امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص زرد چوبه
#1
فواید زرد چوبه!!!



آیا می دانید زردچوبه دارای فواید بسیار زیادی می باشد برای مثال كاهش دهنده چربی خون و همین طور ....

زردچوبه گیاهی ضد سرطان و کاهنده چربی و قند خون بالاست.

نتایج یک مطالعه حاکی از آن است که ماده موثره و دیگر ترکیبات موجود در ریزوم(ساقه زیرزمینی) زردچوبه دارای اثرات فارماکولوژیک متعدد از جمله ضد رادیکال آزاد، ضد التهاب، ضد سرطان و کاهنده چربی و قند خون بالا و اثر بر سیستم ایمنی در تحقیقات آزمایشگاهی و بعضاً بالینی است.

دکتر حسن فلاح حسینی استادیار پژوهشی گروه داروشناسی و طب کاربردی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کرج در یک مقاله مروری، اثرات فارماکولوژی ریزوم گیاه زردچوبه و ماده موثره آن کورکامین را بررسی کرد.

زردچوبه در کشورهای آسیایی از گذشته های دور کاربرد غذایی و دارویی دارد. در طب سنتی این کشورها زردچوبه در اختلالات گوارشی و کبدی، رفع سنگ کلیه، درد مفاصل و اختلالات قاعدگی مصرف می شود.

در آزمایش های حیوانی و انسانی تجویز زردچوبه در بهبود بیماری های متعددی موثر بوده است. زردچوبه یک ماده با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری های گوارشی، کبدی، سرطان، آرتریت، آلرژی، آسم، آترواسکلروز، آلزایمر و قندخون بالا مورد نظر قرار گیرد.

با توجه به کاربرد غذایی و دارویی و همچنین خواص فارماکولوژی ریزوم گیاه زردچوبه نیاز به بررسی اثرات فارماکولوژی ریزوم این گیاه جهت بهره برداری از آن در انجام تحقیقات بالینی احساس می شود.

همچنین با توجه به آنکه زردچوبه در طب سنتی در بیماری های متعدد تجویز می شود، به نظر می رسد که انجام تحقیقات بالینی روی این ماده در درمان بیماری های ذکر شده لازم باشد.

این پژوهش در فصلنامه گیاهان دارویی به چاپ رسیده است
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : Sina , nazaninn , شفا یافته , Hasty , نازلی , najva , maryamjoooon , yummy , آقا صادق
#2
Rainbow 
دوستان میخوام یک کورتون طبیعی رو بهتون معرفی کنم که برگرفته از سخنان دكتر تورج زرگر الهي سم شناس دارويي و متخصص گياهان دارويي از امريكا و هلند هست
زردچوبه
قويترين گياه ضد التهاب موجود در طبيعت
زرد چوبه يا Turmeric (با طبيعت گرم و خشك) كوركومين رنگدانه زرد چوبه است.مكانيسم اثر ان كاملا مشابه گروه دارهاي کورتونی ولي كمي ضعيفتر است
اثار غير مستقيم كوركومين عبارتند از :
1-تحري ازادسازي كورتون ها طبيعي از غددفوق كليوي
2-حساس سازي يا اماده سازي گيرنده هاي كورتون ها در بدن و تقويت عمل كورتوهاي طبيعي
3-جوگيري از تجزيه و نابودي كورتونهاي طبيعي بدن.

كوركومينات قويرين شكل كوركومين است كه با مخلوط كردن زردچوبه و ليموترش به دست ميايد.
يك قاشق چایخوری زردچوبه ر ابا نصف لیموی تازه مخلوط كرده وبه صورت خمير دراوريد. پس از چند دقيقه نمك كوركومينات اماده است. اين ماده خاصيت ضد التهابي دارد.
به بیماران ام اس توصیه میشود که روزی سه بار از این مخلوط استفاده کنند اگر تحمل تلخی آن برایتان سخت است از زرچوبه درون کپسول های آماده استفاده کنید.

موارد منع مصرف زردچوبه
كساني كه دچار انسداد صفراوي و اختلالات گوارشي هستند بهتر است از زرچوبه استفاده نكنند.
تداخلات دارويي
همراه با داروهاي ضد انعقاد و رقيق كننده خون مصرف نشود(مانند اسپرين.وارفاين.هپارتين و...)كه در اين صورت افزايش احتمال خونريزي ايجاد ميشود.
از يك هفته قبل از اعمال جراحي مصرفگياه متوقف گردد.
جويدن اندر دهان براي تسكين درد دندان مفيد است. به ويژه اگر حرارت داده شود.پودر ان براي خشك كردن زخمها و رفع درد و ورم ان مفيد است (التيام دهنده زخمهاي جزيي)
از نظر طب سنتي زردچوبه براي قلب مضراست وبراي رفع عوارض ان را با ابليمو مخلوط كرده و مصرف ميكنند.
زندگی را فقط با فصل های دشوارش نبین ؛
در راه های سخت پایداری کن: لحظه های بهتر بالاخره از راه می رسند. agreement2

 تشکر شده توسط : ساغر , نازلی , najva , Hasty , SSA , maryamjoooon , yummy , somaye_602000 , نسترنى
#3
[تصویر:  L128429834515.jpg]

زردچوبه گیاهی ضد سرطان و کاهنده چربی و قند خون بالاست.

نتایج یک مطالعه حاکی از آن است که ماده موثره و دیگر ترکیبات موجود در ریزوم(ساقه زیرزمینی) زردچوبه دارای اثرات فارماکولوژیک متعدد از جمله ضد رادیکال آزاد، ضد التهاب، ضد سرطان و کاهنده چربی و قند خون بالا و اثر بر سیستم ایمنی در تحقیقات آزمایشگاهی و بعضاً بالینی است.

دکتر حسن فلاح حسینی استادیار پژوهشی گروه داروشناسی و طب کاربردی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کرج در یک مقاله مروری، اثرات فارماکولوژی ریزوم گیاه زردچوبه و ماده موثره آن کورکامین را بررسی کرد.

زردچوبه در کشورهای آسیایی از گذشته‌های دور کاربرد غذایی و دارویی دارد. در طب سنتی این کشورها زردچوبه در اختلالات گوارشی و کبدی، رفع سنگ کلیه، درد مفاصل و اختلالات قاعدگی مصرف می شود.

در آزمایش‌های حیوانی و انسانی تجویز زردچوبه در بهبود بیماری‌های متعددی موثر بوده است. زردچوبه یک ماده با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری‌های گوارشی، کبدی، سرطان، آرتریت، آلرژی، آسم، آترواسکلروز، آلزایمر و قندخون بالا مورد نظر قرار گیرد.

با توجه به کاربرد غذایی و دارویی و همچنین خواص فارماکولوژی ریزوم گیاه زردچوبه نیاز به بررسی اثرات فارماکولوژی ریزوم این گیاه جهت بهره‌برداری از آن در انجام تحقیقات بالینی احساس می‌شود.

همچنین با توجه به آنکه زردچوبه در طب سنتی در بیماری‌های متعدد تجویز می‌شود، به نظر می‌رسد که انجام تحقیقات بالینی روی این ماده در درمان بیماری‌های ذکر شده لازم باشد.
آیا می دانید زردچوبه دارای خواص بسیار زیادی می باشد و مهمتر آن که، خواص این ادویه با دو عمل نادرست به هنگام آشپزی و طبخ غذا از بین می روند...
خواص زردچوبه بر اثر حرارت و به مرور زمان كاهش می‌یابد
یك متخصص تغذیه گفت: بخشی از اثرات زردچوبه مربوط به اسانس آن است به همین علت خواص زردچوبه بر اثر حرارت و به مرور زمان كاهش می‌یابد.

مرتضی صفوی افزود: زردچوبه از پیگمان‌های زرد رنگ، از دسته كوركومینوزیدها تشكیل شده است.
وی گفت: زردچوبه ضد آمیب، ضد درد، ضد اسید معده، ضد آرتریت، ضد باكتری، پادزهر آرسنیك، ضد ادم، ضد حساسیت، ضد سرطان، ضد تب، ضد عفونی كننده، ضد اسپاسم، ضد تومور، ضد زخم معده و ضد نفخ است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: از دیگر خواص زردچوبه می‌توان به قابض بودن، ادرارآور، خلط آور، محافظ معده، بندآورنده خون، محافظ كبد، كاهش دهنده چربی خون و مقوی معده اشاره كرد.
صفوی گفت: برای نگهداری زردچوبه نباید از ظروف پلاستیكی استفاده كرد. بهترین ظروف برای نگهداری آن ظروف آلومینیومی و شیشه‌های رنگی (قهوه‌ای) است. هم چنین در ظرف باید كاملاً بسته باشد.
وی افزود: ریشه و ریزوم زردچوبه كه پودر نشده است در برابر حرارت مقاوم‌تر از پودر آن است، ولی چون اكثراً پودر زردچوبه در بازار به فروش می‌رسد، برای نگهداری طولانی مدت آن بهتر است در جای خنك نگهداری شود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: بخشی از اثرات زردچوبه مربوط به رایحه (اسانس) آن است كه بر اثر حرارت و به مرور زمان كم می‌شود، لذا زردچوبه كهنه دارای خواصی كمتر از زردچوبه تازه است.

قرار دادن مطالب در بخش سلامت به منظور افزایش آگاهی عمومی بوده و به منزله کاربردهای درمانی و مصارف دیگر نیست




گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : farsnews.com


این پژوهش در فصلنامه گیاهان دارویی به چاپ رسیده است.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : نسترنى , نازلی
#4

[تصویر:  zardchoobe.jpg]
سلامت نیوز : متخصصان دانشگاه ایالتی اورگون در امریكا می‌گویند: كركومین ماده اصلی موجود در زردچوبه است كه در تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیر چشمگیری دارد. این ماده تولید نوعی پروتئین مرسوم به "پپتید كاتلی سیدین" را افزایش می‌دهد كه این پروتئین نیز به نوبه خود خاصیت ضد میكروبی فوق‌العاده‌ای بالایی دارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ روزنامه دیلی اكسپرس در این باره گزارش داد: پروفسور آدریان گومبارت كه سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته خاطر نشان كرد: كركومین موجود در زردچوبه به بدن در زمینه مقابله با باكتری‌ها و ویروس‌ها از جمله باكتری عامل سل كه حتی قبلا با آن مواجه نشده است، كمك می‌كند.

پروفسور گومبارت تاكید كرد: كركومین معمولا به میزان اندك در رژیم غذایی استفاده می‌شود اما اگر مصرف آن مداوم باشد به مرور زمان سلامت بدن را بهبود می‌بخشد و از بدن در برابر عفونت‌ها بویژه عفونت‌های گوارشی محافظت
ميكند.

::سلامت نیوز
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : ارزو , نازلی
#5
کاربرد و خواص زردچوبه

[تصویر:  %D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%879.jpg]

استفاده از زردچوبه در کشورهای آسیایی همچون چین، هند و اندونزی پیشینه طولانی دارد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ به گفته محققان این ادویه مصارف متعددی دارد.

افزودن کمی زردچوبه به خمیر دندان باعث سفید شدن دندان می شود. البته این ادویه نباید برای زمان طولانی روی مینای دندان بماند زیرا باعث تغییر رنگ موقت دندان ها می شود.

در هند، زنان کمی از این ادویه را به کرم صورت اضافه می کنند تا صورتشان رنگ طلایی بگیرد.

اضافه کردن این پودر به صابون بدن نه تنها به پوست رنگ طلایی می بخشد بلکه برای سلامت آن نیز مفید است.

مخلوطی از پودر زردچوبه و روغن زیتون یا نارگیل را به کف سر بمالید و بگذارید کمی بماند سپس با شامپو بشویید تا شوره سر رفع شود.

ضماد تهیه شده از یک سهم نمک و ۲ سهم زردچوبه و کمی آب را روی مفصل پیچ خورده بمالید، پارچه ای روی آن ببندید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه بماند تا ورم آن بخوابد.

برای رفع ناراحتی معده، روزانه زردچوبه مصرف کنید.

به گفته محققان استرالیایی، کورکومین موجود در زردچوبه آسیب به کبد را که به سیروز کبدی منجر می شود، به تاخیر می اندازد.

محققان آمریکایی می گویند، کورکومین موجود در زردچوبه مانع از رشد سرطان ملانوما و سرایت سرطان سینه به ریه می شود.

آزمایش بالینی روی نمونه های آزمایشگاهی نشان داد، مصرف این ادویه در عرض یک هفته عوارض بیماری آلزایمر را تا ۳۰درصد کاهش داد.ساکنان جزیره اوکیناو که طول عمر زیادی دارند به طور روزانه چای زردچوبه مصرف می کنند. برای تهیه این چای، در ۴ پیمانه آب جوش یک قاشق مرباخوری پودر زردچوبه اضافه کنید و بگذارید ۱۰دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و کمی زنجبیل یا عسل اضافه و میل کنید.
 تشکر شده توسط : ماه , شيدا رها
#6
۱۰ فایده زردچوبه برای سلامتی

زردچوبه یکی از متداول‌ترین ادویه‌ها در آشپزی است که رایحه‌ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.

[تصویر:  Turmeric-7.jpg]


زردچوبه سرشار از خواص آنتی‌اکسیدان، ضدویروس، ضدباکتری، ضدقارچ، ضدسرطان و ضدالتهاب است. همچنین حاوی میزان قابل‌توجهی پروتئین، فیبر، نیاسین، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین K، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منیزیم و روی می‌باشد، زردچوبه به خاطر وجود همه این خواص معمولاً برای درمان مشکلات جسمانی متفاوتی مورداستفاده قرار می‌گیرد.



در زیر به ۱۰ فایده زردچوبه برای سلامتی اشاره می‌کنیم:


۱. پیشگیری از سرطان

زردچوبه می‌تواند از بروز سرطان پروستات جلوگیری کرده، رشد سرطان پروستات موجود را کاهش داده و حتی سلول‌های سرطانی را از بین ببرد. محققان مختلفی دریافته‌اند که ترکیبات فعال زردچوبه آن را به یکی از بهترین پیش‌گیرنده ها در مقابل تومورهای ایجادشده به خاطر پرتو تبدیل کرده است. این ماده همچنین تأثیرات پیشگیرنده ای در برابر سلول‌های تومور مثل لوکمی سلول T، سرطان روده بزرگ و سرطان سینه دارد.

۲. بهبود آرتروز

خواص ضدالتهاب زردچوبه برای درمان هر دو نوع آرتروزهای استخوانی و روماتوئید عالی است. علاوه بر این، خواص آنتی‌اکسیدانی آن رادیکال‌های آزاد که سلول‌های بدن را تخریب می‌کند، از بین می‌برد. مشخص‌شده است افراد مبتلا به آرتروز روماتوئید که به‌طور منظم از زردچوبه استفاده می‌کنند، دچار درد و التهاب مفاصل کمتری می‌شوند.


۳. کنترل دیابت

از زردچوبه که به حفظ سطح سالم انسولین خون کمک می‌کند، می‌توان برای درمان دیابت استفاده کرد. زردچوبه همچنین کنترل گلوکز را تقویت کرده و تأثیر داروهای دیابت را افزایش می‌دهد. یک فایده مهم دیگر زردچوبه تأثیر آن در کمک به کاهش مقاومت انسولین است که می‌تواند از بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری کند. اما وقتی با داروهای خیلی قوی ترکیب شود، می‌تواند موجب افت قند خون شود. بنابراین بهتر است قبل از مصرف آن با پزشکتان مشورت کنید.
مشخص‌شده است افراد مبتلا به آرتروز روماتوئید که به‌طور منظم از زردچوبه استفاده می‌کنند، دچار درد و التهاب مفاصل کمتری می‌شوند

۴. کاهش سطح کلسترول

تحقیقات ثابت کرده است که مصرف زردچوبه به‌عنوان چاشنی در غذاها می‌تواند سطح کلسترول را پایین بیاورد. میدانید که بالا بودن میزان کلسترول در بدن می‌تواند مشکلات جدی برای سلامتیتان ایجاد کند. حفظ سطح سالمی از کلسترول از بسیاری بیماری‌های قلبی - عروقی جلوگیری خواهد کرد.

۵. تقویت سیستم ایمنی

زردچوبه حاوی ماده‌ای به نام لیپو پلی ساخارید است که به تحریک سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. عوامل ضدباکتری، ضدقارچ و ضدویروس زردچوبه نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. با داشتن یک سیستم ایمنی قوی احتمال ابتلا به سرماخوردگی، آنفلوانزا و سرفه کمتر خواهد شد. اگر به هر یک از این بیماری‌ها مبتلا شدید، یک‌بار در روز یک قاشق چای‌خوری زردچوبه به یک لیوان شیر گرم مخلوط کرده و نوش جان کنید.


۶. التیام زخم‌ها

زردچوبه یک عامل ضدعفونی‌کننده و ضدباکتری طبیعی است و می‌توان از آن به‌عنوان یک داروی ضدعفونی‌کننده استفاده کرد. اگر جایی از بدنتان بریده یا زخم شده است، کمی پودر زردچوبه روی آن بپاشید تا روند التیام آن سریع‌تر شود. زردچوبه همچنین به ترمیم پوست آسیب‌دیده نیز کمک کرده و برای درمان پسوریازیس و سایر بیماری‌های التهابی پوست نیز مفید است.
زردچوبه

۷. کنترل وزن

پودر زردچوبه برای حفظ وزن سالم بسیار مفید است. یکی از ترکیبات موجود در زردچوبه به بالا بردن تولید صفرا که یکی از مولفه‌های اصلی در تجزیه چربی‌هاست، کمک می‌کند. کسانی که می‌خواهند وزنشان را پایین بیاورند با هر وعده غذایی خود یک قاشق چای‌خوری زردچوبه مصرف کنند.


۸. جلوگیری از بیماری آلزایمر

التهاب مغز یکی از دلایل اصلی اختلالات شناخت مثل بیماری آلزایمر به شمار می‌رود. زردچوبه با کمک به از بین بردن پلاک‌هایی که در مغز ایجاد می‌شود و بهبود جریان اکسیژن. به سلامت عمومی مغز کمک می‌کند. این ماده می‌تواند ایجاد یا پیشرفت بیماری آلزایمر را نیز کاهش دهد.


۹. بهبود هضم و گوارش

ترکیبات بسیاری در زردچوبه کیسه صفرا را برای تولید صفرا تحریک می‌کنند که گوارش را تقویت کرده و علائم نفخ و گاز معده را کاهش می‌دهد. همچنین زردچوبه برای درمان بسیاری از بیماری‌های التهابی روده ازجمله کولیت اولسراتیو مفید است. اما باید به خاطر داشته باشید که افرادی که از هر نوع بیماری صفراوی رنج می‌برند، نباید از زردچوبه به‌عنوان مکمل غذایی استفاده کنند زیرا وضعیت آن‌ها را بدتر خواهد کرد. اگر از مشکلات و بیماری‌های گوارشی رنج می‌برید، بهتر است زردچوبه را به‌صورت خام مصرف کنید.


۱۰. پیشگیری از بیماری کبد


زردچوبه نوعی پاک‌کننده طبیعی کبد به شمار می‌رود. کبد از طریق تولید آنزیم‌ها، خون را تصفیه می‌کند و زردچوبه تولید این آنزیم‌های حیاتی بدن را افزایش می‌دهد. این آنزیم‌ها تجزیه‌شده و سموم داخل بدن را کاهش می‌دهند. همچنین گفته می‌شود که زردچوبه موجب بهبود گردش خون نیز می‌شود. همه این عوامل به سلامت کبد کمک می‌کند.


با توجه به همه فوایدی که در بالا اشاره کردیم، اضافه کردن این ادویه مفید به برنامه غذایی‌تان بهترین کاری است که برای بالا بردن کیفیت زندگی‌تان می‌توانید انجام دهید. زردچوبه را می‌توانید به شکل پودر به غذاهای سرخ‌کردنی و پختنی خود اضافه کرده و یا حتی همراه با سس سالاد مصرف کنید. اما توجه داشته باشید که افراد مبتلا به سنگ صفرا و انسداد صفراوی نباید از زردچوبه استفاده کنند.
 تشکر شده توسط : laleh , paeazan
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,391 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,344 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,437 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,042 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,192 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,471 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,325 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,269 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,254 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,852 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست