2014/04/12, 04:28 PM
(2014/04/12, 10:45 AM)بهرنگ نوشته است:نه دوست عزیز!!! اوایل تشخیص گفتن دوماه دیگه تکرار کن، تا اینکه دکتر خودمو پیدا کردم و ایشون به نتایج اون مراکز اعتماد نداشتن و جای دیگه ای رو معرفی کردن و من دوباره ام ار ای دادم و دکترم چون معتقد بودن اگه استرس هام مهار شه نیازی به تزریق نیس گفتن باید سه ماه بعد دوباره وضعیت پلاک هات بررسی شه که همون ام ار ای آخرم تو تیرماه بود تا به امروز که بعد ده ماه رفتم و برا سه شنبه وفت گرفتم.(2014/04/12, 09:10 AM)سمیرا نوشته است: سلام دوست عزیز
به نظر من بهتره شما حداقل هر چهار ماه یه سری به دکترتون بزنین و اقلا سالی یکی دو بار ام ار ای انجام بدین تا هم خیال خودتون راحت باشه، هم اینکه اصن شاید پلاکاتون محو یا خ کوچیک شده باشن و اگر خدای نکرده هم یه روز مشکلی یا عودی داشته باشین با تشخیص به موقع بشه جلوی پیشرفتش گرفت.
منم خدارو بی نهایت مرتبه شکر مشکل خاصی ندارم ولی هرسه ماه یکبار میرم پیش دکترم، قبلا تند تند ام ار ای میدادم اما حالا به صلاحدید دکترم از تیرماه تا حالا نرفتم و امروز قرار برم وقت ام ار ای بگیرم. به امید نابودی تمام پلاک های دوستان
خ امیدوارم دعا کنین تو ذوقم نخوره دوست جونا
سمیرا این مراکز ام آر آی رو میلیاردر کردی.هر 3 ماه یک بار ام آر آی؟گمان می کنم حسایب به جانت دعا می کنن.از دعای اونها هست که الان خوبی.ولی از شوخی گذشته نیازی نیست که ام آر آی رو ای ن قدر سریع انجام بدی.داروی ام اس آنتی بیوتیک نیست که سریع اثر کنه.ام آر آی سالانه کافی هست.من 6 سال هست که ام آر آی ندادم.وقتی بدنم خوب نیست نیازی به ام آر آی ندارم.دکترم هم با من هم عقیده هست.بر خلاف دکتر سابقم که خیلی به ام ر آی علاقه داشت.
دقیقا دکتر منم گفتن سالی یک و نهایتا دوبار کافیه.
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.