موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 5224
تشکر های دریافت شده :6869 بار در 1929 پست
سال تشخيص بيماري : آخرای اسفند91
دكتر معالج : دکتر قلیانچی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2015/05/20, 11:47 AM)یه غریبه نوشته است: همونطور كه ناهيد جون گفتن شما نبايد تحت پوشش هيچ بيمه اى باشيد براى گرفتن اين دفترچه. ازتون امضا هم ميگيرن كه تحت پوشش هيچ بيمه اى نيستيد؛ اگه هستيد و بنا به دلايلى ميخوايد اين دفترچه رو بگيريد، بايد بريد باطل كنيد اون يكى دفترچتون رو. مدارك پزشكى رو بايد ببريد. يه فرم هست كه دكترتون بايد پر كنه. عكس، كارت ملى و پول صدور دفترچه( يادم نيست ١٠٠٠ تومن بود يا ٢٠٠٠ تومن).
روند پيچيده اى نداره. مهمترين نكتش اينه كه شما نبايد تحت پوشش هيچ بيمه اى باشيد.
نمیخوام حرف شما رو نقض کنم ولی من بدون اینکه دفتر چه تامین اجتماعیم رو باطل کنم(یعنی تحت پوشش تامین اجتماعی بودم) رفتم دفترچه خدمات درمانی گرفتم,هیچ فرمی هم واسه دکترم ندادن که پرکنه (البته واسه گرفتن کارت هوشمند این مراحل رو رفته بودم)فقط یه کپی از کارتم رو گرفتن,درمجموع بیمه خدمات درمانی با تامین اجتماعی فرق چندانی نداره ,
رایگان بودن بیمه خدمات درمانی غیر از مناطق محروم شامل بیماران خاص هم میشه
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
(2015/05/20, 02:21 PM)Exhautless نوشته است: (2015/05/20, 11:47 AM)یه غریبه نوشته است: همونطور كه ناهيد جون گفتن شما نبايد تحت پوشش هيچ بيمه اى باشيد براى گرفتن اين دفترچه. ازتون امضا هم ميگيرن كه تحت پوشش هيچ بيمه اى نيستيد؛ اگه هستيد و بنا به دلايلى ميخوايد اين دفترچه رو بگيريد، بايد بريد باطل كنيد اون يكى دفترچتون رو. مدارك پزشكى رو بايد ببريد. يه فرم هست كه دكترتون بايد پر كنه. عكس، كارت ملى و پول صدور دفترچه( يادم نيست ١٠٠٠ تومن بود يا ٢٠٠٠ تومن).
روند پيچيده اى نداره. مهمترين نكتش اينه كه شما نبايد تحت پوشش هيچ بيمه اى باشيد.
نمیخوام حرف شما رو نقض کنم ولی من بدون اینکه دفتر چه تامین اجتماعیم رو باطل کنم(یعنی تحت پوشش تامین اجتماعی بودم) رفتم دفترچه خدمات درمانی گرفتم,هیچ فرمی هم واسه دکترم ندادن که پرکنه (البته واسه گرفتن کارت هوشمند این مراحل رو رفته بودم)فقط یه کپی از کارتم رو گرفتن,درمجموع بیمه خدمات درمانی با تامین اجتماعی فرق چندانی نداره ,
رایگان بودن بیمه خدمات درمانی غیر از مناطق محروم شامل بیماران خاص هم میشه
دوست عزيز كار شما غير قانونى بوده! ينى خلاف قوانين اونا بوده! چون يه فرم بهتون ميدن كه امضا كنيد كه نوشته گواهى ميدهم تحت پوشش هيچ بيمه اى نيستم. اون آقاهه كه مسئولش بود به من گفت ما شايد چك نكنيم ولى اگه بنا به هر دليلى بفهميم بيمه بوديد، جريمه ميشيد.
اين مدارك رو از من گرفتن و بعد از يك ماه كارت هم بهم دادن. ولى نگفتن مدارك براى دفترچه است يا كارت.
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 5224
تشکر های دریافت شده :6869 بار در 1929 پست
سال تشخيص بيماري : آخرای اسفند91
دكتر معالج : دکتر قلیانچی
با توجه به شرایط کاریم بعد یه برهه ی زمانی دفترچه تامین اجتماعیم فاقد اعتبار میشد پس واسه دریافت داروهام نیاز به دفترچه داشتم,وگرنه مگه داشتن دوتا دفترچه چه فایده ای میتونه داشته باشه,
درقانونی یا غیر قانونی بودن کاراونها هیچ بحثی ندارم! ولی همچین فرمی که تعهد نامه مبنی بر تحت پوشش نبودن سازمان دیگه ای باشه بهم ندادن,
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
من در مورد تهران اطلاعات دارم. شايد استانهاى ديگه اينطورى نباشن.
فقط بچه ها بدونيد واقعاً فرقى توى تسهيلات با تامين اجتماعى كه من قبلن داشتم نداره. با تامين آزمايشم همونقدرى ميشد كه الان با اين ميشه.
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1822
تشکر های دریافت شده :1465 بار در 599 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر زهرا نیکنام
داروي مورد استفاده :
با این تفاسیر من بهتره که همون دفترچه تامین اجتماعیمو نگه دارم چون نه از اعتبار ساقط میشه نه خدمات مقطعی داره......تکمیلی هم هستم......
من فک کردم دفترچه سلامت تسهیلات بهتری داره..

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 39
تشکر های دریافت شده :33 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : 1396
دكتر معالج : دکتر علی امینی هراندی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
دوستان سلام
من میخوام عضو بیمه تکمیلی بشم .از یه بنده خدایی شنیدم که نیاز به سلامت کامل داره و از این جور چیزا.کسی هست که بعد از تشخیص بیماریش عضو بیمه تکمیلی شده باشه ؟ مرسی میشم اگه راهنماییم کنین
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
(2017/11/20, 02:00 PM)Mehrdad 31 نوشته است: دوستان سلام
من میخوام عضو بیمه تکمیلی بشم .از یه بنده خدایی شنیدم که نیاز به سلامت کامل داره و از این جور چیزا.کسی هست که بعد از تشخیص بیماریش عضو بیمه تکمیلی شده باشه ؟ مرسی میشم اگه راهنماییم کنین
عضویت بیمه تکمیلی بستگی به این داره که شما عضویتتان با واسطه کارفرماست یا خیر
و اگه با واسطه کارماتون می خواهید عضو بیمه تکمیلی بشید( که بیشتر موارد اینجوری هست ) بستگی به قرار دادی داره بین کارفرما و بیمه بسته می شه داره
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1206
تشکر های دریافت شده :65 بار در 40 پست
سال تشخيص بيماري : 1374
دكتر معالج : دكتر محمدعلى صحرائيان
داروي مورد استفاده : دالفیرا - نانوحیات دارو
(2013/09/24, 04:53 PM)hamid نوشته است: بیمه ایرانیان که نمیدونم چه بیمه ای هست ولی بیمه خدمات درمانی هم برای بیماران ام اس رایگان هست
سلام
من بيمه خدمات درمانى دارم وبيمه تكميلى اتيه سازان ولى داروها را مجانى نميگيرم شما چكار كرديد كه مجانى ميگيريد
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14820
تشکر های دریافت شده :15249 بار در 3333 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
سلام بستگی داره داروتون چی باشه؟
داروی خارجی که رایگان نیست مگر اینکه بیمه تکمیلی پوشش بده.
بعضی از بیمه های تکمیلی( که آتیه سازان حافظ هم جزو هموناس) شما داروتون را که گرفتید فاکتور میبرید، بخشی از هزینه را بهنون برمیگردونن
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
(2017/12/12, 04:03 PM)zohrevand نوشته است: (2013/09/24, 04:53 PM)hamid نوشته است: بیمه ایرانیان که نمیدونم چه بیمه ای هست ولی بیمه خدمات درمانی هم برای بیماران ام اس رایگان هست
سلام
من بيمه خدمات درمانى دارم وبيمه تكميلى اتيه سازان ولى داروها را مجانى نميگيرم شما چكار كرديد كه مجانى ميگيريد
شما اگه در شعبه بیمه آتیه سازان ، پرونده بیماری خاص تشکیل داده باشید ، اگه داروتون تحت پوشش بیمه اصلیتون (خدمات درمانی) باشه هر بار با نسخه پزشک و فاکتور داروتون میتونید هزینه داروتون رو بگیرید.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد