ارسالها: 1,185
موضوعها: 55
تاریخ عضویت: Jun 2009
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
2010/09/12, 03:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/09/25, 03:29 PM، توسط nahid.)
دکتر مجيد محسني، متخصص تغذيه در گفت و گو با ايسنا گفت: باکتري هاي درون روده به همراه اين مواد جذب نشده لوبيا مقداري مواد شيميايي مخصوص توليد مي کند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع LDL مي شود، به همين دليل لوبيا براي قلب مفيد است.
وي تصريح کرد: به علت فعل و انفعالاتي که به صورت تخمير در روده انجام مي شود مقدار زيادي عوامل کنترل کننده سرطان توليد مي شود. همچنين مصرف آن ميزان فشار خون را به ميزيان 5 تا 6 درصد کاهش مي دهد.
......................
احتمالا به خاطر عروقی بودنش واسه ما هم خوب باشه .... گفتم احتمالا هاااااا
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
2012/02/07, 12:10 PM
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - صدف کوهکن:
لوبیا چه وقتی که سبز است، چه زمانی که پوستش را بکنیم و قرمز شود، پای ثابت آشپزخانههای ایرانی است.
استفاده از لوبیا تقریباً در تمام کشورها رایج است و غذاهای بسیار متنوعی را با آن تهیه میکنند.
خوراکی که در ایران هم با استفاده از لوبیاچیتی، پیاز، گلپر، روغن زیتون و آبلیمو تهیه میشود به خصوص در فصلهای سرد سال حسابی طرفدار دارد.
گفته میشود لوبیا ادرار آور است و حجم مایعات دفعی را زیاد میکند و برای کلیهها نقش محافظتی دارد. همچنین به دلیل دارا بودن فیبر زیاد کلسترول خون را پایین میآورد و برای پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق هم مفید است.
لوبیا حاوی ویتامینها و مواد معدنی گوناگونی از جمله فسفر، پتاسیم، آهن، ویتامینB و C است که وجود این مواد معدنی به آن خاصیت کاهش دهندگی فشارخون بخشیده است.
فیبر فراوان موجود در لوبیا هم باعث تسهیل حرکات روده میشود.
حتماً این را هم میدانید که غذاهای پر از فیبر برای رفع یبوست و پیشگیری از سرطان روده بزرگ ضروریاند.
این ماده غذایی همچنین حاوی ویتامین E است که نوعی آنتیاکسیدان به شمار میآید، وجود این ویتامین از پیری زودرس جلوگیری میکند و برای رفع علایم پیش از قاعدگی هم مفید است. در عین حال، مصرف لوبیا به افرادی که از بیماری نقرس رنج میبرند، توصیه نمیشود.
حتماً میدانید که لوبیا نفاخ است بنابراین لازم است تا قبل از پختن، حتماً آن را در آب بریزید و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آن را دور ریخته و آب تازه روی آن بریزند. حتی بهتر است این کار را دو بار تکرار کنید.
نباید فراموش کنید که هضم لوبیای خشک در صورتی که زیاد کهنه باشد، به خاطر جمع شدن مواد غیرقابل جذب و تولید بعضی مواد سمی که به تدریج در آن جمع میشود بسیار مشکل میشود و بنابراین بهتر است دانه لوبیا به صورت تازه یعنی در همان سال اول که محصول آن به دست میآید، مصرف شود.
همچنین افرادی که از مشکلات گوارشی پس از صرف حبوبات رنج میبرند، میتوانند از یک استکان عرق نعناع یا عرق رازیانه استفاده کنند.
البته بد نیست بدانید دانشمندان به روشی دست یافتهاند که لوبیاهایی تولید کنند که در عین مغذی بودن؛ دیگر نفاخ نباشند.
اخیراً دانشمندان ونزوئلایی توانستهاند با تخمیر کردن لوبیا به وسیله انواعی از باکتریها، میزان مواد تولیدکننده گاز را در لوبیا بکاهند و ارزش غذایی آن را تقویت کنند.
تولید گاز به دلیل اثر باکتریها که در روده بزرگ زندگی میکنند روی بخشهای غیرقابل هضم غذا مثل فیبرهای محلول است و پژوهشگران دانشگاه سیمون بولیوار در کاراکاس -پایتخت ونزوئلا- متوجه شدهاند که با تشدید کردن فرایند طبیعی تخمیر از طریق اضافه کردن نوع خاصی از باکتری به نام لاکتوباسیلوس کازئی میتوان میزان مواد غیرقابل هضم و تولید کننده گاز مثل فیبرهای محلول را در لوبیا کاهش و برعکس میزان فیبرهای غیرمحلول را که دارای اثرات مفیدی بر روده هستند افزایش داد و به این ترتیب نگرانی اجتماعی افراد از مصرف لوبیا را از بین برد.
لوبیا به علت این که دارای مقدار قابل ملاحظهای ترکیبات شیمیایی استروژن گیاهی است برای پیشگیری از سرطان سینه اثرات مفیدی دارد و فعالیت استروژن سرطانزای بدن را متوقف میکند.این موضوع مورد تایید عده زیادی از دانشمندان قرار گرفته است.
از جمله دکتر لئونارد کهن در بنیاد آمریکایی سلامت در نیویورک در مطالعهای نشان داده است که زنان اسپانیایی زبان منطقه کارائیب و مکزیک و آمریکای لاتین، کمتر از زنان آمریکایی به سرطان سینه مبتلا میشوند.
نکته آخر این که مصرف لوبیا به افرادی که از بیماری دیابت رنج میبرند هم توصیه نمیشود و بهتر است پرهیز از آن را در رژیم غذایی خود، داشته باشند.
اگر بخواهیم به شکل فهرستوار به خواص لوبیا بپردازیم باید بگوییم که: لوبیا ادرار آور است، درمان کننده ناراحتیهای دستگاه ادراری از جمله سنگ کلیه است، سینه و ریه را نرم میکند، کلسترول خون را پایین میآورد، ضد سرطان است و برای رفع بیماریهای قلبی مفید است، فشار خون را پایین میآورد، یبوست را برطرف میکند و برای درمان زخم مفید است و تنها مصرف آن به کسانی که مشکلات گوارشی نظیر زخم معده و اثنیعشر دارند یا دچار دردهای شکمی پس از مصرف آن میشوند و همچنین مبتلایان به دیابت و نقرس و کسانی که تحت رژیمهای لاغری قرار دارند، توصیه نمیشود.
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است(75/43 کالری در یک غلاف) از نظر تغذیه ای بسیار مقوی میباشد. لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین C،ویتامینK و منگنز است و همچنین ویتامینA، فیبر، پتاسیم، فولات، آهن،منیزیم، ویتامین B1، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا3 و نیاسین است.
کمک به استخوان سازی
لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، بسیار برای ساختن استخوانهایی قوی مهم است. ویتامین K1، پروتئین استئوکلسین (پروتئینی مهم و غیر کلاژنی در استخوان) را فعال میسازد. این پروتئین مولکولهای کلسیم را در استخوان نگه میدارد بنابراین بدون ویتامینK1، میزان استئوکلسین نیز کافی نمیباشد و پروسه معدنی شدن استخوان دچار نقص و تخریب میگردد