موضوعها: 165
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4598 بار در 1336 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
تحقیقات جدید نشان میدهد خواهر داشتن شما را شادتر و امیدوارتر میکند، این در حالی است که داشتن برادر ممکن است این اثر را در شما نداشته باشد.
همچنین این بررسیها نشان میدهد خانوادههایی که حداقل دارای یک دختر هستند بهتر میتوانند با مشکلات مواجه شوند و با آنها کنار بیایند.
دختران عشق و علاقه را در بین اعضای خانواده مستحکمتر میکنند و اعضای خانواده را تشویق میکنند بهتر با یکدیگر ارتباط داشته باشند.
دکتر تونی کاسیدی از دانشگاه Ulster که این بررسی را انجام داد در این باره گفت: خواهرها کمک میکنند تا اعضای خانواده سلامت ذهنی بهتری داشته باشند.
این بررسیها نشان میدهد دخترها اعضای خانواده را به ارتباط بیشتر تشویق میکنند این درحالی است که برادرها این گونه نیستند. احساسات بسیار برای سلامت ذهن انسانها مفیدند و داشتن خواهر سبب میشود این موضوع در خانوادهها بیشتر به چشم بیاید.
همچنین این مطالعات نشان میدهد دخترانی که دارای خواهر هستند در زندگی خود باهوشتر و مستقلترند و زندگی موفقتری دارند.
بررسیها نشان میدهد زمانی که در خانوادهای طلاق رخ میدهد خواهران بهتر میتوانند وضعیت موجود را مدیریت کنند و از دیگر اعضای خانواده حمایت بیشتری به عمل میآورند.
تحقیقات نشان میدهد معمولاً پسرهایی که فقط دارای برادر هستند نسبت به دیگر پسرها در مدرسه عملکرد ضعیفتری دارند و نمرات پایینتری میگیرند.
شاید یکی از دلایل این امر آن باشد که پسرها به طور طبیعی تمایل کمتری برای گفتوگو کردن با دیگران دارند. زمانی که در یک جمع خانوادگی همه بچهها پسر باشند معمولاً چندان جو گفتوگو بین اعضای خانواده و این کودکان حاکم نمیشود در حالی که وجود دختر در یک خانواده میتواند این جو را بشکند.
این تحقیق روی نزدیک به 571 نفر که بین 17 تا 25 سال سن داشتند صورت گرفت و در مورد وضعیت خانوادگی و وضعیت روحی و احساسی اعضای خانواده سؤالاتی از آنها مطرح شد.
در این بررسیها مشخص شد داشتن خواهر باعث میشود دیگر فرزندان شادتر و امیدوارتر باشند و نتایج بهتری در مدرسه به دست بیاورند.
وجود خواهر باعث میشود ارتباطات بسیاری بین اعضای خانواده صورت بگیرد و خواهر و برادرها از یکدیگر حمایت عاطفی بیشتری داشته باشند.
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
تشکر شده توسط : | baran , paeazan , mehdisalimi , نازلی , آنا , zenith , roya-n , nafass , chipchip , farzaneh20 , hilda , الهام ج , zohaa , maryam.N , nilo0far , عسل راد , free , nazaninamiri70 , pariya1361 , nojan.mrs01 |
|
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
شهرزاد کاملا باهات موافقم ...
ولی ننوشته که خواهر تنی باشه یا خواهر رفاقتی ...
من که خواهر تنی ندارم ... ولی خواهر رفاقتی خیلی زیااااد ... ۸۰ درصدشون هم از من بزرگترن ...
آخه تو ایران که این تحقیقات جواب نمیده ... چون اینجا من یه دوستی دارم که ۳ تا خواهر کوچیک تر از خودش داره ... یعنی دپرس ترین دوستم همین آرش بدبخته ...
هم باید فکر مدرسه هر سه تاشو بکنه ... هم باید فکر لباس خریدنشون و بیرون رفتنشون و تو مهمونای که دختر و پسر قاطین مجبورن باید بیاد ... و الی آخر
ولی از یه طرفم مثلا اگه من خواهر داشتم خوبیش این بود که مامانم اکثرا خونه تنها نمی موند ... البته مامان زیاد خونه پیداش نیست .. ولی دختر یه همپا واسه مادره ...
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
خوب سینا جون تقصیر دوست عزیزتونم هست می تونن کمتر غیرتی باشن تا اینقدر دپرس نباشن
منم خواهر ندارم اما اگه داشتم بیشتر خوش می گذشت
داروي مورد استفاده :
(2009/10/17, 07:28 PM)مهسا نوشته است: خوب سینا جون تقصیر دوست عزیزتونم هست می تونن کمتر غیرتی باشن تا اینقدر دپرس نباشن
منم خواهر ندارم اما اگه داشتم بیشتر خوش می گذشت
اتفاقا مهسا جون این دوستمون اصلا و ابدا غیرتی نیستن ... یعنی خونوادتا اینجوریا ... یکی از خواهراش شاگرد منه ... (میدونی که چیو میگم ؟؟؟)
ولی کلا اینا باید تو تحقیقات تعداد خواهر داشتن رو هم بررسی میکردن ...
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
(2009/10/17, 09:53 PM)سینا نوشته است: یکی از خواهراش شاگرد منه ... (میدونی که چیو میگم ؟؟؟)
بله متوجه هستم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2933
تشکر های دریافت شده :803 بار در 419 پست
دكتر معالج : دکتر منصور
داروي مورد استفاده :
من که هم خواهر دارم هم برادر ولی با خواهرام خیلی خیلی راحتترم
دوست دارم وقتی که چشمات می بندی....با من به دردای این دنیا می خندی....
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 2174
تشکر های دریافت شده :1808 بار در 440 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
من نه با خواهرم راحتم و نه با برادرم !!!!! فکر کنم مشکل از من باشه !!� : : : : :
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :88 بار در 24 پست
سال تشخيص بيماري : 1381/6/23
دكتر معالج : dr ayramlu
داروي مورد استفاده :
sina,to ke khahar nadari chetor mituni,ghezavat koni?majid jun be nazare man khodaye nakarde age tu sharayete ma gharar migerefti vojude khahareto behtar ehsas mikardi.man alan ba moshkeli movajeh besham az khaharam komak migiram.rastesh kheily chiza ro ke nemitunam hata ba madaram matrah konam,ba khaharam dar miun mizaram.
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 686
تشکر های دریافت شده :698 بار در 299 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : نسترن مجدی نسب
داروي مورد استفاده :
منم دو تا آجي گل دارم و يه داداش كه همگي ازدواج كردن.
ولي با اينكه تو خونه نيستن رابطه بسيار صميمي و خوبي داريم. باهاشون خيلي خيلي راحتم.(و البته با همسراشون)
واسه آبجي كوچيكم (كه از من چند سالي بزرگتر هستش) ميميرم.
من درد در رگانم، حسرت در استخوانم،چیزی نظیر آتش در جانم پیچید
سرتاسر وجود مرا گویی چیزی به هم فشرد تا قطره ای به تفتگی خورشید جوشید از دو چشمم،از تلخی تمامی دریاها بر اشک ناتوانی خود ساغری زدم
|