ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
فلفل دلمهاي؛ مسكن طبيعي و معجون رشد مو
ايسنا: فلفل دلمهاي هزاران سال است كه در رژيم غذايي انسان وجود دارد و در رنگهاي مختلف قرمز، زرد و سبز موجود است.
اين سبزي خوش عطر و طعم خواص درماني بسياري دارد كه عبارتند از:
- حفظ سلامت پوست و چشمها؛
خوردن فلفل دلمهاي به شفافيت و پاكسازي پوست و پيشگيري از بثورات و لكههاي پوستي كمك ميكند. هم چنين اين سبزي منبع مهمي از ويتامين A است كه براي سلامت چشمها مفيد بوده و از بروز بيماريهاي چشمي پيشگيري ميكند.
- پيشگيري از سرطان؛
فلفل دلمهاي حاوي تركيباتي موسوم به كاسپايسين است كه از فعاليت مواد سرطان زا جلوگيري ميكند و مانع از چسبيدن آنها به مولكول وراثتي دي ان آ ميشود.
- تسكين دهنده درد؛
كاسپايسين هم چنين مانع از انتقال درد از پوست به نخاع شده و از بروز احساس درد جلوگيري ميكند. هم چنين به درمان بيماريهاي مرتبط با درد كمك ميكند.
- سوزاندن كالري؛
مصرف فلفل دلمهاي سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا ميبرد و به درمان بيماريهاي مرتبط با درد كمك ميكند. به اين ترتيب فلفل دلمهاي امكان افزايش وزن ناشي از مصرف رژيم غذايي پرچرب را كاهش ميدهد. اين سبزي براي كمك به هضم غذا مفيد است و به عنوان يك محرك قلب و عروق، فشار خون را تنظيم ميكند و همچنين در كاهش كلسترول بد و چربي تري گليسيريد در بدن نقش قابل ملاحظهاي دارد.
- محافظت از موها؛
عصاره فلفل دلمهاي يكي از بهترين محصولات براي تقويت رشد موهاست. اين عصاره از ريزش مو جلوگيري ميكند و تارهاي مو را پرتر و ضخيمتر نگه ميدارد. اما از آنجا كه طبيعت فلفلي و سوزاننده دارد بايد در استفاده از آن احتياط كرد.
منبع :سامانه اطلاع رسانی
شبکه پزشکی کشور
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
انواع عصاره هاي گیاهی در داروخانه ها و عطاریها موجوداست
كاكوتي، انواع نعناع، نعناع فلفلي، آويشن ، شويد ، ترخون ، زيره سبز ، گلپر، اسانس پوست پرتقال، پالپ پرتقال،
ليمو ترش ، برگاموت ، زنجبيل ، پونه و طعم هاي طراحي شده جهت محصولات مختلف مانند طعم دهنده طبيعي
دوغ و..........
عصاره هاي خوراكي شامل:
فلفل سياه ، فلفل سفيد ، فلفل قرمز ، فلفل سبز (دلمه اي) ، زنجبيل ، جوز بويا ، ريشه جوز ، هل، دارچين، سير،موسير، پياز، پياز-جعفري،
زرد چوبه، ميخك، قهوه، كرفس، گشنيز، ليمو ترش، سماق، زيره سبز، آويشن و .........
اسانس ها و عصاره ها جهت مصارف دارويي و بهداشتي عبارتند از:
انواع اسانس هاي اكاليپتوس(اكاليپتوس-نعناع، اكاليپتوس-پرتقال، اكاليپتوس-قهوه، اكاليپتوس-موز) اسانس مورد، اترج و لاواند
انواع عصاره هاي رزماري، هميشه بهار و بابونه و .........
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
تاریخ مصرف فلفل به 7 هزار سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد، زمانی که سرخ پوستان آمریکایی ساکن پرو و مکزیک به عنوان ادویه از آن استفاده می کردند.
تا اینکه طی قرون 15 و 16 میلادی، کاشفان آمریکا این سبزی خوش نقش و نگار را به اروپا و از آن جا به آسیا و آفریقا آوردند و این گونه فلفل دلمه ای وارد برنامه غذایی ما شد.
امروزه بسیاری از خانواده های ایرانی از این سبزی در تهیه پیتزا ، مایه ماكارونی و سالاد استفاده می کنند.
فلفل برای لاغر شدن
فلفل دلمه ای یکی از كم كالری ترین سبزی ها و یکی از بهترین مواد غذایی برای لاغر شدن است. هر 100 گرم آن، تنها 15 كالری انرژی دارد. این سبزی فیبر زیادی دارد و در هر 100 گرم آن، 2 گرم فیبر یافت می شود. بنابراین در كنار سایر سبزی ها می توان از فلفل دلمهای در رژیم های لاغری استفاده كرد.
دشمن سرطان
شاید باورتان نشود اگر بگوییم از این سبزی می توان در پیشگیری از بروز انواع سرطان استفاده کرد.
تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاكاروتن فراوان این سبزی (البته اگر تازه میل شود) میتواند از بروز بسیاری سرطان ها جلوگیری كند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اكسیدانهای قوی هستند.
جالب است بدانید که هر قدر این فلفلها رنگی تر (زرد و قرمز) باشند، بتاكاروتن بیشتری دارند.
داروی سرماخوردگی
فلفل به علت داشتن مقایر زیادی ویتامین C ، یکی از داروهای خوب سرماخوردگی است، طوری که مصرف منظم آن در برنامه غذایی، هم شدت و هم طول مدت سرماخوردگی را کاهش می دهد.
خوردن 50 گرم فلفل دلمهای (یک سوم از یک فلفل متوسط) می تواند تمام نیاز یک فرد بزرگسال به ویتامین C را برطرف کند. البته باید بگویم که ویتامین C در اثر حرارت فورا از بین می رود، بنابراین تا جایی که ممکن است فلفل را به صورت تازه و خام میل کنید.
سیگاری ها از خوردن فلفل بی نصیب نمانند
متخصصان ریه طی سال ها تحقیق متوجه شدند که احتمال ابتلا به سرطان ریه در سیگاری ها بیشتر است و مصرف منظم ویتامین A می تواند سهم زیادی در پیشگیری از این سرطان کشنده و دردناک داشته باشد. پس اگر موفق به ترک سیگار نشدهاید، فلفل را از یاد نبرید.
دوست چشم
چشمها بیش از سایر بافتهای بدن از فلفل دلمهای (مخصوصا نوع قرمزش) سود می برند.
علت این موضوع را می دانید؟
زیرا همان ماده ی موجود در هویج که به تقویت چشم ها کمک می کند، به مقدار زیادی در فلفل دلمه ای قرمز نیز وجود دارد. این ماده "بتاکاروتن" نام دارد. بتاکاروتن ، پیش ساز ویتامین A در بدن می باشد.
یادتان باشد كه فلفل دلمه ای وقتی كاملاً می رسد، به رنگ قرمز و زرد در میآید و اغلب فلفلهایی که به دست من و شما می رسند، هنوز سبزند.
مصرف منظم ویتامین A تا حد زیادی از بروز شب کوری و آب مروارید نیز پیشگیری می کند.
به غیر از ویتامین A دو ماده دیگر نیز در کاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند که خوشبختانه هر دو به مقدار زیادی در فلفل دلمه ای یافت می شوند. این دو ماده عبارتاند از: لوتئین و گزانتین.
فلفل بخور، سکته نکن
فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیك نیز هست. این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.
اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامینهای گروه B است، باعث كاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود. هموسیستئین در صورت افزایش بیش از حد می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سكته قلبی شود.
فیبر موجود در این سبزی می تواند كلسترول خون را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.
در خانه و آشپزخانه
فلفل مرغوب باید سفت، آبدار و كاملاً ترد باشد. به علاوه، رنگ براق و شفاف آن را هم از یاد نبرید. بهتر است فلفل را بیش از 12 روز در یخچال نگه ندارید، لذا سعی کنید هر بار تعداد کمی فلفل بخرید تا زود مصرف شود.
برای طبخ این سبزی نیز به شما پیشنهاد می کنیم، تخمهای فلفل را دور بریزید.
این سبزی را می توانید به صورت خام در سالادتان خرد كنید.
بعضی ها نیز فلفل دلمه ای را برش می زنند و مانند سبزی خوردن همراه با غذای شان می خورند. همچنین می توانید آن را بخارپز یا حتی كباب كنید.
سعی کنید بلافاصله بعد از خرد کردن فلفل دلمه ای آن را بخورید، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد کردن)، از بین می رود.
هشدار
از اثرات حساسیت زای (آلرژن) فلفل غافل نشوید، حتی در مورد فلفل دلمهای. افرادی که پوستی حساس و تحریک پذیر دارند یا مرتب دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی می شوند، بهتر است فلفل را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
همچنین مصرف ففل دلمه ای، مخصوصا به صورت خام، باعث ایجاد نفخ در معده می شود. پس افراد مبتلا به ناراحتی معده ، موقع خوردن آن باید مراقب باشند.
دکتر مهرداد اخوان بهبهانی (با تغییر و تخلیص)
هفته نامه سلامت
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
آشنایی با خواص فلفل سیاه
فلفل سیاه خیلی بیشتر از آنچه که اکثر مردم تصور میکنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری تورنتو نیوز، در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یک فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه که داخل آن حل شده، آغاز میکنند.
بسیاری از مطالعات و آزمایشات پزشکی تایید میکنند که فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت میکند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است. این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.
فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک میکند و پیامی به معده میفرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا میشود. وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئینها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیتهای غذایی به کار میرود. همچنین فلفل سیاه برای معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، کاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای روماتیسمی مفید است.
فلفل سیاه هم چنین خواص آنتیاکسیدانی فوق العادهای دارد. این ادویه تاثیر فوقالعادهای برای مقابله با رشد باکتریهای مضر بویژه در روده دارد.
كشف راز جنگ فلفل سياه با سلولهاي چربي
«پیپرین» که یک ترکیب تند بوده و در فلفل سیاه وجود دارد، شکلگیری سلولهاي چربی را بلوکه میکند.
پژوهشگران کره جنوبی اعلام كردند كه به راز جنگ فلفل سیاه با شکلگیری سلولهای چربی پي بردهاند.
به گزارش ایسنا، علیرغم استفاده طولانی مدت از فلفل سیاه در طول تاریخ توسط انسان، دانشمندان اطلاعات کمی در مورد سازوكار ملكولي عملكرد این ادویه داشتند.
بر اساس يافته هاي پژوهشگران دانشگاه سئول كه در مجله «Agricultural and Food Chemistry» منتشر شده، «پیپرین» که یک ترکیب تند بوده و در فلفل سیاه وجود دارد، شکلگیری سلولهاي چربی را بلوکه میکند. در واقع «پیپرین» در فعالیت ژنی دخالت دارد که شکل گیری سلولهاي چربی را در بدن کنترل میکند.
فلفل سیاه اختلالات پوستی را درمان می کند
سکانیوز: به گفته محققان انگلیسی فلفل سیاه می تواند درمان مناسبی برای اختلالات پوستی باشد. به نقل از خبرگزاری بی بی سی، فلفل سیاه در درمان بیماری پوستی موسوم به ویتیلیگو، بسیار موثر است.این بیماری پوستی هنگامی رخ می دهد که قسمت هایی از پوست رنگدانه های طبیعی خود را از دست می دهند و سفید می شوند.
پژوهشگران دریافتند ماده قلیایی که در ترکیبات فلفل وجود دارد می تواند رنگدانه های پوست را تحریک کند.
حدود یک درصد از مردم جهان به این بیماری مبتلا هستند و بیشتر این بیماران را افراد تیره پوست تشکیل می دهند. هم اکنون این بیماری توسط کورتیکو استروئید که در پوست به کار می رود و استفاده از اشعه های ماوراء بنفش است درمان می شود اما کمتر از یک چهارم از بیماران توسط کورتیکو استروئید درمان می شوند و استفاده از اشعه ماوراء بنفش نیز عوارض زیادی را در پی دارد اما اشعه درمانی به همراه استفاده از ترکیبات فلفل سیاه می تواند تاثیر بسزایی در درمان این بیماری داشته باشد و پژوهشگران در تلاشند با کاهش استفاده از اشعه ماوراء بنفش که منجر به سرطان پوست می شود به درمان سریع تر این بیماری بپردازند./120
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
خواص فلفل سیاه
فلفل دارای خواص فوقالعاده است.
فلفل ضددرد و ضدسرماخوردگی است، باعث هضم بهتر غذا میشود، به درمان برونشیت کمک میکند و محرک قوای جنسی است.
فلفل برای هضم غذا خوب است
فلفل به هضم غذا کمک میکند. میدانید که هضم غذا از دهان شروع میشود و در این روند، بزاق نقش مهمی ایفا میکند. بزاقی که ترشح میشود برخی از ترکیبات غذاها را جدا میکند تا راحتتر جذب بدن شوند و همچنین از دندانها مراقبت میکند. بنابراین ترشح بزاق بسیار مهم است.
فلفل دارای ترکیبی به نام چاویسین است که تند بوده و میتواند ترشح بزاق را بیشتر کند. برای همین میتواند روی جریان هضم غذا تأثیر بگذارد.
فلفل؛ همیار لاغری
زمانی که رژیم میگیرید و غذاهای بدون چربی و بدون سس را در برنامهی غذاییتان میگنجانید فلفل باعث میشود که طعم سوپ، سالاد، گوشت و ماهی و غذاهای رژیمی دیگر بهتر شود و راحتتر بتوانید رژیمتان را دنبال کنید.
طعم تند فلفل همچنین در موارد دیگر نیز کارساز است. زمانی که سن بالا میرود افراد سالمند اشتهای خود را از دست میدهند. اوایل همهی غذاها بی مزه میشوند و این افراد به مرور میل به غذا را از دست میدهند به ویژه زمانی که تنها زندگی میکنند. افزودن اندکی نمک به غذای این افراد اشتهای آنها را تحریک میکند و باعث میشود به سر میز برگردند.
با وجود اینکه فلفل در بیشتر مواقع برای بدن مفید است اما باید بدانید در برخی موارد باید از مصرف آن پرهیز کرد. اگر از زخم معده رنج میبرید باید مصرف فلفل را کاهش دهید زیرا فلفل باعث تحریک معده میشود.
فلفل ضدبرونشیت، ضد لارنژیت، ضدسرماخوردگی
فلفل دفع مخاط و بلغمها را راحتتر میسازد و ضدعفونی کننده و مسکن موضعی محسوب میشود. برای همین برای مقابله با بیماریهای فصل سرما مثل برونشیت، لارنژیت یا سرماخوردگی موثر عمل میکند.
برخی از پزشکان برای درمان گلو درد توصیه میکنند در 250 سیسی آب جوش، 20 عدد دانهی فلفل آسیاب شده و 2 حبه سیر را دم کنید و سپس به آن عسل اضافه کنید تا شیرین شود. در صورت لارنژیت روزانه 3 مرتبه از این دم کرده بنوشید.
فلفل؛ محرک قوای جنسی
پزشکان احتمال میدهند این خاصیت فلفل به دلیل تأثیر آن در افزایش قطر رگهای خونی میباشد. برای بازگرداندن قوای جنسی بهتر است به غذاهایتان فلفل اضافه کنید. برخی از پزشکان توصیه میکنند هر روز 6 عدد دانهی فلفل با 4 عدد بادام و یک لیوان شیر بخورید.
بادام مانند محرک جنسی عمل میکند به خاطر این که حاوی اسید آمینهای به نام آرژینین است که روی مکانیسم نعوظ تأثیر میگذارد. در برخی از کشورها شیر به عنوان مادهی غذایی محرک جنسی شهرت دارد.
فلفل، مُدر است
فلفل به بدن کمک میکند تا توکسینها دفع شوند زیرا دارای خواص مُدری است یعنی باعث تولید ادرار بیشتر میشود.
ترکیب فلفل - زردچوبه: خواص چند برابر
زردچوبه یک ادویهی مفید است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد. پی پرین موجود در فلفل خواص زردچوبه را تا 20 برابر بیشتر میکند. توصیه میکنیم به غذاهایتان فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
فلفل؛ ضد سوءهاضمه
فلفل میتواند سوءهاضمه و علائم آن را تسکین دهد. علائمی مانند نفخ معده، بادگلو، گاز معده و احساس سنگینی با مصرف فلفل تسکین پیدا میکند.
پی پرین موجود در فلفل ترشح آنزیمهای گوارشی را تحریک میکند و این ترکیبات جذب پروتئین، چربیها و برخی از گلوسیدها را تسهیل میبخشند. برای همین مشکلات مربوط به دستگاه گوارشی را رفع میکنند.
چه نوع فلفلی انتخاب کنیم؟
فلفل انواع مختلفی دارد: سیاه، سفید، قرمز و غیره. باید بگوییم که تمام انواع فلفلها کمابیش خواص مشابهی دارند به خاطر اینکه دارای پی پرین هستند. توصیه میکنیم خودتان فلفلهای ریز را خشک کرده و هر وقت لازم دارید آسیاب کنید.
زمانی که رژیم میگیرید و غذاهای بدون چربی و بدون سس را در برنامهی غذاییتان میگنجانید فلفل باعث میشود که طعم سوپ، سالاد، گوشت و ماهی و غذاهای رژیمی دیگر بهتر شود و راحتتر بتوانید رژیمتان را دنبال کنید.
چه کسانی باید از فلفل بپرهیزند؟
با وجود اینکه فلفل در بیشتر مواقع برای بدن مفید است اما باید بدانید در برخی موارد باید از مصرف آن پرهیز کرد. اگر از زخم معده رنج میبرید باید مصرف فلفل را کاهش دهید زیرا فلفل باعث تحریک معده میشود.
مصرف فلفل برای افرادی که دچار مشکل هموروئید (بواسیر) هستند نیز توصیه نمیشود. افرادی که طبع گرمی دارند و زیاد عرق میکنند نیز نباید در مصرف فلفل زیادهروی کنند.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
ارسالها: 204
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2012
تشکر های اهدا شده: 2558
تشکر های دریافت شده :3708 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : ندارم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
محل سکونت : نامعلوم
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
با فلفل قرمز لاغر شوید
شاید سراغ خیلی از مواد غذایی میروید تا لاغرتان كند اما دانستن اینكه انواع فلفل چه تاثیری در كاهش وزن شما دارد برایتان جالب خواهد بود. فلفل تند، خواص دارویی بسیاری دارد وبه همین خاطر امروزه استفاده از این ادویه دراكثر غذاها باب شده است.
امروزه باور غلطی كه فلفل قرمز وفلفل تند باعث ایجاد زخم معده یا تحریك آن میشوند، كاملا رد شده وفواید این ماده غذایی از مضرات آن پیشی گرفته است. تحقیقات جدید برساختار این ماده غذایی وچگونگی عملكرد آن در سیستم بدن نشان داده، استفاده از فلفل تند میتواند كمك بزرگی در كاهش وزن بكند.
نوعی عصاره كه از فلفل تند گرفته میشود دردرمان بسیاری از امراض پوستی مانند رفع التهاب وبر افروختگی پوست، رفع لك وانواع كك ومك موثر است. فلفل تند دارای خواص ضد سرطانی است. انواع اكسیدان موجود در این ماده غذایی در مبارزه با رادیكالهای آزاد در بدن نقش چشمگیری دارند. همچنین فلفل چیلی یا فلفل تند در جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی موثراست.
قطعا همه افرادی كه رژیم غذایی خاصی را دنبال میكنند با شنیدن اینكه قرصهای لاغری جدید حاوی تركیب DCT وارد بازار شده، خیلی خوشحال میشوند. تركیبات این قرصها مواد موجود در فلفل قرمز تند است كه باعث افزایش سوخت وسازبدن ودر نتیجه كاهش وزن میشود. با نوش جان كردن فلفل تند، احساس گرما وآتش گرفتن میكنید.
علت این است كه كاپساسین موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالین میشود؛ این هورمون در بالا رفتن دمای بدن نقش موثری دارد. دمای بدن بالا رفته، متابولیسم افزایش پیدا میكند ودر بسیاری از افراد، باعث عرق كردن میشود. پس از اینكه این حالت به وجودآمد، بدن كالری بیشتری میسوزاند وفرد لاغر میشود.
قطعا فلفل بدون هیچ دلیلی تند نیست؛ تندی آن هم علتی دارد! این ماده غذایی، حاوی كالری بسیار كمی است، به همین خاطر مهمان تمام بشقابهای رژیمی است. فلفل تند برای درمان افراد مبتلا به آرتروز نیز موثر است.
تحقیقات اخیر نشان میدهد، مصرف فلفل قرمز یا فلفل تند با كاهش ناراحتیهای مفصلی وآرتروز رابطه مستقیمی دارد.
فلفل تند علاوه برداشتن خاصیت ضدسرطانی به میزان چشمگیری حاوی فیبر است كه در حفظ سلامت بدن موثر است. انواع فلفل چه از نوع تند وچه شیرین، حاوی تركیباتی هستند كه تحقیقات نشانداده دمای بدن را به میزان چشمگیری بالا میبرند ومصرف اكسیژن را بعد از 20دقیقه خوردن فلفل به حداكثر میرسانند؛ این یك خبر بسیار خوشحال كننده است چرا كه به این معناست كه بدن، كالری بیشتری میسوزاند وبه كاهش وزن كمك بسیاری میكند. بدنیست بدانید كه این دسته از سبزیها از قدیم مورد توجه گیاه شناسان غربی بوده اند.
ارسالها: 1,229
موضوعها: 142
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
با فلفل دلمه اي به جنگ پيري برويد
یکشنبه, 17 دی 1391 ساعت 07:23
نتايج تحقيقات جديد نشان مي دهد، فلفل دلمه اي داراي خواص درماني متعددي است و در صورت مصرف آن با ميوه ها و سبزي هاي ديگر، جذب مواد مغذي افزايش مي يابد.
*داراي خاصيت ضدقارچي و انگلي است که در مقابله با مسموميت غذايي مؤثر است.*به نقل از سايت «ehow» آنتي اکسيدان آن براي مقابله با علايم پيري ودرمان آرتريت بسيار مفيد است.*ويتامين C موجود در آن، با لخته شدن خون و سکته مقابله مي کند.
* تمام فلفل هاي دلمه اي رنگي سرشار از آنتي اکسيدان و فتونيوترينت است که از بروز سرطان مثانه، پانکراس، پروستات و گردن رحم پيشگيري مي کند.
*کاهش دهنده کلسترول و فشار خون است.
* ناراحتي هاي گوارشي مانند سوءهاضمه، زخم معده، اسهال، قولنج، نفخ و... را از بين مي برد.
*با کاهش تري گليسيريد که در چربي بدن ذخيره مي شود، باعث افزايش سوخت و ساز بدن مي شود. *ويتامين C آن آسيب هاي ديواره مخاطي را ترميم و تقويت مي کند تا از خونريزي پيشگيري شود.*ويتامين C و بتاکاروتن آن از ناراحتي هاي چشمي مانند آستيگماتيسم، تباهي لکه زرد و آب مرواريد پيشگيري مي کند.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
ارسالها: 218
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 4637
تشکر های دریافت شده :2193 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
فلفل تند بخوریم یا شیرین؟
دوست دارید غذایتان آنقدر تند باشد که زبانتان به گزگز بیفتد؟ حتی وقتی میخواهید چیپس و بستنی بخورید، باز هم طعم تند و آتشین را ترجیح میدهید؟
اگر جوابتان به این سؤالها مثبت است، پس شما یک عاشق واقعی فلفل تند هستید. اما به نظرتان فلفل تند بهتر است یا فلفل شیرین؟!
اگر ظرفیتش را دارید، فلفل تند بخورید!
فلفل تند و فلفل شیرین یا فلفلدلمهای، محتوی فیبر و آب هستند. هر دو حاوی ویتامین C و مقادیر زیادی آنتیاکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛ این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگهای مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، میشود. البته طعم تند برخی فلفلها به دلیل مواد قلیایی است که در آنها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد میکند. البته فلفل تند، ویتامین C زیادی دارد و حتی میتوان گفت غنیترین منبع ویتامین C است اما از آنجا که در غذاهای ایرانی کمتر استفاده میشود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمیشود. در کل همه فلفلها میتوانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند اما فلفل تند میتواند باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالریسوزی و کاهش وزن شود.
با اینکه استفاده بیش از حد از فلفل تند عوارضی ندارد و افراد هندی یا ساکنان آسیای دور با وجود مصرف غذاهای بسیار تند که برای ما ایرانیها غیرقابل تحمل است، دچار مشکل نمیشوند اما از آنجا که در فرهنگ غذایی ما، خوردن غذاهای تند چندان متداول نیست، سیستم گوارشی بسیاری از افراد به غذاهای این چنینی عادت ندارد و ممکن است بعضی افراد با خوردن این غذاها دچار سوزش معده، بالا رفتن فشار خون یا افزایش تپش قلب شوند. همچنین خوردن فلفلهای تند به همه افراد، بهخصوص افرادی که دچار مشکلات گوارشی بوده، به ویژه افراد مبتلا به هموروئید، به هیچعنوان توصیه نمیشود چون باعث وخیمتر شدن حالشان میشود.
فلفل تند موثرتر است
هر دو فلفل، هم تند و هم شیرین خواص زیادی دارند که مشابه هم است؛ انواع فلفل حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدانهای مختلف با خواص ضدسرطانی و ضد بیماریهای قلبی-عروقی و ضد بیماریهای مزمن هستند و خاصیت ضدالتهابیشان بسیار زیاد است. البته تمام این خواص در فلفل تند بسیار بیشتر از فلفل شیرین است و شدت تاثیرگذاریاش بیشتر از فلفل شیرین است.
تنها مشکل فلفل تند این است که برخی افراد نسبت به آن حساسیت دارند و به هیچ عنوان نباید این نوع فلفل را مصرف کنند، بنابراین به همه بیمارانی که برای مصرف فلفل تند مشکل دارند، توصیه میکنم از انواع فلفلهای شیرین، فلفلهای دلمهای با رنگهای متفاوت استفاده کنند. این فلفلها حاوی رنگدانههای متفاوتی هستند که هر کدام خواص آنتیاکسیدانی بسیار مفیدی دارند و بهتر است تمام بیمارانی که نمیتوانند از فلفل تند استفاده کنند، فلفل شیرین با رنگهای مختلف میل کنند.
زیاد فلفل تند نخورید!
از نظر خواص تغذیهای تفاوت چندانی بین فلفل تند و شیرین وجود ندارد و فقط فلفلها با رنگهای مختلف، ترکیبات کاروتنوئیدی متفاوتی دارند و از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. همه انواع فلفلها حاوی آنتیاکسیدانهایی مثل ویتامین E هستند که قویترین آنتیاکسیدان است و برای سلامت افراد بسیار مفید و موثر. تفاوت عمده آنها به ترکیبات فلاوونوئیدی و ترکیبات آنتیاکسیدانی برمیگردد که باعث طعم تند در برخی فلفلها میشود. مسلما ترکیبات تند باعث ترشح بیشتر اسید معده میشود و افرادی که به غذاهای تند عادت میکنند، در دراز مدت ممکن است به مخاط دستگاه گوارشی خودشان آسیب برسانند.
چراکه وقتی افراد ذائقه خودشان را به تندی عادت میدهند، بعد از مدتی حساسیت گیرندههای حس چشاییشان نسبت به طعم تند پایین میآید و به همین دلیل مجبور میشوند مقدار تندی غذا را بیشتر کنند تا باز هم طعم تند آن را احساس کنند. طعم تند در حد تعادل، طعم مطلوبی است که حتی میتواند قدرت پذیرش غذا را افزایش دهد. اما همانطور که گفته شد مصرف بیش از حد فلفل میتواند باعث آسیب به بافت یا مخاط دستگاه گوارش شود. در نهایت فراموش نکنید که تغذیه علم تنوع است و استفاده از هر دو نوع فلفل، تند و شیرین، در حد تعادل بسیار خوب است و طعم تند به شرطی که بیش از حد نباشد، میتواند باعث ایجاد تنوع و تغییر ذائقه شود.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
منبع : salamatnews.com
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!