ارسالها: 218
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 4637
تشکر های دریافت شده :2193 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
یک ادویه مسکن و سمزدا
فلفل از جمله ادویههایی است که طرفداران بسیاری در بین مردم کشورهای مختلف بویژه هندیها دارد اما اغلب مصرفکنندگان این ادویه به خواص متنوع و مفید آن، آگاه نیستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ متخصصان تغذیه و سلامت میگویند: همه انواع فلفل تاثیر محرکی روی گردش خون دارند و دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکنند. فلفل با افزایش تعریق و دفع ادرار باعث دفع سموم از بدن و پایین آمدن تب میشود.
فلفل سیاه و فلفل سفید حاوی مادهای با ساختمان مشابه مورفین هستند که در تسکین دردها موثر است. طعم تند فلفل قرمز نیز به دلیل وجود مادهای شبه قلیایی در این ادویه است که خلط آوری موثر بوده و برای ریهها بسیار مفید است. عملکرد ضدحساسیت آن نیز باعث تسکین زکام و تنگی نفس شده و احساس سلامتی را در فرد افزایش میدهد.
فلفل سیاه قابلیت بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. فلفل سیاه در فرآیند هضم و گوارش مواد غذایی تاثیر مطلوب دارد و ترشحات بزاقی را موجب میشود. تحریک غدد بزاقی نیز به نوبه خود ترشح مایع گوارشی یا همان اسید معده موسوم به «اسید هیدروکلریک» را افزایش میدهد و به تجزیه پروتئین و بهبود فرآیند هضم غذا کمک میکند.
فلفل سیاه همچنین سرشار از آنتیاکسیدانها است. این ادویه مفید در عین حال از رشد باکتریهای مضر به خصوص در روده جلوگیری میکند. از این رو خاصیت ضد باکتریایی فلفل از اسهال ناشی از عفونتها جلوگیری میکند.
گیاه فلفل در شرایط آب و هوایی استوایی پرورش مییابد.
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
ارسالها: 218
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 4637
تشکر های دریافت شده :2193 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
فلفل تند را دارو بدانید
محققان دریافتند فلفل تند در پیشگیری از دیابت موثر است.
مطالعات انجام شده در هند نشان می دهند كه فلفل تند در پیشگیری از دیابت و بیماری های قلبی عروقی كه مهم ترین عوامل مرگ و میر در كشورهای در حال توسعه به شمار می روند، مفید و موثر است.
این محققان هندی معتقدند که در آینده فلفل تند به عنوان یک داروی قلبی، جایگزین آسپرین خواهد شد و یا همراه با آسپرین و به صورت ترکیبی به کار می رود.
این محققان فعالیت بیولوژیكی دو ماده فعال در فلفل به نامهای "كپسایسین" و "دی هیدروكپسایسین" را مورد بررسی قرار دادند.
نتایج نشان داد كه این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، كاهش رسوب چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشكیل لخته های خونی را نیز دارند.
دیابت نوع دو و بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بوده و تا حد زیادی به شیوه زندگی از جمله تغذیه و فعالیت بدنی وابسته هستند.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
خواص فلفل سیاه و مضرات فلفل
اسم من ((فلفل )) است
براى معالجه بى حسى و فلج مرا بکار برید. تقویت کننده حافظه و اعصاب و مسکن دردهاى عصبى هستم .
اگر مرا در دندان کرم خورده بریزید از پیشرفت کرم خوردگى جلوگیرى مى کنم . غلظت خون را از بین مى برم .
آنان که به جذام مبتلا هستند، به سراغ من بیایند. پادزهر خوبى هستم ...و هزاران خاصیت دیگر که کمتر کسى از آن مطلع است !
فارسى من پلپل است و معرب آن فلفل مى باشد. زادگاه من هندوستان بوده و به دو رنگ سیاه و سفید در بازار عرضه مى شوم . فلفل سیاه میوه نارس من است که آنرا خشک کرده اند و چنانچه میوه من پس از رسیدن خشک کرده و بعد در آب خیسانده ، لفافه ى خارجى آنرا بگیرند، به رنگ سفید درآمده و فلفل سفید خوانده مى شود. میوه من داراى 5/1 تا دو درصد اسانس است با بوى مطبوع و طعمى تند همراه با یک ماده ى عامله تند و صمغى که در الکل و اتر حل مى شود، من مخاط را تحریک مى کنم و عطسه آور مى باشم .
زیاده روى در خوردن من باعث افزایش ترشحات معدى است و به همین جهت است که مبتلایان به ناراحتى هاى معدى نباید در خوردن من افراط کنند و استفاده از مقدار کم من براى آنها هم مفید است . گرد کوبیده من حشرات را متفرق مى کند و اگر آنرا در لابلاى پارچه بپاشند بید نمى خورد و از گزند حشرات محفوظ مى ماند. سابقا کچلى را با من معالجه مى کردند. به هضم غذا کمک مى کنم . زهکش بلغم و ضد زهر مى باشم . من مقوى حافظه و اعصاب و مسکن دردهاى عصبى هستم . جویدن دانه من همراه با مویز جهت رفع رطوبات دماغ و معده مفید است . مالیدن میوه من با روغن جهت فلج و بى حسى توصیه شده است .
اگر یک حبه قند را در یک قاشق فلزى قرار داده روى آتش ذوب نمایند و بعد مقدارى گرد فلفل به آن مخلوط کرده گرم گرم در حفره ى دندان هاى کرم خوردگى بریزند درد آن را تسکین داده و از پیشرفت کرم خوردگى جلوگیرى مى کند. مالیدن من به لثه درد دندان را ساکت مى کند.
من بلغم را از بین مى برم و جگر را گرم مى کنم و اشتها را زیاد میکنم . من غذا را نرم و لطیف کرده و اخلاط غلیظ را از بین مى برم من خون غلیظ را سبک مى کنم ، و براى درمان جذام مفید مى باشم . من بادشکن بوده و دل درد را معالجه مى کنم و آروغ ترش را برطرف مى سازم ، حمول دانه من خارج کننده جنین و بعد از جماع مانع باردارى است . و این یکى از هزاران طرق تنظیم خانواده و جلوگیرى از ازدیاد نفوس است . ضماد من بازفت خنازیر را فرو مى برد. و جهت سفیدک ناخن مفید است و با آب پیاز و نمک جهت رویاندن موى گرى ((داءالثعلب )) مفید است ((داءالثعلب ریزش موى سراسرى بدن است که معمولا پس از ابتلا به امراض عفونى ایجاد مى شود)) براى معالجه مسمومین مخصوصا تریاک خورده و عقرب گزیده چنانچه دسترسى به پزشک نداشته باشید بهتر است جوشانده ى مرا مکرر به مسموم بخورانید و بگذارید قى نماید. در گذشته عده اى معتقد بودند که اگر مار گزیده دانه مرا بخورد وتندى آن را حس ننماید زهر در بدن او تاثیر عمیق کرده و معالجه آن آسان نیست ، ولى اگر تندى آنرا حس کند، قابل مداوا و درمان است . مقدار خوراک من حداکثر تا پنج گرم است . من براى اشخاص گرم مزاج خوب نیستم و تولید سر درد مى کنم و سینه را به خس خس مى اندازم و براى کبد ضرر دارم ، و برعکس براى پیران و اشخاص سرد مزاج مفید مى باشم .
فلفل سیاه از تشکیل سلولهای جدید چربی جلوگیری میکند.
محققان معتقدند مصرف فلفل سیاه میتواند از تشکیل سلولهای جدید چربی جلوگیری کند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، محققان در بررسیهای انجام...
از این فلفل غافل نشوید
فلفل سیاه از تشکیل سلولهای جدید چربی جلوگیری میکند.
محققان معتقدند مصرف فلفل سیاه میتواند از تشکیل سلولهای جدید چربی جلوگیری کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، محققان در بررسیهای انجام شده در مورد خاصیت فلفل سیاه در سلامت انسان اظهار داشتند: این ماده خوراکی میتواند سطح چربی در رگها را کاهش دهد.
فلفل سیاه قرنهاست که در روشهای طبی برای درمان انواع دردها، التهاب، ورم و اختلالات دیگر استفاده میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهد فلفل سیاه با تاثیر بر روی ژنها، تشکیل سلولهای جدید چربی را کنترل میکند.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
فلفل دلمه ای؛ رنگهای مختلف، خواص متفاوت
رنگهای مختلف در فلفل دلمهای، نشاندهنده مواد تشکیلدهنده متفاوت است. فلفل دلمهای قرمز، لیکوپن بیشتر و فلفل دلمهای سبز، کلروفیل فراوانتر دارد. رنگ نارنجی نشاندهنده بتاکاروتن و رنگ زرد معرف لوتئین و زآگزانتین در فلفل دلمهای میباشد. هر کدام از این مواد خاصیت ویژهای دارند...
فلفل دلمهای یکی از سبزیجاتی است که به علت شکل زیبا، جنس جذاب، طعم متفاوت و رنگهای متنوع بسیار مورد توجه قرار دارد. این گیاه در چهار رنگ مختلف سبز، زرد، نارنجی و قرمز در بازار عرضه میشود.
جالب است بدانید که هر کدام از این رنگها معرف خاصیت ویژهای از این گیاه است. با این که همه این فلفلهای دلمهای خواص مشابهی دارند، ولی دارای تفاوتهای زیادی نیز میباشند. در این مقاله سعی داریم شما را با خواص رنگهای متفاوت فلفل دلمهای بیشتر آشنا نماییم.
ویژگیهای مشترک در رنگهای مختلف فلفل دلمهای
فلفل دلمهای به علت دارا بودن آب میانبافتی فراوان یکی از کمکالریترین سبزیها میباشد. با وجود اینکه فلفل دلمهای سبز رنگ در میان اکثر افراد شناختهشدهتر میباشد، اما پیگمانهای ایجادکننده رنگ قرمز، نارنجی و زرد خواص بسیاری دارند. از نظر طعم، فلفل دلمهای سبز کمی تلختر است و فلفلهای زرد، نارنجی و قرمز شیرینتر هستند و به حالت میوهای بیشتر شبیه میباشند. فلفل دلمهای گیاه تندی نیست؛ زیرا کاپسایسین که باعث طعم تندی در فلفل میشود، در این فلفل به مقدار بسیار ناچیزی وجود دارد.
فلفل دلمهای، دارای فیبر و سایر ریزمغذیها
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامینهای موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی میباشند. فلفل دلمهای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن میباشد. فیبر در غذاهای گیاهی مانند میوهها، سبزیها، غلات کامل و حبوبات یافت میشود و بدن برخلاف پروتئین، کربوهیدرات و چربی نمیتواند آن را هضم کند و در دستگاه گوارش با اتصال به چربیها و افزایش دفع آنها، موجب کاهش فشارخون و کلسترول خون میگردد. همچنین موجب جذب آهستهتر قند خون میشود. در نتیجه باعث میشود تا قند خون در حیطه نرمال ثابت بماند. از اثرات دیگر فیبر، التیام التهابهای ایجادشده در قسمتهای مختلف بدن میباشد.
فلفل دلمه ای
فلفل دلمهای قرمز، همان فلفل دلمهای سبز رسیده
فلفل دلمهای سبز رنگ وقتی خیلی رسیده میشود به رنگ قرمز تبدیل میشود که رسیدهتر، شیرینتر و با طعمی ملایمتر است. ویتامین C و کاروتنوئیدها در حالت رسیده بیشتر هستند. هم چنین ظرفیت آنتیاکسیدانی در فلفل دلمهای قرمزرنگ بیشتر از فلفل دلمهای سبز میباشد. به منظور تهیه فلفل دلمهای قرمز، باید توجه کرد که رنگ آن روشن باشد و پوست سفتی داشته باشد. ولی فلفلهایی که پوست کدر و چروکیده دارند، به سمت فرآیند فساد پیش میروند و مواد مغذیشان به شدت افت میکند.
فلفل دلمهای قرمز، بیشترین مقدار ویتامین Cبا وجود اینکه فلفل دلمهای سبز و زرد هم منابع خوبی از ویتامین C میباشند، اما فلفل دلمهای قرمز بیشترین میزان ویتامین C را دارا میباشد. به گونهای که دو برابر نیاز روزانه به ویتامین C را تامین میکند. ویتامین C یک آنتیاکسیدان بسیار قوی میباشد. ویتامین C در تسریع روند بهبود عفونتها، ترمیم زخمها و جراحات پوستی، تولید کلاژن موجود در غضروفها و مفاصل استخوانی، تامین سلامت استخوانها و دندانها و استحکام رگهای خونی موثر است.
فلفل دلمهای قرمز، دارای قویترین آنتیاکسیدان
مسئول رنگ قرمز شفاف در فلفل دلمهای، لیکوپن میباشد که آنتیاکسیدان بسیار قوی است؛ و تحقیقات متعدد ثابت کرده است که لیکوپن از سرطان پروستات و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند. لیکوپن مادهای است که وقتی در معرض حرارت قرار بگیرد، آزاد میشود. بدین منظور لازم است کمی آن را در روغن تفت داد یا کبابی کرد.
فلفل دلمهای قرمز، تامین سلامت استخوانی
فلفل دلمهای قرمز 55 تا 75 درصد نیاز روزانه بدن به مواد مغذی مورد نیاز در سلامت استخوان را تامین مینماید. این مسئله به دلیل دارا بودن مقادیر فراوانی از ریزمغذیهایی چون: کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی میباشد که همگی، از مواد مغذی مورد نیاز در استحکام و حفظ بافت استخوانی میباشند.
پاپریکا، ادویهای برگرفته از فلفل قرمز
ادویه پاپریکا، از فلفل دلمهای قرمز رنگ یا فلفل چیلی قرمز گرفته میشود. این ادویه به منظور بهبود طعم در غذاها بسیار کاربرد دارد. این ادویه سرشار از ویتامین A، E و نیز ویتامین B میباشد که ویتامین E در تقویت نوروترانسمیترهای سیستم اعصاب و رشد و نمو سلولهای بدن موثر میباشد.
فلفل دلمه ای
فلفل دلمهای سبز، سرشار از منیزیم
علت رنگ سبز این فلفل دلمهای، مقادیر فراوان کلروفیل در آن میباشد که در پیوند با منیزیم است. منیزیم در بهبود حافظه و یادگیری اثرات زیادی دارد. همچنین منیزیم در جهت کاهش فشارخون موثر است. مقادیر فراوان B6 و منیزیم موجود در فلفل دلمهای سبز، باعث کاهش اضطراب ناشی از سندرم پیش از قاعدگی میشود و به منظور بهبود علائم این سندرم موثر میباشد. فلفل دلمهای سبز ویتامین E فراوانی دارد که در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و محافظت سلولی اثر دارد.
فلفل دلمهای زرد، سرشار از ویتامینها
با اینکه فلفل دلمهای سبزرنگ متداولترین نوع فلفل دلمهای در قفسه مغازهها میباشد؛ اما نوع زرد آن محتوای مقدار بیشتری از انواع ویتامینها است. فلفل دلمهای زرد منبع بسیار خوبی از ویتامین C است. یک فلفل دلمهای متوسط زردرنگ نیمی از نیاز روزانه به ویتامین C را بر آورده میکند. ویتامین C به منظور پیشگیری از آرتریت، سلامت دندان و استخوان اثر دارد. نیاسین که از ویتامینهای گروه B میباشد، به منظور تامین سلامت پوست، سیستم عصبی و سیستم گوارشی موثر است. همچنین این فلفل سرشار از فولات است که برای پیشگیری از نقایص مادرزادی کاربرد دارد.
فلفل دلمهای زرد و نارنجی، عینک آفتابی طبیعی
فلفلهای زرد، نارنجی و قرمز منبع بسیار خوبی از کاروتنوئیدها هستند. کاروتنوئیدها گروهی از مواد شیمیایی گیاهی میباشند که سلامت چشمها را به همراه دارند. کاروتنوئیدهای موجود در فلفلهای دلمهای عبارتند از:
1. بتاکاروتن که مسئول ایجاد رنگ نارنجی در هویج، کدو حلوایی، فلفل دلمهای نارنجی و... میباشد، در سلولهای بینایی تبدیل به ویتامین A میشود؛ که این ویتامین به منظور تقویت فرآیند بینایی بالاخص در نور کم کاربرد دارد. همچنین این ویتامین در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و سلولهای شاخی پوست موثر میباشد. بتاکاروتن همچنین از آنتیاکسیدانهای بسیار قوی میباشد که افراد را در برابر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی محافظت میکند.
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامینهای موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی میباشند
2. لوتئین و زآگزانتین که رنگ زرد را در زردآلو، فلفل دلمهای زرد و ... ایجاد میکند. از مواد اصلی تشکیلدهنده ماکولای چشم میباشند و ماکولای چشم را از آسیبهای ناشی از افزایش سن محافظت میکنند و کمبود آنها آب مروارید را در پی دارد. در حقیقت فلفل دلمهای زرد و نارنجی را میتوان نوعی عینک آفتابی طبیعی برای چشمها دانست.
توجه: به طور کلی انواع فلفل از جمله فلفل دلمهای جزء مواد غذایی آلرژیزا محسوب میشوند و بهتر است افرادی که پوستی حساس و تحریکپذیر دارند و با مصرف غذاهای آلرژیزا دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی میشوند، انواع فلفلهای دلمهای را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
در ستایش فلفل سیاه
برای تهیهی فلفل سیاه میوههای نارس درخت فلفل جوشانده و سپس در آفتاب به مدت 10 روز خشک میشوند. بعد از این مدت میوهها خشک، سیاه و چروک میشوند و ادویهی مورد علاقهی شما به دست میآید.
فلفل سیاه از میوهی خشکشدهی درخت فلفل (Piper nigrum) به دست میآید. این گیاهِ بومی هند از خانوادهی Piperaceae است که از آن ادویهی فلفل سیاه تهیه میکنند. البته از طریق شیوهها و روشهای مختلفی از همین میوهها فلفلهای مختلفی مانند فلفل سفید و فلفل سبز نیز تهیه میشود. برای تهیهی فلفل سیاه میوههای نارس درخت فلفل جوشانده و سپس در آفتاب به مدت 10 روز خشک میشوند. بعد از این مدت میوهها خشک، سیاه و چروک میشوند و ادویهی مورد علاقهی شما به دست میآید. برای آشنایی بیشتر با خواص این ادویهی مفید با ما همراه باشید.
اندر خواص فلفل سیاه
بدون شک فلفل سیاه ادویهی مورد علاقهی همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده میکنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار مورد دلخواه است. باید بدانید که فلفل سیاه یکی از گیاهان دارویی و شفابخش آیورودا (سیستم پزشکی، مذهبی و فلسفی هند) میباشد. این ادویه به همراه فلفل قرمز و زنجبیل از ادویههای فوقالعاده و درمانگر برای بهبود گوارش و تحریک متابولیسم بدن است.
«پیپرین» موجود در فلفل سیاه از این ادویه مادهای تقویتکننده معده، محرک، تحریککننده ترشح شیرهی معده، بهبوددهندهی گوارش و همیار جذب مواد مغذی ساخته است. در واقع ترکیبات این فلفل باعث میشوند که بدن ما به بهترین و بیشترین میزان خواص نهفته در مواد غذایی مصرفشده را جذب خود کند.
البته حواستان باشد اگر دچار مشکلاتی مثل زخم معده، ورم معده یا بواسیر هستید نباید از این ادویه استفاده کنید به خاطر اینکه باعث تحریک مخاط میشود.
فلفل سیاه همیار لاغری
فلفل سیاه خاصیت تولید حرارت دارد و برای همین باعث افزایش دمای بدن میشود. همین مسئله هم به لاغری کمک میکند. به خاطر اینکه متابولیسم بدن را بالا برده و با چاقی مفرط نیز مقابله میکند. اگر رژیم لاغری دارید و یا نمیخواهید چاق شوید از این ادویه در برنامهی غذایی خود بیشتر استفاده کنید.
فلفل سیاه با التهابهای بدن که موجب مشکلات زیادی میشود مقابله میکند.
در واقع ترکیبات فلفل سیاه را جزو ضدالتهابهای طبیعی میدانند
فلفل سیاه ضدعفونیکننده و ضد افسردگی
فلفل سیاه درعینحال ضدعفونیکننده، خلطآور و حتی محرک جنسی است. این ادویهی پرخاصیت برای مقابله با افسردگی نیز موثر است. به خاطر اینکه باعث افزایش ترشح آندورفین در مغز میشود و مانند یک داروی ضدافسردگی طبیعی عمل میکند.
فلفل سیاه برای مصرف موضعی
از فلفل سیاه همچنین میتوان به صورت موضعی استفاده کرد. این فلفل حاوی ترکیبی به نام «پیپرین» است که به نظر میرسد برای مقابله با بیماری ویتیلیگو (نوعی اختلال در رنگدانههای پوستی) موثر بوده و همچنین به عنوان ماساژ عضلانی برای آرامش و کاهش درد استفاده میشود. توجه داشته باشید که اسانس فلفل سیاه باعث افزایش تعریق شده و باعث پاکسازی و سمزدایی بدن میشود. به خاطر اینکه تعریق، سموم بدن را از طریق پوست دفع میکند.
فلفل سیاه و خواص گوارشی آن
فلفل باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی و صفراوی میشود. باید بدانید که یک غذای حاوی فلفل سیاه خیلی راحت و سریع هضم و جذب بدن میشود و سریعتر از رودهها عبور میکند. هندیها فلفل سیاه را «آتش گوارشی» مینامند. در کشور هند فلفل سیاه یکی از ادویههای پرمصرف و پرطرفدار است و بعد از آن چینیها دومین مشتری غذاهای تند برای هضم راحت غذا هستند.فلفل سیاه
فلفل سیاه مفید برای رودهها
روغن گیاهی فلفل و همچنین دانههای آن حاوی مولکولی به نام «پیپرین» هستند که رودهها را فعال میکند به طوری که حرکت آنها را راحتتر میسازد.
در طب سنتی از ترکیب گیاهان دیگر با فلفل سیاه برای درمان اختلال مربوط به روده مانند تنبلی روده استفاده میکردند.
فلفل سیاه منبع آنتیاکسیدانها
پیپرینی که در برنامهی غذایی جذب بدن میشود همچنین یک آنتیاکسیدان خوب محسوب میشود. این خاصیت فلفل سیاه با کلسترول بد خون مقابله کرده و آسیبهای ناشی از آن را کاهش میدهد. فلفل همچنین اکسایش و آسیبهای سلولی ناشی از مصرف زیاد و بیش از اندازهی چربی را کاهش میدهد.
فلفل سیاه و خواص ضدالتهابیاش
فلفل سیاه با التهابهای بدن که موجب مشکلات زیادی میشود مقابله میکند. در واقع ترکیبات فلفل سیاه را جزو ضدالتهابهای طبیعی میدانند.
فلفل سیاه محافظ مغز شما
پیپرین موجود در فلفل سیاه همچنین محافظ نرونها یا همان سلولهای عصبی است و از آسیب آنها پیشگیری میکند. بر اساس نتایج پژوهشهای مختلف این ترکیبات باعث بهبود حافظه نیز میشوند.
توجه توجه
مصرف فلفل سیاه در افرادی که معدهی حساسی دارند باعث تحریک آن میشود. توجه داشته باشید اگر از زخم معده رنج میبرید نباید فلفل به خصوص فلفل سیاه مصرف کنید.