ارسالها: 218
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 4637
تشکر های دریافت شده :2193 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
پیاز مانع گرفتگی عروق می شود.
این آنتیاكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است...
تحقیقات نشان می دهند که مصرف پیاز میتواند احتمال بروز آترواسكلروز یا تصلب شرائین را کاهش دهد.
پژوهشگران انگلیسی دریافتند که پیاز حاوی نوعی آنتیاكسیدان به نام کرستین است كه میتواند از ایجاد التهاب در شریان ها و سخت و سفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند.
در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین می تواند از افزایش فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه كننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سكته قلبی پیشگیری نماید.
به عقیده متخصصان مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد.
بررسیها نشان داده است كه این آنتیاكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.
اختصاصی سیمرغ
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریانهای کوچک و نایژه میشود و برای همین به آنهایی که دچار سرماخوردگی میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.
بسیاری از ما بدون آنکه از خواص پیاز مطلع باشیم به صورت سنتی و مداوم کنار غذا آن را مصرف میکنیم غافل از اینکه پیاز اثرات درمانی زیادی مانند پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون و نقش آنتیبیوتیکی قویای دارد.
شیوا فرجی، متخصص تغذیه در مورد خواص پیاز و علت مصرف آن در کنار غذا گفت: پیاز از دیرباز در غذای ایرانیان چه به صورت سرخکرده و چه به صورت خام وجود داشته و گفته میشود که از حدود 6 هزار سال پیش تاکنون به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار میگرفته است.
وی با اشاره به اینکه پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلولها است افزود: به همین دلیل گفته میشود که این نوع ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش میدهد و کسانی که با غذای خود کمی پیاز خام میخورند کمتر به سرطان مبتلا میشوند.
وی تصریح کرد: همچنین مادهای به نام پروپیلسولفات در پیاز وجود دارد که از ابتلا به سرطان معده و روده جلوگیری میکند اما نباید فراموش کرد که پیاز خام تأثیر بیشتری نسبت به پیاز پخته شده بر سلامت بدن دارد.
به گفته این متخصص تغذیه همچنین ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریانهای کوچک و نایژه میشود و برای همین به آنهایی که دچار سرماخوردگی میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن
شریانهای کوچک و نایژه میشود و برای همین به آنهایی که دچار
سرماخوردگی میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود
فرجی با تاکید بر اینکه پیاز در تنظیم قند خون نیز بسیار مۆثر است تصریح کرد: در پیاز ترکیباتی مانند یک نوع انسولین گیاهی وجود دارد که قند خون را تنظیم میکند. ولی نباید فراموش کرد که افرادی که دچار قند خون میشوند نباید بیش از حد پیاز مصرف کنند.
عضو انجمن علمی تغذیه ایران گفت: شاید جای سۆال باشد که چرا در کنار کباب یا غذاهای بین راهی پیاز خورده میشود اما جالب اینجاست که این ماده غذایی یک آنتیبیوتیک بسیار قوی بوده و در از بین بردن میکروبهای مختلف نقش مۆثری دارد به همین جهت معمولاً در کنار غذاهای گوشتی و پرچرب و مهمانخانههای بین راهی توصیه میشود تا حتماً پیاز در کنار غذا به صورت خام خرده شود.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
خواص درمانی و غذایی پیاز
خواص درمانی پیاز:
- پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می کند.
- برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد.
- پیاز، برای کودکان کم رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.
- برای جلوگیری از خون دماغ می توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.
- پیاز لثهها را تقویت می کند و رنگ چهره را روشن می سازد.
- پیاز سرشار از ویتامینهای A و B و C می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود.
- پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریهها گردد با عفونتهای مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می کند.
- یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله ی خود در دانشکده ی پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته ی قلبی و مغزی می شود.
- پیاز قادر است كه کلسترول و چربی های خون را كاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ ها جلوگیری نماید.
- پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد.
- خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود.
- در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده ی سوختگیها و بواسیر است.
- مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان میسازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه ی سر و سردردهای عصبی را آرام میکند.
- تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می شود، دردهای شدید نیمه ی سر ( میگرن ) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می برد.
- برگ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است.
- پیاز،تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه ی فشارخون، مرض قند، درمان بیماری کرمک و غیره را دارد.
- مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج میشود.
برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.
- استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.
- مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ رودهها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.
- اگر ورقههای نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج رودهها و ناراحتیهای شکم مفید است.
- پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می دهد و ادرار آور خوبی است.
- مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
- مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان) ، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است.
- تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است.
- قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.
- اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی شود ولی همین که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می گردد.
تذکرات:
1- زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید.
2- برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.
ارسالها: 562
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Feb 2011
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران - يوسف آباد
2013/12/13, 02:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/13, 07:14 PM، توسط نازلی.)
خیلی درباره پیاز فکر کردم خیلی دربارش خوندم
الان هروز میخرم
خیلی هم خوب هست
...