2012/01/19, 08:59 PM
تخم کتان؛ غذایی فوقالعاده برای داشتن شکمی صاف
تغذیه > موادغذائی - همشهری آنلاین:
شاید با مصرف دانههای کتان دستیابی به شکمی صاف دیگر تنها یک رویا نباشد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، دانه کتان یک بسته مغذی و سرشار از "چربی غیر اشباع " است که بیشتر از آنچه تصور میشود برای بدن مفید است.
چربی غیراشباع، برخلاف چربیهای اشباع که چربی بد نیز نامیده شده و در هله هوله به وفور یافت می شود، نه تنها سطح کلسترول را پایین میآورد بلکه میزان چربیهای بدن را نیز کاهش میدهد و مخصوصا با مصرف آن میتوان شکمی صاف و خوش فرم داشت.
از سوی دیگر، مصرف این دانه به مشکل نفخ و یبوست کمک میکند و به دلیل دارا بودن فیبر زیاد سیستم هاضمه و فعالیت آن را تنظیم میکند.
بر این اساس توصیه میشود یک قاشق تخم کتان را به صبحانه و یا سالاد ناهار خود بیفزایید و در نهایت پیامد آن را در کاهش چربیهای شکمی ببینید.
آشنایی با خواص تخم کتان (Flax seed)
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
تخم کتان سرشار از فیبر و اسیدهای چرب ضروری و دیگر مود مفید و مغذی بوده و از ابتلا به برخی سرطانها پیشگیری میکند.
امروزه گیاه کتان در منطقه وسیعی از اروپا و آسیا میروید . از این گیاه استفادههای زیادی به عمل میآید. از الیاف آن برای بافتن پارچه استفاده میشود . پارچه کتان برای البسه مخصوصا در تابستان نوعی مناسب به شمار میرود.
کتان گیاهی است که از قدیم الایام شناخته شده و به کار میرفته است. حتی پرورش آن در مصر در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح معمول بوده است.
از دانههای کتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغنی به دست میآید که روغن کتان نامیده میشود.
برخی از خواص تخم کتان عبارتند از:
• سطح کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
• فشارخون بالا را کاهش میدهد.
• التهاب مفاصل را کاهش میدهد.
• عمل هضم را بهبود میبخشد.
تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. این چربیهای مفید مسئول کاهش کلسترول بد و تثبیت قند خون هستند و همچنین خطر ابتلا به سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان کولون را کاهش میدهند.
تخم کتان سرشار از فیبرهای خوراکی و غیر خوراکی بوده که فرآیند هضم را تسهیل میکنند. این دانههای پرخاصیت دارای مادهای هستند که به روانسازی مفاصل کمک میکند و به این ترتیب از بروز آرتروز و ایجاد التهاب مفاصل پیشگیری میشود.
تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری میکند.
تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانههای تخم کتان سبب جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن میشوند.
چگونگی مصرف تخم کتان
بهتر است دانههای تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلا آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما میتوانید دانههای تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید.
دانههای تخم کتان میتوانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند. بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید.
میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپخوری در روز است.
تغذیه > موادغذائی - همشهری آنلاین:
شاید با مصرف دانههای کتان دستیابی به شکمی صاف دیگر تنها یک رویا نباشد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، دانه کتان یک بسته مغذی و سرشار از "چربی غیر اشباع " است که بیشتر از آنچه تصور میشود برای بدن مفید است.
چربی غیراشباع، برخلاف چربیهای اشباع که چربی بد نیز نامیده شده و در هله هوله به وفور یافت می شود، نه تنها سطح کلسترول را پایین میآورد بلکه میزان چربیهای بدن را نیز کاهش میدهد و مخصوصا با مصرف آن میتوان شکمی صاف و خوش فرم داشت.
از سوی دیگر، مصرف این دانه به مشکل نفخ و یبوست کمک میکند و به دلیل دارا بودن فیبر زیاد سیستم هاضمه و فعالیت آن را تنظیم میکند.
بر این اساس توصیه میشود یک قاشق تخم کتان را به صبحانه و یا سالاد ناهار خود بیفزایید و در نهایت پیامد آن را در کاهش چربیهای شکمی ببینید.
آشنایی با خواص تخم کتان (Flax seed)
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
تخم کتان سرشار از فیبر و اسیدهای چرب ضروری و دیگر مود مفید و مغذی بوده و از ابتلا به برخی سرطانها پیشگیری میکند.
امروزه گیاه کتان در منطقه وسیعی از اروپا و آسیا میروید . از این گیاه استفادههای زیادی به عمل میآید. از الیاف آن برای بافتن پارچه استفاده میشود . پارچه کتان برای البسه مخصوصا در تابستان نوعی مناسب به شمار میرود.
کتان گیاهی است که از قدیم الایام شناخته شده و به کار میرفته است. حتی پرورش آن در مصر در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح معمول بوده است.
از دانههای کتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغنی به دست میآید که روغن کتان نامیده میشود.
برخی از خواص تخم کتان عبارتند از:
• سطح کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
• فشارخون بالا را کاهش میدهد.
• التهاب مفاصل را کاهش میدهد.
• عمل هضم را بهبود میبخشد.
تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. این چربیهای مفید مسئول کاهش کلسترول بد و تثبیت قند خون هستند و همچنین خطر ابتلا به سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان کولون را کاهش میدهند.
تخم کتان سرشار از فیبرهای خوراکی و غیر خوراکی بوده که فرآیند هضم را تسهیل میکنند. این دانههای پرخاصیت دارای مادهای هستند که به روانسازی مفاصل کمک میکند و به این ترتیب از بروز آرتروز و ایجاد التهاب مفاصل پیشگیری میشود.
تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری میکند.
تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانههای تخم کتان سبب جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن میشوند.
چگونگی مصرف تخم کتان
بهتر است دانههای تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلا آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما میتوانید دانههای تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید.
دانههای تخم کتان میتوانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند. بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید.
میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپخوری در روز است.