ارسالها: 354
موضوعها: 249
تاریخ عضویت: Nov 2009
تشکر های اهدا شده: 1119
تشکر های دریافت شده :2864 بار در 728 پست
سال تشخيص بيماري : 1377
دكتر معالج : شايگان نژاد
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت :
ليمو شيرين دواي درد معده
بر خلاف تصور عموم، مصرف ليمو شيرين براي مبتلايان به درد و ورم معده ، مفيد است.
ليمو شيرين اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گيرد، طعم آن تلخ ميشود كه علت اصلي آن، ليمونين و نارنجين موجود در ليمو شيرين است. تركيب اين مواد با اكسيژن هوا موجب تلخي ليمو شيرين ميشود.
در طب سنتي از ليمو شيرين به عنوان ميوهاي خنك و مفيد در رفع التهاب و تشنگي نام برده ميشود.
ويتامين C موجود در ليمو شيرين، مادهاي پيشگيري كننده از ابتلا به سرطان است.
ليمو شيرين براي مبتلايان به ناراحتي معده مفيد است.
معمولا توصيه پزشكان به افراد مبتلا به زخم و ورم معده يا ساير بيماريهاي گوارشي، مصرف نكردن هر نوع ميوه و سبزي خام است، زيرا به علت افت كارايي معده، اين افراد توانايي هضم فيبر موجود در اين مواد را ندارند و متعاقب مصرف ميوه و سبزي خام، دچار درد معده شديد ميشوند.
اما بررسيهاي مكرر نشان ميدهد مصرف ليمو شيرين نه تنها براي افراد مبتلا به معده درد مضر نيست، بلكه به ترميم هر چه سريع تر معده نيز كمك ميكند و مصرف روزانه يك عدد ليمو شيرين در مبتلايان به ناراحتي معده ضروري است.
ارسالها: 405
موضوعها: 107
تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :2505 بار در 772 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : بتافرون
محل سکونت : قم
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف لیمو شیرین برای مبتلایان به درد و ورم معده مفید است.
دكتر "مسعود كیمیاگر" افزود: لیمو شیرین اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گیرد، طعم آن تلخ میشود كه علت اصلی آن، مواد لیمونین و نارنجین در لیمو شیرین است كه تركیب این مواد با اكسیژن هوا موجب تلخی لیمو شیرین میشود.
كیمیاگر افزود: در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوهای خنك و مفید در رفع التهاب و تشنگی نام برده میشود.
وی گفت: ویتامین C موجود در لیمو شیرین، مادهای پیشگیری كننده از ابتلا به سرطان، و برای مبتلایان به ناراحتی معده بسیار مفید است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: معمولا توصیه پزشكان به افراد مبتلا به زخم و ورم معده یا بیماریهای دیگر گوارشی، مصرف نكردن هر نوع میوه و سبزی خام است، زیرا به علت افت كارایی معده، این افراد توانایی هضم فیبر این مواد را ندارند، به طوری كه پس از مصرف میوه و سبزی خام، دچار درد معده شدید میشوند، اما بررسیها نشان میدهد مصرف لیمو شیرین نه تنها برای افراد مبتلا به معده درد مضر نیست، بلكه به ترمیم هرچه زودتر معده نیز كمك میكند.
دكتر مسعود كیمیاگر افزود: مصرف روزانه یك لیمو شیرین در مبتلایان به ناراحتی معده ضروری است.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
ارسالها: 1,618
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : تهران
خواص درماني ليمو شيرين
ليموشيرين حاوي مواد مغذي مفيدي همچون ويتامين Bو Cو ريز مغذيها، آنتياكسيدانها و فلاوونوييد است كه كاربردهاي متفاوتي در حفظ سلامت بدن دارند.
لیموشیرین، بومی کشور هند و سرشار از مواد مغذی است.
به نوشته «ehow»، لیموشیرین طعم شیرین دارد و منبع عالی ویتامین c، آهن و مس است.
خواص:
*ویتامین c موجود در آن، در درمان سریع سرماخوردگی موثر است.
*عملکرد کبد را تقویت میکند و ناراحتیهای گوارشی را برطرف میکند.
*مانع از بروز بیماری اسکوربوت، نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین ث میشود. علایم این بیماری شامل لثههای متورم، موارد مکرر سرماخوردگی و آنفلوآنزا و ترکخوردگی گوشه لب است.
*طعم شیرین لیموشیرین، با تحریک بزاق دهان باعث هضم سریع غذا میشود.
*اسید موجود در آن سموم را دفع میکند.
*پتاسیم آن ناراحتی معده، اسهال خونی و اسهال و حالت تهوع و استفراغ را برطرف میکند.
*لکههای پوستی را از بین میبرد و باعث شادابی پوست میشود.
*خاصیت خنک کننده دارد.
*بدون چربی و سدیم است.
*گلودرد را برطرف میکند.
*کمبود آب را جبران میکند.
*لیموشیرین، سرگیجه را برطرف میکند.
*عامل ضدعفونی کننده بدن است و به طور طبیعی از تخمیر در معده جلوگیری میکند.
*به کاهش وزن کمک میکند.
*لیموشیرین با بهبود بخشیدن به عملکرد قلب باعث گردش مناسب خون میشود.
ويتامين Bو انواع ريزمغذيهاي مفيد مانند عنصر"سلنيوم" درليموشيرين موجب به حداقل رسيدن جمعيت راديكالهاي آزاد موجود در ناحيه آسيب ديده معده ميشود.
دكتر"مسعود كيمياگر" متخصص تغذيه ميگويد ليمو شيرين غني از عناصر قليايي است و حالت تازهكننده دارد و اگر در چاي ريخته شود طعم مطبوعي به چاي ميبخشد.
اين ميوه در درمان سرماخوردگي و تب ناشي از بيماري توصيه شده است و خاصيت سم زدايي ازبدن را دارد.
در طب سنتي از ليمو شيرين به عنوان ميوهاي خنك و مفيد در رفع التهاب و تشنگي ياد ميشود.
** ارزش غذايي ليموشيرين :
ارزش غذايي ۱۰۰گرم ليموشيرين كه معادل يك عدد ليمو شيرين بزرگ است حاوي ۲۹/۸كالري، ۰/۷۴گرم پروتئين ۱۰/۵گرم قند ۰/۱۴گرم چربي ۲/۸گرم فيبر ۱۰ميكروگرم اسيد فوليك ۱۵۰ميليگرم پتاسيم و ۵۳ميليگرم ويتامين Cاست.
** تركيبات ليمو شيرين:
اسيد سيتريك و ويتامين :Cمهمترين تركيبات قابل توجه ليموشيرين ، اسيد سيتريك و ويتامين سي است. چنانچه فردي دو عدد ليموشيرين متوسط در طول روز بخورد عملا ويتامين سي مورد نياز روزانه بدنش تامين شدهاست.
مزيت ليموشيرين در مقايسه با پرتقال اين است كه با كالري كمتري نسبت به پرتقال، همان مقدرا ويتامي سي را به بدن ميرساند.
نقش پيشگيريكننده ويتامين سي موجود در اين ميوه از بروز سرماخوردگي و سرطانها به اثبات رسيده است.
درصورت مصرف ميوه ليموشيرين با پوست داخلي مقدار ۷۷ميلي گرم ويتامين سي به بدن ميرسد. در حالي كه مصرف آن بدون پوست داخلي، فقط داراي ۵۳ ميلي گرم ويتامين سي است.
بنابراين توصيه شده است كه ليمو شيرين را با پوست داخلي مصرف كنند.
پتاسيم: پتاسيم به مقدار قال توجهي در ليموشيرين يافت ميشود، اين عنصر از جمله تركيباتي است كه ميتواند از بروز بيماري قلبي - عروقي پيشگيري كند و همچنين بين آب و الكتروليتهاي بدن تعادل برقرار نمايد.
اسيد فوليك: اسيد فوليك موجود در ليموشيرين نسبت به ميوههاي ديگر بيشتر است و نقش موثري در پيشگيري از كم خوني ايفا ميكند.
افرادي كه مبتلا به كم خوني به خصوص كم خوني از نوع اسيد فوليك هستند بايد اين ميوه را مصرف كنند.
كلسيم : اين ميوه از ميوههاي پركلسيم محسوب ميشود و در جلوگيري از پوكي استخوان به خصوص در زنان نقش موثري را ايفا ميكند.
همچنين ليموشيرين حاوي مقادير زيادي فسفر، منيزيم و سديم است.
پزشكان مصرف روزانه يك ليمو شيرين را به كليه مبتلايان به ناراحتي معده توصيه ميكنند و خوردن آن را بلافاصله پس از غذا منع كرده اند.
** ليموشيرين چرا تلخ است؟
علت تلخي ليموشيرين، وجود موادي به نام نارنجين و ليمونين است.
مهندس عليرضا پيوندپور كارشناس بيوشيمي و استاد دانشگاه درباره تلخي ليموشيرين ميگويد: هر چه مواد قليايي در يك ماده طبيعي مانند ميوه بيشتر باشد، ميوه اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گيرد، طعم آن به تلخي ميگرايد.
وي ميگويد هنگامي كه ليموشيرين را برش ميزنيم، ليمونين و نارنجين موجود در آن با اكسيژن هوا تركيب شده و تلخ ميشود.
در بين مركبات، نارنج و ليمو هر دو اين خاصيت را دارند و هر چه درجه شيريني يك ميوه بيشتر باشد تلخي خود را بيشتر نشان ميدهد.
اين كارشناس ميگويد تلخي اين ميوه اثر منفي بر سلامت و دستگاه گوارش انسان ندارد و اين ويژگي جزء طبيعت اين ميوه محسوب ميشود.
ليموشيرين مطلوب و خوب، پوست نرم دارد و هر چه سنگينتر باشد، پرآب تر است.
يك كارشناس تغذيه گفت: ليمو شيرين ميوهاي سرشار از كلسيم است كه ميتواند در جلوگيري از پوكي استخوان به خصوص در زنان نقش موثري ايفا كند.
يوسف نقيايي در گفت وگو با ايسنا ، اظهار داشت: ليمو شيرين ميوهاي است كه در حدود 28 كيلو كالري انرژي دارد و در مقايسه با بعضي از ميوهها انرژي كمتري دارد.
وي ضمن اشاره به مهمترين تركيبات قابل توجه ليمو شيرين از جمله، اسيد سيتريك و ويتامين C اظهار داشت: نقش پيشگيري كننده ويتامين C موجود در اين ميوه از بروز سرماخوردگي و سرطانها به اثبات رسيده است.
وي افزود: در صورت مصرف ميوه ليموشيرين با پوست داخلي، مقدار 77 ميلي گرم ويتامين C به بدنمان ميرسد؛ در حالي كه مصرف آن بدون پوست داخلي، فقط داراي 53 ميلي گرم ويتامين C است.
اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه تنها با مصرف چند ليمو ميتوان ويتامين C روزانه بدن را تامين كرد، افزود: براي اين كار بهتر است افراد، ليمو شيرين را با پوست داخلي مصرف كنند.
وي از تركيبات عمدهي ليمو شيرين را مقدار زياد پتاسيم عنوان كرد و افزود: پتاسيم از جمله تركيباتي است كه ميتواند از بروز بيماري قلبي عروقي پيشگيري و همچنين بين آب و الكتروليتهاي بدن تعادل برقرار كند.
وي ادامه داد: اسيدفوليك (فولات) موجود در ليمو شيرين نسبت به ميوهها ديگر بيشتر است و نقش موثري در پيشگيري از كم خوني ايفا ميكند. وي با اشاره به10 ميكروگرم اسيد فوليك موجود در هر يكصد گرم ليمو شيرين توصيه كرد: افرادي كه مبتلا به كم خوني به خصوص كم خوني از نوع اسيد فوليك هستند ميبايست اين ميوه را مصرف كنند.
وي ادامه داد: اين ميوه از ميوههاي پر كلسيم محسوب ميشود و ميتواند در جلوگيري از پوكي استخوان مخصوصا در زنان، نقش موثري را ايفا ميكند.
اين كارشناس تغذيه از ديگر خواص ميوه ليمو شيرين را اثر مفيد بر روي معده، هضم دستگاه گوارش، خنثي شدن مقداري از اسيد معده، جلوگيري از تخمير غذا در معده و پيشگيري از نفخ معده عنوان كرد
فعلا سکوت را برگزیدیم ............