▪ کلسترول و لسیتین، مواد چرب موجود در زرده تخممرغ هستند و برای ساختمان و عملکرد سلولهای بدن ضروریاند. کلسترول قابلیت انعطاف و نفوذپذیری غشای سلولهای بدن را حفظ میکند. همچنین به عنوان یکی از اجزاء تشکیل دهنده مواد چربی است که باعث نرمی پوست میشوند.
▪ تخممرغ حاوی مادهای به نام کولین است که نقش مهمی در عملکرد مغز دارد و براساس تحقیقات انجام شده، مصرف کولین برای رشد بخشهای مختلف مغز و حافظه، در دراز مدت مفید است.
▪ نشان داده شده کسانی که تخممرغ میخورند رژیم غذایی بهتری دارند و علت این است که این افراد تمایل به خوردن صبحانه بهویژه تخممرغ دارند. تخممرغ دارای هر دو گروه چربی و پروتئین است و این دو باعث احساس سیری در فرد میگردد.
روزنامه تهران امروز
تمام "امن يجيب" های دلم را
گره زده ام به کلماتت
و روانــہ ی آسمان کرده ام
من مطمئنم
خدا تو را براي دلم نگــہ می دارد...
گره زده ام به کلماتت
و روانــہ ی آسمان کرده ام
من مطمئنم
خدا تو را براي دلم نگــہ می دارد...