موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2736
تشکر های دریافت شده :1281 بار در 442 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : کلانی
داروي مورد استفاده :
چند وقت پیش رفته بودم مطب یه دکترکه طب گیاهی کار میکرد وفقط هم داروی گیاهی درست میکنه وتجویز میکنه بهم گفت فقط باید گرمی بخوری. گفت ماست کشک دوغ اصلانخور ولی تامیتونی چیزایی که طبیعتش گرمه بخور . گفت حتی شیر رو هم باید گرم بخوری چون شیر خاصیتی داره که اگه سردباشه طبیعتش سرده واگه گرم باشه طبیعتش گرمه.
چون این دکتر رو طب ابوعلی سینا کار میکنه جالبه که میگفت اون زمان مردم ام اس و به اسم سرسام میشناختن وتوطب ابوعلی سینا نوشته به کسایی که سرسام داشتن فقط گرمی میده که همه ی مریض ها خوب شدن
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1099
تشکر های دریافت شده :968 بار در 320 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر وحید شایگان نژاد
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
(2012/01/23, 03:26 AM)ساحل نوشته است: چند وقت پیش رفته بودم مطب یه دکترکه طب گیاهی کار میکرد وفقط هم داروی گیاهی درست میکنه وتجویز میکنه بهم گفت فقط باید گرمی بخوری. گفت ماست کشک دوغ اصلانخور ولی تامیتونی چیزایی که طبیعتش گرمه بخور . گفت حتی شیر رو هم باید گرم بخوری چون شیر خاصیتی داره که اگه سردباشه طبیعتش سرده واگه گرم باشه طبیعتش گرمه.
چون این دکتر رو طب ابوعلی سینا کار میکنه جالبه که میگفت اون زمان مردم ام اس و به اسم سرسام میشناختن وتوطب ابوعلی سینا نوشته به کسایی که سرسام داشتن فقط گرمی میده که همه ی مریض ها خوب شدن
خيلي جالب بود من هميشه ميگم سرسام گرفتم اما معنيش را نميدونستم
ممنون از پاسخگوييت
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
موضوعها: 143
تشکر های اهدا شده: 1625
تشکر های دریافت شده :3627 بار در 894 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر آیرملو و دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : متوترکسات
والله تا چند وقت پیش من دشمن سرسخت این ادعاها بودم ولی چند ماه پیش رفتم پیش یک همیوپاتی که گفت چی بخورم چی نخورم. مثلاً گفت هندوانه نخور و من عاشق هندوانه بودم! من هم نخوردم ببینم چی میشه و بجاش خربزه خوردم. وقتی دیدم وضعیت مثانهام بهبود پیدا کرده خیلی تعجب کردم. دکتر صحرائیان هم گفت سردی برای ماها خوب نیست. چون سردیها بدن را سست میکنند و خوب این سستی اصلا به نفع ما نیست.
در مورد قهوه و نسکافه و چای حتی به من گفتند نخور. من زیاد میخوردم قهوه. چایی هم طبعاً. حالا از اون موقع چای سبز+هل+زعفران میخوردم و خیلی احساس بهتری دارم. قهوه هم در این مدت شاید دو باری خوردم و به جای شکر توش نبات انداختم
اینها را گفتم که بله! این سردی گرمی راسته!
جدی بگیرید!
مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 1484
تشکر های دریافت شده :851 بار در 240 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
(2012/01/26, 12:07 PM)havaars نوشته است: والله تا چند وقت پیش من دشمن سرسخت این ادعاها بودم ولی چند ماه پیش رفتم پیش یک همیوپاتی که گفت چی بخورم چی نخورم. مثلاً گفت هندوانه نخور و من عاشق هندوانه بودم! من هم نخوردم ببینم چی میشه و بجاش خربزه خوردم. وقتی دیدم وضعیت مثانهام بهبود پیدا کرده خیلی تعجب کردم. دکتر صحرائیان هم گفت سردی برای ماها خوب نیست. چون سردیها بدن را سست میکنند و خوب این سستی اصلا به نفع ما نیست.
در احادیث از ائمه معصومین داریم که خربزه معده را شستشو میدهد,همچنین در کتب طب سنتی از خربزه و پوست و دانه آن برای دفع سنگ کلیه استفاده میشود
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1099
تشکر های دریافت شده :968 بار در 320 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر وحید شایگان نژاد
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
(2012/01/26, 12:07 PM)havaars نوشته است: والله تا چند وقت پیش من دشمن سرسخت این ادعاها بودم ولی چند ماه پیش رفتم پیش یک همیوپاتی که گفت چی بخورم چی نخورم. مثلاً گفت هندوانه نخور و من عاشق هندوانه بودم! من هم نخوردم ببینم چی میشه و بجاش خربزه خوردم. وقتی دیدم وضعیت مثانهام بهبود پیدا کرده خیلی تعجب کردم. دکتر صحرائیان هم گفت سردی برای ماها خوب نیست. چون سردیها بدن را سست میکنند و خوب این سستی اصلا به نفع ما نیست.
در مورد قهوه و نسکافه و چای حتی به من گفتند نخور. من زیاد میخوردم قهوه. چایی هم طبعاً. حالا از اون موقع چای سبز+هل+زعفران میخوردم و خیلی احساس بهتری دارم. قهوه هم در این مدت شاید دو باری خوردم و به جای شکر توش نبات انداختم
اینها را گفتم که بله! این سردی گرمی راسته! جدی بگیرید!
خوشحالم سوسن جون منم با اعتماد بیشتری گرمی میخورم
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
من یه دکتره طب اسلامی پیدا کردم میگه ام اس مریضیه سردی جاته
میگه با داروهای گیاهی نه با شیمیایی خوب شین
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 40
تشکر های دریافت شده :111 بار در 38 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
من عاشق کشک و ماست و دوغ هستم . عاشق لواشک و......
اصلا اگر چند روز ماست نخورم عین دیوانه ها می شوم.
این موضوع ی کم برام عجیب؟؟؟؟؟؟؟؟/
شاید 2 هفته امتجان کنم و جوابش را رای دوستان بنویسم و اینکه ایا علائمم بدتر شده یابهتر؟
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
مگه میشه بستنی نخورد
حتی تو زمستون
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
(2012/01/23, 03:26 AM)ساحل نوشته است: چند وقت پیش رفته بودم مطب یه دکترکه طب گیاهی کار میکرد وفقط هم داروی گیاهی درست میکنه وتجویز میکنه بهم گفت فقط باید گرمی بخوری. گفت ماست کشک دوغ اصلانخور ولی تامیتونی چیزایی که طبیعتش گرمه بخور . گفت حتی شیر رو هم باید گرم بخوری چون شیر خاصیتی داره که اگه سردباشه طبیعتش سرده واگه گرم باشه طبیعتش گرمه.
یعنی با گرم کردن، طبع شیر عوض میشه؟!
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
موضوعها: 67
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
ساغر جون منم شنیدم که اگه شیرو گرم کنی طبعش گرم میشه !
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.