امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص شلغم!
#1
از خواص شلغم چه می‌دانید؟

شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌ ارزنده است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.


به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، شلغم یکی از سبزیهای بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ‌١٠ درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار با ارزش به حساب می‌آید.


شلغم یکی از پاک کننده‌ها و سازنده‌های خون بوده و چنان که گفته شد،‌ املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماریهای خطرناکی مانند سرطان می‌شود.


همچنین باید دانست که لازم است از برگ شلغم خواه به صورت پخته یا خام در سوپ یا سالاد و یا خوراک‌های دیگر استفاده شود. نه تنها در برگ شلغم مقدار زیادی کلسیم وجود دارد بلکه علاوه بر آن،‌ این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن و مس نیز هست که سبب ازدیاد خون و به ویژه هموگلوبین می‌شود.


به هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره‌تر باشد،‌ ید بیشتری در آنست.


گفتنی است: وجود ویتامین‌ آ، ب و ث در برگ و ریشه آن، به خوبی نشانگر نقش مؤثر و مهم آن در حفظ تعادل عصبی و به خصوص در تعادل تغذیه آن است.


پزشکان ثابت کرده‌اند که عصاره شلغم، حل و دفع سنگ‌های کلیوی را به علت خاصیت حل کنندگی که بر روی اسید اوریک دارد، تسهیل می‌کند.


شلغم اثر مفید مؤثری در درمان بیماریهای دستگاه تنفسی دارد، برای این منظور از آش و سوپ آن استفاده می‌شود.


شلغم خوب سه علامت دارد:


‌١ - شلغم باید پر باشد، بنابراین اگر وسط آن شل باشد و با فشار انگشت فرو برود پلاسیده و مانده است و چنانچه پخته و مصرف شود در روده‌ها تولید نفخ می‌کند.


‌٢ - پوست خارجی شلغم باید براق و شفاف باشد.


‌٣ - شلغم باید سنگین باشد و وقتی وسط آن را بریدند درونش روشن و شفاف باشد.


بر اساس تحقیقات و بررسی‌های دانشمندان هر صد گرم شلغم دارای ‌٣٥ کیلو کالری انرژی، ‌١ گرم پروتئین، ‌٧ گرم گلوسید، ‌٢ گرم چربی، ‌١/١ گرم فیبر، ‌٤٥ میلی‌گرم گوگرد، ‌٢٨٠ میلی‌گرم پتاسیم، ‌٦٠ میلی‌گرم کلسیم، ‌٣٦ میلی‌گرم ویتامین C و همچنین صد گرم برگ شلغم دارای ‌٣٦ کیلو کالری انرژی، ‌٣ گرم پروتئین، ‌٤ گرم چربی، ‌٥ گرم گلوسید، ‌٢/١ گرم فیبر، ‌٥٥ میلی‌گرم گوگرد، ‌٣٧٥ میلی‌گرم پتاسیم، ‌٢٦٠ میلی‌گرم کلسیم، ‌٦٠ میلی‌گرم فسفر، ‌٩ میلی‌گرم سدیم، ‌٤/٢ میلی‌گرم آهن و ‌٤٠ میلی‌گرم ویتامین C است.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : yummy , naz.gigili , شهرزاد , sargol , farzaneh20
#2
[تصویر:  p4z2db6d1dq7wknxn9u.jpg]

شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.

خواص شلغم آنقدر زیاد است كه می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند كه این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میكاشتند و هر روزه از آن استفاده می كردند .

1)شلغم مقوی است.

2)شلغم اشتها آور است.

3)شلغم ضعف جنسی را درمان كرده و اسپرم را زیاد می كند.

4)شلغم سرفه را تسكین می دهد.

5)ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است.

6)آب شلغم قند خون را پائین می آورد.

7)تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است.

8)اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره كنید.

9)خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است.

10)آنهایی كه حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقویت می كند.

11)شلغم شب كوری را درمان می كند.

12)شلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج كم خونی است.

13)شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار و شیرده حتما باید از آن استفاده كنند .

14)زن حامله ای كه در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت

15)آنهایی كه غده تیروئیدشان كم ترشح می كند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می كند .

16)شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می كند .

17)شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است.

18)شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است.

و بالاخره سعی كنید كه در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است . بدن را تمیز كرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد .همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی كه معده شما را ناراحت نكند .
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : نازلی , yummy , naz.gigili , شهرزاد , sargol , farzaneh20
#3
[color=#C71585]سایر فواید شلغم :

[تصویر:  47r57w24utfgff.bmp]

این سبزی از انواع سبزی های نادری است كه دارای ارسنیك و روبیدیم است. این دو عنصر با كمك گوگرد در جلوگیری از مرض جذام نقش مهمی دارند.
فواید دیگر شلغم به قرار زیر است :

1- شلغم برطرف كننده سرفه است.

2- شلغم نرم كننده سینه، معده و روده است.

3- شلغم اشتها را تحریك می كند .

4- شلغم سنگ های مثانه ، كلیه و كبد را خرد، و ادرار را زیاد می كند.

5- شلغم به علت داشتن ویتامین های A , B , C ، بر نور چشم و قدرت بینایی می افزاید.

6- ریشه شلغم اثر نرم كنندگی دارد و در رفع سیاه سرفه و آسم به صورت جوشانده های غلیظ و مخلوط با عسل ، مورد استفاده قرار می گیرد.

7- جوشانده ی غلیظ شلغم به شكلم مرهم ، در تسكین دردهای مفصلی ، نقرس ، آبسه ها ، سرمازدگی و غیره به كار می رود.

8- شلغم دارای یك ماده ضد عفونی قوی است و به همین جهت در درمان سرماخوردگی و بیماری های عفونی تاثیر بسیار زیادی دارد.

9- شلغم حاوی فسفر ، كلسیم ، آهن و ویتامین های B , Cاست و سبب افزایش نیروی جنسی و تقویت عمومی بدن می شود.

10 - شلغم برای رشد و استحكام استخوان بندی بسیار مفید است.

11- اگر ریشه های نازك و باریك روی شلغم ، خشك و ساییده شده و سپس با عسل مخلوط شود ، برای سختی ادرار مفید خواهد بود و بسیاری از امراض مجاری ادرار را درمان می كند.

12- آب شلغم پخته را می توان در انواع گلودردها و به خصوص عوارض سرماخوردگی قرقره كرد.

13- چنانچه شلغم را در ظروف سربسته یا درون خمیر بپزید ، چون آب و اسانس های آن خارج نمی شود ، باعث زیاد شدن اشتها می شود.

14- آب شلغم به سبب داشتن انسولین گیاهی و ویتامین های مفید برای درمان مرض قند و سنگ مثانه مفید است.

15 – شلغم برای جلوگیری از ناراحتی های پوستی به ویژه جوش صورت ( غرور ) بسیار سود بخش است.

16- شلغم به علت داشتن ویتامین Cاز رقیق شدن خون جلوگیری كرده و به علت وجود همین ویتامین ، مانع از خونریزی می شود و خستگی را برطرف می كند.

17- ریشه های نازك شلغم ورم طحال و سوزش ادرار را برطرف می كند، بدین منظور باید ریشه های باریك شلغم را تمیز شسته و پس از خشك كردن بسایید و همراه با كمی عسل میل كنید.

18- ترشی شلغم، مقوی احشاء ، اشتها آور و بی نفخ است.

19- شلغم به سبب داشتن ویتامینA برای تسكین خارش و دردهای مفصلی ، سرما خوردگی ، نقرس و معالجه ترَك به صورت استعمال خارجی مفید است . برای این منظور باید شلغم را در مقدار كمی آب پخته و به صورت مرهم درمحل مورد نظرقرار دهید.

20- در بیماری نقرس و درد مفاصل ، یك عدد شلغم را پخته و آن را ریز ریز كنید و به شكل فرنی درآورید، سپس مانند مرهمی روی مفاصلی كه درد می كند ، بگذارید.

21- تخم شلغم از نظر تمام خواص و اعمال ، از شلغم مفیدترو قوی تر است. شیوه و مقدار مصرف آن نیز به این گونه است كه در هر دقیقه حدود 25/6 گرم آن را همراه با عسل یا شربت، برای معالجه امراض یاد شده می خورند.

22- مصرف شلغم در درمان كم خونی ، تجویز شده است ، زیرا در افزایش گلبول های قرمز خون ، بسیار موثر است.

23- برای معالجه سرما خوردگی ، ورم لوزه ها و آنژین شدید و گلو درد می توان از شربت شلغم استفاده كرد.

24- شربت شلغم برای معالجه سیاه سرفه ی بچه ها مفید است و مصرف این شربت هیچ ضرری برای بچه ها ندارد.

شربت شلغم

روش تهیه ی شربت شلغم به این ترتیب است كه : ابتدا وسط یك شلغم را خالی می كنند و در آن كمی شكر می ریزند . پس از مدتی آب در آن جمع می شود . آب را با قاشق برداشته و مصرف می كنند.

هشدار : كسانی كه از نظر هضم غذا یا معده دچار اشكال هستند و یا روده های ظریفی دارند ، باید از مصرف شلغم خودداری كنند .
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : sargol , farzaneh20
#4
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۱
خواص باور نکردنی شلغم
آنهایی كه حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقویت می كند.

شلغم گیاهی است با برگهای ناصاف و بریدگیهای زیاد به رنگ سبز و سفید . ریشه آن غده ای و به شكل های گرد و یا دراز به رنگ سفید با لكه های بنفش می باشد .

به گزارش باشگاه خبرنگاران، میوه شلغم مانند غلافی باریك و دراز است كه در آن چند دانه سیاه وجود دارد . شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد می كند و شاید علت آن باشد كه برای درمان بیماریهایی كه در فصل سرما زیاد است و بیماریهای تنفسی بكار می رود .

خواص داروئی:

شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.

خواص شلغم آنقدر زیاد است كه می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند كه این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میكاشتند و هر روزه از آن استفاده می كردند.

1) شلغم مقوی است.

2) شلغم اشتها آور است.

3) شلغم ضعف جنسی را درمان كرده و اسپرم را زیاد می كند.

4) شلغم سرفه را تسكین می دهد.

5) ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است.

6) آب شلغم قند خون را پائین می آورد.

7) تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است.

8) اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره كنید.

9) خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است.

10) آنهایی كه حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقویت می كند.

11) شلغم شب كوری را درمان می كند.

12) شلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج كم خونی است.

13) شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار و شیرده حتما باید از آن استفاده كنند .

14) زن حامله ای كه در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت .

15) آنهایی كه غده تیروئیدشان كم ترشح می كند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می كند .

16) شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می كند .

17) شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است.

18) شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است.

و بالاخره سعی كنید كه در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است . بدن را تمیز كرده و مواد سمی را از بدن خارج می سازد .همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی كه معده شما را ناراحت نكند.

منبع
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : ابراهیم , farzaneh20
#5

شلغم غذای مغز و اعصاب


سلامت نیوز : علی اکبر کمالی کار‌شناس صنایع غذایی در گفت‌ و ‌گو با سینا نیوز در یزد با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: «شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.»
وی با اشاره به فواید درمانی این ماده غذایی اظهار داشت: «شلغم اشتها را تحریک، نور چشم و قوه بینایی را افزایش داده و شب کوری را درمان می‌کند.»

این کار‌شناس صنایع غذایی با اشاره به خاصیت ضدعفونی کنندگی معده به وسیله شلغم افزود: «مصرف شلغم هنگام ناشتا بودن برای تقئست نواحی پهلو و سینه مفید است. همچنین شلغم در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی، سنگ‌های کلیه، مثانه و کبد مفید بوده و سردی را از بین می‌برد.» وی با اشاره به اینکه شلغم سرفه را برطرف، سینه، معده و روده را نرم می‌کند، عنوان کرد: «این ماده غذایی نه تنها خون ساز است و کم خونی را درمان می‌کند، بلکه فشار خون را تنظیم، حافظه را تقویت و موجب رشد و استحکام استخوان‌ها می‌شود.» کمالی خاطرنشان کرد: «شلغم برای رشد و نمو استخوان مفید است، همچنین شلغم قوای جنسی را تقویت رحم را پرورش می‌دهد.»

وی با بیان اینکه نوزاد مادری که در دوران بارداری شلغم خورده است، به آسانی دندان در می‌آورد افزود: «استحکام زود‌تر استخوان نوزاد، زود‌تر راه افتادن کودک و سخن گفتن کودک از دیگر فواید مصرف شلغم در دوران بارداری است. همچپنین مصرف آن در این دوران کودک را در مقابل بیماری‌ها مقاوم‌تر می‌کند.» این کار‌شناس صنایع غذایی با بیان اینکه شلغم غذای مغز، اعصاب، مو‌ها، خون و پوست است، گفت: «شلغم اعصاب را تقویت می‌بخشد و در درمان بسیاری از بیماری‌های پوستی موثر است.»

پیشگیری از بیماری‌های تنفسی با مصرف شلغم
کمالی تصریح کرد: شلغم از جذام جلوگیری کرده و به همراه گوشت شهوت را افزایش می‌دهد از دیگر سو، آب شلغم قند خون را کاهش می‌دهد؛ همچنین جوش صورت را نیز درمان می‌کند. این کار‌شناس صنایع غذایی در پایان توصیه کرد: شلغم برای افرادی که معده ضعیفی دارند دیر هضم بوده و نفخ معده را به همراه خواهد داشت.

[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]

مصرف شلغم سبب استحکام لثه ها و دندان‌ها می شود


سلامت نیوز: یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف شلغم به لحاظ دارا بودن كلسیم و پتاسیم سبب استحکام لثه ها، دندان‌ها و استخوان‌ها می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز، یوسف نقیایی ضمن بیان این مطلب، افزود: شلغم در گروه سبزیجات جای می‌گیرد و همانند سبزیجات می تواند تامین کننده بعضی از ویتامین‌ها و فیبر خوراکی باشد.

وی در خصوص ترکیبات شلغم اظهار کرد: در یكصد گرم شلغم حدود 5 گرم کربوهیدرات، 40 میلی گرم کلسیم ، 126 میلی گرم پتاسیم، 30 میلی گرم ویتامین«ث»،113 میکرو گرم فولات و 1 گرم فیبرخوراکی موجود است.

این کارشناس تغذیه با بیان این كه شلغم فواید بسیاری دارد، خاطر نشان کرد: از فواید آن استحکام دادن به استخوان‌هاست هر چند مقدار کلسیم زیادی ندارد ولی همان مقدار کم تاثیر مثبتی را بر استخوان ها دارد و مهمتر از آن وجود پتاسیم نسبتا خوب موجود در آنست که برای کارکرد لثه و قلب مفید است.

وی افزود: ویتامین c موجود در شلغم نقش بسیار خوبی از جمله محکم شدن لثه‌ها و دندان، پیشگیری از عفونت‌های لثه، افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن دارد و همچنین با داشتن فولات از بروز کم‌خونی ناشی از کمبود فولیک در بدن می‌تواند پیشگیری کند.

این کارشناس تغذیه در پایان در خصوص دیگر فواید شلغم گفت: این ماده غذائی به دلیل داشتن ماده گلوکوسینولیت‌ها از خواص ضد سرطانی به خصوص پیشگیری از سرطان روده بزرگ، یبوست، افزایش اشتها، نرم کردن سینوس‌ها، بهبود سرفه، دفع سنگ‌های کلیوی و حل کردن اسید اوریک برخوردار است.
[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : نازلی , farzaneh20
#6
اگر شلغم دوست ندارید، بخوانید

[تصویر:  m12-01.jpg]

شلغم در درمان مشکلات تنفسی و آسم موثر است.

یک کارشناس تغذیه گفت: شلغم علاوه بر موثر بودن برای درمان سرماخوردگی، در درمان برونشیت، آسم و مشکلات تنفسی هم موثر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ فرح روشن پور اظهار داشت: شلغم در فصل زمستان رویش خوبی دارد و این نشان می‌دهد فصل رویش هر میوه متناسب با خواص آن است، زیرا شلغم تاثیر بسزایی در درمان سرماخوردگی دارد.

وی ادامه داد: شلغم می تواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد.

به گفته این کارشناس تغذیه، بهترین شیوه مصرف شلغم بصورت بخارپز، سوپ و یا آش است و بهتر است در ساعات اولیه صبح مصرف شود.

روشن پور یادآور شد: همچنین قرقره کردن آب شلغم، گلودردهای باکتریایی را نیز تسکین می‌دهد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به مقادیر فراوان ویتامین C موجود در شلغم، افزود: همچنین شلغم نقش آنتی اکسیدان دارد و از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می‌کند.

وی شلغم را ماده‌ای اشتها آور دانست که آب آن در تنظیم مایعات بدن نقش دارد.

روشن پور خاطرنشان کرد: مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک می کند.

به گفته این کارشناس تغذیه، املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم بر رشد استخوان‌های کودکان و تقویت اسکلت زنان باردار نیز تاثیر می گذارد.

وی تاکید کرد: ید موجود در شلغم می‌تواند ترشح تیروئید را تنظیم کند و به دلیل مقادیر فراوان آهن آن، جزو میوه و سبزیجات خون ساز به شمار می رود.

روشن پور عصاره شلغم را پاک کننده بدن دانست و تصریح کرد: شلغم در دفع اسیداوریک و رفع سنگ های کلیه هم نقش دارد. درمان شب کوری نیز از دیگر خواص شلغم است.

 تشکر شده توسط : farzaneh20
#7
خیلی جالب بود. ممنونicon_questionicon_question
من عاشق شلغم هستم. میخواستم بدونم کسی اطلاع داره خوردن آب شلغم (آب شلغم که حین پخت به دست میاد) مفیده یا نه؟ میشه بهم بگید؟ برای درمان سرفه میخوام...
#8
اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره کنید .

خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است .

آنهایی که حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است که شلغم حافظه را تقویت می کند .

شلغم شبکوری را درمان می کند .

شلغم بعلت داشتن ویتامین B۱ علاج کم خونی است .

شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار وشیرده حتما باید از آن استفاده کنند .

زن حامله ای که در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد کرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض ،مقاومت بیشتری خواهد داشت .

آنهایی که غده تیروئیدشان کم ترشح می کند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می کند .

شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می کند .

شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است .

شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است .

و بالاخره سعی کنید که در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است. بدن را تمیز کرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد . البته آب شلغم خام، خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی که معده شما را ناراحت نکند .

مضرات : مضرات خاصی برای آن بیان نشده است.
 تشکر شده توسط : یه غریبه , parastoo joon
#9
شلغم در درمان بیماری‌های دستگاه تنفسی بسیار مؤثر است. حتما شما هم از خواص آن مطمئن‌اید و به همین خاطر هنگام تهیه آش و سوپ از آن استفاده می‌کنید؛ حتی بخور شلغم نیز برای بهبود عملکرد ریه‌ها بسیار مفید است.

شغلم پخته بهترین دارو برای برونشیت است؛ به‌‌علاوه این سبزی سرفه را نیز تسکین می‌دهد. سعی کنید در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، حداقل چند بار در هفته شلغم بخورید زیرا شلغم پخته بهترین دارو است.

این سبزی بدن را از آلودگی‌ها پاک کرده و مواد سمی را از آن خارج می‌کند. قرقره کردن آب شلغم نیز گلودرد شما را تسکین می‌بخشد. این گیاه مانند یک واکسن است که بدن را در برابر سرماخوردگی مقاوم می‌کند. اما بسیاری از ما از شلغم فرار کرده و هر چقدر می‌خواهیم خودمان را راضی کنیم که چند تکه از آن بخوریم، نمی‌توانیم؛ البته شاید بعد از خواندن این مطلب نظرتان به کلی عوض شود.
یامن اسمه دوا وذکره شفا
 تشکر شده توسط : محبوب64
#10
1.        طبع شلغم گرم و تر است.
2.        اگر صبح شلغم را به‎عنوان صبحانه بخوریم و بالای آن چیز دیگری نخوریم مطمئناً تا ظهر سیر خواهیم بود.
3.        شلغم باعث تقویت بینایی می‎شود.
4.        خوردن شلغم باعث افزایش ادرار و به مزاج لینت می‎بخشد.
5.        شلغم تحریك‎كننده‎ی نیروی جنسی است.
6.        شلغم دفع‎كننده‎ی سنگ مثانه می‎باشد.
7.        هیچگاه شلغم را داغ نخورید سوزاك می‎شوید.
8.       شلغم قوه بینایی را زیاد و شب كوری را از بین می‎برد.
9.       خوردن شلغم از رقیق شدن خون جلوگیری می‎كند و باعث پایین آمدن فشارخون می‎شود.
10.     اگر در فصل زمستان از شلغم استفاده شود به مدت یك‎سال از منافع آن بهره‎مند خواهید بود.
11.     شلغم برای كسانی كه گواتر دارند خوردنش مجاز نمی‎باشد.
12.     شلغم چاق كننده است.
13.     خوردن شلغم باعث كم شدن جوش‎های غرور جوانی می‎گردد.
14.   اگر در فصل زمستان از شلغم استفاده شود به مدت یك‎سال از منافع آن بهره‎مند خواهید بود.
15.     برای درمان كم‎خونی شلغم را رنده كرده و با كمی نمك روی آن را بپوشانید با جعفری یا سالاد مخلوط نموده همراه غذا بخورید.
16.     جهت گلودرد آب شلغم غرغره كنید.
17.     برای سر باز كردن دمل و كورك مرهم شلغم را بگذارید.
18.     اگر 40 روز به خوردن شلغم مداومت كنیم بیشتر امراض از بدن خارج می‎شود.
19.   اگر آب شلغم را گرفتید فوراً بخورید چون در اثر نگهداری فاسد می‎شود.
20.     آش شلغم برای درد مفاصل مفید است.
21.     سعی كنید هنگام خرید شلغم، شلغم‎های ریز و متوسط را كه توپُر باشد و تلخ نباشد بخرید.
22.     كسانی كه بیماری قند دارند چنان چه گواتر نداشته باشند شلغم را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
23.     كسانی كه چربی خون آن‎ها بالا است سعی كنند هفته‎ای 3 روز صبحانه شلغم بخورند و تا ظهر هیچ چیز دیگری نخورند.
24.     شلغم برای آبسه و پیله‎ی دندان مفید است خام یا پخته به هر دو صورت میل كنید.
25.     برای برفك دهان اطفال می‎توان از شلغم پخته روی برفك مالیده  از بین می‎برد.
26.   شلغم دارای یک ماده ضد عفونی قوی است و به همین جهت در درمان سرماخوردگی و بیماری‌های عفونی تاثیر بسیار زیادی دارد.
27.     شلغم بهترین داروی ضدعفونی كننده‎ی معده است و همچنین تمیزكننده‎ی روده.
28.   برای تسكین درد مفاصل شلغم را رنده كرده با عسل مخلوط نموده داخل یك شیشه بریزید در شیشه را محكم ببندید و شیشه را در آب جوش بگذارید كه كاملاً پخته شود سپس از ضماد به‎دست آمده در محل درد بگذارید.
29.     برای درمان سیاه‎سرفه از تركیب شماره 22 به‎عنوان خوراكی می‎شود استفاده كرد.
30.     برای سرمازدگی از تركیب شماره 9 به‎صورت مرهم یا مالیدنی می‎توان استفاده كرد.
31.     آب شلغم حل كننده‎ی اسیداوریك است 10 صبح و 5 بعدازظهر نصف استكان استفاده شود.     
32.     شلغم مناسب مغز و اعصاب بوده، حافظه را تقویت می‎كند و به اعصاب نیرو می‎بخشد.
33.     خوردن شلغم باعث می‎شود كه فرد در مقابل امراض پوستی مقاوم باشد.
خدایا شکرت....
 تشکر شده توسط : سمیرا67 , همسر یک قهرمان
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 4,806 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 38,668 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 27,961 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 21,194 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 145,093 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 7,556 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 31,102 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 9,534 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 40,237 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 58,552 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست