2013/09/14, 09:06 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/09/14, 09:38 AM، توسط Arezu Esmaeili.)
طبیعت: متعادل,سرد وخشک
حاوی:اب,املاح معدنی(کلسیم,فسفر,اهن,نیاسین,سدیم),ویتامین a,c,k
خواص:
مفید برای اوره و فشار خون,تقویت قلب خنک و نرم کننده,خون را تصفیه برای مبتلایان به روماتیسم مفید می باشد,یبوست,تسکین درد,خون را قلیایی و برای مبتلایان همراه اب برای افراد تب دار,کسانی که به تب صفرایی,التهاب مجاری ادرار,گلودرد دچارند توصیه میشود,خاصیت ضد عفونی کننده,ادرار اور و بهترین زهکش سوراخ های پوست می باشد.
معالجه کک و مک:روزی یک ساعت روی پوست بمالید.
مضرات:کسانی که به ناراحتی های کبد مبتلا هستند در خوردن ان افراط نکنند.
شکلات
0 0
مصرف زیاد شکلات های کاکائویی و غیرکاکائویی منجر به بی قراری و بی نظمی در ضربان قلب می شود.
یوسف نقیایی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، در خصوص نقش مصرف شکلات بر روی سلامت افراد گفت: شکلات ها به دو دسته کاکائویی و غیرکاکائویی تقسیم می شوند.
شکلات های غیر کاکائویی از ترکیب قند، شکر و گلوکز تهیه می شوند و از آنجایی که مقدار قندهای ساده باید ۱۰ تا ۱۵ درصد انرژی روزانه را رفع کند، این شکلات ها مقدار انرژی روزانه را می تواند به عنوان قند ساده تامین کنند.
وی با بیان اینکه مقدار مصرف شکلات به مقدار قند ساده روزانه بستگی دارد، گفت: چنانچه مصرف این نوع شکلات ها بیش از این اندازه باشد در بروز بیماری های دیابت، قلبی و عروقی و بیماری مرتبط با آن می تواند، موثر باشد.
نقیایی با اشاره به شکلات های کاکائویی تصریح کرد: در ترکیب این نوع شکلات ها، کاکائو، قهوه و پودر شیرخشک استفاده می شود و با توجه به اینکه کاکائو و پودر شیرخشک حاوی انرژی بسیار بالایی است، باید از نظر دریافت انرژی توجه خاص بر مقدار مصرف آنها بشود.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: در شکلات کاکائویی، وجود کاکائو در آن ثابت شده که برای بیماری قلبی عروقی می تواند مناسب باشد. به شرط آن که به صورت متعادل مورد استفاده قرار گیرد.
اگر شکلات حاوی قهوه باشد، مصرف متعادل آن می تواند آرام بخش باشد.
حاوی:اب,املاح معدنی(کلسیم,فسفر,اهن,نیاسین,سدیم),ویتامین a,c,k
خواص:
مفید برای اوره و فشار خون,تقویت قلب خنک و نرم کننده,خون را تصفیه برای مبتلایان به روماتیسم مفید می باشد,یبوست,تسکین درد,خون را قلیایی و برای مبتلایان همراه اب برای افراد تب دار,کسانی که به تب صفرایی,التهاب مجاری ادرار,گلودرد دچارند توصیه میشود,خاصیت ضد عفونی کننده,ادرار اور و بهترین زهکش سوراخ های پوست می باشد.
معالجه کک و مک:روزی یک ساعت روی پوست بمالید.
مضرات:کسانی که به ناراحتی های کبد مبتلا هستند در خوردن ان افراط نکنند.
شکلات
0 0
مصرف زیاد شکلات های کاکائویی و غیرکاکائویی منجر به بی قراری و بی نظمی در ضربان قلب می شود.
یوسف نقیایی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، در خصوص نقش مصرف شکلات بر روی سلامت افراد گفت: شکلات ها به دو دسته کاکائویی و غیرکاکائویی تقسیم می شوند.
شکلات های غیر کاکائویی از ترکیب قند، شکر و گلوکز تهیه می شوند و از آنجایی که مقدار قندهای ساده باید ۱۰ تا ۱۵ درصد انرژی روزانه را رفع کند، این شکلات ها مقدار انرژی روزانه را می تواند به عنوان قند ساده تامین کنند.
وی با بیان اینکه مقدار مصرف شکلات به مقدار قند ساده روزانه بستگی دارد، گفت: چنانچه مصرف این نوع شکلات ها بیش از این اندازه باشد در بروز بیماری های دیابت، قلبی و عروقی و بیماری مرتبط با آن می تواند، موثر باشد.
نقیایی با اشاره به شکلات های کاکائویی تصریح کرد: در ترکیب این نوع شکلات ها، کاکائو، قهوه و پودر شیرخشک استفاده می شود و با توجه به اینکه کاکائو و پودر شیرخشک حاوی انرژی بسیار بالایی است، باید از نظر دریافت انرژی توجه خاص بر مقدار مصرف آنها بشود.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: در شکلات کاکائویی، وجود کاکائو در آن ثابت شده که برای بیماری قلبی عروقی می تواند مناسب باشد. به شرط آن که به صورت متعادل مورد استفاده قرار گیرد.
اگر شکلات حاوی قهوه باشد، مصرف متعادل آن می تواند آرام بخش باشد.
یادت را از من نگیر،بگذار من هم مثل سهراب بگویم:دلخوشی ها کم نیست!!!