موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1822
تشکر های دریافت شده :1465 بار در 599 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر زهرا نیکنام
داروي مورد استفاده :
خیلی ممنونم از بذل توجه شما......

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 53
تشکر های دریافت شده :79 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : عباس رحیمی جابری
داروي مورد استفاده : تایسبری
سلام ویژه خدمت دوست خوبم خواستم بدونم مراحل گرفتن بیمه سلامت یا بقول دوستمون بیمه ایرانیان چگونه است البته ما بیمه تامین اجتماعی از طرف شرکت هم هستیم ممنون راهنمایی
داروي مورد استفاده :
(2015/05/14, 09:06 AM)abed6311 نوشته است: سلام ویژه خدمت دوست خوبم خواستم بدونم مراحل گرفتن بیمه سلامت یا بقول دوستمون بیمه ایرانیان چگونه است البته ما بیمه تامین اجتماعی از طرف شرکت هم هستیم ممنون راهنمایی
سلام .....
من هم پیگیرم درصورت حصول نتیجه ،،،خدمتتون اعلام میکنم....

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19996 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 5224
تشکر های دریافت شده :6869 بار در 1929 پست
سال تشخيص بيماري : آخرای اسفند91
دكتر معالج : دکتر قلیانچی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2015/05/14, 09:06 AM)abed6311 نوشته است: سلام ویژه خدمت دوست خوبم خواستم بدونم مراحل گرفتن بیمه سلامت یا بقول دوستمون بیمه ایرانیان چگونه است البته ما بیمه تامین اجتماعی از طرف شرکت هم هستیم ممنون راهنمایی
من کارت هوشمندمو از قبل گرفته بودم,بعد بادادن کپی کارت هوشمندومدارک شناسایی به یکی از این دفاتر پیشخوان رایگان دفترچه درمانیمو دادن فقط 1000تومن بابت صدور دفترچه هزینه داشت,معطلی هم نداره ظرف چند دقیقه کارامو انجام دادن,
اگه کارت هوشمند ندارین رو نمیدونم چطوره,احتمالایه نامه تایید بیماری از بیمه سلامت باید بگیرین,
تاجایی که من میدونم بیمه سلامت فقط واسه دارو ها بدرد میخوره که به نظر من اونم خوبه,چون من ازموقعی که دفترچه تامین اجتماعیم اعتبار نداره با همین دفترچه دارو هامو رایگان میگیرم
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 53
تشکر های دریافت شده :79 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : عباس رحیمی جابری
داروي مورد استفاده : تایسبری
(2015/05/15, 02:01 PM)Exhautless نوشته است: (2015/05/14, 09:06 AM)abed6311 نوشته است: سلام ویژه خدمت دوست خوبم خواستم بدونم مراحل گرفتن بیمه سلامت یا بقول دوستمون بیمه ایرانیان چگونه است البته ما بیمه تامین اجتماعی از طرف شرکت هم هستیم ممنون راهنمایی
من کارت هوشمندمو از قبل گرفته بودم,بعد بادادن کپی کارت هوشمندومدارک شناسایی به یکی از این دفاتر پیشخوان رایگان دفترچه درمانیمو دادن فقط 1000تومن بابت صدور دفترچه هزینه داشت,معطلی هم نداره ظرف چند دقیقه کارامو انجام دادن,
اگه کارت هوشمند ندارین رو نمیدونم چطوره,احتمالایه نامه تایید بیماری از بیمه سلامت باید بگیرین,
تاجایی که من میدونم بیمه سلامت فقط واسه دارو ها بدرد میخوره که به نظر من اونم خوبه,چون من ازموقعی که دفترچه تامین اجتماعیم اعتبار نداره با همین دفترچه دارو هامو رایگان میگیرم
داروي مورد استفاده :
دیروز رفتم یکی از دفترای پیشخوان........
طرف حال نداشت که جوابمو بده فقط گفت نه همچین طرحی وجود نداره......کاملا معلوم بودکه نمیخواد زحمت بکشه و بخودش یه تکونی بده......ای خاک......
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
به کسی که خودش بیمه هست که این دفترچه ها رو نمیدن . مال کسانی هست که هیچ بیمه ای ندارن.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
همونطور كه ناهيد جون گفتن شما نبايد تحت پوشش هيچ بيمه اى باشيد براى گرفتن اين دفترچه. ازتون امضا هم ميگيرن كه تحت پوشش هيچ بيمه اى نيستيد؛ اگه هستيد و بنا به دلايلى ميخوايد اين دفترچه رو بگيريد، بايد بريد باطل كنيد اون يكى دفترچتون رو. مدارك پزشكى رو بايد ببريد. يه فرم هست كه دكترتون بايد پر كنه. عكس، كارت ملى و پول صدور دفترچه( يادم نيست ١٠٠٠ تومن بود يا ٢٠٠٠ تومن).
روند پيچيده اى نداره. مهمترين نكتش اينه كه شما نبايد تحت پوشش هيچ بيمه اى باشيد.
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2015/05/20, 11:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/05/20, 12:05 PM، توسط nahid.)
تازه بیمه های مکمل بیشتر به داد آدم میرسن نه این بیمه سلامت ایران (خدمات درمانی سابق )
آزمایش تست آنزیم کبد و .... که میگن 4 ماه یک بار انجام بدین ، هزینش 96 تومن بود با دفترچه بیمه سلامت از من 71 تومن گرفتن . یعنی حدود 25 درصد از هزینه رو بیمه اصلی داد. اون بیمه مکمل هست که بیشتر هزینه رو میده.
بله فقط صدور دفترچه بیمه سلامت ایران برای کسانی که محروم از بیمه هستن رایگانه نه این که خدمات فوق العاده ای داشته باشه. فقط چون طبق قانون اساسی ، گسترش بیمه همگانی از وظایف دولته که تا قبل از این ازش غفلت شده ، دولت جدید خواست عمل کنه. معمولا کسانی شغل رسمی ندارن و یا بیکارن و از طرف خانواده هم بیمه نبودن، تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستن .
یعنی شاید اینقدر ارزش نداره که بیمه اصلی تون مثلا تامین رو باطل کنید که این بیمه رو داشته باشید ، مگر اینکه خدمات درمانی بهتر از تامین باشه .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد