امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص ماءالشعیر(دلستر)
#1
5سوال رایج در مورد ماءالشعیرها


-------------------------------------------------------------------------------- [تصویر:  b60u4ckp2zd779mxwfq.jpg]

خیلی‌ها تصور می‌کنند که ماءالشعیر نوشیدنی مغذی است که نه چاق می‌کند و نه مضرات نوشابه را دارد بنابراین در هر وعده، بدون هیچ محدودیتی آن را نوشیده و پس از مدتی دچار مشکلات متعددی می‌شوند.


--------------------------------------------------------------------------------

1- چرا طعم انواع ماءالشعیرها با برندهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد؟

یکی از سوالاتی که معمولاً برای بیشتر افراد در مورد ماءالشعیر مطرح می‌شود، این است که آیا تمام این کارخانه‌ها، تمامی اصول استاندارد ساخت را رعایت می‌کنند و باز هم ماءالشعیرهای داخلی و خارجی طعم‌های مختلفی دارند یا این که تفاوت خاصی در فرمول انواع این نوشیدنی‌ها در داخل و خارج از کشور وجود دارد؟

بیشتر کارخانه‌های تولید ماءالشعیر، از عصاره مالت به عنوان ماده‌ی اصلی و پایه تولید محصولات‌شان استفاده می‌کنند و اصلاً بر اساس استاندارد، پایه تولید ماءالشعیر باید همین عصاره مالت باشد.

برخی از کارخانه‌ها هم جوی کامل را از بازار خریداری می‌کنند و از آن مالت می‌گیرند و در تهیه محصولات‌شان از مالتی که خودشان تولید کرده‌اند، استفاده می‌کنند. این کار از نظر طعم یا کیفیت، مشکلی برای محصول به وجود نمی‌آورد اما متأسفانه ما در استاندارد خودمان یک بند مبنی بر این که ماءالشعیر از آب و شکر و مالت و... درست شود، داشتیم و با استناد به همین قانون، برخی از کارخانه‌های آلمانی اقدام به تهیه یک نوع فرمول جدید در ساخت ماءالشعیر کردند.



2- این درست است که می‌گویند برخی ماءالشعیرهای موجود در بازار از اسانس آبجو تولید می‌شوند؟

تعدادی از کارخانه‌های تولید ماءالشعیر در اروپا برای تهیه محصولاتشان اقدام به استفاده از اسانس آبجو به جای خود مالت، جو یا عصاره مالت، کردند. بنابراین، محصولی که به دست مصرف‌کننده می‌رسید، ماءالشعیری بر پایه عصاره مالت نبود و فقط اسانسی از آبجو بود که با آب و شکر مخلوط شده بود.

در حال حاضر، برخی کارخانه‌های داخلی نیز همین کار را می‌کنند و محصولاتشان را به جای عصاره مالت با اسانس تولید می‌کنند.

البته با وجودی که گفته می‌شود ماءالشعیر در مقایسه با نوشابه، ارزش

غذایی بالاتری دارد اما این مسأله به آن معنی نیست که ماءالشعیر

نوشیدنی خوبی است و باید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. به هر حال در

ماءالشعیر هم شکر و گازکربنیک به اندازه موجود در نوشابه وجود دارد


شاید این سوال برای‌تان پیش بیاید که آیا چنین محصولاتی هم مانند ماءالشعیرهایی بر پایه عصاره مالت، خواص ماءالشعیر را دارند؟ پاسخ به این سوال، منفی است. چون ماءالشعیرهایی که از اسانس آبجو تهیه می‌شوند به هیچ عنوان خاصیت ماءالشعیرهایی با پایه عصاره مالت را ندارند. البته ما معمولاً در تمام محصولات وارداتی خود با مشکلات این چنینی مواجه نیستیم. برخی برندهای خارجی، محصولات استانداردی را به بازار مصرف ما می‌رسانند و به همین دلیل نمی‌توانیم برچسب اسانس بودن پایه‌ی تولید ماءالشعیرها را به تمام محصولات وارداتی بزنیم. چنین مشکلاتی، هم در برخی از برندهای داخلی و هم در برخی از برندهای خارجی رخ می‌دهند و نمی‌توان تمام کارخانه‌ها را در این باره، مسوول و متهم دانست.



3- آیا می‌توان ماءالشعیرهای اصل را تشخیص داد؟


شاید شما فکر کنید می‌توانید به سادگی و با خواندن برچسب مواد تشکیل‌دهنده، ماءالشعیری را که با اسانس تولید شده است از انواعی که با عصاره مالت تهیه شده‌اند، تشخیص دهید و از خریدن آن‌ها خودداری کنید اما متأسفانه باید بگویم که در این مورد، سخت در اشتباه هستید. به دلیل اینکه کارخانه‌هایی که محصولاتشان را با اسانس تولید می‌کنند، در برچسب مواد تشکیل دهنده این نکته را درج نمی‌کنند و تشخیص این که برای تولید محصولی از اسانس استفاده شده یا مالت، فقط با آنالیز و آزمایش میسر است و این کار، کار افراد عادی نیست. البته این موضوع یکی دو سال است که در اداره استاندارد و اداره سلامت تغذیه مطرح شده و قرار است اقدام‌هایی برای معرفی محصولاتی با پایه مالت یا اسانس انجام شود تا مردم بتوانند هنگام خرید، گزینه‌های مناسب‌تری را انتخاب کنند.
4 - آیا ماءالشعیرهای خارجی الکل دارند؟
[تصویر:  fxyf1h9wnk1wme1eaaqe.jpg]
سوال دیگری که ذهن بسیاری از افراد را در مورد انواع ماءالشعیرهای خارجی به خود مشغول می‌کند، این است که آیا امکان تشکیل الکل به مرور زمان در محصولات خارجی وجود دارد یا خیر؟ معمولاً میزان الکل در ماءالشعیرها باید صفر یا زیر نیم درصد باشد و ممکن است در برخی از محصولات در اثر آلودگی‌های ثانویه ناخواسته، الکل بالای نیم درصد هم تولید شود اما همان‌طور که گفتم، این الکل در اثر آلودگی‌های ثانویه به وجود می‌آید و کارخانه‌های بزرگ و معتبر خارجی که محصولاتشان را به کشور ما وارد می‌کنند، معمولاً چنین مشکلاتی را در تهیه و تولید ماءالشعیر ندارند و نگرانی‌ها در این مورد بی‌جا و بی‌مورد خواهد بود.

بد نیست بدانید که تا به حال روش‌های گوناگونی برای تولید صنعتی ماءالشعیر ارائه شده‌اند که از مهم‌ترین آن‌ها، روش‌های الکل‌زدایی و تخمیر محدودشده است.

* در روش نخست، الکل پس از انجام تخمیر الکلی با شیوه تقطیر از بین می‌رود. این روش از مرسوم‌ترین شیوه‌های تولید صنعتی ماءالشعیر است.

* در روش تخمیر محدودشده، تخمیر انجام می‌شود ولی به دلایلی که ممکن است مربوط به نوع مخمر مورد استفاده و به کارگیری شرایط خاص در تولید باشد، الکل تولید نمی‌شود. تخمیر، طعم مناسب‌تری را در مقایسه با روش دیگر، به وجود می‌آورد. روش اخیر، یعنی حذف تخمیر از فرایند تولید ماءالشعیر، روش رایج کنونی در کشور ماست.

تشخیص این که برای تولید محصولی از اسانس استفاده شده یا مالت، فقط با آنالیز و آزمایش میسر است و این کار، کار افراد عادی نیست

کشورهای صادرکننده ماءالشعیر به ایران چون از قوانین بدون الکل بودن خوراکی‌های ما مطلع هستند، عملیات تخمیر در محصولاتشان را به گونه‌ای انجام می‌دهند که تحت هیچ شرایطی، الکل بیشتر از نیم درصد در ماءالشعیرشان تولید نشود.

جالب است بدانید برخی از افراد فکر می‌کنند طعم تلخ ماءالشعیر به دلیل وجود الکل در آن است و هرچه ماءالشعیر تلخ‌تر باشد، الکل آن هم بیشتر است، اما در واقع، طعم تلخ ماءالشعیر مربوط به ترکیب‌های استخراج شده از رازک است و ربطی به الکل ندارد.

ماءالشعیری که ما در کشورمان می‌خوریم، اصلاً آبجو نیست و در واقع یک نوشیدنی بر پایه مالت است اما چون ما در ایران نتوانسته‌ایم اسم دیگری برای این محصول بگذاریم به آن ماءالشعیر می‌گوییم!



5- آیا ماءالشعیر از نوشابه سالم‌تر است؟


خیلی‌ها تصور می‌کنند که ماءالشعیر نوشیدنی مغذی است که نه چاق می‌کند و نه مضرات نوشابه را دارد بنابراین در هر وعده، بدون هیچ محدودیتی آن را نوشیده و پس از مدتی دچار مشکلات متعددی می‌شوند. در واقع ماءالشعیر، نوشیدنی است که از جو تهیه می‌شود. درست زمانی که جو جوانه می‌زند آن را خشک و بعد عصاره‌گیری می‌کنند. عصاره به دست آمده از جوانه که اصطلاحاً به آن مالت می‌گویند را ماءالشعیر می‌نامند. ماءالشعیر کلمه‌ای عربی به معنی آب جو است.

چون ماءالشعیر از جو استخراج شده دارای مقداری ویتامین گروه B و ویتامین‌های دیگر مانند ویتامین E و A است که البته خیلی قابل توجه نیست و مقداری املاح مانند آهن و روی دارد.

در مجموع ماءالشعیر به دلیل داشتن مواد مغذی یاد شده نسبت به نوشابه ارجحیت دارد چون نوشابه تنها آب است و شکر، رنگ و اسانس و از ویتامین و املاح کاملاً تهی است و در حقیقت با نوشیدنش فقط انرژی به بدن مصرف کننده می‌رسد.

یادتان باشد که ماءالشعیر هم مقداری شکر و طعم‌دهنده دارد زیرا نوع خالصش تلخ مزه است و برای هر ذائقه‌ای مورد پسند نیست.

البته با وجودی که گفته می‌شود ماءالشعیر در مقایسه با نوشابه، ارزش غذایی بالاتری دارد اما این مسأله به آن معنی نیست که ماءالشعیر نوشیدنی خوبی است و باید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. به هر حال در ماءالشعیر هم شکر و گازکربنیک به اندازه موجود در نوشابه وجود دارد و اثر چاق‌کنندگی و بروز پوکی استخوان آن متفاوت نیست.
[تصویر:  2txj0v1aoizwt8gh8qpe.jpg]
تنها مزیت ماءالشعیر نسبت به نوشابه در املاح و ویتامین‌هایی است که از جو دریافت می‌شود و تا حدی از نوشابه بهتر به نظر می‌رسد اما زیاده‌روی در خوردن آن نیز می‌تواند همانند زیاده‌روی در مصرف نوشابه مشکل ساز باشد.

 تشکر شده توسط : هانیه , SSA , MFhealth , O#!!! , najva , neda sedaghat , شهرزاد , yummy , سحــــــــر , nosrati , amirfarhag , maryamgoli , DavidBili , nahal , elham 66 , omid_nejad
#2
ماءالشعير از جوانه جو تهیه می شود . به جوانه جو مالت مي‌گويند كه در مرحله جوانه‌زني، به دلیل عملكرد آنزيم‌هاي مختلف موجود در جو، مواد مغذي بسياري در آن تشكيل و يا افزايش پیدا می کنند از قبیل ويتامين‌هاي گروه B و اسيدهاي آمينه ضروري. برای تولید ماءالشعیر،ابتدا جوانه جو ( مالت) را مي‌جوشانند و به آن رازک و مواد خوراكي دیگر اضافه می کنند.

دلستر از نوشابه های دیگر بهتر است زیرا حاوی مالت جو، گلوکز، ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، اسیدهای آمینه و آب کربوناته است. هر 100 سی سی دلستر لایت حدود 17 کالری و هر 100 سی سی دلستر معمولی حدود 25 کالری انرژی دارد.
[تصویر:  سزسز.bmp]

خواص مفید دلستر شامل موارد زیر است:

برطرف کردن خستگی،
رشد بدن به خصوص سلول‌های مغزی در کودکان،
دفع رسوبات کلیه و جلو‌گیری از تشکیل سنگ‌های کلیوی و ادراری،
ضد عفونی کردن روده،
افزایش شیردهی در مادران.

با توجه به اثرات مفید دلستر، مصرف آن به جای نوشابه‌های کولا یا پرتقالی گازدار خوب است، البته به شرطی به مقدار متعادل مصرف شود.

زیاده‌روی در مصرف هر نوع ماده غذایی(حتی اگر مفید باشد) برای سلامتی بدن مضرّ است. بنابراین به مقدار مناسب و متعادل دلستر بنوشید، نه زیاد.

زیاده‌روی در مصرف دلستر، به علت داشتن قند و گازCO2 برای سلامتی مضرّ است، زیرا قند و اسید موجود در آن باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.
قند باعث ایجاد کالری اضافی و چاقی می‌شود.
مصرف نوشابه های گازدار برای افرادی که مشکلات معده دارند ضرر دارد زیرا گاز موجود در نوشابه CO2 است که به صورت محلول به حالت اسید کربنیک است.
برای کسانی که معده های حساسی دارند ورود این اسید در معده( اگر چه ضعیف است)، میزان اسیدیته ی معده را بالا می برد و دو اثر دارد:
1) ممکن است فرد دچار التهاب ها یا زخم های گوارشی شود.
2) پس از مدتی به دلیل هضم سریع تر غذا به کمک این اسید اضافی معده تنبل شده و در صورت نخوردن نوشابه به راحتی نمی تواند غذا را هضم کند.

در نهایت این كه بهترین نوشیدنی آب سالم و گوارا است..

[تصویر:  سزسزسز.bmp]

یکی از مواد افزودني در ماءالشعير،عصاره رازك می باشد كه خواص طبي زيادي از قبیل دفع سنگ كليه، ادرار آور بودن، ضدعفوني كننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس می باشد. مزه تلخ ماءالشعير، مربوط به رازك می باشد. رازك همچنین خاصيت آنتي‌بيوتيكي دارد كه به پايداري ماءالشعير كمك مي‌كند.

ماءالشعیر علاوه بر رفع تشنگی ، بر روی کارکرد کلیه اثر بسیار خوبی دارد و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند و همچنین باعث رفع خستگي اعصاب مي‌گردد.

اين نوشيدني حاوی انواع ويتامين هاي گروه Bشامل B1، B2، B3، B6، اسيد پانتوتنيك (B5)، بيوتين، اسيد فوليك، B12 و ويتامين C می باشد که براي رشد مو و جلوگيري از ريزش آن مي‌توانند مفيد باشند. اين ويتامين‌ها محلول در آب می باشند و در سنتز واسطه هاي عصبي نقش موثری دارند كه در رفع استرس و بسياري از اختلالات عصبي ديگر مي‌شوند.

ماءالشعير حاوی ترکیباتی از قبیل ساكارز، گلوكز، مالتوز و ويتامين C، ويتامين‌هاي گروه B، اسيدهاي آلي، انواع آمينواسيدها، املاح، اسيد نوكلئيك و آب گازدار می باشد .

عصاره مالت جو حاوی فيبرهاي غذايي محلول می باشد كه در رفع التهاب روده، يبوست ، فتق معده بسيار موثر است.

فيبرها اثرات زیادی در بدن دارند، از قبیل باعث تنظيم عملكرد روده، كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي و بعضي انواع سرطان می گردند.

ماءالشعير با دارا بودن ويتامين‌هاي گروه B و اسيد آمينه براي پوست و مو بسيار مناسب است و خواص درماني بسياري براي خانم‌هاي باردار و شيرده دارد و تا حدودي در افزايش ضريب هوشي مؤثر است.

ماءالشعير غنی از انواع فيتوكميكال‌ها مانند فلاوونوئيدها، كاروتنوئيدها و آنتوسيانين‌ها می باشد که در بهبود عملكرد خون‌رساني قلب و كاهش ابتلا به پرفشاري خون و سلامت كليه‌ها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطان‌ها، سكته‌هاي قلبي و مغزي بسیار مؤثر می باشند.

تفاوت دلستر و ماءالشعیر
از نظر مواد تشکیل دهنده فرقی با هم ندارند، فقط مارک های آن ها از لحاظ قیمتی متفاوت است. مثل نوشابه های گازدار یا دوغ ها.
دلستر یا ماءالشعیر حاوی مالت جو، گلوکز، ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، اسیدهای آمینه و آب کربوناته است.بدلیل داشتن مخمر، حاوی ویتامین های گروه B است و برای سلامتی پوست و مو و افزایش وزن افراد لاغر مفید است. مصرف آن برای کلیه و افزایش ادرار مفید است.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : yummy , ساغر , ehsan 10054 , نسترنى , سحــــــــر , nosrati , # پریسا # , parastoo joon , amirfarhag , maryamgoli , naarin.p , DavidBili , nahal , elham 66 , omid_nejad
#3
ماء الشعیر شکم می آورد؟

[تصویر:  16850638142608601254.jpg]

اگرچه آب بهترین و سالم‌ترین نوشیدنی است، اما خیلی‌ها در روزهای گرم برای خنک شدن یا برای رفع عطش اقدام به خرید و مصرف انواع نوشابه‌ها و مخصوصا ماءالشعیر می‌کنند و آن را به آب ترجیح می‌دهند...


گذشته از مصرف این قبیل مایعات در مواقعی که بیرون از منزل هستیم،بعضی افراد عادت کرده‌اند از ماءالشعیر به جای آب بعد از هر وعده غذایی استفاده کنند.پس از مدتی این گروه متوجه می‌شوند که دچار اضافه وزن شده‌اند و شکم آورده‌اند.جالب است بدانید که برخلاف آنچه اغلب مردم می‌گویند، ماءالشعیر باعث شکم آوردن آنها نمی‌شود.آنچه موجب جمع شدن این بافت چربی در بدن آنها شده است دریافت کالری مازاد بر نیاز آنهاست.ماءالشعیر کالری قابل‌توجهی دارد،هر چند که این میزان کالری از انواع دیگر نوشابه‌های کولادار کمتر است ولی ناچیز هم نیست.وقتی شما از ماءالشعیر به جای آب استفاده می‌کنید،در واقع در حال رساندن کالری به بدنتان هستید.این کالری‌های اضافه بر نیاز بدن که به‌صورت چربی ذخیره می‌شوند،در آقایان در اطراف شکم جمع می‌شود و در خانم‌ها در اطراف باسن و ران‌ها (و البته پس از شروع دوره یائسگی،در اطراف شکم.)اگر از هر منبعی بیش از انرژی مورد نیاز بدن‌تان کالری دریافت کنید،تعادل ساده انرژی دریافتی و مصرفی بدن به هم می‌خورد و مازاد این کالری به صورت بافت چربی در بدن شما ذخیره می‌شود.با مصرف ماءالشعیر روزانه حدود 120 تا 150 کیلوکالری اضافه بر آنچه می‌خورید دریافت می‌کنید.
حالا محاسبه کنید این کالری اضافه در ماه معادل چه عددی خواهد شد؟ بله،درست حدس زدید! می‌شود معادل یک کیلو چربی؛که می‌تواند در ناحیه شکم شما که خودتان را به این نوشیدنی عادت داده‌اید،جمع شود.
 تشکر شده توسط : شهرزاد , سحــــــــر , nazii , najva , # پریسا # , maryamgoli , elham 66 , omid_nejad
#4
آيا گاز موجود در ماءالشعير مضر است؟


براي آنكه بدانيد كه آيا گاز موجود در ماءالشعير مضر است يا نه بهتر است به مطالب زير توجه كنيد.



محبوبه بهرامي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اينكه آيا گاز موجود در اين نوشيدني ها تاثير بر ميزان جذب ويتامين هاي آن هم دارد يا نه گفت: يكي ديگر از افزودني هايي كه به منظور جلب مشتري به اين نوشيدني اضافه مي شود "بيكربنات سديم" است كه تحت عنوان گاز شناخته مي شود.


وي با بيان اين مطلب ادامه داد: مشكلي كه ممكن است با نوشيدني بيش از اندازه ماءالشعير پيش بيايد به دليل وجود گازي است كه به آن اضافه مي شود كه گاز نوشيدني هاي گاز دار مي تواند براي بدن مضر باشد .


بهرامي تصريح كرد: به اين ترتيب اين افزودني به نوشيدني ها فرايند جدا شدن املاح از استخوان ها را تسريع مي كند و مصرف مكررش براي مصرف كنندگان بخصوص بچه ها، زنان در سن يائسگي، جوانان كه نياز داردند از سن 20- 35 سالگي به حداكثر ميزان تراكم استخوان برسند، سالمندان و ميانسالان مضر است.


وي ادامه داد: و اگر مصرف اين نوشيدني به صورت عادت در بيايد ممكن است عوارض اين چنيني را به همراه داشته باشد.


بهرامي در پاسخ به اينكه فرايند تحليل استخواني به چه ترتيب است گفت: فرايند تحليل استخواني به اين ترتيب است كه "بيكربنات سديم" روي بافت استخواني مي نشيند و با مواد و املاح تشكيل دهنده آن تركيب شده و جدا مي شود كه اين فرايند با هر بار استفاده از اين محصول در طولاني مدت عوارض جبران ناپذيري بر استخوان ها و دندان ها مي گذارد.


وي در ادامه خاطر نشان كرد: اگر هر از گاهي در وعده ها و ميان وعده هاي غذايي استفاده شود مشكلي ايجاد نمي كند ولي اگر فرد عادت كند در هر وعده غذايي يا هر زمان كه احساس تشنگي كرد از اين نوشيدني استفاده كند حتما با مشكل مواجه خواهد شد.
 تشکر شده توسط : ارزو , parastoo joon , نازلی , najva , naz.gigili , شهرزاد , ساغر , nahid , maryamgoli , nahal , elham 66 , omid_nejad
#5
نقش ماءالشعير در سنگ‌سازي كليه


يك فوق تخصص بيماري‌هاي كليوي گفت: ماءالشعير هيچ مزيتي نسبت به ساير مايعات ندارد و با وجود آن ‌كه مبتلايان به سنگ كليه بايد مايعات زيادي مصرف كنند اما به هيچ وجه نبايد نوشابه‌هايي مانند ماء‌الشعير بنوشند چون مصرف اين مايعات باعث تشديد سنگ سازي كليه مي‌شود.

دكتر محسن نفر در گفت وگو با ايسنا، افزود: آب، بهترين مايع براي افزايش حجم ادرار مبتلايان به سنگ كليه است. البته برخي بيماران حجم ادرار را با دارو يا ديورتيك‌هايي مانند برخي گياهان مثل كاكل ذرت افزايش مي‌دهند اين در حاليست كه اگر حجم ادرار بدون مصرف آب افزايش يابد تاثيري بر سلامت بدن ندارد.

وي با بيان اينكه نوشيدن مايعات براي مبتلايان به بيماريهاي ديگر كليوي مفيد نيست، تاكيد كرد: مصرف مايعات از جمله آب براي مبتلايان به دفع پروتئين زيان آور است و آنان به مقدار بسيار كم و در صورت احساس تشنگي شديد مجاز به نوشيدن آب هستند.

اين فوق تخصص بيماري‌هاي كليوي درباه مصرف مايعات افراد سالم گفت: افرادي كه مبتلا به بيماريهاي كليوي نيستند، مصرف مايعات براي آنان مفيد است و اين كار باعث پيشگيري از ابتلاي آنان به بيماري سنگ كليه مي‌شود.

وي با بيان اينكه آب، بهترين مايع مصرفي براي افراد سالم است تاكيد كرد: مصرف مايعات ديگر مانند نوشابه ممكن است باعث بروز مشكلاتي براي اين افراد شود. مايعاتي كه به عنوان نوشابه‌ مصرف مي‌شوند، حاوي اگزالات هستند كه زمينه ابتلا به سنگ كليه را فراهم مي‌كنند بنابراين بهتر است افراد از نوشابه‌هايي مانند نوشيدني‌هاي گازدار و ماء الشعير كمتر استفاده كنند چون قند بالاي اين نوشيدني‌ها باعث افزايش قند خون و ابتلا به چاقي مي‌شود.

اين فوق تخصص بيماريهاي كليوي تاكيد كرد: ميزان مصرف آب افراد سالم به وضعيت شغلي آنان نيز بستگي دارد. به عنوان نمونه بدن ورزشكاران حرفه‌اي و افرادي كه در محيط‌هاي گرم كار مي‌كنند به مايعات بيشتري نياز دارد.

نفر در پايان حجم ادرار را بهترين معيار براي تعيين ميزان نياز بدن به مايعات دانست و اظهار كرد: لازم است افراد به رنگ ادرار خود توجه كنند. ميزان مصرف آب هر فرد بايد به اندازه‌اي باشد كه رنگ ادرار او را شفاف كند. رنگ ادرار كساني كه آب كمي مصرف مي‌كنند، شفاف نيست و هرچه قدر اين رنگ تيره‌تر باشد به معناي كمتر مصرف شدن مايعات است.
 تشکر شده توسط : ساغر , nahid , naarin.p , nahal , elham 66 , omid_nejad
#6



کد خبر: ١٦٧٤٤ تاریخ انتشار: ٢١ خرداد ١٣٩٢ - ٠٧:٣٣
سلامت » تازه های خبری
در خوردن ماء الشعير زياده روي نکنيد!

مظهری: ماءالشعیر به افرادی که لاغر و اضافه وزن ندارند توصیه می شود و بهتر است از نوع طبیعی آن استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران: انرژی موجود در موادغذایی از جمله ماءالشعیر در بدن به چربی تبدیل می شود و باعث بزرگ شدن شکم خواهد شد.

مظهری متخصص تغذیه گفت: هر ماده غذایی که حاوی انرژی است اگر بیش از حد دریافت شود حتی اگر صد کالری در روز باشد باعث انباشتگی انرژی در بدن شده و به تدریج در طول سال تبدیل به چربی می شود.

وی عنوان کرد: انرژی های مازاد دریافتی روزانه بدن به تدریج در سال 3 کیلو 650 گرم و در طول پنج سال به هجده کیلو اضافه وزن تبدیل خواهد شد.

مظهري خاطر نشان کرد: ماءالشعیر 140 کالری دارد خصوصا که با طعم میوه جات و ترکیبات شیمیایی است و طعم و مزه طبیعی ندارد.

وی افزود: ماءالشعیر به افرادی که لاغر و اضافه وزن ندارند توصیه می شود و بهتر است از نوع طبیعی آن استفاده شود.

وی در ادامه افزود: استفاده از ماءالشعیر طبیعی بهتر از نوشابه های گازدار است. البته هر کدام سیستم کنترل بدن را تحت تأثیر قرار می دهد و عوارض بلند مدتی بر روی فرد می گذارد.


اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : nahal , elham 66 , omid_nejad
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,481 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,753 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,605 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,135 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,291 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,580 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,498 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,358 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,334 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,919 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست