2011/11/22, 01:15 PM
برنج قهوه ای برنجی است که فقط یک لایه سبوس سخت اولیش برداشته شده و در این مرحله 3لایه دیگه سبوس برداشته میشه تا برنج سفید بدست میاد و همه این خواص ذکر شده فقط بدلیل وجود سبوس برنج هست.
برنج سفید کالری بسیار بیشتری داره ولی فاقد املاح هست که همین باعث چاقی میشه.
در کشورهای دیگر برنج قهوه ای طرفداران زیادی داره اما در ایران حتی برای بسیاری از افراد شناخته شده نیز نیست.
بهتر است بجای برنج سفید، برنج قهوای را جایگزین کرد.
(دقت داشته باشید زمان دم کشی برنج تقریبا دوبرابر برنج سفید هست.)
من معمولا برنج قهوه ای میخورم. اگر بنابر شرایطی مجبور به پخت برنج سفید باشیم، پودر سبوس را موقع پخت اضافه میکنیم.
پودر سبوس را هم میشه بطور جداگانه مانند اضافه کردن به سالاد، خورشت و هر خوراک دیگری استفاده کرد.
برنج سفید کالری بسیار بیشتری داره ولی فاقد املاح هست که همین باعث چاقی میشه.
در کشورهای دیگر برنج قهوه ای طرفداران زیادی داره اما در ایران حتی برای بسیاری از افراد شناخته شده نیز نیست.
بهتر است بجای برنج سفید، برنج قهوای را جایگزین کرد.
(دقت داشته باشید زمان دم کشی برنج تقریبا دوبرابر برنج سفید هست.)
من معمولا برنج قهوه ای میخورم. اگر بنابر شرایطی مجبور به پخت برنج سفید باشیم، پودر سبوس را موقع پخت اضافه میکنیم.
پودر سبوس را هم میشه بطور جداگانه مانند اضافه کردن به سالاد، خورشت و هر خوراک دیگری استفاده کرد.
من هم ام اس داشتم.