ارسالها: 795
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
2012/02/26, 09:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/17, 11:26 AM، توسط نازلی.)
کاسنی، گیاهی چندساله با ریشه ای بلند، ساقه های گرد و برگ هایی به رنگ سبز کمرنگ یا پررنگ و دارای طعم تلخ است. گل های این گیاه آبی کمرنگ است و اگرچه بومی شمال آفریقا، آسیا و اروپاست، اما امروزه در سراسر جهان کشت می شود.
* به نوشته سایت «ehow»، قلب، کلیه و کبد را فعال می کند.
* ریشه های بلند و ضخیم آن حاوی ویتامین و موادمغذی مانند ویتامین C، A، اینولین و ... است.
* اینولین موجود در ریشه این گیاه، خطر بروز سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد و با کمک در جذب کلسیم و منیزیم در حفظ استخوان و دندان موثر است.
* کلسترول و قندخون را کاهش می دهد.
* سیستم ایمنی را تقویت می کند و بیماری های روده ای و باکتری های مضر را از بین می برد.
* ریشه آن با افزایش ترشح صفرا به بدن کمک می کند تا مواد غذایی و نوشیدنی ها بهتر جذب شود.
* مصرف ریشه کاسنی همراه با عسل، برای درمان برونشیت مزمن مفید است.
* مصرف موضعی آن به عنوان کمپرس، التهاب آرتریت را کاهش می دهد.
* مصرف چای ریشه کاسنی، خطر بروز یرقان، سنگ کلیه و بیماری های کبدی را کاهش می دهد.
* دم کرده دانه آن، قاعده آور است.
* فیبر موجود در آن خاصیت رونده دارد.
* برای درمان مفاصل مانند التهاب مفصل و استخوان مفید است.
* ترکیبی از کاسنی، کرفس و جعفری برای افراد کم خون مفید است.
منبع: روزنامه خراسان
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
1. طبع كاسني سرد و تر است و تخم آن سرد و خشك است.
2. طرز تهيه شربت كاسني: آب كاسني را گرفته و هم وزن آن شكر اضافه كرده آهسته ميجوشانيم تا سفت شود از اين شربت در شمارههاي بعد جهت استفاده خواهيم گفت.
3. براي درمان يبوست از دم كرده برگ و ريشه كاسني هر روز صبح ناشتا يك استكان ميل شود 5 گرم در 150 سيسي آب به مدت 20 دقيقه دم كرده صاف نموده با كمي عسل ميل شود يا اين كه 1 تا 2 قاشق از شربت كاسني ميل شود.
4. براي درمان اگزما از دم كرده برگ كاسني مانند شماره 3 روزي يك فنجان استفاده شود.
5. براي درمان ورم طحال 5 گرم برگ كاسني را در 200 سيسي آب دمكرده روزي 3 فنجان قبل از غذا ميل شود.
6. براي ضدعفوني معده 10 گرم ريشه كاسني در 200 سيسي آب دم كرده صبح ناشتا يك استكان ميل شود.
7. براي تسكين درد قلب 3 روز آب كاسني بنوشيد هردفعه 2 قاشق غذاخوري ميل شود. يا عرق آن 10 صبح و 5 عصر نصف استكان به مدت 7 روز ميل شود.
8. براي درد قلنج از جوشانده برگ كاسني شب وقت خواب يك يا چند برگ آن را بخوريد.
9. براي تقويت قوه باه از برگ و ريشه يا عرق كاسني استفاده كنيد و به خاطر داشته باشيد كه در خوردن آن افراط نكنيد دو يا سه روز در ماه استفاده كنيد.
10. براي درمان بزرگ شدن كبد 5 گرم ريشه كاسني در 300 سيسي آب جوشانده ميل شود.
11. كاسني حدت و حرارت خون را پايين ميآورد و تشنگي را فرو مينشاند.
12. براي سردردهاي گرم و صفراوي برگ كاسني را له نموده به پيشاني بماليد.
13. براي ورم ملتحمه و درد چشم كوبيده كاسني را به صورت ضماد بگذاريد.
14. براي درد مفاصل و نقرس ضماد كاسني با آرد جو و سركه
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
"کاسنی"گیاهی معجزهگر
جمعه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۸
حمید رضا عبدوس افزود: کاسنی یکی از گیاهان دارویی موثر است که در انواع مختلف در طبیعت وجود داشته و همه اجزای آن خواصی بسیار مفید برای بدن دارد، البته اگر به اعتدال مصرف شود.
وی ادامه داد: کاسنی و عرق کاسنی، از دیرباز در میان ایرانیان جایگاه و منزلتی خاص داشته و همه مادربزرگها، در میان تمام شیشههای عطر و ادویه در مطبخ خانههایشان، یک قرابه کوچک، عرق کاسنی را در کنار شاتره، گل گاوزبان، نعناع و ... نگهداری میکردند.
این کارشناس گیاهان دارویی افزود: عطاران و صاحبنظران در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی،عرق کاسنی را سرد میدانند که تاثیراتش در از بین بردن حرارت و التهاب بدن احساس رخوت و سستی، رنگ پریدگی و زردی چهره و خصوصاً تنبلی کبد است و اگر با دقت و مستمر استفاده شود، تاثیراتش قابل مشاهده است.
عبدوس با بیان اینکه در ایران، از گذشته دور تاکنون قسمتهای مختلف گیاه کاسنی و عرق آن را به عنوان تصفیه کننده خون و شستشو دهنده کبد، استفاده میکردند، خاطرنشان کرد: کاسنی در دو نوع صحرایی یا وحشی و کاسنی کشت شده توسط کشاورزان، وجود دارد که نوع وحشی آن در اوایل بهار در کنار جویبار یا در میان سبزه زار میروید.
وی اظهار کرد: اضافه کردن کاسنی به سرکه انگبین یا همان شربت سکنجبین در ایران امری متداول بوده و مردم از این خوراکی برای کاهو خوران بعدازظهرها، بهره میبردند.
این کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به خاصیت تب بری کاسنی گفت: کاسنی با تاثیراتش روی کبد، زمینه دفع صفرا از بدن را فراهم کرده و زردی را میزداید و بار کبد را سبک میکند، به همین دلیل مسکنی تاثیرگذار برای تب محسوب میشود.
عبدوس با اشاره به کارکردهای کبد در بدن گفت: کبد عضو سم زدای بدن بوده و بیش از ۵۰۰ کارکرد حیاتی دارد که تفکیک مواد مغذی از مواد زاید، سم زدایی، تجزیه مواد شیمیایی، انهدام میکروب ها، تنظیم هورمونها، سوخت و ساز چربیها، پروتئینها و قندها، دفع اوره و ... از جمله وظایف کبد است.
وی ادامه داد: هر چیزی که می خوریم، میآشامیم، تنفس میکنیم یا با پوستمان تماس دارد سرانجام به کبدمان میرسد، بنابراین اگر این عضو دچار اختلال شود، همه بدن را درگیر کرده و عوارض آن به سرعت انتشار پیدا میکند و علائمی چون زردی پوست، خستگی مفرط، التهاب بدن، عطش، چربی خون بالا و... از جمله علائم بروز مشکل در کبد محسوب میشود.
این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: عرق کاسنی ملین و ادرارآور خوبی بوده و با خروج سموم از بدن التهاب بدن تبهای صفراوی، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع، کیسه صفرا، کلیه و مثانه را از سنگ پاک، التهاب معده را برطرف، اسید کلریدریک معده را تحریک و اشتها را زیاد میکند.
رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر تصریح کرد: هرچه این عرق تلخ تر باشد خواص بیشتری داشته و در التیام امراض کبدی موثرتر است.
عبدوس همچنین با اشاره به مفید بودن این عرق برای مبتلایان به نقرس و هپاتیت گفت: ایمنی در برابر بیماریهای عفونی از دیگر خواص عرق کاسنی است.
وی اضافه کرد: این عرق سرشار از ویتامین C بوده و نوع وحشی آن فسفر و آهن گیاهی دارد. عرق کاسنی با تقویت کبد، رنگ پوست را روشن، بیماریهای مزمن پوستی به خصوص اگزما را التیام، رسوبات ادراری و جوشهای ناشی از گرمی غذاها را رفع کرده و بهترین دارو برای افزایش نیروی جنسی است. به دلیل آن که این عرق روی کبد اثری نیکو دارد این عضو میتواند به تنظیم هورمونها پرداخته و در افزایش قدرت باروری نطفه و تنظیم و تقسیم کروموزومهای نر و ماده تاثیرگذار باشد.
این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: زمان برداشت این گیاه دارویی اواسط خرداد ماه است و کار برداشت کاسنی به مدت یک ماه به طول میانجامد.
وی با اشاره به خواص دارویی گیاه کاسنی، تصریح کرد: مصرف کاسنی در درمان فشار خون، تقویت معده، کبد، کلیه، درمان ضعف اعصاب و همچنین رفع عطش بسیار مناسب است.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
کمک کاسنی به دفع سموم کبد
کاسنی گیاهی با گل های آبی است که بیشتر در فصل بهار رشد می کند.
از تمامی قسمت های این گیاه اعم از برگ، گل و ریشه استفاده می شود. در این مطلب به خواص این گیاه اشاره می کنیم. برگ های این گیاه حاوی ویتامین «ث» است و از این رو التهابات لثه ای را کاهش می دهد.
مصرف کاسنی باعث کاهش کلسترول مضر می شود.
مصرف کاسنی سموم کبد را دفع می کند.
مالیدن آب آن باعث کاهش خارش پوستی می شود.
غرغره کردن با آب کاسنی باعث کاهش گلودرد و تورم مفصلی می شود.
ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشای داخلی مفید است.
مصرف ریشه کاسنی باعث زیاد شدن دفع ادرار و رفع یرقان می شود.
کاسنی مسکن عطش و حرارت درونی است.
برگ های کاسنی دارای املاح پتاس است و از جوشانده آن برای تصفیه خون و تقویت معده و اعضا استفاده می شود.
کاسنی دارای طبع سرد و مرطوب است و افزایش دهنده اشتها، مقوی معده، ملین و مدر است.
اگر چه کاسنی کم عارضه است و پزشکان طب سنتی معتقدند که مصرف آن برای زنان باردار مشکلی ایجاد نمی کند اما بهتر است با مشورت پزشک مصرف شود زیرا زیاده روی در مصرف آن دارای عوارضی مانند افت فشار خون، تخریب عروق شبکیه چشم و انقباضات ماهیچه ای(رحمی) است.
ارسالها: 185
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Apr 2012
تشکر های اهدا شده: 2265
تشکر های دریافت شده :4044 بار در 811 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : کرج
کاسنی طبیعت سردی داره و اگر سردمزاج هستید بهتره همراه با کمی عسل اون رو بخورید!!!
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
کاسنی فرنگی: مهمان جدید بشقابهایتان
آندیو یا کاسنی فرنگی یکی از سبزیجات زمستانی فوق العاده است. این سبزی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مفید است که شما را تا بازگشت فصل بهار سرحال نگه می دارد و اجازه نمی دهد احساس خستگی و کسالت داشته باشید. البته خواص این سبزی به اینجا ختم نمی شود بلکه به لاغری و جوان ماندن سلولها کمک کرده و برای خانمهای باردار نیز بسیار مفید است.
با ما باشید تا با خواص این سبزی تازه وارد مفید بیشتر آشنا شوید. شاید تشویقی بشود برای اینکه این سبزی پرخاصیت را به آشپزخانه تان راه دهید.
آندیو چیست؟
شکل و شمایل بامزه ای دارد و از خانواده ی کاسنی هاست و به آن کاسنی فرنگی یا کاسنی سالادی هم می گویند. این سبزی در محیط های تاریک کشت می شود تا از فرایند فوتوسنتز جلوگیری شده و رنگ آن کاملا سفید از آب در بیاید. آندیو، ترد، شیرین با کمی مزه ی تلخ است و برای تهیه ی انواع سالادها و غذاها مصرف می شود. به طور کلی این سبزی پرخاصیت خدمت زیادی به سلامتی می کند.
آندیو: بخورید و جوان بمانید
به عقیده ی متخصصان تغذیه ی فرانسوی آندیو سرشار از سلنیوم است که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این سبزی همچنین منبع فوق العاده ویتامین C (هر 100 گرم حاوی 5 تا 10 میلی گرم) و پیش ساز ویتامین A می باشد و کبد می تواند آن را بر حسب نیازهایش به ویتامین A تبدیل کند. سلنیوم و دیگر آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد یعنی با مولکول های آسیب رسان به سلولها مقابله می کنند. این مولکولهای آسیب رسان باعث پیری زودرس سلولها میشوند. خوشبختانه آنتی اکسیدان ها می توانند با اثرات آن ها مقابله کنند در نتیجه برای سلولهای پوست مفید هستند و اجازه نمی دهند پوست به این زودیها دستخوش پیری شود. این ترکیبات مغذی همچنین برای سیستم قلبی عروقی و چشمها فوق العاده است. نتایج پژوهش ها نشان می دهند که سلنیوم نقش موثری در پیشگیری از برخی سرطان ها بویژه سرطان های گوارشی ایفا می کند. پس آندیو بخورید تا پوست و چشمهایتان سالمتر بماند.
آندیو همچنین سرشار از فیبرهای غذایی است که باعث دفع راحت شده و با یبوست مقابله می کند؛ در نتیجه یکی از طبیعی ترین مواد غذایی برای دفع چربی های مازاد بدن نیز محسوب می شود
آندیو: پیش به سوی تناسب اندام بیشتر
کاسنی فرنگی حاوی حدود 90 تا 95 درصد آب است و هر 100 گرم از این سبزی پرخاصیت فقط 15 تا 17 کیلوکالری انرژی دارد. اگر می ترسید که مبادا این میزان آب به صورت سلولیت در آمده و در بدن تان تجمع کند بهتر است بدانید جای نگرانی نیست. چون به عقیده ی متخصصان تغذیه در ترکیب این سبزی تناسب پتاسیم/سدیم بسیار بالاست و در نتیجه کلیه ها به خوبی از پس دفع و تصفیه ی بدن بر می آیند. البته توجه داشته باشید که مصرف این سبزی برای افرادی که از نارسایی کلیوی یا سنگ کلیه رنج می برند توصیه نمی شود. آندیو همچنین سرشار از فیبرهای غذایی است که باعث دفع راحت شده و با یبوست مقابله می کند؛ در نتیجه یکی از طبیعی ترین مواد غذایی برای دفع چربی های مازاد بدن نیز محسوب می شود. با وجود اینکه تلخی آن به مذاق همه خوش نمی آید اما همین طعم باعث افزایش ترشحات معده شده و به هضم راحت تر غذا کمک زیادی می کند. در نتیجه می شود یک تیر و چند نشان. هم غذا را به درستی هضم می کنید، هم کلیه هایتان به خوبی کار می کند، هم از شر یبوست راحت می شوید و مهم تر از همه اینکه به هدف لاغری و تناسب اندام تان نزدیک تر می شوید.
آندیو: خستگی از شما دور باد!
اگر در فصل گرما همه میل زیادی به مصرف غذاهای سبک و سالادی داریم در فصل سرما بیشتر به سمت نوشیدنی های داغ مانند شکلات داغ یا غذاهای چرب و پرکالری می رویم. در نتیجه کالری و چربی بیشتر و ویتامین و فیبرهای کمتری دریافت می کنیم. آندیو جزو سبزیجاتی است که جبران مافات می کند. یعنی از کمبود ویتامین جلوگیری کرده و اجازه نمی دهد خستگی ناشی از این کمبود به جان تان بیافتد. چون سرشار از پتاسیم، منیزیم، زینک و کلسیم و مواد مغذی لازم برای بدن است.
آندیو مفید برای خانمهای باردار
آندیو یکی از منابع فوق العاده ی فولات (ویتامین B9) است. 100 گرم از این سبزی پرخاصیت حدود 11 درصد نیاز روزانه ی ما به این ویتامین ضروری را تامین می کند. فولات برای سنتز، ترمیم و عملکرد خوب مواد ژنتیکی لازم و ضروری است. به همین دلیل به خانمهای باردار توصیه می شود که در آغاز بارداری برای کاهش خطرات ناهنجاری ستون فقرات جنین(ناهنجاری لوله ی عصبی) فولات بیشتری جذب کنند. در نتیجه این سبزی فوق العاده می تواند راهی برای جذب هر چه بیشتر فولات باشد.
ارزش غذایی 100 گرم آندیو در یک نگاه اجمالی
انرژی 17 کیلوکالری
پروتئین ها 0.9 گرم
لیپیدها 0.1 گرم
گلوسیدها 4 گرم
فیبرها 3.4 گرم
آب 94.52 گرم