت منجر به تسکین و بهبود درد و کاهش تورم بیمار میشود میتواند روحیه بیمار را نیز تحتتاثیر قرار داده و به لحاظ روحی او را قوی کرده و به شرایط عادی بازگرداند. در حقیقت مصرف زعفران برای این افراد علاوه بر برطرف کردن نگرانی بیمار، ترس او را نیز بر طرف میکند.
شادی خانوادگی
میزان مجاز مصرف زعفران در روز برای افراد یک تا ۳ گرم است. بنابراین خانمهای خانه باید دقت داشته باشند که برای تهیه غذا در وعدههای غذایی تنها تا ۳ گرم اجازه استفاده از زعفران را دارند و مصرف بیش از اندازه زعفران حتما باید با تجویز پزشک یا درمانگر طب سنتی صورت گیرد زیرا مصرف بیرویه این گیاه دارویی عوارض جانبی متعددی به همراه دارد. بنابراین توصیه ما این است که فقط در یکی از وعدههای غذایی روزانه خود از زعفران استفاده کنید فقط مراقب باشید که از میزان مجاز آن بیشتر مصرف نکنید. استفاده مداوم از این گیاه خوش آب و رنگ خواص مختلفی دارد که یکی از آنها افزایش نشاط و شادمانی اعضای خانواده است.
چه افرادی زعفران نخورند
مصرف روزانه یک تا ۳ گرم زعفران بهعنوان حد مجاز مصرف این گیاه دارویی شناخته میشود و افرادی که تمایل به مصرف بیشتر این گیاه خوش آب و رنگ دارند باید حتما تحت نظارت پزشک یا درمانگر خود آن را مصرف کنند. با این وجود برخی از افراد هستند که حتی مصرف مقدار مجاز زعفران برای آنها مضر است.این افراد عبارتند از:
• افرادی که با مشکل تعریق کف دست روبهرو هستند باید از مصرف زعفران پرهیز کنند یامقدار آن را به حداقل برسانند چون مصرف زعفران تعریق کف دست این افراد را بیشتر میکند.
• مصرف زعفران به افرادی که چاق بوده یا دچار اضافه وزن هستند به هیچوجه توصیه نمیشود. این ادویه اشتهاآور بوده و مصرف مداوم آن منجر به افزایش وزن میشود.
• افرادی که مصرف زعفران در آنها بیشتر از حد مجاز شود معمولا با علائمی مثل تهوع، استفراغ، درد شکم و خونریزی در مدفوع روبهرو میشوند. این افراد علاوه بر این افزایش ضربان قلب را نیز تجربه میکنند که در این حالت بهتر است فورا با پزشک خود تماس بگیرند.
با طلای سرخ چاق شوید.
زعفران یکی از گرانقیمتترین ادویهها در ایران است که بهعنوان یک چاشنی خوشرنگ و خوش عطر برای تزئین غذاها و زیباتر کردن آنها مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه بهدلیل ظاهر مناسبی که به غذا میبخشد و بهدلیل خواص اشتها آوری که در خود دارد برای افرادی که تمایل به اضافه وزن و افزایش اشتها دارند بسیار مناسب است. مصرف اندازه مجاز زعفران که به طلای سرخ در جهان معروف است موجب افزایش اشتها در افراد لاغر و کماشتها شده و به مرور به رسیدن آنها به وزن ایدهآل کمک میکند.
iran engineer club
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
ارسالها: 616
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7936
تشکر های دریافت شده :9655 بار در 3933 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : torabi
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
زعفران ایرانی، ام اس را درمان میکند
متخصصان علوم پزشکی دانشگاه آلبرتا در آمریکا در یک آزمایش جالب تاکید کردند که زعفران ایرانی ام اس را درمان میکند.
متخصصان میگویند: این چاشنی ایرانی حاوی ترکیب فعالی است که میتوان از آن برای درمان بیماریهای التهاب عصبی مثل ام اس استفاده کرد. به گزارش سایت اینترنتی ایمپوروو ام.اس واکینگ، آنها میگویند: ما در زعفران مادهای موسوم به «کروسین» را شناسایی کردهایم که از سلولهای مغزی در محیط کشت آزمایشگاهی و سایر مدلهای مبتلا به ام اس، محافظت میکند. این ماده در واقع از آسیب دیدن سلولهایی که غلاف میلین را در مغز تولید میکنند، جلوگیری مینماید. میلین لایهای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورونها (سلولهای مغزی) عمل میکند. بیماری ام اس شامل بروز التهاب در سلولهای مغزی است که در چنین حالتی سلولهای مغز این عایق محافظتی خود را از دست میدهند. متخصصان تاکید کردند که هرچند هنوز در مراحل آزمایشات بالینی نیستند اما یافته جدید بسیار جالب و در زمینه درمان ام اس در آینده بسیار امیدبخش است.شرح این آزمایشات در مجله ایمونولوژی چاپ آمریکا منتشر شده است.
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
ارسالها: 72
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Jun 2011
تشکر های اهدا شده: 604
تشکر های دریافت شده :751 بار در 217 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
زعفران ايراني داروي موثر براي درمان ام اس
جديدترين بررسي هاي دانشمندان حاكي از آن است كه زعفران ايراني مي تواند به درمان بيماريهای هاي التهاب عصبي مانند ام اس كمك كند.
به گزارش بايو اسكولار، 'كريس پاور' محقق دانشگاه آلبرتاي كانادا و مجري اين طرح گفت: تركيبي در زعفران ايراني موسوم به 'كروسين ' وجود دارد كه تاثير محافظتي را در سلول هاي مغزي كشت شده و ديگر مدل هاي بيماري ام اس اعمال مي كند. اين ماده از آسيب ديدگي سلول هايي ميلين ساز در مغز پيشگيري مي كند.ميلين عايق اطراف سلول هاي عصبي است. ام اس بيماري التهاب سلول هاي عصبي است . در اين بيماري سلول ها اين عايق محافظ را از دست مي دهند و در نهايت تحليل عصبي رخ مي دهد .
پاور خاطر نشان كرد: اگرچه كاربرد زعفران ايراني براي درمان ام اس هنوز در مرحله آزمايش باليني است اما اين يافته ها بسيار هيجان انگيز است. جامعه تحقيقاتي جهان سالهاست كه مي دانند كروسين از سلول ها در موقعيت هاي خاص محافظت مي كند اما پاور و همكارانش در اين زمينه به تحقيقات بيشتري پرداختند. اين گروه كشف كرد التهاب و نوع خاصي از استرس سلولي، بسيار به هم مرتبط هستند و به تحليل عصبي و التهاب منجر مي شوند. اين امر موجب مي شود سلول ها، پوشش محافظ خود را در فرايندي موسوم به ميلين زدايي از دست بدهند. اين پژوهشگران با استفاده از كروسين، التهاب و استرس سلولي را سركوب كردند و توانستند اختلالات عصبي را در مدل هاي آزمايشگاهي و سلول هاي كشت شده مبتلا به ام اس كاهش دهند. اين محققان مي گويند هنوز سووالات بسياري وجود دارد كه بايد در مورد چگونگي عملكرد كروسين به آنها پاسخ داده شود اما اين پژوهش قابليت بالقوه كروسين را براي درمان بيماري هاي التهاب عصبي مزمن نشان مي دهد . نتايج اين تحقيقات در نشريه Immunology منتشر شده است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30649483
بگذار سرنوشت هر راهی می خواهد برود راه من جداست....
بگذار این ابرها تا می توانند ببارند چتر من خداست.....
ارسالها: 1,618
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : تهران
زعفران تجاري از کلاله ي خشک crocus sativusتوليد ميشود که يکي از اعضاي خانواده ي بزرگ iridacea ميباشد که در آذربايجان، فرانسه، يونان، هند، ايران، ايتاليا، اسپانيا، چين، اسرائيل، مراکش، ترکيه، مصر و مکزيک کشت ميشود.150 ترکيب فرّار و چندين ترکيب غير فرّار زعفران ،نزديك 40 يا 50 سازنده شناسايي شده اند. بر پايه ي اين اطلاعات ما ميتوانيم نتيجه بگيريم که سه متابوليسم فعال دارويي مهم زعفران شامل اينهاست:
1) رنگ زعفران: متشکل از cricinهاست که کارتنوئيد هاي غير عادي محلول در آب ميباشد (استرهاي دو حلقه اي يا تک حلقه اي از پلينه دي کربوکسيلسک اسيد که corcetin ناميده ميشود) استرهاي digentiobiosylاز corcetin، البته corcetin مهمترين ترکيب اصلي زعفران ميباشد.
2) ماده ي picrocrocin مهمترين عامل مزه ي تلخ زعفران است.
3) سافرانال که روغن فرّاري ست که رايحه و عطر زعفران را ايجاد ميکند.علاوه بر اينها، زعفران حاوي پروتئين ها، قند ها، ويتامينها، آمينو اسيدها، مواد معدني، صمغها و ساير ترکيات شيميايي ميباشد.
تاثيرات ضد توموري و ضد سرطاني زعفران و ذراتش:
تحقيقات روي اثر زعفران بر روي سلولهاي سرطان موضوع جالبي در طي دهه ي گذشته بوده است و بدن در حال رشد گواهي است که بيان مي دارد زعفران و ويژگي هايش داراي فعاليت ضد توموري و ضد سرطاني در محيط زنده يا بدن دارند. عصاره ي زعفران قدرت منع يا به عقب انداختن عمل تومورها را در مدلهاي تجربي در محيط زيست دارند.کاربرد هاي رايج عصاره ي زعفران اين است که دو مرحله ي راه اندازي يا پيشرفت dimethylbenz antracene (DMBA) که موجب سرطان پوست ميشوند را مختل ميکند، همينطور مصرف خوراکي عصاره ي زعفران در دزهاي مشابه، 20-متيل کلونتارين را محدود ميسازد (MCA)که علت سرطان بافت نرم ميباشد. کمي بعد ثابت شد که عصاره ي زعفران فواصل عمر را تا 3 برابر افزايش ميدهد و از بيمار هاي در بدن ميکاهد و بر ميزان هموگلوبين و اجزاء خوني ميافزايد. نشان داده شده است که درمان حيوانات با محافظت (زعفران همراه با ويتامين E و سيستئين) نيتروژن اوره ي خون را به طور قابل توجهي کاهش مي دهند. سطح کراتين سرم خون و سطح گلوکوز خون را کاهش داده و از فعاليتهاي غير طبيعي آنزيم هاي سرم خون جلوگيري ميکند. استفاده ي همزمان از اينها موجب عفوني شدن کليه مي شود در واقع مطالعات بر روي زعفران ممکن است موجب تاثيرات سمي بشود.
استفاده ي خوراکي از عصاره ي زعفران در سرطان Ehrlich ascite(EAC) و dalton’s lymphoma ascites(DLA)کاربرد دارد.اين نويسندگان اعلام کردند که استفاده ي خوراکي عصاره ي زعفران رشد DLAو سلولهاي S-180را متوقف ميکند، اما بر روي رشد سلولهاي توموري EACنقشي ندارد. نويسنده بيان ميدارد که افزايش ميزان بتا کاروتن و ويتامين A در سرمي که به حيوانات داده ميشود، زعفران ميتواند تاثير ضد توموري بيشتري را نشان دهد. جالب توجه است که زماني که عصاره ي زعفران موجود در کپسولها به موش تزريق ميشود،i.p. خاصيت ضد توموري عصاره افزايش ميابد. چندين سلول جامد جذب ميشود که شامل سلولهاي توموري EAC که به صورت مصرف خوراکي بي تاثيرند ميباشد. اين نويسندگان بيان ميدارند که افزايش فعاليت ضد توموري عصاره ي زعفران ميتواند در داروهاي تجويزي منجر به افزايش قابليت انحلال پذيري اين دارو ها ميگردد. اخيرا ،گزارش شده است crocin (کارتنوئيد جداسازي شده از زعفران) مدت زمان بقا را افزايش داده و رشد تومور(سرطان روده ي بزرگ) را در موشهاي ماده و بدون هيچگونه عارضه ي جانبي در حيوانات نر کاهش ميدهد. نويسندگان ميگويند که دستورالعمل انتخابي ضد توموري Crocin در موشهاي ماده در مقايسه با موشهاي نر ممکن است وابسته به فاکتورهاي هورموني باشد. در مطالعه ي ديگر crocitinدر دز هاي غير سمي اثرات genotoxic و انتقال سرطاني در سلولهاي c3h10t1/2 را توسط بنزوپيرين(BP) محدود ميسازد بنابراين، تحقيقات بر روي محيط زنده نشان ميدهد که عصاره ي زعفران و اجزاء تخليص شده ي آن، گستره ي زندگي را در حيوانات مبتلا به انواع مختلف تومور افزايش ميدهد، اما مکانيزم هاي ضد سرطاني هنوز به صورت کشف نشده باقي مانده اند. تعدادي از مطالعات اثر ضد توموري زعفران و اجزاء سازنده ي آن را بر روي سلولهاي بدخيم سرطاني در محيط زيست نشان داده است. تفاوتهاي مشاهده شده در حساسيت زعفران و ذراتش بين سلولهاي سرطاني کشف شده که ميتواند به تفاوت در رسپتور هاي سطحي جدا شده ي سلولهاي بدخيم، به تفاوت در انتقال مواد داخل سلولي، تفاوت در دريافت داروها، يا تفاوت در روشهاي عصاره گيري و تثبيت سيتوتکسين منجر شود. با استفاده از Trypen-blue که قابليت زيست سلولها را مانع ميشود، IC50 عصاره ي زعفران که در ميزانهاي 7 تا 30 ميليگرم در ميلي ليتر وجود دارد که به نوع سلولهاي توموري وابسته است، در حالي که هيچ اثر مهمي بر روي سلولهاي عادي طحال موش ندارد. استفاده از روشهاي کلني سازي به عنوان مقياسي براي قابليت زيست سلولهاست. اين ثابت شده است که IC50 عصاره ي زعفران در ميزانهاي 100 تا 200 ميليگرم در ميلي ليتر بر روي سلولهاي سرطاني انسان اثر دارد. اما هيچگونه تاثيري بر روي سلولهاي عادي شش ندارد. نشان داده شده است که عصاره ي زعفران سنتز اسيدنوکلئيک را محدود ميسازد و هيچ تاثيري بر روي ترکيب پروتئيني سلولهاي توموري ندارد و جالب تر از آن اين است که عصاره ي زعفران تاثيري حمايتي يا تحريکي بر روي تکثير غير اختصاصي لنفوسيت هاي بالغ و نابالغ در محيط زنده و تشکيل کلني از سلولهاي عادي شش انسان دارد. همچنين مشاهده شده است که زعفران سطح داخل سلولي را افزايش داده و همچنين گلوتاتوئين و آنزيمهاي وابسته به گلوتاتوئين را کاهش ميدهد و احتمالا فعاليت آنتي اکسيدانتي از زعفران نيز ارائه شده است. نشان داده شده است که عصاره ي زعفران و فرم تخليص شده ي آن که شامل Crocin,saffrana,picrocrocin,B-caroten ميباشد. رشد سلولهاي توموري مختلف را محدود ميسازد. جالب است که در دو تحقيق crocin جداسازي شده از زعفران فعاليت سيتوتوکسيني بر روي سلولهاي توموري دارد. اما در تحقيق ديگري نشان داده شده است که crocin هيچگونه اثر سيتو توکسيني بر سلولهاي سرطاني ندارد. در اين تحقيق به علت وجود تنها يک تحقيق مخالف اين موضوع، تاثير نداشتن crocin را ميپذيريم. پس crocin هيچگونه تاثير سيتوتوکسيني بر روي تشکيل کلني سلولهاي سرطاني مختلف نداشته، اما تاثير محدود سازي وابسته به دز بر روي DNA ,RNA و سنتز پروتئين در سلولهاي سرطاني بدخيم دارد.. اين نويسندگان اثبات کرده اند که گلوکوکنژوكه ي ساقه ي c.sativus فعاليت سيتوتکسيني بر سلولهاي توموري انسان نظير سرطان تخمدان، سرطان اپي تيلوئيد سرويکس و سرطان سينه دارد. اين ترکيبات در بيش از 8 دفعه خاصيت سيتوتکسيني بر سلولهاي سرطاني بدخيم نسبت به همتاي سالم آن دارد. اين منجر ميشود تا غشاي پلاسمايي در اين سلولها خسارت ببيند. آناليز DNAي متلاشي شده نشان داده است که مرگ سلولي توسط آپوپتوزيس (مرگ سلولي برنامه ريزي شده) صورت نگرفته است پس عصاره ي کلاله ي زعفران، ساقه و ذرات آن داراي اثرات ضد توموري و ضد سرطاني ميباشد.
فقط يک مطالعه بيان داشته است که Crocinو dimethy crocetinزعفران موتانت و ضد موتانت نميباشد. پس در اين مقاله اينگونه نتيجه ميگيريم که عصاره ي زعفران غير توکسيني و غير موتانت و ضد موتانت ميباشد.
بنابراين، زعفران و اجزاء سازنده ي آن اينگونه در نظر گرفته شده اند که عامل ضد سرطاني هستند که به تنهايي و در ترکيب با ساير مواد سنتتيک ميتوانند پتانسيل جلوگيري و درمان گونه هاي خاصي از سرطان را داشته باشند.
مکانيسمهاي پيشنهادي بر تاثير زعفران در جلوگيري و درمان تومور ها:
فرضيه هاي متفاوتي بر فعاليتهاي گونه هاي ضد سرطاني و ضد توموري زعفران و ترکيباتش در نظر گرفته شده است. يکي از اين مکانيسمهايي که براي فعاليتهاي ضد سرطاني و ضد توموري زعفران در نظر گرفته شده است، تاثير محدودسازي سنتز DNA ,RNA ميباشد. اما بر روي سنتز پروتئين اثري ندارد. دومين مکانيسم پيشنهادي بر فعاليت ضد توموري زعفران و اجزاء سازنده اش تاثير محدود سازي در واکنش هاي زنجيره اي راديکال هاي آزاد ميباشد. چرا که اکثر کارتينوئيد ها محلول در چربي اند و فعاليت آنها و بازده عالي آنها در سطح غشا ميباشد که با ساير خواص آنتي اکسيدانتي آنها مرتبط است. سومين مکانيسم پيشنهادي براي خاصيت ضد توموري زعفران متابوليسم تبديل کاروتينوئيد عادي به رتينوئيد ميباشد. اما اکثراً ثابت شده است که تبديل کارتينوئيد به ويتامين A شرط لازم براي فعاليت ضد سرطاني نميباشد. چهارمين مکانيسم پيشنهادي خاصيت سيتوتوکسيني زعفران است که با فعل و انفعالات کارتينوئيدها با topoisomeraseII (آنزيمي که در واکنش پروتئين- DNAدر درون سلول شرکت ميکند)مرتبط است.
اکثرا، چندين مکانيسم ديگر براي خاصيت ضد توموري زعفران و اجزاءسازنده اش پيشنهاد شده است.ثابت شده است که گلوکوکنژوگه ي جداسازي شده از ساقه و عصاره ي زعفران، موجب تورم و ارزيابي غشاي پلاسمايي ناحيه ميشود و بيان شده است که سيتوتوکسيني با جذب مايع خارج سلولي تعديل ميشود و همينطور گزارش شده است که زعفران حاوي لکتين ميباشد و گفته شده است که خاصيت ضد سرطاني زعفران به وسيله ي لکتين تعديل ميشود. در گزارش ها آمده شده است که عصاره ي زعفران و اجزاء سازنده اش فعاليت آنزيمهاي مختلف سلولي را محدود ساخته و گفته ميشود همين خاصيت ضد توموري زعفران به علت اثر زعفران بر عملکرد آنزيم ها ميباشد. درمان سلولهاي توموري با زعفران در پاسخ به افزايش ترکيبات داخل سلولي Sulphydryl صورت ميگيرد
مطالعات جالبي نيز اظهار داشته است که ماتريسهاي بي شکل در عصاره ي زعفران يا کاروتينوئيد هاي زعفران مقاومت آنها را افزايش داده و خاصيت ضد توموري آنها را تقويت ميسازد. به تازگي نشان داده شده است که پرتوهاي راديويي مورد نياز براي ويرانسازي تغييرات کيفي مهمي را بر روي روغن فرّار زعفران نميگذارد اما مقدار کمي گليکوزيد ها را کاهش داده و اجزء aglycon را در کاروتن زعفران افزايش ميدهد. اين پايداري زعفران نسبت به پرتو هاي راديويي ميتواند کشف جديدي در پتانسيل مواد شيميايي پيشگيري کننده از سرطان در اين قسمت باشد. بنابراين اگر چه چندين فرضيه در پيش روي ماست،اما مکانيسم درست خاصيت ضد توموري و ضد سرطاني زعفران و اجزاءسازنده اش هنوز مشخص نيست.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
ارسالها: 1,229
موضوعها: 142
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
2012/12/10, 11:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/10, 11:19 AM، توسط sargol.)
149900.jpg (اندازه: 36.65 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
معجزه زعفران چیست ؟
زعفران از سرطان کبد پیشگیری می کند.
ملت ایران: تحقیقات نشان می دهند که زعفران اثر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان کبد دارد. به این صورت که تقسیم سلولی را مهار کرده و مرگ برنامه ریزی شده سلول (آپوپتوز) را تحریک می کند. آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلولی یک روش طبیعی بدن برای رها شد از سلول های غیر ضروری یا غیر طبیعی است.
سرطان کبد پنجمین سرطان شایع جهان و سومین عامل مرگ در مبتلایان به سرطان به شمار می رود. اصلی ترین عامل خطر در ابتلا به این سرطان، عفونت مزمن ناشی از ویروس هپاتیت B و C است. سایر عوامل خطر عبارتند از: مصرف بیش از حد آهن، کبد چرب، مصرف الکل و مواجهه با سرطان زاهای محیطی که در دخانیات، مواد آرایشی، بنزین و غذاهای فرآوری شده از جمله فرآورده های شیر و گوشت یافت می شوند.
زعفران یک فرآورده گیاهی است که به عنوان ادویه برای ایجاد طعم و رنگ به غذاها افزوده می شود. مطالعات قبلی نشان داده بودند که این گیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطان و ضد التهاب است و می تواند به عنوان یک ماده ضد سرطان کاربرد گسترده داشته باشد.
تحقیقات نشان می دهند که مصرف زعفران خطر ایجاد سلول های سرطانی در کبد را مهار کرده، همچنین با مصرف این گیاه کاهش پروتئین هایی که نشانه اولیه وجود سرطان هستند، به وضوح مشاهده می شود و آغاز و روند پیشرفت بیماری به مراتب کندتر می گردد.
این مطالعه ثابت کرد که زعفران با کمک به فرآیند مرگ برنامه ریزی شده سلولی (آپوپتوز)، جلوگیری از تکثیر بی رویه سلول های سرطانی و اثر ضد التهابی نقش ضد سرطانی خود را ایفا می کند.
تاریخ انتشار:20 آذر 1391 - 09:09
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
ارسالها: 789
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
زعفران اين گياه ايرانی محافظ بينايی است
____________________________
پژوهشگران استراليايي در مطالعات خود دريافتند که زعفران داراي يکي از فاکتورهاي کليدي در پيشگيري از کاهش قدرت بينايي و نابينايي است.
اين مطالعات که در يکي از مراکز چشم پزشکي و تحقيقات بينايي استراليا انجام شد، نشان داد که گياه زعفران اثرات قابل ملاحظه اي بر روي ژن هايي دارد که عملکرد سلول هاي بينايي را تنظيم مي کنند.
...
در ادامه اين تحقيق، تعدادي از بيماران مبتلا به تحليل ماکولار وابسته به سن (نوعي عارضه چشمي ناشي از پيري)، مورد آزمايشات باليني قرار گرفتند. در اين بررسي ها مشخص شد که درمان به موقع اين بيماران با مکمل هاي حاوي عصاره زعفران مي تواند آسيب وارده به سلول هاي بينايي را ترميم نمايد.
براساس اين پژوهش، عصاره زعفران نه تنها سلول هاي گيرنده نوري در چشم را از تخريب حفظ مي کند، بلکه مي تواند از بيماري هايي همچون تحليل ماکولار و التهاب رنگدانه اي شبکيه چشم (نوعي بيماري چشمي ژنتيکي و مهم ترين عامل شب کوري) پيشگيري نموده و همچنين آنها را بهبود بخشد.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
ارسالها: 218
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 4637
تشکر های دریافت شده :2193 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید!
گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
پژوهشگران استرالیایی در مطالعات خود دریافتند که زعفران دارای یکی از فاکتورهای کلیدی در پیشگیری از کاهش قدرت بینایی و نابینایی است. این مطالعات که در یکی از مراکز چشم پزشکی و تحقیقات بینایی استرالیا انجام شد، نشان داد که گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
در ادامه این تحقیق، تعدادی از بیماران مبتلا به تحلیل ماکولار وابسته به سن (نوعی عارضه چشمی ناشی از پیری)، مورد آزمایشات بالینی قرار گرفتند. در این بررسی ها مشخص شد که درمان به موقع این بیماران با مکمل های حاوی عصاره زعفران می تواند آسیب وارده به سلول های بینایی را ترمیم نماید.
براساس این پژوهش، عصاره زعفران نه تنها سلول های گیرنده نوری در چشم را از تخریب حفظ می کند بلکه می تواند از بیماری هایی همچون تحلیل ماکولار و التهاب رنگدانه ای شبکیه چشم (نوعی بیماری چشمی ژنتیکی و مهم ترین عامل شب کوری) پیشگیری نموده و همچنین آنها را بهبود بخشد.
سیمرغ
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
|