2010/12/09, 08:44 PM
كباب هايي كه با روش جديد پخته ميشود سرطان زاست
تغيير كاربري سيستم پخت كبابي ها باعث شده است تا پخت اين غذاي سنتي ايراني به خوبي انجام نشده و براي مصرف كننده سرطان زا باشد.
به گزارش خبرنگار جامعه جهان، جديداً مد شده است كه كبابي ها بساط منقل و ذغال را جمع كردند و از فر متصل به گاز شهري براي كباب كردن گوشت ها استفاده ميكنند. اين روش باعث مي شود كه گاز متان نيمسوز جايگزين گرماي ذغال شود و توليد اين گاز اثرات نامطلوبي را بر روي سيستم بدني افراد در پي خواهد داشت.
در طريقه اين نوع پخت، شعله گاز اجاق آنها به رنگ تركيبي آبي و زرد ميسوزد و اين شعله نشان از تركيب متان نيمسوز با آنزيم هاي گوشت دارد كه فوق العاده سرطان زا و خطرناك است و اين آنزيم ها را تبديل به دي متيل فنولوئيل از پايه هاي تحريك متاستاز سلول هاي بدن مينمايد كه همان سرطان بافت در بدن است. (مخصوصاً اگر سطح اسيدوز بدن هم بالا و نزديك 6/6 باشد، كه متاسفانه اين بيماري قطعي خواهد شد.)
در اين زمان اگر وسط كباب خود را نگاه كنيد، مي بينيد اصلاً تغيير رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرماي گاز متان به رنگ بنفش مايل به خاكستري ميزند.
به همين دليل تأكيد مي شود حتماً به كبابي هائي برويد كه از ذغال براي كباب كردن گوشت هاي خود استفاده مينمايند، چون گرماي آتش ذغال همگن است و بدون ضرر گوشت را كباب مي كند.